Angajaţii rapidişti

Capodopera „Timpuri Noi” a lui Charlie Chaplin începe printr-un decupaj voit naiv. Într-o parte, oameni mergînd la fabrică. În cealaltă, o turmă de oi intră în strungă. Urmează gaguri mortale, faza cu Chaplin care testează aparatul de luat prînzul fără să se oprească banda de producţie, momente triste, Paulette Goddard aruncată în închisoare, alte hohote de rîs cu muncitorul care nici nu poate face pipi pentru că directorul ţipă la el prin ecranul instalat în toaletă, apoi aria cîntată alandala de Chaplin ajuns chelner, într-o păsărească de neuitat. Pînă la final şi dincolo de el, după 70 de ani împliniţi chiar în 2006, rămîne însă senzaţia presiunii teribile sugerate încă din prima scenă.

luni, 11 decembrie 2006, 5:48

Capodopera „Timpuri Noi” a lui Charlie Chaplin începe printr-un decupaj voit naiv. Într-o parte, oameni mergînd la fabrică. În cealaltă, o turmă de oi intră în strungă. Urmează gaguri mortale, faza cu Chaplin care testează aparatul de luat prînzul fără să se oprească banda de producţie, momente triste, Paulette Goddard aruncată în închisoare, alte hohote de rîs cu muncitorul care nici nu poate face pipi pentru că directorul ţipă la el prin ecranul instalat în toaletă, apoi aria cîntată alandala de Chaplin ajuns chelner, într-o păsărească de neuitat. Pînă la final şi dincolo de el, după 70 de ani împliniţi chiar în 2006, rămîne însă senzaţia presiunii teribile sugerate încă din prima scenă.

Cam asta a fost soarta ultimilor antrenori ai Rapidului, indiferent dacă ei s-au numit Rednic, Petrescu, Lucescu sau eterna roată de rezervă Hizo.

Copos este un şef care, de 15 ani, conduce cu bani şi forţă şi nu vrea să-şi schimbe stilul aducător de succese în afaceri şi în fotbal. Mircea Lucescu mărturisea ieri într-un interviu în EvZ că îi reproşează lui Copos presiunea pusă pe club şi faptul că a negociat cu antrenorul său salariul ca la piaţă, pentru fiecare dolar. Managementul compulsiv la care se referea Lucescu senior e fondat pe ipoteza infantilizării omului din subordine, incapabil să-şi stabilească priorităţile şi nedemn de încredere.

Angajatul lui 2007, fie el antrenor, fotbalist sau orice altceva, are pretenţii diferite faţă de cel din anii ’90. Nevoia de apreciere depăşeşte, uneori, cuantumul veniturilor. Salariatul e mult mai puţin dispus să se sacrifice şi să accepte cedări la zi în numele unei cariere care va să vină. El îşi asumă responsabilităţi şi doreşte să participe la succes aşa cum participă la efort.

Proprietatea e sfîntă şi Copos are dreptul de a conduce clubul cum doreşte, după metodele care îi garantează un profit mulţumitor şi, vorba unui economist celebru, moral. Acţionarul Rapidului îşi riscă banii şi înmulţirea lor e un lucru care garantează, în final, funcţionarea pieţei şi siguranţa unui număr mare de oameni.

Tocmai de piaţă ar trebui să se teamă totuşi Copos. Pentru că ea s-a schimbat. Şi Răzvan, şi jucătorii îşi pot găsi angajamente poate nu la fel de bine plătite, însă mult mai aproape de ceea ce-şi doresc ei ca profesionişti maturi. Iar Hizo nu e liber.


Comentarii (90)Adaugă comentariu

bastos  •  12 decembrie 2006, 2:34

„Nevoia de apreciere depăşeşte, uneori, cuantumul veniturilor. ”

ce vorbesti frantz?
adica te bate pe spate nea ovi, te lauda un pic si iti da o leafa ca la un ziar de provincie. Tu vrei sa zici ca stai si nu pleci de ex. la fanatik, unde ivanovici ti-ar da dublu…!!!
hai zii zau cu limba scoasa tolontane!

bastos  •  12 decembrie 2006, 2:36

@ the coach

Kafka? Flinker?

Edmond Durante  •  12 decembrie 2006, 3:29

Bravo TheCoach. Daca macar
10% dintre noi ar intzelege
MACAR jumatate din acea „povestioara” (nu stiu daca este a ta sau daca ai „luat-o” de undeva) si s-ar GHIDA IN VIATZA din ceea ce ar intzelege din acea „povestioara”… ce MULT mai bine ar fi pe Pamint!!!Tolontane, tu ce dracu ai intzeles din „povestioara” lui TheCoach??? Iti spun eu ce ai intzeles:un kakat, asta ai intzeles, adica nimic.
Tu tot cu articolele tale mici si partinitoare o sa ramii.

Edmond Durante  •  12 decembrie 2006, 3:30

Tolontane, „povestioara” lui TheCoach este mai valoroasa si mai plina de pilde si adevar
decit toate articolasele tale
pline de venin (la adresa Rapidului) sau libidinoase si lingusitoare (la adresa Stelei)
la un loc.
Iar te iei de Copos??? Vechiul vostru „razboi”… ce ti-ar mai place tie sa crezi ca tu CHIAR au avea vreun razboi cu Copos, numai ca esti prea mic si neinsemnat pentru asta.

Ce naiba vrei sa faca Copos???
Razvan nu poate sa faca mai mult decit a facut. Este prea fricos. Sa vina altcineva.
Asta este… Se intimpla si la case mai mari. Cind iti alegi meseria de antrenor stii la ce te poti astepta.

b.  •  12 decembrie 2006, 3:45

@edmond

esti penibil!

EL PERRO ROJO  •  12 decembrie 2006, 3:47

da,B-ul va sta mai bine,cel putin acolo nu se supara lumea „colorata”a Bucurestilor ca faceati numai nule….de fapt vad ca incepeti sa va specializati pe 0 puncte,si sa trageti la jumatatea clasamentului ,unde de fapt va e si locul,ca a 3 a echipa a capitalei!am ramas uimit cati rapidisti stiu cu tastatura…ba inca mai si va lansati in cate o aiureala intelectuala,acum o sa aveti nevoie de vreo cativa ani de vacanta,daca nu cumva v-ati scrantit conservele in procesul de gandire!maestrii nulelor(de la nuli,de fapt)la maestrii infrangerilor,cam asta vedem de ani de zile,nu va mai vaicariti atata impotriva destinului ca mai mult nu veti putea vreodata,deci tot Bul pare mai linistitor pt.sufletele voastre necajite de rapidisti…acum va urma sa va dati arama pe fata(ca la usa cortului

b.  •  12 decembrie 2006, 4:39

@enzo

maestre, completez: balega, gainatz, cacareze, limbrici, salmonella, e. colli, oase, radacini s.a.m.d.

CIPrI  •  12 decembrie 2006, 5:58

Bai lesinatilor,voi il mustruluiti pe Tolontan ca n-a spus o povestioara(pilda) ca the coach?! Baaa,ala a citit-o undeva,pe cand acest ziarist isi face meseria fara carti de povesti.Sunt rapidist,dar Tolontan de multe ori le zice pe bune si nu trebuie sa ne suparam tot timpul…doar daca suntem acei copiii care vrem inca o povestioara a lu’ coach.
Mai bine Georgica Copos,decat sa piarda ce a investit in vara asta,ar mai face 2-3 transferuri sa dreaga busuiocu’!Daca n-o sa vrea,va risca sa piarda si ce a investit pana acum.Sa aduca 2 jucatori pe ambele benzi(Sepsi si D.Varga) un mijlocas(Grigorie) si o extrema(Surdu),ca Griffiths nu are fatza de Rapid.Ganea nu vine,vedeti-va de treaba!…se foloseste de Copos ca sa-i mareasca salariu’ la Dinamo.
RAPID,ESENTA IUBIRII!

EL PERRO ROJO  •  12 decembrie 2006, 6:09

ENZO SI RESTUL…CA RESTURI SANTETI,CIORI CARE TRAIESC SUTE DE ANI,PARCA SI SE HRANESC CU MORTACIUNI,CA SI VOI,CIORILOR BORATE,RUSINEA ROMANIEI! SANTETI NISTE STIFTURI ,CA ECHIPA SI CA SUPORTERI,NISTE GIOARSE,VA STIE O TARA INTREAGA,NU VETI FACE MARE RAHAT VREODATA,HALITORILOR DE GUNOAIE(SI LA PROPRIU,SI LA FIGURAT),DRAGA INARIPATILOR,PACAT DE ANTONESCU,A-TI FACUT DE RUSINE TARA AIA AMARATA,SATRARILOR IMPUTITI,MAI LASATI-O IN RAHAT CU MAREA ECHIPA DE STIFTURI,BORATILOR!

Georgero  •  12 decembrie 2006, 7:11

„Salariatul e mult mai puţin dispus să se sacrifice şi să accepte cedări la zi în numele unei cariere care va să vină. El îşi asumă responsabilităţi şi doreşte să participe la succes aşa cum participă la efort.”

Excelent spus.
Dar nu stiu daca e cazul la Rapid… dar oricum, este o realitate. Mie mi se pare ca, „angajatii rapidisti” sunt cam plangaciosi si traiesc in continuare cu senzatia ca are cineva ceva cu ei…

Cătălin Tolontan  •  12 decembrie 2006, 8:00

georgero: multumesc, n-am dorit sa ma fac avocatul lui razvan sau al jucatorilor, pur si simplu am scris cite ceva despre stilul de managament de la rapid

Cătălin Tolontan  •  12 decembrie 2006, 8:03

Critic de film: da, asa e, raportul dintre copos si angajatii sai s-a definit in timp ca unul de subordonare. Fotbalul actioneaza ca un domeniu distinct. Pentru ca pretind ca pierd bani (lucru adevarat in unele cazuri), patronii dau senzatia ca fac un favor angajatilor

Cătălin Tolontan  •  12 decembrie 2006, 8:05

Dorin Stoica: nu e nici un atac la Copos! E o opinie despre felul in care merg lucrurile la Rapid. Stilul lui da rezultate. Am spus asta. Dar nu cred ca are viitor. Atita tot!

arei  •  12 decembrie 2006, 8:07

diaree verbala, punctata de greseli gramaticale…frustrare dusa la extrem. eu unul consider ca e mai constructiv sa-ti sprijini propria echipa decat sa hulesti echipa adversa. dar vezi, eu sunt o „cioara” cum spui tu, nicio legatura cu etnia la care te referi, doar un fan al Rapidului.
mergi prietene undeva sa te eliberezi de frustrari, e pacat

Cătălin Tolontan  •  12 decembrie 2006, 8:10

Gabone Ionescu : N-am scris ca toate relele Rapidului s-au strins in Copos. Inclusiv in aces articol am incercat sa combat un pct de vedere populist: acela ca patronul Copos nu are dreptul sa faca profit la Rapi. Dimpotriva, profitul e etic. Cit despre penita minjita, ar trebui sa va fie rusine! Aveti un sg exemplu de situatie in care am scris stimulat material de cineva? De ce nimeni din fotbal nu ma acuza de asa ceva? Va spun eu: pt ca n-au de ce! Prefera sa ma numeasca rau, urit… )))::

Cătălin Tolontan  •  12 decembrie 2006, 8:11

arei: iti aduc aminte ca acum ceva timp galeria rapidului mi-a trimis un buchet de flori in redactie pt un articol despre imnul echipei. atunci nu eram anti rapidist?

Cătălin Tolontan  •  12 decembrie 2006, 8:13

elpadre68: citeste, te rog, raspunsul de mai sus!

lucian  •  12 decembrie 2006, 8:29

se tot vorbeste de bani lui COPOS pe care ii baga la RAPID ( pe care se lauda ca ii investeste). S-a nu uite ca a avut si are sponsori echipa si acestia nu sunt bani lui,echipa primeste bani din drepturile detelevizare al meciurilor precum si bani din publicitate etc. Fotbalul i-a sporit averea astfel ar fi ramas la prajiturile sotiei. Are o foarte mare datorie fata de RAPID .

Darie  •  12 decembrie 2006, 8:51

Salut! Nu stiu ce bani investeste „tovarasul” Copos la Rapid… Ciudat sau nu, dar cand s-au bagat bani multi in campania de transferuri lucrurile nu au mers…Cred ca, lumea inca nu cunoaste obiceiurile unui securist convertit in timpurile noastre in faimos om de afaceri. Razvan Lucescu a gresit cand s-a intors… Putea pleca cu fruntea sus…Are un nume deja, nu trebuia sa accepte jignirile „tovarasului ” Copos!
Multumesc

cezar marcus  •  12 decembrie 2006, 9:00

COPOS s-a imbogatit intr-o tara unde scara valorilor a fost demult anulata.Dat afara din politica pe baza unei ,,suspiciuni”(ca sa fiu gentil)de coruptie domnul UTC-ist si-a condus afacerile-si implicit clubul Rapid-la fel ca si firmele:ca un imbogatit peste noapte care stie ca nimic nu i-se poate intimpla intr-o lume corupta.Dindu-ne lectii de management si folosind cuvinte din limbajul de Wall Street acest domn a reusit sa ne predea pina acum o lectie perfecta despre cum sa supravietuiesti cu orice pret.dinsul nu este nici mai bun nici mai rau decit alti corupti din Romania,el este rezultatul jafului care se petrece in aceasta tara de 16 ani.
Fatarnic,mieros,lingusitor,ipocrit,tradator,mincinos,razbunator,arivist,oportunist,nostalgic.Acesta este d-ul George Copos,un personaj perfect pentru ,,tranzitia”si ,,luminita de la capatul tunelului”prin care acest amarit de popor a trecut in ultimii 16 ani.
Tragica nu este ,,existenta”sa ci ,,adaptarea”sa la orice ,,schimbare de mediu”.Ce este si mai tragic este ca el conduce singurul club care pe vremea comunistilor s-a impotrivit cu orice risc.Acum comunistii pot dormi linistiti.Tot unul de-al lor a ajuns sa conduca si ultimul bastion anti-comunist de pe vremuri.
,,Galeria lu’ Rapid nu e membra de Partid”.Corect.Dar Copos este.Si aici se termina idealismul.

ruiz  •  12 decembrie 2006, 9:15

Copos adopta o atitudine fata de angajati ca si cum acestia ar lucra pe plantatie.El nu intelege ca lipsa de incredere pe care o manifesti fata de oamenii din jur se intoarce asupra ta. Sunt lucruri la fel de importante ca si banii si ele se numesc demnitate si onoare. Sunt oameni care si le pierd cu zimbetul pe buze dar cei mai multi vor tine minte pentru toata viata acest lucru.Nu poti sa lauzi cu vorbe mieroase antrenorul si jucatorii atunci cind cistiga si la prima nereusita sa te intorci cu 180 grade punind la indoiala tot ce au facut.Acest mod duplicitar de a trata oamenii va fui copiat de cei din jur.Cei care nu sunt de acord se vor indeparta iar cei care vor ramine aproape vor copia fidel acest mod de comportare in relatia cu tine.O echipa de fotbal nu se face ca o prajitura cu lapte si miere, uneori ea are gust de sudoare,transpiratie si e asortata cu injuraturi printre dinti.

io  •  12 decembrie 2006, 10:10

Cataline,pe langa meritul ,dom Ioanitoia e si meritul tau formarea colectivului GSP,(si al intregii echipe)te-as ruga sa-l inviti pe domnul Copos cu caiet studentesc si un pix sa-i predai ceva din reteta succesului vostru,poate invata si el ce inseamna relatia sef-subaltern,iti pun o intrebare desi nu ma astept sa imi raspunzi,de ce Rednic merge la Dinamo si la Rapid nu a mers,din cauza conjuncturii?

ioan plischi  •  12 decembrie 2006, 10:42

credeti ca un jurnalist scrie doar pentru a-i face fericiti pe cei ce apar pe la blo(c)guri? asta este o utopie. daca toti am avea aceeasi echipa tatuata in suflet, mai treaca-mearga. omul scrie pur si simplu fiindca asta ii este meseria, iar daca este ziarist sportiv si pricepe cum e cu ristul exterior si cu centrarea-covrig, isi spune parerea despre una, despre alta, iar cei carora nu le convine continutul textului n-au decit sa treaca peste el, asa cum treci peste buletinul meteo, care nu te intereseaza decit o singura secunda.

djaghah  •  12 decembrie 2006, 10:53

Domnu Tolontan,

Acest site risca sa devina penibil. Permiteti utilizatorilor de orice fel sa scrie folosindu-va numele, lasati injuraturile sa apara fara nici o problema si mai mult decat atat permiteti unora precum blue sa posteze un link de pe care el poate face profit… rusinica.

STEAUA  •  12 decembrie 2006, 11:10

RAZVANE VINO LA STEAUA!

STEAUA  •  12 decembrie 2006, 11:13

LA Rapid antrenorul e de -10, echipa de +8, suporterii de -6, iar conducerea idioata.

vioand64  •  12 decembrie 2006, 11:13

Domnule Tolontan,eu cred ca George Copos are dreptate.Contractele se achita la timp iar pretentiile lui nu sint satisfacute.Cineva trebuie sa raspunda pt. rezultate.Marea gresala a lui Copos este ca nu intelege ca in sport mai si pierzi.Problema este ca rapidul pierde pe teren in timp ce rivalele mai cistiga si prin alte mijloace.oricum problema este a angajitilor care nu-si fac treaba pt. care sint platiti.Este o treaba universal valabila in Romania.mentalitatea angajatului se schimba foarte greu.Sa speram ca jucatorii vor intelege ca trebuie sa dea 100%.Din pacate multi din ei asteapta doar ziua de salariu.Cu stima Viorel Andrei.

cezar marcus  •  12 decembrie 2006, 11:20

pt vioand64-dar cit Rapidul cistiga iar Copos tot nu era multumit,cum era?Pina acum la Rapid au platit doar antrenorii,copos niciodata nu si-a asumat si el o vina reala.Doar vorbe.Renuntarea la Razvan ar fi gresala vietii lui.Pai sa-l inlocuiesti pe Razvan cu Hizo mi-se pare cel putin un banc prost.
Daca Razvan pleaca va dau si pronosticul meu:minim 3 ani la Rapid fara titlu.Echipa aceasta e creatia lui si el va fi dat afara exact cind nu trebuie:cind jucatorii sai se apropie de maturitate in jocurile din cupele europene.

marian  •  12 decembrie 2006, 11:27

Elibereaza te de sentimentele pro-steaua tolontane pentru a putea deveni credibil !

DanTheMan  •  12 decembrie 2006, 11:33

Cataline,
Nu ti se pare ca la Steaua, de ex., este cel putin o situatie la fel de delicata?! Pentru ca, la pretentiile si banii bagati de gb sa ajungi – tu echipa cu pretentii, staif & blazon de CL sa nu poti inscrie in deplasare in fata Craiovei – o umbra a Maximei, marea echipa de pe vremea lui Balaci, Camataru, Beldeanu, Donose si ceilalti, este greu de inteles…Dar si ei platesc pentru parcursul european de pana acum.
Desi sunt rapidist de familie – bunicul, tata, fiul meu – toti iubim culorile visinii si, desi pe el il apreciez cel mai mult dintre toti tinerii antrenori pe care ii avem, trebuie sa recunosc ca Razvan a cam gresit in ultima vreme… O mana ferma si dura poate ar fi facut mai mult bine unei echipe care nu a stiut sau nu a putut sa gestioneze un sezon trecut fantastic pe plan international.
Pe de alta parte, da, orice patron cu scaun la cap dar cu buzunare rabdatoare pe termen lung, ar trebui sa-l pastreze pe omul care a creat o echipa de prieteni si a adus clubului deschidere si recunoastere in Europa…
S-ar putea ca, daca pleaca Razvan, ceva sa se rupa si aceasta minunata echipa sa se destrame…ar fi pacat intr-adevar!
1923 s-a nascut un mit!

Marcel  •  12 decembrie 2006, 11:43

As fi multumit , daca D-l Copos ar pierde 10 minute sa citeasca randurile urmatoare , desi ma indoiesc ca o va face .
D-le Copos , nu sunt un admirator ( nici pe departe ) al d-lui becali ( gigi) , dar trebuie sa recunosc ( parerea mea ) ca o parte din succesele fotbalului romanesc din ultimii ani , i se datoreaza . Sa ma fac inteles ; de la el a plecat ideea de a nu mai vinde jucatori , de la el a plecat ideea de a marii salariile si primele jucatorilor si antrenorilor , s.a.m.d.
D-voastra a-ti incercat si intr-o masura a-ti reusit sa faceti acelasi lucru ( e adevarat probabil strangand din dinti ca trebuie sa umblati la chestia aia cu arici ) . Dar . si aici este lucrul cel mai important , nu puteti trece peste orgoliul celui care da banii ( de multe ori desi se plange mai si ia ) , sa nu aratati cate a-ti facut d-voastra si ce nerecunoscatori sunt subalternii.
Un lucru mai trebuia sa mai invatati ( un om inteligent , si sunt ferm convins ca sunteti un reprezentat de seama al acestei categorii de oameni , invata toata viata ) , ca rufele se spala in familie , ca nute duci pe strada sa spui ca sotia ti-a dat mancarea arsa sau nefiarta sau rece .
Oricum , decizia cu ce urmeaza sa se intample la RAPID , va apartine ( asa cum sunteti in fata la succese , asa sa fiti si la greseli ( am vrut sa spun prostii , dar sunt convins ca D-voastra nu faceti prostii , ci doar subalternii D-voastra )
Nu va cer ( in virtutea faptului ca sunt sustinator al acestei echipe de f multi ani ) , decat sa incercati sa va uitati in urma si sa vedeti , unde era RAPID acum 2 ani , in EUROPA si unde e acum .
Poate sunt sentimental si cum e bine stiut in afaceri sentimentele nu au ce cauta , dar sa nu va mirati cand presa , careia ii cereti ajutorul sa va spuna ce aveti de facut , va va arata ce……a-ti facut .
Cu deosebit respect ( pt ce a-ti facut pana acum pt RAPID ) .
Marcel Olteanu -Bucuresti.

radan  •  12 decembrie 2006, 11:57

Articolul este bun si la obiect.

Nu stiu de ce se gasesc atiti destepti sa nuanteze articolul dupa propriile preferinte si sa se simta atinsi in amorul propriu, scriind pe acest blog foarte urat.

Ca sa nu mai vorbesc despre EL PERRO ROJO care are probleme mentale cu siguranta.

Catalin are dreptate, stilul de a conduce pe termen lung clubul, caracteristic COPOS nu aduce nimic bun.

Dl Copos are tot timpul nemultumiri si mentine in club o atmosfera de nesiguranta.

Tin minte ca atunci cand era Rednic la Rapid si invingea pe dinamo aproape de unul singur, Copos era in tribuna si era sigur ca Rednic o sa-si franga gatul. Dar Rednic a invins.

Dupa meci cand Rednic a castigat cine era numarul unu in declaratii? Copos! Am facut, am dres… etc..

Rednic se zbatea singur sa faca treaba si cateodata dadea bani (la fel ca si Razvan) de la el jucatorilor. Si ii facea faima lui Copos luand campionatul cu o echipa care nu era stralucita.

Lui Copos ii place sa fie in lumina reflectoarelor, din cauza asta nu lasa Rapidul pe mana altora.

Pacat ca nu are stiinta de a conduce clubul asa cum trebuie daca tot vrea sa fie in fruntea Rapidului.

Rapid fans  •  12 decembrie 2006, 12:00

Domnule Tolontan.Mai lasati-ne in pace cu Hizo si cu alti antrenori de talia lui.Hai sa il dezgropam pe Halagian pe unde o fi el sau pe parintele Sdrobis sau Zdrobisi cum il chama(iertare parinte).La rapid e nevoie de un antrenor strain cum au fost Zenga si Protasov.Oricum Razvan trebuie lasat pina in vara sa isi termine mandatul.

raz  •  12 decembrie 2006, 13:39

nu vreau sa-i tin partea lui tolontan dar vad ca unele comentarii sunt de-a dreptu
tampite si fara sens ….adica ca sa poti intelege blogu citesti articolul si apoi comentariile – si descopar de cele mai multe ori o idee vehiculata pe bloguri —
tolontan e platit de nu stiu cine sa scrie despre unul sau altul din cluburi, lasand la o parte faptul ca toti il injurati ca la usa cortului (rapidisti, dinamovisti, stelisti)
nu stiu daca el mai poate tine sau partinii cu vreuna din echipele de mai sus si apoi vreau sa-mi explice unu din voi daca poate sau cum isi imagineaza el ca i-a
banii tolontan de la un conducator de club sau altul ?

sebastian  •  12 decembrie 2006, 14:24

raz@ai uitat de cei mai imbecili,suporterii universitatii craiova=0

riki_faq  •  12 decembrie 2006, 14:28

„L-am înţeles pe Răzvan cînd şi-a asumat vina, dar nu e decît un gest elegant. Vina ne aparţine nouă, jucătorilor. Am terminat cum nu se poate mai prost acest an”-Viorel Moldovan .Da,vina le apartine lor.

BUGA 29  •  12 decembrie 2006, 15:32

M M A DACA SCRIA DE ALTA ECHIPA NU MA INTERESA SI NU-L BAGAM IN SEAMA(NU AM NIMIC CU STEAUA DACA CITESTI MAI ATENT VEI VEDEA CA NU AM CRITICAT DECIT MANIERA CU CARE ACEST ZIARIST TRATEAZA NUMAI SUBIECTELE RELE DESPRE RAPID)

ANDREI  •  12 decembrie 2006, 15:54

SA PLECE RAZVAN. UN ANTRENOR BUN ,DAR DIN PACATE FRICOS.CEVA TREBUIE SCHIMBAT,SI NU SE POATE SCHIMBA TOATA ECHIPA.DIN PACATE NU II POATE MONTA SA JOACE 90 DE MINUTE.80 NU SUNT DE AJUNS SI ASTA AM VAZUT-O IN ULTIMILE 2 ETAPE.MARE PACAT.ORICUM FORTZA RAPID.

ANDREI  •  12 decembrie 2006, 15:55

cat despre Tolontan…….mic mic mic

vasluian  •  12 decembrie 2006, 16:19

Fratilor nu va mai dati asa de destepti, ziaristii nu sunt niciodata buni, orice ar scrie! Daca se scrie de bine, tot se gasesc unii care sa zica: „Da` de ce nu ai zis si de x, y si z?”. Fiti realisti si acceptati realitatea. Asta e situatia, toata lumea il stie pe Copos, de fiecare data a facut asa, se vede ca e afacerist:vrea performanta cu bani putini! Dar, din pacate, in fotbal nu e ca in afaceri!

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord