Sînt un prost

Sînt un prost! O recunosc, o declar, vă rog să o acceptaţi.

duminică, 9 martie 2008, 11:04

Sînt un prost! O recunosc, o declar, vă rog să o acceptaţi.

În 18 ani de jurnalism, am folosit de cîteva ori persoana întîi, nu din modestie, ce jurnalist este?!, ci pentru că aşa am învăţat din cărţile din care, la începutul anilor ’90, învăţam ziaristica.

Aşadar, sînt un prost. M-a străfulgerat aseară, am înţeles, în sfîrşit, după meciul Rapid – Poli de ce CFR e pe locul întîi şi de ce Steaua, Rapid şi Dinamo se bat pentru un iluzoriu loc doi, în care Urziceniul şi Timişoara nu au fost luate în calcul. Staţi, „nu au fost luate” e un impersonal! Nu le-am luat în calcul.

Iată de ce. Fotbalul e jocul care se dispută pe teren, dar se decide înainte, la vestiar. CFR e pe primul loc şi Timişoara a învins aseară în Giuleşti pentru că şefii cluburilor şi antrenorii din Cluj şi din Banat NU ŞI-AU ACUZAT JUCĂTORII, ANTRENORII SAU CONDUCĂTORII nici un moment.

Asta în timp ce Copos s-a lansat în vînzări iluzorii, iar Becali s-a războit, în lipsa lumii interioare, cu propriii fotbalişti şi antrenori.

Se numeşte stabilitate, leadership şi cum mai vreţi să-i spuneţi! Se numeşte, pur şi simplu, încredere. Cînd lipseşte, înving cei care o au. Bravo, CFR, bravo, Poli, Rapid, Steaua şi Dinamo, mai aveţi timp să învăţaţi! Ca şi mine, un prost.


Comentarii (151)Adaugă comentariu

Tudor  •  19 martie 2008, 11:17

gabidegiulesti@,hentul ala a fost total NEINTENTIONAT!S-a vazut clar,n-avea de ce sa-l sanctioneze Balaj!

Comentează