Balint ramine la ProTV

Gabi Balint a comunicat celor de la Kanal D ca nu poate deveni comentator pentru partidele din Liga 1. El a preferat sa ramina in studioul Champions League al ProTV, alaturi de Vadim Vajeu.

luni, 19 februarie 2007, 4:15

Gabi Balint a comunicat celor de la Kanal D ca nu poate deveni comentator pentru partidele din Liga 1. El a preferat sa ramina in studioul Champions League al ProTV, alaturi de Vadim Vajeu.


Comentarii (5)Adaugă comentariu

ASCOLI  •  19 februarie 2007, 17:16

Comentatorul Gabi Balint nu este o miza foarte mare pentru televiziunile de la noi, chiar daca nu se descurca rau. Si pana la urma PRO TV-ul este un brand mult mai puternic decat Kanal D. Cu ce sa atraga turcii audienta? Cu Vacanta Mare, cu Adrian Enache sau Cosmin Cernat care e paralel cu fotbalul dar si-a neglizat pilozitatea din jurul gurii ca sa dea bine la Monica Joagar?> Se vor bate cu Antena 1 si Pro TV atunci cand voi si Pro Sportul veti fi amenintati de SPT.

grasu 76  •  19 februarie 2007, 18:15

Bravo Gabi Balint ! Una e sa comentezi meciuri de C.L. si alta e sa mergi la unii care nu facadecat sa imite pe altii….iar in ceea ce priveste Kanal D…chiar mai era nevoie de inca un post tv? ..ca nu am vazut nimic nou in prima zi de emisie

sorin  •  19 februarie 2007, 18:44

Gabi Balint a procedat exact ca pe vremuri cand juca in atacul Stelei. NU a marcat la prima ocazie! Dar va marca, iar cand va marca o va face spectaculos…..eu asa il tin minte pe Gabi Balint! Un atacant care nu rateaza de multe ori!

Lacatel  •  19 februarie 2007, 23:25

Gabi Balint a dat dovada de caracter. Nu s-a lacomit la banii turcilor. Pro tv e oricum un brand mai mare dekat kanalu d k… iar Champions League e competitia suprema. Un viitor superb pentru Gabi in televiziune. Bravo!!!

neculay  •  20 februarie 2007, 11:05

Cine e gabi balint de va agitati atat? Un ratat care a crescut in umbra lui hagi si lucescu pe unde acestia au antrenat! Mor de ciuda cand vad toate nulitatile bagate in seama!

Comentează