Credeti ca e bine ca n-a fost chemat Mutu?

Cum stiu ca nimeni nu va poate influenta va ofer din prima raspunsul meu. Cred ca Piturca a procedat corect.

luni, 13 noiembrie 2006, 12:15

Cum stiu ca nimeni nu va poate influenta va ofer din prima raspunsul meu. Cred ca Piturca a procedat corect.

Dar voua cum vi se pare? Romania joaca miercuri (ora 23:00 TVR1) un „amical” cu Spania, la Cadiz. Mutu si-a botezat fata si n-a putut veni la reunire. Selectionerul i-a zis ca mai bine sta in Italia decit sa vina obosit direct in Spania. E bine? Pentru Mutu, pentru „nationala”? Ascunde asta un conflict mai adinc sau e strict o masura pentru un meci?


Comentarii (153)Adaugă comentariu

danyitom  •  14 noiembrie 2006, 1:34

Ar putea fi o solutie dar nu cred ca nicolita e in cea mai buna forma,iar Radoi abia a revenit dupa accidentare si nu a jucat nici macar un meci,pt ca Piturca sa-si dea seama daca merita convocat.E greu sa revii dupa 5 luni de inactivitate.in locul lui Banel l-asi introduce pe Oprita care e f tehnic,dar care are deficit de viteza

Marian Grecu  •  14 noiembrie 2006, 13:00

Domnule Tolontan, cred ca a sosit timpul, in opinia mea, sa declansati operatiunea ( daca imi este permis sa-i spun asa): Antrenor Strain La Echipa Nationala . Este evident, din ce percep eu, pentru din ce in ce mai multi suporteri ca orice antrenor roman ar pregati selectionata de fotbal a Romaniei, tot ar avea ceva obligatii, legaturi dubioase, sau interese obscure in asa fel in cat, si aceasta e ideea, sa nu convoace CEI MAI IN FORMA JUCATORI IN ACEL MOMENT. Daca este posibil, realizati o campanie de presa in acest sens. Multi prieteni isi doresc ca antrenorul Romaniei sa fie independent de orice influenta, astfel incat selectia fotbalistilor sa se faca „pe bune”.
Va multumesc.

danyitom  •  15 noiembrie 2006, 18:58

Cine sa declanseze „operatiunea”?

Comentează