Creşteţi cu Lobonţ, Chivu şi ceilalţi!

Poate că n-aţi observat-o. A trecut aşa, un fîlfîit, cum plutesc pescăruşii pe deasupra blocurilor, nişte iluzii albe care n-au ce căuta acolo.

joi, 15 noiembrie 2007, 6:11

Poate că n-aţi observat-o. A trecut aşa, un fîlfîit, cum plutesc pescăruşii pe deasupra blocurilor, nişte iluzii albe care n-au ce căuta acolo.

Acum cîteva zile, Chivu a declarat: „S-a spus că sîntem o generaţie ratată, însă uite că mergem la Europene!’. Doar atît. Cîteva cuvinte pentru multe frustrări.

Are dreptate. I-am tocat. Le-am pus mereu în faţă imaginea Generaţiei de Aur. Am făcut-o ca să-i mobilizăm? Hai, să fim sinceri: nici vorbă! Am făcut-o pentru că am crescut cu Hagi, Popescu, Dorinel, aşa cum alţii au crescut cu Dobrin şi, în ruptul capului, nu vor admite că a fost fotbalist mai mare decît Gîscanul.

De azi înainte însă, vom avea o opoziţie. Serioasă. Generaţiile care se îndrăgostesc acum de fotbal vor începe echipele din caiete, pardon, din exceluri, cu Lobonţ, Ogăraru…

E foarte bine! E foarte bine şi că, după calificare, a plutit discreta înfruntare, în declaraţii, dintre Generaţia lui Hagi şi Generaţia lui Mutu. S-a simţit un pic de invidie, omenească, în vocea celor vechi şi ceva revanşă dinspre cei tineri. Competiţie infinită pentru inima suporterilor. Aceasta este definiţia echipei naţionale, generaţie după generaţie.


Comentarii (101)Adaugă comentariu

marinescu dragos  •  18 noiembrie 2007, 13:32

blog tolo…tolo dela tolomac ??? lasa te de presa 😉
pa.

Comentează