Se pregatesc plecari din TVR

Dupa Cosmin Prelipceanu, prezentatorul buletinului principal de stiri, alte vedete ale TVR se gindesc sa renunte fie total, fie sa se retraga din pozitiile de prim plan.

vineri, 15 iunie 2007, 6:15

Dupa Cosmin Prelipceanu, prezentatorul buletinului principal de stiri, alte vedete ale TVR se gindesc sa renunte fie total, fie sa se retraga din pozitiile de prim plan.

E vorba de citeva nume importante, care au ridicat in ultimii ani continutul jurnalistic al postului public si care sint dezamagite de faptul ca intentiile partidelor de a politiza Consiliul de Administratie sint incurajate in Parlament. Despre politizare scrie azi si Petrisor Obae, in Evenimentul Zilei.


Comentarii (9)Adaugă comentariu

bogdan  •  15 iunie 2007, 7:44

nu ma intereseaza!

jiji becali  •  15 iunie 2007, 9:09

http://www.adult-tv.ro

aciduzzu  •  15 iunie 2007, 10:05

nu e deloc asa, mai degraba sunt sustinatorii lui Basescu care s-au adunat acolo din 2004 pana acum si care acum sunt suparati ca li s-au taiat fondurile 🙂
Lasa-i sa plece ca de astfel de „profesionisti” aparuti peste noapte din ograda PD-ului nu aven nevoie la TVR.

Adrian Tudor  •  15 iunie 2007, 10:31

Hmmmm! Si se intorc la Realitatea, unii dintre ei, s-au se retrag prin niste birouri caldute, altii? :). Presupun ca stii despre cine e vorba.

Victor Ciutacu  •  15 iunie 2007, 12:06

Emotionant

alexandra  •  15 iunie 2007, 12:45

Ceva nu e in regula cu ce scrii: normal ca daca partidele politice vor un lucru el se intimpla in Parlament. Poate iti amintesti ca Parlamentul e institutia reprezentativa si ca partidele sint singura cale democratica gasita pina acum in a da sens reprezentarii cetatenilor.
E grav insa ca se poate intimpla politizarea, insa ea a fost prezenta si pina acum. E incredibil ca directorul sectiei de stiri sa fie si editorialist la ziare cu culoare politica foarte clara. Chiar daca se poate spune ca profesionistii pot face corect mai multe lucruri si pot fi profesionisti pe mai multe roluri, cineva care isi asuma o astfel de functie publica inceteaza sa ia pozitii politice pt ca faptul ca le exprima influenteaza perceptia si credibilitatea institutiei pe care o conduce. Asa ceva nu s-ar putea intimpla de exemplu la BBC unde chiar sint educati sa fie profesionisti. In plus si in Germania locurile din echivalentul CNA se dau proportional dar tocmai de aia nu se intimpla politizarea pt ca se controleaza unii pe altii.

florin  •  15 iunie 2007, 14:31

Prelipceanu se retrage pentru ca l-a cautat CFI-ul. Si l-a si gasit.

tibi  •  16 iunie 2007, 21:33

pleaca cineva la kanal D?…nu de alta da sa vedem continuarea la pierdera drepturilor tv la liga 1.

eva  •  17 iunie 2007, 13:30

si este readus baiatul de mingii psd-ist din sua.

Comentează