Presa romana pe agenda IFRA

IFRA este cea mai dinamica si fundamentata stiintific organizatie internationala preocupata de studiul ziarelor. Cu sediul central in Germania, ea elaboreaza studii si organizeaza numeroase congrese despre viitorul media.

duminică, 9 septembrie 2007, 1:30

IFRA este cea mai dinamica si fundamentata stiintific organizatie internationala preocupata de studiul ziarelor. Cu sediul central in Germania, ea elaboreaza studii si organizeaza numeroase congrese despre viitorul media.

Pe site-ul IFRA a aparut un post care face trimitere la Conferinta „Inovatia in Media” care va avea loc pe 11 octombrie, la Bucuresti. Este pentru prima oara cind IFRA accepta un parteneriat cu un eveniment romanesc, cel organizat de Media Management Institute si Freedom House. Mai multe despre conferinta aici.


Comentarii (6)Adaugă comentariu

alex0808  •  9 septembrie 2007, 13:33

Intrarea este liberă?

Cătălin Tolontan  •  9 septembrie 2007, 14:13

alex0808: nu stiu exact, trebuie sa intrati pe site. in general, astfel de conferinte sint platite pt ca presupun costuri ridicate.

meplusmyself  •  9 septembrie 2007, 15:47

@alex0808:
Pentru inscriere pana la 25 septembrie, pentru non membrii APEL si CRP, taxa este de 700 ron si dupa 25 septembrie, 900 ron. Sumele sunt fara tva.

meplusmyself  •  9 septembrie 2007, 16:37

In alta ordine de idei, sunt convins ca toti oamenii mari (nu in sens peiorativ!) care vor lua cuvantul vor aduce in discutie laturi interesante ale noilor tendinte, insa mi-as dori ca nimeni sa nu uite sa porneasca in primul rand de la dorintele consumatorilor de media si nu doar de la cele ale publicitarilor… 🙂

CALIN_stoia  •  9 septembrie 2007, 20:16

Domnule Tolontan

Faceati deunazi mea culpa ptr o stire pierduta. dar despre stirea pierduta cu numirea romanului Marius Vizer in functia de presedinte al Federatiei Internationale de Judo de ce nu ziceti nimic? Ba chiar stergeti postul din editorialul preceent?! Are sanse reale sa fie numit in CIO, ar fi primul roman. Ma mir de atitudinea dvs, fiindca mereu ati dorit ca GSP sa fie un ziar bun, iar eu credeam ca broscoiul se opune, mereu obsedat de vanzari. puteti sa nu publicati postul asta, dar stiu ca il veti citi…

snoopDog  •  10 septembrie 2007, 9:56

http://www.mygadget.ro

Comentează