De la Hagi la Rednic

Steliştii Boştină şi Opriţa merg la Dinamo. Zenga ajunge la „cîini”, iar Rednic are mari şanse să stea pe banca Stelei. Rocada mare sau daltonism colectiv? Mai lipseşte să se schimbe şi acţionarii pentru ca năuceala să fie completă.

marți, 18 septembrie 2007, 4:15

Steliştii Boştină şi Opriţa merg la Dinamo. Zenga ajunge la „cîini”, iar Rednic are mari şanse să stea pe banca Stelei. Rocada mare sau daltonism colectiv? Mai lipseşte să se schimbe şi acţionarii pentru ca năuceala să fie completă.

De fapt, nimic anormal. Banii fac legea. Echipele lui Rednic, Vaslui ’06 şi Dinamo ’07, l-au ajutat în două rînduri pe Gigi Becali să-şi atingă obiectivul. A fost cel mai bun dintre nonantrenorii Stelei. Să vedem cum se va potrivi ca antrenor cu patronul din Ghencea, dacă angajarea sa se va confirma.

Pentru că Becali e bun ca plătitor anonim şi imposibil ca şef vizibil. La intrarea în club, toţi sînt fraţi, naşi, „numiţi pe viaţă” şi gata să ajungă cei mai tari în profesia lor, asta, bineînţeles, dacă or să se lase conduşi de geniul lui Gigi. Pe măsură ce trece timpul, respectul dispare, sîngele se face apă şi singura voce care se aude la Steaua este cea a lui Becali.

Rămas fără distonocalmul MM, Gigi se apropie de recordul celui de-al treilea antrenor în nici trei luni de zile. La o echipă cu un singur meci pierdut.

Senzaţională atmosferă înainte de Praga! Vă daţi seama unde ar fi ajuns Steaua ’86 dacă după 1-1 cu Vejle, primul meci al campaniei care avea să aducă Cupa Campionilor, generalii l-ar fi demis pe Ienei?! Înţelegem că asta i se pregăteşte lui Hagi. Dacă nu bate în Cehia, iar apoi nu le striveşte pe UTA, Arsenal, Dinamo şi FC Sevilla, poate pleca!


Comentarii (149)Adaugă comentariu

arh. Gheorghe Petresciu  •  19 septembrie 2007, 5:39

Fotbalul nu mai e SPORT de multa vreme.Este o
adevarata afacere, asa ca, orice, se poate intampla cu Steaua. Ca pleaca Hagi si vine Rednic, nu e mare lucru, dar, toata aceasta situatie aduce, dezordine, inflatie, rau si nu bine echipei Steaua, etc. Adevarul este ca Steaua nu merge si ceva trebuie FACUT. GIGI Becali, patronul are toate motivele de a se
razboi cu toata lumea deoarece multa lume e
impotriva lui. Deci, la Steaua se va canta din nou aceeasi melodie cu Gigi Becali la timona echipei Steaua, pleaca unul, vine altul, EU, Gigi Becali, raman pe LOC, si cu asta, BASTA! HAI STEAUA! HAI ROMANIA!

arh. Gheorghe Petresciu  •  19 septembrie 2007, 5:43

AM SCRIS O PARERE SI NU A APARUT PE BLOG.
NU ESTE CINSTIT DOMNILOR DE LA GAZETA SPORT.
NOAPTE BUNA!

arh. Gheorghe Petresciu  •  19 septembrie 2007, 5:45

MULTUMESC PENTRU INTELEGERE! NOAPTE BUNA!
HAI STEAUA!

obiectiv  •  19 septembrie 2007, 7:20

Cine este sfatuitorul de taina al lui Becali?

Cine a facut campania de transferuri a Stelei?
Adi Ilie, Gica Hagi, Gigi Becali, Argaseala sau B.G.S?

De ce la atacat Hagi pe Olaroiu?
Locul 8 este mai bun decat locul 2? Este ca sunt mai multe.:)

De ce a fost lasat sa plece Thereou, Elton, Ochirosii, Bostina, Ogararu etc,

ffineti  •  19 septembrie 2007, 7:27

de la dica, du-te,dica! la hagi, du-te, hagi!
lasa-l pe oier antrenor

Alcide  •  19 septembrie 2007, 8:04

Il respect pe Rednic, insa mizeria care este in jurul lui Hagi (si va ramane), ma face sa sper intr-un rezultat bun la Praga, este singurul motiv pentru care vreau sa castigam la Praga, numai sa nu se mai faca voia unui nebun. Cred ca nebunul si-a facut un obicei sa arunce cu noroi inaintea unui meci important, crede el ca asta ii poarta noroc. Se inseala amarnic, in epoca in care ne aflam fotbalula devenit o stiinta inrudita cu matematica, geometria spatiilor acestuia fiind la indemana oamenilor inteligenti, nu este cazul patronului – inca mai sper sa aiba o sansa Hagi.

primola  •  19 septembrie 2007, 8:21

@finetti: tare frateeeeeeeeee … :)))

steaua du-te, du-te … nu spun unde ca nu vorbesc porcarii pe blog

jamal  •  19 septembrie 2007, 8:44

Gigi Becali= Dementul suprem

uncas  •  19 septembrie 2007, 8:57

caraghiosule mic ce-mi esti tu! auzi acolo: un singur meci pierdut!!!!!! pai daca te ascult pe tine steaua imi pare a fi vreo echipa mare, mare de tot. hai ca m-ai facut sa ma zvarcolesc de ras!!!!!!

emil mihai 1923  •  19 septembrie 2007, 9:07

nimeni, niciodata, atat timp cat este becali badaranul acolo, nu va putea face NIMIC cu fc steaua nou infiintata acum 5 ani ca vehicol electoral al lui mihai viteazul…zis punga de-un leu

Vlad  •  19 septembrie 2007, 9:08

Parerea mea este ca ce antrenor accepta sa vina la Steaua este un caracter 0 si un sclav care face totul pentru bani.
In afara de olaroiu, nu cred ca mai e cineva sa fie atata de slugarnic.Hagi ma surprinde ca e asa de pasiv.Ar fi trebuit sa renunte luni dimineata.

emil mihai 1923  •  19 septembrie 2007, 9:27

incet, incet, deoarece s-a dus vestea lui becali badaranul, antrenorii si jucatorii vor refuza sa mai vina la fc steaua..cine accepta sa vine pentru 2-3 meciuri si apoi sa fie imprumutat, rezerva, etc ????

dangel  •  19 septembrie 2007, 9:27

in mare parte ai dreptate 🙂

emil mihai 1923  •  19 septembrie 2007, 9:27

vezi gurita, andrey, zaharia, golansky, etc…

emil mihai 1923  •  19 septembrie 2007, 9:29

lipsa de respect pentru oameni in general il va cobora pe becali badaranul..

boierash  •  19 septembrie 2007, 9:45

Comparatia cu Vejle e complet neinspirata. La ora aia Jenei era antrenor cu palmares pt Steaua (titlul in 78 plus cupe ale Romaniei) iar echipa lui juca fotbal cu goluri si spectacol.
Hagi, cu inteligenta lui vegetativa este o doar un fericit posesor al licentei pro. Antrenor n-o sa fie niciodata, pentru ca trufia lui de om limitat nu-i va tine loc de logica primara. Pur si simplu caracterul lui nu poate gestiona relationarile pe care imaginea lui de mare fotbalist le-ar presupune.
In acest moment Hagi este clar cel mai neputincios antrenor din Liga intai. Si chiar asta e marea sansa lui Gigi Becali: cu oricare alt antrenor ar face rocada, nu poate fi mai rau.
Mai exista totusi un mic mister: de ce se fereste presa sa scrie foarte limpede o propozitie simpla: „Steaua lui Hagi joaca foarte prost”. Doar aluzii legate de nr mic (de fapt ridicol) de goluri marcate. Cine este acest antrenor Hagi pe care toata presa vrea sa-l treaca clasa desi baiatul are vocatie de repetent?

intotdeaunaSTEAUA  •  19 septembrie 2007, 9:50

asa e cataline!!!! cand esti obiectiv nu am cum sa te critic!!! chiar daca hagi e un dezastru ca antrenor nu merita tratamentul josnic al lui jiji!!! insa vezi cum e, mai nou, defectele se reunesc: gigi un om dezastruos, hagi un antrenor pe masura…eu inca am rabadre cu hagi, da’ nu stiu daca are ce sa demostreze, si nu pt ca nu se pricepe la ale antrenoratului, ci fiindca se comporta jalnic cu fotbalistii sai!!!! in acest caz solutia e LACATUS!!!! singururl capabil sa reuneasca vestiarul impartit deja in „n” bisericute!!!!

locoman  •  19 septembrie 2007, 9:55

lasa draq scarnaviile astea din fotbal.
dati mai multa atentie oamenilor de valoare: daria visanescu, 11 ani, campioana eruopeana de sah. mai multe aici: http://www.youtube.com/watch?v=C55-dZjPbuI

ioan plischi  •  19 septembrie 2007, 9:59

you doesn’t nothin’ yet…

Robert  •  19 septembrie 2007, 10:11

Maciul dintre Vaslui ’06 si Steaua a fost pierdut de Vaslui deoarece anumiti jucatori de la Vaslui au fost platiti … Dar voi sunteti prea nu stiu cum pt a vedea realitatea. Hagi a fost un mare jucator. Ca antrenor se axeaza cam mult pe aparare, nu mai este spectacol cum era inainte dar chiar si asa, Steaua poate trece de grupele CL. Becali ar face bine sa-l lase pe Hagi sa faca ce trebuie sa nu-i mai spuna el ce sa faca. Cred ca Hagi a invatzat ce are de facut. De Rednic nici nu mai spun … un mare antrenor, nu a fost vinovat ca jucatorii au luat bani la meciul din 2006, cum nici acum nu a fost vinovat pt prestatia slaba a jucatorilor. Cand ai atatia actionari pe cap cred si eu ca fiecare vrea sa vada in teren jucatorii pe care i-a cumparat si cum sa mai iasa bine ?

tom  •  19 septembrie 2007, 10:20

mare branza ca se muta de la steaua la dinamo si viceversa, doar tot trecut comunist au, tot aceleasi metode folosesc, totacelasi gen de oameni conduc ambele cluburi

ioan plischi  •  19 septembrie 2007, 10:28

schuldigung! „you doesn’t seen nothin’ yet”.

locoman  •  19 septembrie 2007, 10:37

@plischi ce ai vrut sa spui, ca sa ma usuc io daca am inteles cev?!?!

mara  •  19 septembrie 2007, 10:51

Degeaba s-ar lua Hagi cu prostul ca oricum n-ar avea nici o sansa.
Becali a ajuns un om bolnav.
S-ar fi putut ridica oierul in fata suporterilor prin aducerea lui Hagi,dar nu in felul asta.Steaua joaca slab dar nu joaca Hagi pe teren.
Credeti ca Iordanescu era antrenor(selectioner) fara Hagi?
Sau Piturca ar fi la fel de bun fara Mutu la ora actuala?
Hagi cu cine sa joace?
Steaua are 4 jucatori:Radoi(care-i accidentat)
Dica-pe care ciobanul vrea sa-l vanda
Nicolita-care nu mai e in forma dinainte
Goian-mai are si el lipsurile lui( viteza)
Deci i-ar mai trebui 7 FOTBALISTI(+eventuale rezerve) daca ar vrea becali o Steaua puternica,dar asta vrea doar imagine si bani

stelist_07  •  19 septembrie 2007, 11:31

Va vaitati ca lucrurile nu intra in normal in fotbalul romanesc sau in societatea romaneasca ,dar voi ziaristii aveti un comportament jalnic , desigur nu la fel de suburban ca jucatorii, suporterii si oficialii. Invatati sa faceti presa in adevaratul sens al cuvantului , depasiti stadiu de gradinita in care plimbati vorba de la jiji la borcea , de la olaroiu la hagi …. aveti demnitate ….Incercati sa gasiti subiecte demne de a fi prezentate la o emisiune de stiri sportive( Observator)….Va garantez ca nu e o stire de interes national cara sa poata fi difuzata la un jurnal de maxima audienta faptul ca Simona Paruleasa prezinta nu stiu ce eveniment in parcul izvor sau ca enervanta ei colega a fost prezenta la deschiderea unei scoli . in goana dupa barfa specifica romaniei va asociati imaginea cu persoane din lumea interlopa ( gigi corsicanu), persoane care nu au ce cauta in articole , jurnale …sau prin preajma oficialilor .. sunteti jalnici ….nu ne intereseaza opinia unui analfabet care nu a avut toata viata lui o ocupatie sau care nu are nici o pregatire profesionala .
rusine …. emancipati-va …… VREM CALITATE !!!…. nu scandaluri .
Invatati sa ignorati astfel de personaje care nu trebuie sa se mai gaseasca in jurnale de maxima audienta sau in articole de ziar .
Mama voastra de ziaristi care terminati facultatea de jurnalistica si habar nu aveti de etica profesionala si respect pentru noi cititorii sau telespectatorii … desi in orice scandal .. va folositi de noi ( dreptul la informare al cetateanului )!!!!!!!!!!!!!!!!

silviu pana  •  19 septembrie 2007, 11:48

REVIN SI INTREB SI EU DE CE PARERILE NOASTRE CU ARGUMENTE CONCRETE ,CUM ZICE SI STELISTUL SAU CEL CU PARODIA REUSITA DUPA SCRISOAREA A III A NU LE PUBLICATI .DE CINE VA E FRICA ?SAU NU SUNTE-TI ASA LIBERI SA SCRIETI CE VRETI ? VA ESTE CINEVA MAI PRIETEN DECAT ADEVARUL ? AVETI VRE-O OBLIGATIE?CHIAR NU INTELEGETI ROSTUL PRESEI IN ASANAREA MORALA A SOCIETATII ? CHIAR VA SIMTITI BINE CAND IL LAUDATI PE GIGI ‘SCHIMBATORUL DE TERENURI’ ?
DE CE ARTICOLUL MEU ANTERIOR IL CENZURA-TI ,DOAR MI-AM DAT NUMELE SI IMI ASUM RASPUNDEREA ?

Dennis Nuculaita (stelistul_07)  •  19 septembrie 2007, 12:13

felicitari silvi pana !!!!

Dennis Nuculaita (stelistul_07)  •  19 septembrie 2007, 12:13

erata !!!silviu pana

mujotutun  •  19 septembrie 2007, 12:34

O ipoteza. Homofobia agresiva si ostentativa a lui Gigi Becali te pune pe ganduri. Ai zice ca se ascunde (alt)ceva in spatele ei. Comunitatile pastorale sunt predominant masculine. In astfel de imprejurari comportamentul sexual este modulat intr-un chip diferit fata de cel „obisnuit”. In randul ciobanilor, straveche si traditionala casta, exista o homosexualitate initiatica si ritualica. Poate mai lipsita de conotatii sacre se intalneste, relativ frecvent si zoofilia. Aceste lucruri sunt sigur ca nu i-au scapat micului Gigel, crescut intr-un astfel de mediu si, intr-un mod pe care nu-l putem decat banui, i-au determinat comportamentul actual. Tin sa subliniez ca astfel de practici, chiar daca si-au pierdut de-a lungul evolutiei istorice caracterul originar, au cu totul alte resorturi si intelesuri decat homosexualitatea „comuna”.

unu  •  19 septembrie 2007, 13:14

o mai scapa vreodata steaua de pata becaliana?

gigi  •  19 septembrie 2007, 13:16

http://gigibecaliblog.blogspot.com/

Cătălin Tolontan  •  19 septembrie 2007, 13:46

silviu: mi-e greu sa depistez in ultimele editii ale ziarului o lauda la dresa lui Gigi Becali. Te rog sa i-o trimiti, dc o gasesto tu. s-ar bucura, faa indoiala

Cătălin Tolontan  •  19 septembrie 2007, 13:47

intotdeaunaSTEAUA: multumesc, mi se pare insa ca sint obiectiv atunci cind am aceeasi parere cu a ta. uite, alti suporteri nu sint de acord 🙂

adrian  •  19 septembrie 2007, 14:04

[administrative] Catalin, de ce nu va faceti curatenie pe comentariile de pe bloguri? Nu e nicio rusine, nu e „vai Doamne” cenzura, e pur si simplu curatenie. E obositor sa navighezi printre atatea mizerii.

silviu pana  •  19 septembrie 2007, 14:22

NU NUMAI UNA ,SI DOAR FAPTUL CA II PREZENTATI ABERATIILE FARA A PUNE SEMNUL EXCLAMARII SI A ARATA CA NICAERI IN LUME ,O FOSTA GLORIE A SPORTULUI NU ESTE CALCATA IN PICIORE DE UN PARVENIT PRIN METODE FOARTE DUBIOASE, ARATA CA VA E FRICA SAU SUNTETI COINTERESATI(COMPLICI).
SA VA DAU EXEMPLU DIN ZIARUL DE AZI:
SPUNE-TI CA STEAUA ARE BUGET DE 30 MIL./
CUM SA SCRITI ASA GOGOMANIE SPUSA DE NOUL CEAUSESCU ? A ZIS CA ATAT O SA FIE SI CA FACE TRANSFERURI DE ZECI DE MILIONE CAND EL A CUMPARAT DE 8,5 MIL. SI A VANDUT DE 4 MIL.
VRE-TI SA VA MAI ADUC AMINTE AFIRMATIA CA VA CUMPARA JUCATORI DE VALOARE DE LA 5MIL. IN SUS SI IMEDIAT L-A CUMPARAT PE ZAHARIA CU 500000 .
CAM MULTE VA FACETI CA NU VEDETI .PRIETENII STIU DE CE /

andrei dorin  •  19 septembrie 2007, 14:36

BECALI FACA O MARE EROARE DACA SE DEBARASEAZA DE HAGI , DUPA CE S-A AMESTECAT IN PROBLEMELE ECHIPEI………..NICI UN ANTRENOR N-AR ACCEPTA ASA CEVA, POATE OLI – DAR VAI DE STEAUA CU OLI>>>>>>>>>>>>>>>>>IN URMA CU 2 ANI NIMENI NU VROIA SA ANTRENEZE LA STEAUA . AMESTECUL LA ECHIPA – ANTRENORI SI CHIAR JUCATORI – VOR FACE CA IN SCURT TIMP NICI JUCATORII SA NU-SI MAI DOREASCA STEAUA – VEZI THEREAU>>>>>>>>>>>>>HAGI N-A FOST LASAT SA CONDUCA STEAUA , VINA NU-I APARTINE…………..

intotdeaunaSTEAUA  •  19 septembrie 2007, 15:10

asa e cataline!!!! cand esti obiectiv nu am cum sa te critic!!! chiar daca hagi e un dezastru ca antrenor nu merita tratamentul josnic al lui jiji!!! insa vezi cum e, mai nou, defectele se reunesc: gigi un om dezastruos, hagi un antrenor pe masura…eu inca am rabadre cu hagi, da’ nu stiu daca are ce sa demostreze, si nu pt ca nu se pricepe la ale antrenoratului, ci fiindca se comporta jalnic cu fotbalistii sai!!!! in acest caz solutia e LACATUS!!!! singururl capabil sa reuneasca vestiarul impartit deja in “n” bisericute!!!!

messe  •  19 septembrie 2007, 15:15

La cat de sucit e Becali risti mult cand spui ca „Rednic are mari şanse să stea pe banca Stelei”. Nimeni nu stie ce are omul asta in cap… presupunand ca are ceva.

intotdeaunaSTEAUA  •  19 septembrie 2007, 15:18

rednic sa stea pe banca din fata blocului in care locuieste!!!! mooie rednic

andrei  •  19 septembrie 2007, 15:34

Oare Catalin Tolontan uita de rocada mare ProSport – Gazeta Sporturilor, atunci cand s-a facut un schimb masiv de jucatori intre cele doua publicatii ? Ca sa-l citez pe el… „nimic anormal, banii fac legea”.

ANTISPURKATUL  •  19 septembrie 2007, 16:07

Catalin , sper ca Gazeta ta sa fie la fel de inspirata asa cum a fost atunci cand l-a dat pe Ando ca sigur in Stefan Cel Mare !!!
Pe Rednic nu-l vad in ghencea la fel de mult cat nici nu-l vreau acolo .
Asta ar insemna ca steaua sa aiba cel mai bun antrenor de la Zenga pana azi .
Asta n-ar fi bine pt mine , un dinamovist convins !!!
Daca cineva e atent , va vedea ca la steaua au venit antrenori din ce in ce mai slabi .
Daca se confirma aceasta curba descendenta , in scurt timp vor fi antrenati de maseor sau de vre-un nepot de-al lui Gigi !
Eventual prin telefon !

stefan  •  19 septembrie 2007, 16:08

Se poate sa aveti dreptate ca MM sa fi fost singurul distonocalm p care la avut gigi genialu’ (mai nou). Chiar cred ca daca Steaua bate la Praga shi la Arad asta o sa spuna ca la ce stea a creat ar fi imposibil sa nu zdrobim arsenal shi sevillia altfel HAGI va primi hartiuta aia din partea Consiliului de administratie.

tontolan  •  19 septembrie 2007, 16:21

Exclusiv, Senzational: Rednic 90% la Steaua!

Aveti incredere in sursele GSP; sunt doar aceleasi care l-au confirmat pe Andone la Dinamo si care au auzit, incredibil, ce isi spuneau prin telefon Jiji cu Piturca (pur si simplu neomenesti aceste calitati ale gaozarilor, pardon gazetarilor).

Tontolan, bleg de jurnalist

geo  •  19 septembrie 2007, 17:03

tolo, diseara o sa scri un articol despre fostul antrenor la steaua, gica hagi

vali71  •  19 septembrie 2007, 17:32

Ar trebui sa-l boicotam intr-un fel pe cioban…. sa facem ceva, e imposibil sa se poarte asa.

ciprian  •  19 septembrie 2007, 18:00

Becali trebuie boicotat… e imposibil sa-i mai acceptam mizeriile!

http://blog.cimpan.com/2007/09/19/slavia-steaua/

un_valah  •  19 septembrie 2007, 19:45

La Steaua interesele antrenorilor si dorinta lor de a deveni mari si de a-si arata priceperea se lovesc de imensa sursa de capital electoral care este Steaua pentru Jiji.
Toate declaratiile din ultima perioada ale patronului ghencist sunt doar niste aberatii spuse la plesneala, a.i. in caz de victorie sa creasca in sondaje, iar el sa ajunga GROFAZ(cel mai mare conducator al tuturor timpurilor). Daca nu-i iese… da o alta declaratie prin care sa stearga totul cu buretele.
Acuma ramane de vazut daca Jiji aduna voturi pentru el, sau de fapt pentru altcineva din spatele lui, poate pentru cineva care sa-i apere spatele in legatura cu afacerile necurate din trecut.

mujotutun  •  20 septembrie 2007, 10:45

Nu stiu daca Becali va ajunge GOAZ sau cum spuneti dvoastra, cuvantul nu mi-e cunoscut, dar ceva foarte apropiat deja este.

mith  •  24 septembrie 2007, 13:50

Esti tare!

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord