Al 12-lea jucător se odihneşte

N-o să spunem, bătîndu-ne în piept ca-n Tarzan: Dragomir – rău, Lupescu – bun! Lucrurile sînt mult mai amestecate şi puritatea este domeniul îngerilor, nu al comisiilor federale. Însă, oricum am lua-o, trecerea forurilor de decizie de la LPF la FRF e o minimă protecţie a onestităţii campionatului.

marți, 7 august 2007, 5:28

N-o să spunem, bătîndu-ne în piept ca-n Tarzan: Dragomir – rău, Lupescu – bun! Lucrurile sînt mult mai amestecate şi puritatea este domeniul îngerilor, nu al comisiilor federale. Însă, oricum am lua-o, trecerea forurilor de decizie de la LPF la FRF e o minimă protecţie a onestităţii campionatului.

Lupescu merită felicitat. Pentru că, înainte de a cîştiga meciul cu Dragomir, a învins în cel cu lehamitea generală.

Ubicuitatea gălăgioasă a lui Mitică şi senzaţia că mijloacele sale sînt nemuritoare instalaseră în lumea fotbalului convenţia apatiei. Vrea să ia Mitică comisiile? Să le ia! Îşi instalează oamenii acolo? Nici o problemă! Dau ei decizii aiuristice? Păi, n-avem ce face! Puterea lui Dragomir era egală cu suma resemnării cluburilor, a FRF şi a tuturor celor care organizează, joacă sau urmăresc fotbalul.

Priviţi retroactiv faptele acestor comisii LPF! Neaga iertat, vă amintiţi!, cînd a fost prins dopat. Jucători care au comis acte de violenţă cauţionaţi şi ei. Suspendări şterse pentru cluburi. Dar cum a folosit asta echipelor? În nici un fel!

Pînă la urmă, aceleaşi grupări au venit la FRF şi au cerut restituirea comisiilor. Asta arată că, în fond, cluburile nu-şi doresc milă, ci o competiţie integră, clădită pe un act just de evaluare a faptelor din teren şi din tribune.

Dragomir va contesta cu învîrtoşarea sa adjectivală această decizie. Nu e decît semnalul că FRF a procedat corect.


Comentarii (63)Adaugă comentariu

giosue  •  8 august 2007, 10:20

chiar nu ai gasit un exemplu mai concret gen ceahlaul sau dinamo?
ai capul in colturi? vezi numai stele? ai cosmaruri noaptea cand vezi stele pe cer sau ai cota daca strici atmosfera la STEAUA?
esti complexat rau

Reddog Alex  •  8 august 2007, 10:27

Ce perioada de mandat mai are Mitica? Tineti minte ca dupa ultimele alegeri au urmat represalii la adresa cluburilor care au votat impotriva lui… La fel cu alea care au votat cu Popescu. Sau Nationalul a mai avut probleme pentru ca infractorul asta de Dragomir n-a putut suporta niste vorbe de la Iacov. Dragomir cred ca era cu propaganda in vremurile trecute. Are ceva apucaturi de astea(vorbitul pe ton ridicat, intreruperea discutiei si atacuri la interlocutor, evocarea meritelor sale, care or fi si alea…). Nu ma intereseaza ce club isi propune omul la Liga, fie Steaua daca vrea, nu conteaza. LPF are nevoie de un nou sef…

Nev  •  8 august 2007, 11:51

nimeni: „ca-n Tarzan”, recte: „ca in [filmul] «Tarzan»”. Vezi ca te-ai precipitat?!

liviu  •  8 august 2007, 13:51

to lon tane,
sinteti penibili cu „cele 100 de stiri”. mai trebuie acuma sa puneti poza cu poza jucatorii stelei ca sa va apropiati de totalul stabilit. apropo, puneti pozele si autografele separat, ca asa o sa aveti un numar dublu de „stiri”! pe ni bil!!!

kata  •  8 august 2007, 14:45

tolo sunteti penibli ma cu cele 100 de stiri despre steaua-zaglebie…sau poate considerati ca acest meci este unul de interes maxim??? Zaglebie o fi vreun Real Madrid sau mai stiu eu ce, cat tam-tam pentru un meci. MARELE REGE HAGI va deveni IMPARAT daca trece de zaglebie, CEL MAI MARE ANTRENOR ROMAN, CEL MAI CEL, Penibil mai… SI nu ma judeca dar astept ca reward 101 Stiri despre DINAMO-LAZIO…SAU ce dinamovistii sunt prea putini pentru a va aduce profit, sau rapidistii, sau mai stiu eu cine??? MANCATORI DE BRANZA CE SUNTETI!!!!

liviu  •  8 august 2007, 16:07

asta cu 100 de stiri e ca la ceausescu cu cincinalul in 4 ani jumate’. calitate zero. stirea 72 va fi cu vreo pitioanca care crede ca va vi 2-1, oricum ea nu stie pentru cine, iat stirea 73 ca i s-a rupt o unghie nevestei de frate de cumnat de verishor al aluia care taie frunza la ciini pe linga stadion!
halal sa va fie asta e presa? semnati cu marca tata!

Dan P.  •  8 august 2007, 16:34

ma scuzati ca mesajul meu nu are nici o legatura cu articolul dumneavoastra…
dar as vrea sa va propun sa urmariti si evolutia echipei de fotbal feminin CFF CLUJANA din Cluj-Napoca care este in deplasare pentru a juca un turneu de calificare in UEFA Women’s Cup (echivalentul la Champions League pentru barbati)…
ar fi foarte frumos din partea Gazetei Sporturilor sa fie primul ziar care prezinta fotbalul feminin si sa publice rezumatele sau macar rezultatele echipei din acest turneu preliminar…
sper sa tineti cont si de mesajul meu
>>>Multumesc

camelia  •  8 august 2007, 17:15

Nu gasesc lotul trimis de Dinamo la UEFA!!!!

catalin27  •  8 august 2007, 18:28

buna seara
stie cineva rezultatul oltchim rulmentul?
e 19.30 si nu am gasit nimic nicaieri. e supercupa la handbal

acardolo  •  8 august 2007, 18:51

OK Cataline
mai putin apprecierea referitoare la Lupescu
si asa zisa victorie.
DE CE NU LUPESCU
-TRECUT ALB ROSU,CEEA CE INEVITABIL INSEAMNA PARTICIPAREA LA MIZERIILE DE INAINTE DE 1989
-MODUL CUM A AJUNS IN STRUCTURILE FRF
-TENDINTA CARE SE PARE CA ESTE BOALA IN ROMANIA DE A TE INCONJURA CU NASI FINI CUMETRII
-SI NU IN ULTIMUL RAND COMPETENTA
DAR DECAT NEMERNICUL DE DRAGOMIR MAI BINE LUPESCU.
MI-A PLACUT TERMENUL”învîrtoşarea sa” DAR AI VRUT SA FII ELEGANT.EU AS SPUNE NESIMTIRE,
SFIDARE,AMESTEC DE IRONIE IEFTINA CU LIMBAJ DE MAHALA.
CHIAR NU SE POATE SCAPA DE IPOCHIMENUL ASTA.

coryna  •  8 august 2007, 21:52

e adevarat c spui,dar sunt alte exemple mai recente decat cel al lui Neaga,cum ar fi anularea cartonaselor rosii&anularea suspendarii lui Dinamo.Sincer,sunt satula d Dragomir&Mirce Sandu&abia astept sa scapam odata d ei…

Blade_Maria  •  8 august 2007, 23:49

click aici sa va mai distrati : http://www.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=109017928

EL  •  9 august 2007, 10:57

LAZIO – DINAMO=5-0
DINAMO – LAZIO jr = 1-3

Comentează