Răscrucea

Ţăranii români cred că diavolul se găseşte la întretăierea drumurilor. Şi că el te ispiteşte să alegi rău. Sau să încremeneşti, incapabil să iei o hotărîre. Prost poate alege acum şi Bănel Nicoliţă. Ajuns dintr-un băiat amărît un sportiv admirat, brăileanul trece printr-o eclipsă de formă şi de moral.

vineri, 13 octombrie 2006, 5:52

Ţăranii români cred că diavolul se găseşte la întretăierea drumurilor. Şi că el te ispiteşte să alegi rău. Sau să încremeneşti, incapabil să iei o hotărîre. Prost poate alege acum şi Bănel Nicoliţă. Ajuns dintr-un băiat amărît un sportiv admirat, brăileanul trece printr-o eclipsă de formă şi de moral.

Pentru că el este un jucător de psihic. Cînd Olăroiu îl ceartă, suferă. Cînd ratează o execuţie, se enervează, deşi asta nu se vede aproape niciodată pe camera TV, care abia reuşeşte să-l prindă cum o ia la fugă spre apărare. Cînd MM, care e patern-aspru cu el, îi face o observaţie, se bagă în apartamentul său din Panduri şi nu iese de acolo. Acesta e Nicoliţă cel pe care nu-l cunoaşteţi.

Şi încă ceva. Cînd prinde cîte o zi liberă, stelistul fuge la Brăila. Mai mulţi suporteri l-au zărit în anturajul lumii interlope din oraş. A sosit momentul unei decizii. Fotbalistul de 21 de ani poate dezarma, se poate mulţumi cu ceea ce are sau va continua.

Piţurcă a făcut un gest chemîndu-l la „naţională” şi oferindu-i sprijin într-un moment greu. Steliştii îl încurajează în continuare. E unul dintre puţinii fotbalişti respectaţi şi de alte galerii, datorită modelului de succes cinstit pe care-l propagă fuleul acestui truditor. Într-o ţară şi într-un sport care stau sub semnul şmecheriilor, ascensiunea lui retrezeşte în noi o candoare pe care o credeam pierdută.

Da, Nicoliţă joacă prost de cîteva luni, da, cineva îl momeşte la o răscruce de drumuri şi da, el va trece mai departe! Pentru că, privindu-l cum iese din poza palidă a copilăriei lui şi cum îşi scutură de pe haine praful pereţilor colibei din Făurei pentru a trăi mai bine, rămînem încrezători în poveştile frumoase. Bănel e pariul contra cinismului din fiecare.


Comentarii (192)Adaugă comentariu

dirk kuyt  •  14 octombrie 2006, 11:40

*incetoseaza 🙂

GabiKoreanu  •  14 octombrie 2006, 11:48

Poveste adevarata

Este 8 iulie 2006, dupa pranz, pe aeroportul Henry Coanda. Eu plecam pe ruta Seul, via Amsterdam. La ghiseul de control pasapoarte, chiar in fata mea echipa Steaua, care pleca tot spre Amsterdam (un turneu de pregatire). Am ramas mut. De ce? Pentru ca purtam pe cap o sapca cu MiddlesbroughFC, primita cadou de la colegii mei englezi (mai toti din Middlesbrough) inca dinaintea semifinalei. Eu, care ma consider un simpatizant al Stelei, purtand o sapca de „trista amintire”, tocmai atunci ma gasisem. Tocmai discutam cu sotia de situatia creata, cand un cameraman de la PrimaTv, auzind discutia, a „pus” camera pe sapca mea si a luat un prim-plan. Mai tarziu aveam sa aflu ca la stirile Focus din acea seara, in viziunea reporterului, eram „cosmarul Stelei, care-i urmareste si pe aeroportul Henry Coanda” (probabil ca in arhiva PrimaTv inca mai exista confirmarea).
Trecem de pasapoarte si de filtrul de bagaje si ajungem in sala de asteptare, in apropierea portii de imbarcare. Pe banca din spatele meu erau vreo 3-4 jucatori. L-am recunoscut imediat pe Cristocea (constantean de-al meu) si pe Banel. Nu stiu care dintre ei a vazut primul sapca, insa cel cu care am intrat in vorba a fost Banel. L-am asigurat ca sunt stelist, chiar daca port acea sapca, la care Banel mi-a raspuns in soapta, ca un copil care incearca sa se ascunda de parinti dupa ce-a facut o boacana: „Ai grija sa nu te vada Oli, ca se supara” (si acest lucru nu vine decat sa sprijine afirmatiile dvs. din articol).
Incepe imbarcarea. Disciplinati, stelistii raman mai la urma, nefacand abuz de statutul lor de vedete. Locul meu era mai in fata, fiind privilegiat si de statutul meu de client fidel al KLM. Trec pe langa mine, in cele din urma si stelistii. Imi par exagerat de linistiti. Aveam impresia ca atunci cand e un lot de sportivi, e o atmosfera ca atunci cand pleaca copiii in tabara, insa m-am inselat. Trece si Banel pe langa mine, m-a recunoscut, chiar si asa fara sapca si imi face un semn discret cu ochiul, semn ca e OK asa, fara, si ca in curand trebuie sa apara si Oli. Tot drumul pana la Amsterdam, in spate (unde erau stelistii) nu s-a auzit nici cel mai mic zgomot. Poate ca par plictisitor tot invocand acest lucru, insa pentru mine a fost o surpriza cat se poate de placuta.
Aici se incheie povestea mea adevarata, despre cum l-am cunoscut pe OMUL Banel Nicolita. Ce-a fost dupa asta, stiu ca am coborat printre primii si ca la plecare mi-am pus sapca pe cap, iar Oli, care a stat chiar pe bancheta din spatele meu, nu stiu daca a remarcat sau nu asta.

Cand am scris aceste randuri, nu am avut pretentia sa-mi fie publicate, insa daca as sti ca asta l-ar ajuta pe Banel sa-si revina, mi-ar face mare placere. Banel are nevoie de sprijinul suporterilor in primul rand, pentru ca la randu-i, el face parte din clasa celor care joaca PENTRU public.
Iar noi, spectatorii nu avem voie sa-l lasam de izbeliste.

Tai – Pan  •  14 octombrie 2006, 11:50

Sunteti de felicitat d-le Tolontan ptr. acest articol. Intr-adevar Banel este inainte de un jucator de valoare , un mare caracter. A dovedit acest lucru nu odata! Sper ca citind acest articol microbistii sa priceapa ca printre fotbalistii romani mai exista si astfel de oameni care nu incearca sa pacaleasca fotbalul si mai ales viata. Felicitari inca odata dvs. d-le Tolontan si succes lui Banel.

suporterurosalbastru  •  14 octombrie 2006, 11:51

„Ecplisa de forma si moral” este momentul prin care trece intreaga echipa a Stelei! Banel e doar o metafora pentru Steaua!… Intreaga echipa e un „jucator de psihic”. A aratat-o de atatea ori: in meciul – care a devenit de „manual”, cel de la Midlesborough -, in ultimele derby-uri!…
Lui Banel îi lipseste linistea, tactica si increderea insuflata de Zenga, intregii echipe. Steaua a pierdut acea mentalitate de invingator pe care Zenga a modelat-o in stilul de joc si de viatza al acestei frumoase echipe.
Ajunsi la „rascruce”, Banel si Steaua sunt adunati romaneste pe drumul cel bun, ca oile ratacite, cu ghioaga!. Un stil mioritic, impus de „Ioooo!!! sunt filosoful!… „

Reddog  •  14 octombrie 2006, 12:00

Piturca mai face din cand in cand cate un cadou, o convocare la misto. Asa cred ca a facut cu Nicolita la meciul cu Belarus. Nici o intentie de a-l introduce din start. Banel este oricum iesit din forma. Ca sa-l apreciezi pe Nicolita nici macar nu trebuie sa fii microbist, trebuie doar sa vezi ce a realizat la 21 de ani. Acuma e greu sa fii tot timpul in forma maxima si sa ai noroc.

Inca 2 lucruri: 1 – Nicolita mai are putin de lucru pana sa fie titular la nationala, Petre fuge tot meciul (adica pana in min 60). Cred ca e grav ca pe postul acela nu sunt decat 2 jucatori, unul batran si aproape de retragere, altul iesit din forma.

2 – Laura si alte cateva specii de pe aici: jalnici. Deci nici macar nu tine cu Dinamo sau Rapid, ea e anti-Steaua. Cum dracu’ poti fi „anti” o echipa anume? Asa numa ca nu-ti place numele sau ce?

Reddog  •  14 octombrie 2006, 12:03

Probabil o sa-si revina…dar sa se fereasca de interlopi(daca e adevarat), sa nu ajunga ca Mutu…E tanar, asteptarile de la el sunt totusi mari, trebuie sa se adapteze, doar joaca in CL

Agamitza  •  14 octombrie 2006, 12:10

Tolontane de ce stai la rascruce de drumuri? Fara scandaluri despre ce ai scrie?

maria_andries  •  14 octombrie 2006, 12:25

mai copii, sunt maria andries. vreau sa marturisesc aici, in fatza tuturor, si mai ales a sefului si stapanului meu, cata_tolo, ca sunt indragostita de BANEL, sau BANUTZ,cum il cheama….
vreau sa ma ia de nevasta, sau macar de amanta, sau macar de coarda, si sa imi faca vreo cinspe puradei, si sa ne mutam la Faurei.
asta e visul meu, ce vretzi????
p.s. cataline tolontane, vrei sa ne fii nash?

panzer  •  14 octombrie 2006, 12:27

tolontane, o sanctioneaza cineva pe cazatura asta de m.andries pt neglijentza in serviciu?
5 mil. E nu e acelasi lucru cu 5 mil. RON.
dezinformeaza opinia publica, a dracu nenorocita……:D

doru  •  14 octombrie 2006, 12:46

Banel e unul din baietii buni , asta e clar.A venit ca o furtuna dar s-a stins la fel de repede .Dar in acelasi timp avem nevoie de aceste caractere pe cara trebuie sa le protejam,adaug aici pe ,Fl. Petre ,Sabau e.t.c.El e venit dintr-o etnie in care sa fii vazut in compania interlopilor e o mandrie dar si un motiv sa arate ca este protejat . In acelasi timp atrag atentia ca el este din Faurei nu din Braila , pun sub semnul antrebarii informatia ca s-ar intalni acolo . P.S.-Un mare ”conducator” spunea de ”diavolii”de pe stema lui Dinamo…subscriu ideii lui Tolontan precum ca ,,Taranii romani cred ca diavolii sa gasesc la intretaierea drumurilor ”……Un taran [in sensul negativ al cuvantului ].

bogdani  •  14 octombrie 2006, 13:07

Un baiat modest cum rar vedem in lumea reala!Un om care a reusit prin propriile forte!Eu sper sa nu se opreasca aici si sa continue munca care a inceputo si care i-a dat satisfactii!Banel are deja un model care nu trebuie sa-l urmeze:Mutu!

alex  •  14 octombrie 2006, 13:11

banel compensa prin efort fizic mari-le lacune tehince
la banel nu este o problema ca nu stie sa dribleze…problemele lui banel tin de A.B.C fotal-ului …el nu stie sa faca o preloare sau sa dea o pasa mai lunga de 20 m…acum cand nu mai depune nici efot fizic tote carentele tehinice se vad …o solutie de moment ar putea fi vali badea sau oprita in loc-ul lui

marius  •  14 octombrie 2006, 13:18

o sa isi revina cu real madrid.

x_trem  •  14 octombrie 2006, 13:26

THEREAU ce tehnica are la o inaltime 1.90
se vede scoala franceza de la copii si juniori

soso…s.d.c  •  14 octombrie 2006, 13:30

„domnule” Safta, observ ca ai credinta in calitatile tale de antrenor si crezi chiar ca te poti ridica la nivelul unui tehnician de talia lui Razvan Lucescu.
apropo nu mai fii asa sigur pe tine prntru k e posibil sa am mai multe articole tiparite decat tine.nu e asta o problema dar nu toti intram pe blogul asta sa ne mandrim cu numele noastre.venim doar sa ne manifestam o parere.
un exemplu de cat de bun esti stau dovada emisiuniunile de la Total Sport.numai jurnalism nu se putea numi ala.atat am avut de spus.dak erai asa de bun precum te crezi probabil nu erai in clipa de fata…aici…cu f f f putina stima „soso” pt k mai mult nu ai putea tine minte

gaborinho  •  14 octombrie 2006, 14:31

Gabi Safta..esti cel mai penibil ziarist pe care l-am vazut vreodata…cand prezentai mai demult stirile din sport la Prima Tv, nu stiai nici rezulatele mai baiatule…erai penibil…luai bani pt ceva la care erai si esti 0.esti un instigator oribil, te-am auzit de atatea ori la stadionul ghencea…si acum vorbesti de obraz…nerusinat mai poti fi domnule.

Antoniu din Oradea  •  14 octombrie 2006, 15:01

sunt stelist de cand ma stiu…dar asta nu ma impiedica sa critic un jucator de la Steaua cand nu joaca…despre Banel am doar cuvinte de lauda,si cand joaca mai slab o face intr-un fel care ajuta echipa, alearga enorm, si articolul e forte OK, oglindeste realitatea (mai putin aia cu lumea interlopa, nu am cunostinte despre asa ceva, insa nu-l cred pe Banel in stare de asa ceva). sunt putini care care reusesc sa ajunga la un nivel atat de inalt fara sa fie sprijiniti financiar de parinti…stiu cum e am jucat si eu fotbal 12 ani. ^^^Banele, ramai la fel de luptator!!! Va reveni si forma de joc!!!

eu  •  14 octombrie 2006, 15:03

care aveti numerele de sambata din gazeta sporturilor la eurogol ? pls

don_catalin1  •  14 octombrie 2006, 15:12

ce aveti mai cu gabi safta? sunteti invidiosi ca nu aveti si voi un crainic ca noi stelisti…

gaborinho  •  14 octombrie 2006, 15:22

ne bucuram ca nu avem asa penibili…mai bine nu decat dintr-astia care fac de rusine tagma jurnalistica…sa mai te si plateasca cineva cand esti tabula rasa…asa ceva numai in romania vezi!

Dumi-BV  •  14 octombrie 2006, 15:31

Gabi Safta mai e crainic la Steaua?Ieri era unul care tipa ca nebunu desi nu era nimeni pe stadion

don_catalin1  •  14 octombrie 2006, 15:36

e suspendat in campionat

smocky  •  14 octombrie 2006, 15:54

banel a cam dat de bani si i s-a urcat la cap. Tentatiile sunt mari, mai ales pt el care vine dintr-o familie saraca lipita pamantului. Candva, Emil Gradinescu spunea despre el ca nu are fitze, nu are o masina de lux, ca are insa …..frati de intretinut.Acum Banel umbla cu Audi, si, asa cum ziceti voi, s-a inhaitat cu lumea interlopa! Pacat, mare pacat!

gaborinho  •  14 octombrie 2006, 15:55

don_catalin1…esti coleg de tabula rasa cu gabi safta?eu n-am mai scris nimik aici pana acuma,dar cand l-am vazut pe safta ca scrie si ne da lectii de obraz, n-am mai rezistat.imi aduc si acum aminte cum a prezentat el rezultatul dublei manse otelul galati-gorica in cupa uefa 1999, la prima tv.corect a fost;gorica-otelul 2-0, otelul-gorica 4-2! zice asta la stiri seara dupa meci:dupa ce a castigat in prima mansa cu 2-0 la gorica otelul a pierdut acasa cu 4-2 si a ratat calificarea!asta e antologica fratilor!de aia nu-l iert acuma, ca-l pandesc de mult.da cate gafe antologice a mai facut safta!offf…don_catalin1, vad ca esti dintr-aia care au gabor in vocabularul cotidian.emigreaza tu si lasa-ne…

Reddog  •  14 octombrie 2006, 16:21

Nu-l bagati in seama pe acel individ, care se crede jurnalist…ar fi pacat, e exact ceea ce vrea…nu-i dati satisfactia…

EL TIGRE  •  14 octombrie 2006, 16:24

SI-A FACUT DICA CREASTA HA HA HA .CE MOACA ARE TARANU,EL ARE IMPRESIA CA-I STA BINE HA HA HA.

EL TIGRE  •  14 octombrie 2006, 16:30

Si tu Tolontane ma-i rupt cu asta cu diavolu la rascruce ha ha ha

panzer  •  14 octombrie 2006, 16:47

pt EL TIGRE
cine are dreptate, are…….ai facut o observatie de bun-simt. bravo, frate

ROSIN  •  14 octombrie 2006, 18:31

@ EU : 7, 11 si 30

ROSIN  •  14 octombrie 2006, 18:36

Sper sa n-aiba soarta lui Andrei Cristea care „N-a dansat decat o vara”. Doar de el depinde si ar fi pacat sa se-ntample astfel.

berbecutzu  •  14 octombrie 2006, 20:43

…pentru cultura ta generala , am absolvit doua facultati tehnice, pe vremea impuscatului, asa ca stiu bine ce vorbesc, plus niste cursuri post-universitare de management…stapanesc situatia…acest m.m. nu poate sa fie nici macar presedinte de bloc…daca asa ceva exista..presa l-a facut prea mare pentru ifosele lui, nici el nu se astepta la asa ceva…si uite ca amers…a reusit sa convinga oameni ca TINE…PACAT !!! este parerea mea si nu numai a mea ca M.M. NU are ce cauta in fotbal , este total anacronic…in rest bafta si nu te mai lasa influentat de prima impresie,,,falsa .. cu bine ..

maxalex  •  15 octombrie 2006, 1:17

sunt din braila si am cunostinte care-l stiu pe banel destul de bine. domnul tolontan, am inteles ca prin articolul pe care l-ati publicat despre banel ati dorit ( cel putin asa mi-am dat eu seama) ca-i oferiti un ultimatum in ceea ce priveste protectia pixului dumneavoastra, asa incat n-ar strica sa ia seama banel ca toti avem rabdare si il protejam numai prin prisma OMULUI care a ajuns sa faca performanta numai pe spatele lui… si are. dar domnule tolontan trebuie sa stiti ca nu are cum sa alunece pe panta care ati indicat-o din doua motive 1: inca ii place mult laptele cu orez si 2: deocamdata…si aici nu-i gluma… nu stie sa numere banii. cand o sa-nvete, mai revenim asupra subiectului. oricum ati ales bine momentul articolului care ramane cu doua taisuri, sper ca banel sa-l foloseasca pe cel impotriva realului. astept o reactie de la dvstra in doua cuvinte.

maxalex  •  15 octombrie 2006, 1:35

e pentru prima oara cand scriu… si la 1 noaptea. nici macar n-am talent

becali sluga de oier  •  15 octombrie 2006, 4:25

este singutul din turma aia de oi turbate a lu’ jiji analfabetu’ care merita respect pentru ca este un OM nu o ovina cretina ca toti ceilalti din Ghencea…

GabiKoreanu  •  15 octombrie 2006, 5:56

Nu asteptati raspuns de la Tolontan, ca nu vedeti.
Acum imi dau seama cum sta treaba la gsp cu blogsportul asta: daca apuci sa pui ceva pe blog in primele 40-50 de posturi, esti citit si poate primesti si raspuns, dupa aia, nu mai conteaza, nimeni din redactie nu citeste de la un cap la altul. Uitati-va la toate blog-urile lui Catalin, si el este cel mai activ (daca nu singurul) redactor pe blog: are interventii numai in primele posturi pe blog, e chiar amabil, dupa aia nu mai zice nimic (semn ca nici nu mai citeste).

Darie  •  15 octombrie 2006, 8:10

Majoritatea jucatorilor valorosi trec prin astfel de momente> Pare ireal dar isi va reveni, chiar la meciul cu Real Madrid. Mai vorbim…

papanas  •  15 octombrie 2006, 10:38

vaii…eu sunt stelist si as vrea ca steaua sa castige dar nu ca sa se poata folosi Gigi becali de victoriile stelei in „cruciada” lui pornita in pilitica….
am vazut un film cu el….despre o intamplare al b1 tv. deci nu pot sa cred k sunt oameni in romania care l-ar vota pt presedentie
http://ducu.wordpress.com/
e de cronica carcotasilor faza
:))

Dumi-BV  •  15 octombrie 2006, 12:36

Nu e de cronica e de plans,au fost scarbosi si jiji si mitica,mai domn a fost Turcu
De ce dracu il apaudau ziaristii pe jiji cand behaia ca o oaie,de ce nu le-a dat domnule Tolontan nimeni peste bot celor doi nenorociti in ziua aia?

Dumi-BV  •  15 octombrie 2006, 12:44

Domnule Tolontan va rog mult de tot sa-mi raspundeti.De ce in emisiunea aia de la B1 toti ziaristii l-au aplaudat pe jiji cand era in criza, de ce l-au aplaudat pe dragomir cand jignea un coleg de-al vostru? De ce domnule Tolontan? De ce? Am vazut toti ziaristii mari din Romania acolo,nimeni nu si-a aparat colegul,nimeni nu l-a desfiintat pe dragomir,Maria Andries a avut o pozitie demna in fata lui,dar chiar vi se pare imposibil sa-i faceti varza pe acesti doi mari mafioti? era asa usor,unu e un handicapat incult,celalalt un smecheras comunist.Voi erati speranta noastra,voi cei care ne vorbiti zilnic de dreptate,si totusi voi ati aplaudat prostia si hotia,in loc s-o desfiintati? de ce?

Cristi  •  15 octombrie 2006, 16:50

D-le tolontan va rog frumos sa il incurajati in continuare pe banel ptr k se vede k este intr-o criza de forma aparati-l si ocrotiti-l pe cat posibil .Sunt un dinamovist convins dar asta nu inseamna ca ma bucur pt criza prin care trece banel sper sa-si revina repede pt k Steaua are nevoie de un alt banel ,Romania are nevoie de un alt banel si acel banel exista .A dovedit de multe ori sezonul trecut si nu poate sa dezamageasca acum.Probabil ca isi va reveni rapid si asta sper dar daca nu va fi asa ?Daca „fostul”banel va alege drumul gresit cum spunetzi dumneavoastra ?Care sunt criteriile prin care stabilesc ca eu cel de ieri sunt acelasi cu cel de azi? Mai mult cum ma deosebesc si cum gandesc pe celalat om atat de diferit si in acelasi timp atat de asemanator?
P.S. daca aveti amabilitatea raspundeti-mi si mie si la articolul lui „DUMI-BV’.multumesc

The Coach  •  15 octombrie 2006, 18:42

Ce pot sa spun despre Nicolitza.Are doar viitorul in fatza si pina la varsta de 23/24de ani cand se cristalizeaza un mare jucator mai are.E un jucator de contra-atac in primul rand.Are de lucrat la partea psihologica,e emotiv,are si responsabilitatea familei in spate(si sunt multi in familia lui).Se vede ca singur in Bucuresti e cam greu,e un baiat sufletist (le pune la inima si nu ii place sa greseasca) si incapatzanat in a le face pe tuturor pe plac.Eu cred ca timpul e in favoarea lui,intelepciunea,rabdarea isi vor arata roadele.Sunt CONVINS ca va reveni ,va creste,e o perioada de acumulare continua si cand va fi slefuit vom putea vorbi de Expresul-de-Faurei.SA CREZI CA POTI BANELE !

panzer  •  15 octombrie 2006, 20:47

banel nu are calitati de fotbalist adevarat.
tehnica e aproape zero, jocul de cap e slab, centrarile in general de proasta calitate. singura calitate e viteza, dar doar cu viteza, mai bine se ducea la atletism.
daca ne gandim, singurele meciuri in care s-a remarcat sunt cel cu betis si cel cu rapid din uefa. in rest – se calca pe picioare cu coechipierii, alearga fara minge, centreaza in spatele portii.
nu-l mai laudati atat. doar pt ca alearga tot meciul si isi da, intr-adevar sufletul pe teren, nu inseamna ca e un mare (viitor) fotbalist.
cred ca in principal il intereseaza banii, pentru ca toata familia lui asteapta o viata mai buna de la el. cred ca il apasa lucrul asta si il influenteaza negativ.
mai vorbim cand banel va juca bine spre foarte bine macar 3-4 meciuri consecutiv. deocamdata se remarca o data-de 2 ori pe sezon

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord