Aşteptîndu-l pe Moggi

Nu se putea cineva mai potrivit! Gîndiţi-vă şi ne veţi da dreptate.

duminică, 9 decembrie 2007, 8:06

Nu se putea cineva mai potrivit! Gîndiţi-vă şi ne veţi da dreptate.

Luciano Moggi, cel supranumit Il Padrino, vine săptămîna viitoare la Gala Fotbalului Românesc, patronată de Nicu Gheară şi organizată anul trecut, de exemplu, sub augusta complicitate a lui Mircea Sandu. Ultimului i se zice Naşul, lui Gheară habar n-avem cum i se spune, că nu mai apuci să-i spui în nici un fel. Referinţe la serviciile secrete române, ai căror oameni au fost reţinuţi de Gheară, precum ultimii caraghioşi ai filajului.

În vîrstă de 70 de ani, fostul impegat al căilor ferate italiene a ajuns modelul preşedintelui gata să ucidă fotbalul ca să-i fie bine clubului său în era postfotbal. Şeful lui Juventus soseşte în România la cel mai cinic schimb de experienţă al ultimilor 20 de ani. Păcat că Ianul e retras, iar Pădureanu a ostenit! Se vor găsi însă destui preşedinţi, în frunte cu Mircea Sandu, care să-l întîmpine pe Moggi cu pîine, sare şi praf, dacă e să ne referim la specificul galei.

În văzul lumii şi în direct, SENZAŢIONAL, MOGGI, URMEAZĂ ELODIA, fotbalul nostru îşi probează fascinaţia pentru personajele negative şi dispreţul faţă de valorile pe care publicul, industria şi sponsorii încearcă să le regăsească în cel mai popular joc al contemporaneităţii.

Pe vremuri, gangsterii se înghesuiau, în haine de blană, în jurul ringurilor profesioniste de box. Astăzi, ei devin vizibili prin fotbal. În timp ce personaje precum procurorul Falcone, aruncat în aer cu tot cu autostradă de către Mafia italiană, trec în uitare şi în Wikipedia, Moggi, Gheară şi Sandu se urcă pe scenă. Aplauze, doamnelor şi domnilor!


Comentarii (55)Adaugă comentariu

NickB.  •  10 decembrie 2007, 19:32

Din articol n-am inteles prea bine, Moggi vine sa invete cate ceva sau sa dea lectii?

Calendar 2008  •  11 decembrie 2007, 9:38

==Calendar 2008== cu fete http://poze.outsdr.com

viorel  •  11 decembrie 2007, 17:49

tre sa te mai nasti de trei ori sa ajungi la degetul mic lui MOGGI

iusti  •  12 decembrie 2007, 2:04

sanatate!

Florin  •  12 decembrie 2007, 22:59

hm … intereresante comentarii 🙂

Comentează