Din nou despre bloguri in Gandul

Cristina Modreanu revine azi in Gandul cu un articol despre bloguri si zvonuri, adevar si minciuna, modernitate si inchistare in media.

vineri, 15 decembrie 2006, 1:26

Cristina Modreanu revine azi in Gandul cu un articol despre bloguri si zvonuri, adevar si minciuna, modernitate si inchistare in media.


Comentarii (7)Adaugă comentariu

Marius Nicolescu  •  15 decembrie 2006, 13:37

Si bine le zice 🙂

Cristi Roman  •  15 decembrie 2006, 13:41

Da, cei de la „Gandul”, criticati sau nu in general, au rubrica permanenta despre bloguri.

rocksy  •  15 decembrie 2006, 14:04

Chiar nu se paote face nimic cu calitatea clipurilor video de pe gsptv.ro?
nu stiu unde mama meului sa trimit o reclamatie…da calitatea e jalnica.
in majoritatea fazelor, nici macar nu se vede mingea…

iTips  •  15 decembrie 2006, 14:36

Poate isi fac si ei un blog pe site.

Un trecator  •  15 decembrie 2006, 15:16

Intr-adevar, cate polite va tot platiti! O sa ajungeti, daca sunteti atat de interesati unii de ceilalti, sa va inventati o lume (asa cum e cea a advertising-ului) in care o sa scrieti doar pentru alti ziaristi. Si nu numai in presa devine vizibila tendinta, ci si in cultura.

Marius Nicolescu  •  15 decembrie 2006, 15:36

Un Trecator – Parerea mea este ca nu e vorba de platit polite – tolontan are blog – Modreanu a scris despre un blog, mi se pare firesc sa dea link catre articolul in care s-a scris depsre blogul lui.

Un trecator  •  15 decembrie 2006, 15:48

Man, ma plimb pe blogurile jurnalistilor de vreo luna. Am gasit o gramada de refer-uri, o gramada de raspunsuri date altor jurnalisti, o gramaga de post-uri cu adresa si vitriol.

Mi-am spus ca e normal, ca e un dialog, ca asa trebuie. Dar nu e. Din cand in cand, din fericire nu foarte des inca, vine cheful sa de tras un sut altuia. Acum e de facut o alegere, cred: fie este blogul jurnalistului, fie al omului. Daca se amesteca iese un soi de ciorba. Din cate imi aduc eu aminte, meseria asta este orientata catre public si eveniment, nu catre breasla. 😀

Comentează