Credeti ca Dinamo poate pierde titlul?

Are Steaua suficienta forta incit sa recupereze distanta care o separa de Dinamo? Pot Rapid si CFR Cluj sa spere la mai mult de locul doi?

vineri, 10 noiembrie 2006, 8:29

Are Steaua suficienta forta incit sa recupereze distanta care o separa de Dinamo? Pot Rapid si CFR Cluj sa spere la mai mult de locul doi?

Cum credeti ca va arata podiumul la finalul acestui campionat? Astept optiunile si comentariile voastre. Va multumesc!


Comentarii (454)Adaugă comentariu

radu  •  10 noiembrie 2006, 19:34

mojo tutun: in DEX, la explicatiile despre sensurile subst. „penibil” e afisata poza ta!

1stelist  •  10 noiembrie 2006, 20:27

ce mentalitate de dinamovistii sa aiba aia din club sa ajunga sa se certe cand totul le merge bine …. asta arata ca obiectivele si interesele personale sunt mai importante decat obiectivele echipei .

Gaby  •  11 noiembrie 2006, 2:46

Da!!!steaua este o echipa puternica care i-a tinut fata chiar si echipei Real Madrid.Pana la sfarsitul campinonatului mai este de jucat…si la dinamo se vede ce scandaluri sunt:niculescu cu ganea se cearta,netoiul ii face imbecili pe borcea si turcu…Rapid…nush ce sa spun,poate o sa lupte la final de sezon dar cfr cluj nu mai are nici o sansa dupa plecarea lui dorinelDinamo va cadea iar STEAUA VA LUA CAMPIONATUL CU NUMARUL 24!!!FORTZA STEAUA

Real Sport Romania  •  11 noiembrie 2006, 6:17

da ! e timp cacalau sa se piarda puncte, implicit si titlul …

Urmeaza o etapa pe butoiu cu praf de pusca

Saptamina trecuta vorbeam mai mult despre Steaua, dar acum a venit randul lui Dinamo. Nici la Steaua nu-i liniste si pace, tovarasul JIJI face …..

citeste mai departe la … http://real-sport.blogspot.com/
have fun!

Comentează