Grupa campioană fără campioane

În 1986, cînd a cîştigat Cupa Campionilor, Steaua a luat startul într-o competiţie în care jucau doar cîştigătoarelor titlurilor.

joi, 30 august 2007, 8:17

În 1986, cînd a cîştigat Cupa Campionilor, Steaua a luat startul într-o competiţie în care jucau doar cîştigătoarelor titlurilor.

Astăzi, Grupa H nu conţine nici măcar o campioană a ţării respective. E singura grupă de acest gen, dar asta nu face competiţia mai puţin puternică. Dimpotrivă.

Vremurile s-au schimbat. Fotbalul în sine reprezintă mult mai mult pentru societate şi pentru lumea afacerilor. Nu numai. Un politician care învîrte România culiselor pe degete de 15 ani, Viorel Hrebenciuc, a simţit nevoia să se aşeze lîngă Gigi Becali la tragerea la sorţi. Probabil că niciodată n-a stat într-o sală cu atîtea personalităţi recunoscute şi îndrăgite în toate colţurile lumii.  Maldini sau Kaka sînt preşedinţii unei Comunităţi Europene invizibile şi puternice, o organizaţie a afecţiunii care şi-a deschis graniţele cu multă vreme înainte ca acest lucru să se decidă politic la Bruxelles.

Grupa e teribilă acolo, la primele două locuri. La ce se gîndeşte Hagi cînd speră cu atîta tărie să depăşească fie Arsenal, fie Sevilla? Sînt două dintre cele mai crude şi mai serioase forţe planetare ale momentului. Poate că simte el ceva. Să ne încredem! N-ar fi prima oară cînd vede mai departe decît noi.


Comentarii (155)Adaugă comentariu

smoker  •  1 septembrie 2007, 0:45

nice java applications for your mobile phone: http://www.j2me.info

PERSEU  •  1 septembrie 2007, 8:11

hagi se bazeaza pe ce se bazeaza in general romanii…pe nimic.la ce joaca steaua azi ma tem ca nu ar lua campionatul nici in insulele feroe.

keloo78  •  1 septembrie 2007, 11:45

nu s stelist! dar cand vad sau aud dinamovisti plangaciosi,imi vine sa borasc! trishtilor!!!!

vlad  •  10 iulie 2008, 12:54

tot steaua, dinamo, rapid… si iar…. dar sa fim atenti si la Cluj, Fc Brasov… 🙂

Gazduire web hosting  •  30 august 2008, 13:34

Becali are de toate:))

Comentează