Kanal Dragomir

Dragomir este plătit de cluburi. Şi ceilalţi funcţionari ai Ligii sînt plătiţi de cluburi. Unii sînt, probabil, nemulţumiţi de salarii, de vreme ce s-au apucat să-i ia peste picior pe finanţatori. Deunăzi, Mircea Cezar Ionescu, vechi prieten al Cooperativei, îşi exersa simţul umorului pe George Copos. Aşa, ca de la salariat la patron.

marți, 20 februarie 2007, 9:43

Dragomir este plătit de cluburi. Şi ceilalţi funcţionari ai Ligii sînt plătiţi de cluburi. Unii sînt, probabil, nemulţumiţi de salarii, de vreme ce s-au apucat să-i ia peste picior pe finanţatori. Deunăzi, Mircea Cezar Ionescu, vechi prieten al Cooperativei, îşi exersa simţul umorului pe George Copos. Aşa, ca de la salariat la patron.

Revenim la Dragomir. Despre care Tudor Octavian scria de curînd că are capacitatea de a da oricărei minciuni un aer perfect veridic. Preşedintele Ligii susţine că el acţionează în interesul egal al cluburilor. Mdda! De pildă, atunci cînd a acceptat ca Telesport, o firmă apropiată intereselor sale private, să rezilieze contractul cu TVR şi să semneze unul cu Kanal D. Unde audienţele fotbalului vor fi mai mici.

Ce-ar fi putut face? Să constate că drepturile valorează milioane mai mult, că un intermediar speculează această valoare şi să renegocieze contractul. Sau, dacă nu, să iasă din înţelegere! Pur şi simplu. Pentru că echipele nu şi-au cedat drepturile Ligii şi aceasta, mai departe, către Telesport, pentru ca firmele agreate de Dragomir să ia o căruţă de bani! Dacă i-ar interesa soarta acestor sume, şefii cluburilor ar putea afla că nu există fixată o penalizare în cazul în care Liga iese din contract, aşa cum Telesport a părăsit, la rîndu-i, contractul cu TVR. Şi poate că Liga ar fi acceptat oferta Boom TV sau alta. S-ar fi judecat cu Telesport, ar fi plătit poate o despăgubire, însă ar fi cîştigat. Bani şi expunere.

Asta dacă Dragomir ar fi servit interesele cluburilor. În ciuda discursului său populist, „nu ridic banii din salariul de la Ligă”, mandatul său ca şef al LPF a coincis cu transformarea într-un om de afaceri prosper. Dar sînt cluburile mai puternice? Nu prea! Ele nu şi-au construit hoteluri – poate cîndva se va vorbi despre relaţia dintre deţinătorul anterior al drepturilor TV şi anumite materiale de construcţie. Cluburile nu şi-au făcut vile lîngă sediul Ligii, după o operaţiune cu terenuri care a stîrnit iritare printre preşedinţi. În fine, cluburile nu au fost amestecate în pasarea drepturilor de la TVR la Kanal D. Dimpotrivă, acestea au ajuns să sufere din cauza evidentei dorinţe a Ligii de a favoriza noul post TV. Vezi cazul Rapid.

Toată lumea se fereşte de Dragomir pentru că are gură mare. Dar asta nu-l face pe el mai puţin vinovat, ca beneficiar al situaţiei din care echipele pierd. Este anormal pentru cineva plătit de cluburi.


Comentarii (89)Adaugă comentariu

Socrate  •  20 februarie 2007, 11:44

Tolo te admir! Dar cateodata o dai cu bata in balta!!!!! De ce nu intreaba televiziunea publica poporul pe ce sa dea milioane si milioane de euro stransi de la noi toti pe ce sa dea de bani? De ce nu a cumparat finala NFL de exemlu! E ciudat totusi ca tu de la un ziar privat (dar totusi al lui Voiculescu care ar fi vrut si el sa transmita, chiar, o intrebare: Antena 1 s-ar fi dat la o parte si ar fi lasat TVR-ul?) aperi o institutie de stat care toaca bani publici cu nemiluita!!!!! Tolo nu mai fi asa slugarnic! ECONOMIE DE PIATA ITI SPUNE CEVA? Oricum ai reusit sa pierzi un cititor!

D,a1 si tvr  •  20 februarie 2007, 11:50

Cata,lasa chestia cu acoperirea tvr,problema e si calitatea transmisiunilor,ceea ce ramane de vazut momentan la Kanal D(tvr sau antena aveau reluari de 2 bani).
Despre taxa tv ce o platesc de 2 ori si la cablu si la tvr de ce nu vorbesti?
Hai sa bagam tvr in fata cu acoperirea si ne scoatem!
M-am saturat,repet,vreau calitate nu cantitate!

Mihai Toma  •  20 februarie 2007, 11:52

Nroc cu dvs domnule Tolontan. Mitica Dragomir, penal recunoscut e in carti. Apropo aveti legaturi cu securistii ?

gilos  •  20 februarie 2007, 11:52

Mitica este un profitor care s-a imbogatit din fotbal. Sub masca omului jovial, haios si nazdravan a reusit sa-si vada de interesele sale. Faptul ca face politica si este si deputat PRM spune multe despre caracterul sau oportunist. Toate afacerile din jurul sau ( inclusiv cele cu drepturile de televizare, kanal D, etc ) au iz de invarteala, smen , tun, blat sau reciprocitate. Cat sta in functia pe care o ocupa de atata vreme, fotbalul romanesc va avea numai de pierdut.
Din pacate, chiar presa sau o buna parte din presa ii este complice.
Despre Parchet, Procuratura sau altceva…slabe sperante …
Oricum, felicitari pt articol si sper sa nu fie doar floarea cu care vrem sa facem primavara…

10 lei +tva  •  20 februarie 2007, 11:54

Scuze,am uitat ceva in legatura cu acoperirea de 92% a tvr!
Comunisti a-ti fost,comunisti ve-ti fi pana ve-ti muri!
Cu Digi TV vezi din orice colt al tarii chiar unde nu se vede tvr!!!!!!!
sac!!!!
pe bani putini 19 lei 34 programe calitate extraordinara.
Nu fac reclama,dar mai lasati-ne cu tvr-ul asta de 2 bani

geambash&tolontan&buzarin  •  20 februarie 2007, 12:05

Memoriu:
Subsemnatii Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vantu si Dan Voiculescu, cerem prin prezentul memoriu stergerea, uitarea si nerambursarea a 2,5 miliarde euro obtinuti in contul urmatoarelor ‘lucrari’ efectuate in dauna poporului roman: devalizarea Bancorex, Bancii Agricole si BID, insusirea creantei Rompetrol din Libia, inselarea a peste 300000 de cetateni in afacerea FNI, stergerea datoriilor Rompetrol si impartirea beneficiilor obtinute cu fostul guvern PSD, fraudarea bursei de valori cu actiunile Rompetrol si deturnarea sumelor valutare din conturile externe ale fostului conducator Nicolae Ceausescu in afacerea Dunarea.
Mentionam ca toate ‘lucrarile’ au fost executate conform termenelor si schemelor stipulate in contractul mutual incheiat cu prostii de romani.
Rezolutie: rugam DNA analiza si rezolvare legala
Semnat: poporul roman

Catalin34  •  20 februarie 2007, 12:10

Mticutza Dragomir asta cu stilul sau de a vb ‘abureste’ de rupe,cand il vezi la tv are o gura si o vrajeala,,,,in fine,ideea este ca atat el cat si altii au facut bani frumosi din fotbal si nu tocmai in conditii curate,,,FRF & LIGA au facut si vor face multe ”magarii” iar conducatorii de cluburi daca nu se trezesc vor pierde si mai mult din cauza unor neaveniti gen -hopa mitica asta-,sa fim seriosi Cataline,,,suntem departe de CALITATE ! Iar voi presa gresiti ca ii bagati prea mult in seama pe asa zisii oameni de fotbal & conducatori,,,iar cu drepturile de televizare,,,reciprocitati,interese,etc,samd,,,vom ramane in aceeasi ”mocirla” din pacate daca asemenea oameni raman la conducearea fotbalului romanesc. P.S. Cataline,esti un gazetar bun – cu unele mici exceptii – fii ACID in continuare cu cine merita si pune punctul pe i,,,,SUCCES!

MarlanuL  •  20 februarie 2007, 12:16

numai vrajeala are in el mitica

buba  •  20 februarie 2007, 12:23

corect! dar degeaba! si asa nu se rezolva nimic!

Ofticosu’ roade osu’  •  20 februarie 2007, 12:28

In ultimele zile am vazut o tendinta in a critica o parte a presei, lasand impresia unui care a avut la un moment dat ocazia sa ia ciolanul shi aramas cu osul carne revenindu-le altora.
Un proverb zice:”vorba dulce mult aduce”. Daca ne calmam o sa vedem mai limpede situatia chiar daca Dragomir face si drege chiar daca Sandu manipuleaza, daca am putea am face si noi la fel. Asa ca aruncatul cu piatra si aratatul cu degetul nu prinde pe nimeni bine, mai ales un gazetar sportiv care ar trebui sa se limiteze la sport, daca se pricepe, shi sa nu comenteze lumea afacerilor.

rosso nerro forza milan  •  20 februarie 2007, 12:41

celtic milan 0-2 !!! forzaa milannnn aladino gilardino gooooll!!

gugi  •  20 februarie 2007, 12:47

finala cl o va juca arsenal-milan

Metatarsian vs. mandibula  •  20 februarie 2007, 13:00

Felicitari pentru articol! De asta avem nevoie in Romania, de demascarea hotilor!

DAR de ce o faceti atat de rar si fara consistenta? Lasati impresia ca cineva a comandat critica si va apara spatele. Chiar sunteti vulnerabil in fata lui Dragomir si a lui Sandu?

Credeti ca traiectoria buna a fotbalului justifica „gratierea” lui Dragomir si Sandu? Nu li se datoreaza nimic din progres…ei doar merg cu valul…

Asa ca pe viitor…pe ei pe……

dodo  •  20 februarie 2007, 13:02

Nu stiu cum poate un impostor ca Mitica Dragomir sa ne pacaleasca de ani de zile!
El s-a imbogatzit pe spinarea cluburilor, a noastra a suporterilor, a tuturor…
Prea il elogiaza de multe ori si presa (cica „oracolul din Balcesti”, iar el e cel mai mare impostor!!!).

marc  •  20 februarie 2007, 13:04

La cite ilegalitati se fac in fotbal,Dragomir este seful perfect.Sumele subterane sint mult superioare celor declarate.Conducatorii cluburilor,daca sint corecti,ceea ce e greu de crezut,ar trebui sa scape urgent de Dragomir si sa permita demararea unei anchete.Stiti cum se spune,legea este doar pentru catei nu si pentru dulai(deputati).

flores  •  20 februarie 2007, 13:06

isi ia comision de la kanal d….nu se mai satura cat a luat de la steaua si dinamo de-alungul anilor……mai nou ii plange pe steaua ca nu le-a mai luat din suspendarea de 2 etape…un securist si o sluga a comunistilor

Metatarsian vs. mandibula  •  20 februarie 2007, 13:12

Mitica e un puscarias mafiot, intermediar al cooperativei si partener de hotii al presedintilor. Stie magariile facute de presedinti, dintre care multe cu iz penal si rezista prin santaj. In plus, stie hotiile de la FRF.

Sandu e un golan mediocru, hot, mafiot si betiv, in plus tata si unchi de drogati si muiste (cu stampila de la Zenga). A furat enorm din banii adusi de „Generatia de aur”, a protejat mafia lui Giovani si a presedintilor, a pus botul la afaceri in jurul nationalei (agentia de turism), a adus de rapa baza piramidei de jucatori si sta la federatie pentru ca prin relatiile cu murdaritii din politica evita controalele financiare si costumul in dungi.

Astia sunt oamenii pe care ii toleram, piatra de moara cu care alearga in spate echipele si nationala.

E ca si cum sef la gsp ar fi Dumitru Graur si nu l-ar contrazice nimeni. Ati mai vinde atatea ziare?

bebe  •  20 februarie 2007, 13:13

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.monicagabor.bro.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.monicagabor.bro.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.monicagabor.bro.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.monicagabor.bro.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.monicagabor.bro.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.monicagabor.bro.ro

dodo  •  20 februarie 2007, 13:14

@Marc:

Intr-o emisiune la OTV luna trecuta, GIGI Becali l-a acuzat dur pe Mitica Dragomir cum ca ar fi luat spaga pt. acordarea drepturilot TV! Ba mai mult , Mitica a intervenit si l-a facut pe JIJI „oligofren”, „prost”, „tampit”, etc…
Nimeni din presa nu i-a dat dreptate atunci lui GIGI! Si GIGI nu prea minte…in chestii de astea!
De ce oare dupa emisiunea asta nu „l-a tocat” presa pe Dragomir???

bogdan  •  20 februarie 2007, 13:31

Cataline ai dreptate.Dar cluburile astea pe care le vaitu tu l-au votat de vreo 5 ori pe Dragomir si la urmatoarele alegeri tot cu el or sa voteze iti garantez…

maistor kokir  •  20 februarie 2007, 13:32

domn tolontan, si un copil de gradinitza stie ca dragomir e un escroc , hai scrie-ne ceva noutati ca ne-am saturat sa citim aceleasi lucruri

ULTRAS 19  •  20 februarie 2007, 13:34

pai si normal ca nu il intereseaza pe mitica doar interese ce vor face cei din provincie …dRAGOMIR vrea ca fotbalul sa fie sustinut de stat si ajutat iar el asa il promoveaza e bataie de joc clar sunt interese

Metatarsian vs. mandibula  •  20 februarie 2007, 13:36

Mitica si Gigi si Sandu = copii lui Nicu

Nicu = babau

Presa+Gigi=Love, dar Presa+Gigi+Mitica+Nicu=Inhibitie.

Doggy  •  20 februarie 2007, 13:37

Tolo, aceste articole sunt bune de „Scanteia”…

Ce aveti fratilor cu „imperialistii” turci care au venit sa investeasca la noi?

Dupa logica lui Tolo si a admiratorilor sai entuziasti, ar trebui sa se introduca o lege prin care Liga 1, Andreea Marin si chiar Andreea Esca, importante generatoare de audienta sa fie arendate pe viata TVR-ului.

Nu inteleg ce se doreste…

Si de ce se arunca iar cu noroi in Kanal D, imediat ce Cooperativa Voiculescu a fost tradata de Cosmin Baleanu ?…

De ce Antena 1 are voie sa transmita meciuri din Liga 1? Dupa cum s-a mai precizat, Kanal D are o acoperire mai mare decat a postului voiculescian.

Tolo, aceasta combinatie intre Sancho Panza si Dr. Watson, se screme de vreo cateva saptamani incoace sa discrediteze un nou post tv, care pe de o parte este concurent periculos pentru Antena 1, dar care in acelasi timp face parte din trustul de presa Ringier, prin tot felul de „descoperiri senzationale” si „sKANdALuri” inchipuite…

Speram ca aceasta constipatie de idei sa dispara, si sa avem din nou parte de ceva mai bun de citit…

Amin!

Metatarsian vs. mandibula  •  20 februarie 2007, 13:39

@Doggy

Toata lumea trebuie sa traisca :)).

rapidu4ever  •  20 februarie 2007, 13:41

Plesan si Alexa vor ca toata Oltenia sa fie impotriva Rapidului?OK!…dar ei au uitat ca au evoluat la cea mai urata echipa a tarii?!Presa i-a facut fotbalisti mari pe astia doi…pe gazon,cei doi au uitat sa mai arate ce mari fotbalisti sunt.

CVXXV  •  20 februarie 2007, 13:57

Nu am sa ma refer la trecutul si prezentul de „baiat descurcaret” al Domnului Dragomir.Copiii nostri din pacate vor trai cu impresia ca trebuie sa le copiezi apucaturile lui Dragomir si celor ca el ca sa poti razbi in viata din Romania, ceea ce este fals.
Ce surprinde in ultima perioada sunt aprecierile de valoare facute de D-l Dragomir actorilor care joaca in piesa asta ieftina a fotbalului romanesc pe care el o patroneaza:
-Olaroiu printre cei mai buni antrenori din lume?!?
-Cuplul de fundasi central al Stelei printre cei mai buni din Europa?!?
-Radoi se va vinde pe 20 mil eur?!?
Nu va apuca ameteala Domnule Tolontan?
Cand ne gandim ca cea mai mare performanta a unui antrenor roman a fost sa antreneze pe Inter vreo 5 etape, ca jucatori campioni mondiali se vand pe 10-15 mil euro, pana unde putem ajunge cu nationalismul asta ieftin.

rbettarini  •  20 februarie 2007, 14:09

Ideea asta cu saracele cluburi folosite in interes propriu de Dragomir e cam diluata. Aici cluburile sunt complice cu Dragomir, Lasa de la ele intr-o afacere pentru a obtine alte avantaje. Nu cluburile il mentin pe Dragomir in functie? Nu cluburile il vor vota pe viitorul presedinte, care se va numi fie Iorgulescu, fie Chivorchian? Adica exact aceeasi mancare de peste…

flooorin  •  20 februarie 2007, 14:10

si dak astia cu cluburile de care vb noi acum ,saraci ,cand sunt alegeri la liga voteaza cu el ,ce sa le facem noi?sa le palngm d mila?!au ceea c merita

bilu  •  20 februarie 2007, 14:53

Mitica Dragomir reprezinta nivelul moral la care se afla oamenii ce alcatuiesc Romania.O adunatura de lashi ,covirshitoare,din pacate.Oameni fara fibra morala,care nu cunosc faptul ca a lua atitudine,a reactiona este o obligatie,nu un act de curaj.Desteapta-te,romane! ,imnul este de actualitate.In ceea ce-i priveste pe barbarii de tirani,acestia sint lasitatea si lipsa de cunoastere.Lipsa de cunoastere apare datorita leneviei spiritului si a tratarii cu superficialitate a darului numit VIATA.
Mucegaiul apare in mediu umed si caldut.Nu dati vina pe mucegai.

Valentin Iliu  •  20 februarie 2007, 15:44

pentru mine, Dragomir e un barometru: atat timp cat el este in libertate, in Romania nu exista Justitie.

Romanasul  •  20 februarie 2007, 16:00

Pentru Kanalia Dragomir nesimtirea tinde spre infinit.
Vrea sa prosteasca o Romanie intreaga cu afirmatii de genul
„o partida dintre doua echipe care lupta pentru retrogradare poate
fi mult mai interesanta decit un meci Steaua -Dinamo de exemplu..”
Sincer mi-e greata sa mai scriu despre Dragomir.
Stau eu si va intreb insa, ce optiune (optiuni ) mai avem noi romanii ????
(romanii de acasa si romanii de pretutindeni ….)
Optiunea 1 sau Optiunea 4 ?
Domnule Tolontan dumneavoastra ce parere aveti ???

banditu’  •  20 februarie 2007, 16:07

Analiza meciurilor de astazi din Champions League, http://www.tipseri.com http://www.tipseri.com/forum . Noi va spunem cine castiga voi pariati 😉 Nu ratati predictiile de astazi ! Mult noroc! http://www.tipseri.com
http://www.tipseri.com

unchiu mri  •  20 februarie 2007, 16:30

in sfarsit,incepeti sa luati atitudine impotriva RAULUI?sau nu cumva va simtiti interesele amenintate?(PRO SPORT+DOGAN=PROBLEME).

cata_1923  •  20 februarie 2007, 17:01

cel mai mult sunt afectati cei din mediul rural care nu prind acest „KANAL D prosti”iar singuri avantajati sunt doar cei care i-au bani din asta……………..cata corectitudine incredibil!!!

cata_1923  •  20 februarie 2007, 17:07

tocmai am vz o rubrica de genu:”gsp si boom sport te lasa sa alegi ce meciuri sa vezi”.intrebarea mea este:ce acoperire are acest post de se face asemenea sondaje??

cata_1923  •  20 februarie 2007, 17:08

p.s „…de se fac…” nu „…de se face…” 😀

kristian  •  20 februarie 2007, 19:26

Aduci in discutie prietenia lui Dragomir cu Nicolau de la TeleSport ca mai tarziu sa zici „poate Liga ar fi acceptat oferta BoomTv”. Boom TV, partener al gazetei. Cata lume vedea meciurile la Boom? Nu stiu, dar cu siguranta mai putina decat la Kanal D.
Incep sa ma indoiesc de motivele care te fac sa scri. Poate sunt eu prea suspicios. Oricum, esti cam singurul care e ofticat de marsavia cu meciurile. Motivele…, mai tarziu.

andrew  •  20 februarie 2007, 19:47

incredibil, nici in ue nu scapam de tovarasul militian fost la puscarie dragomir

cat timp ramane el in pozitia de sef, marketingul sau pr-ul serioase raman injuraturi la liga de fotbal si nu instrumente de crescut popularitatea fotbalului si de adus bani la cluburi

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord