Binele neregulamentar

PARTEA CARE ÎI VA NEMULŢUMI PE STELIŞTI. Raportul pe care Deaconu l-a întocmit nu e doar o hîrtie, ci descrierea unui mod de gîndire. Un mod de gîndire contrar spiritului şi literei legii sportive. El n-a respectat regula celor 3 minute, care e, de fapt, regula GÎNDEŞTE-ANUNŢĂ-PROTEJEAZĂ-CALMEAZĂ. Nu degeaba e prevăzută în regulamentele internaţionale şi naţionale! Din această perspectivă, degeaba s-au pronunţat Băsescu, Sandu, Lupescu şi Fibră plus Barza Chioară. Cîtă vreme ştim să citim, lucrurile sînt simple. Ce a făcut Deaconu nu e regulamentar!

vineri, 28 martie 2008, 10:45

PARTEA CARE ÎI VA NEMULŢUMI PE STELIŞTI. Raportul pe care Deaconu l-a întocmit nu e doar o hîrtie, ci descrierea unui mod de gîndire. Un mod de gîndire contrar spiritului şi literei legii sportive. El n-a respectat regula celor 3 minute, care e, de fapt, regula GÎNDEŞTE-ANUNŢĂ-PROTEJEAZĂ-CALMEAZĂ. Nu degeaba e prevăzută în regulamentele internaţionale şi naţionale! Din această perspectivă, degeaba s-au pronunţat Băsescu, Sandu, Lupescu şi Fibră plus Barza Chioară. Cîtă vreme ştim să citim, lucrurile sînt simple. Ce a făcut Deaconu nu e regulamentar!

PARTEA CARE ÎI VA NEMULŢUMI PE RAPIDIŞTI. La fel de adevărat e că, din perspectiva generală a lucrurilor, e bine că s-a întîmplat ceva. E bine că s-a întrerupt un meci. E bine că s-a discutat o săptămînă întreagă despre o brichetă. Pentru că, dacă spirala violenţei continua să se răsucească pînă în inima fotbalului, puteam ajunge să vorbim despre un cuţit! Să dezbatem o crimă, nu un cucui. Iar giuleştenii au partea lor de vină. Prea mult s-a scuipat, prea mult s-a aruncat cu obiecte în Giuleşti de-a lungul anilor. Nu doar în Giuleşti, dar mult prea mult acolo!

Asta e. Sîntem, probabil, blestemaţi să fondăm binele în mod ilegitim. Dacă asta se poate.


Comentarii (48)Adaugă comentariu

[D] [S] [N]  •  28 martie 2008, 23:02

…pierduti undeva, intre binele neregulamentar si raul regulamentar…

Ovidiu Miron  •  28 martie 2008, 23:02

Nu exista bine fondat in mod ilegitim, Cataline! Nu cred ca figurile de stil isi au rostul in situatii in care pur si simplu regulamentul nu se respecta.

Decizia CCA-aului de azi este comica. Cum pot fi convinsi milioane de suporteri ca butoanele nu exista? Daca pentru al doilea an consecutiv Steaua face acelasi lucru CFR-ului…e clara treaba. Degeaba ne agitam. Sunt oameni care pur si simplu invart lucrurile asa cum doresc.

BALONUL DIGITAL  •  28 martie 2008, 23:05

E o situatie grea din care fotbalul romanesc trebuie sa iasa cat mai repede..Problema e gasirea unei solutii care sa multumeasca ambele parti, iar in aceasta situatie nu vad aceea decizie.

Ovidiu Miron  •  28 martie 2008, 23:07

Crezi ca e intamplatoare toata aceasta tergiversare de prost gust? Rapidul va face apel. Si decizia finala se va da…dupa incheierea campionatului.

Imi castig painea din Marketing. Si pot spune ca intr-adevar-probabil Steaua se va alege cu 3 puncte-dar va primi o imensa lovitura de imagine. Secventele cu „razboinicutii” fugind vor ramane multi ani de acum inainte.

Da, acei suporteri turbulenti din Giulesti(nu toti) trebuie sa inteleaga odata ca nu se mai poate. Dar de ce se uniformizeaza regulamentul acum, spre finalul campionatului? Si pe spinarea Rapidului? Cum se face ca mereu Rapidul sufera? Diaconu ce pateste pentru nerusinarea cu care ne minte? „Nu era nici un surub in tur”. L-o fi lovit un OZN pe Bozovic.

MM  •  28 martie 2008, 23:10

Domnule Tolontan

As vrea daca se poate sa publicati un link in care sa vedem interventia dumneavoastra la Realitatea de acum cateva saptamani in care, cu un ton superior si flegmatic, ne explicati cum ca vanzarea Rapidului catre Taher este o doar o poveste, o intoxicare, ca acele surse au trecut si pe la Gsp dar au fost considerate lipsite de crdibilitate.
Orice redactor sef cu simtul responsabilitatii si-ar fi dat de mult demisia(sa scapi un asemenea subiect in fata unui concurent!!!!).Mai ales ca nu este prima mare gafa.Sa ne amintim de cea cu Andone la Dinamo!!!Nu am nimic personal cu dumneavoastra, dar asemenea gafe cer masuri.
Voi trimte acest text de cate ori este nevoie pana cand voi primi un raspuns.
Multumesc anticipat.

ionnis  •  28 martie 2008, 23:36

bv

marian  •  28 martie 2008, 23:37

Este obligatoriu si de bun simt ca regulile sa nu fie schimbate in timpul desfasurarii competitiei. Daca aducem in discutie toate meciurile cu probleme (batai, brichete, pietre, arbitri batuti) incepand cu prima etapa, si dam 3 puncte oaspetilor, cum ara rata clasamentul?

Cătălin Tolontan  •  28 martie 2008, 23:39

mm: am gresit, ne-am cerut scuze. dc ziaristii ar demisiona dupa o stire pierduta, n-ati mai avea ce citi, relax 🙂

roach  •  28 martie 2008, 23:56

@Ovidiu Miron

Nu exista bine fondat in mod ilegitim??

Sa deschidem la intamplare orice carte de istorie si vom gasi un exemplu.

Decebal  •  29 martie 2008, 0:00

Este bine ca meciul s-a intrerupt, dar data fiind situatia (neregulamentara) ar fi stupid ca meciul sa se piarda la masa verde. Meciul trebuie continuat, iar Rapidul eventual depunctat. Asta daca se judeca in spiritul jocului.

spectatorul simplu  •  29 martie 2008, 0:01

….amandoua echipele depunctate cu 3 puncte si arbitrul amenda si concediul medical 1 an de zile la …Sovata sa se vindece de blenoragie la gingie…

un palmas  •  29 martie 2008, 0:06

Pierduti , undeva ?? Intre generatii de FAIR-PLAY, intre Lovin si Dinu, intre Rainea si Deaconu, intre generali si ordonante, intre oameni si loaze, intre intelectuali si bacalaurati, intre oameni si loaze, intre noi, acest popor bloghist, cine trage concluzia?? Cine e in stare sa recunoasca ,(!)ca a aruncat primul piatra????? Cine??

Garrincha  •  29 martie 2008, 0:14

Vad ca ai revenit la bunul obicei de a fi echidistant si nepartinitor

calin  •  29 martie 2008, 0:17

bai un arbitru A FOST LOVIT CU O BRICHETA IN CAP asta e sensul problemei nu ce are de cistigat steaua sau rapid
domnule tolontan de ce treceti vina in spinarea stelei cind aceasta decizie priveste doar rapid si comisiile frf ce jucatorii stelisti s-au batut cu rapidistii sau au aruncat cu brichete in arbitru
de unde tendinta asta spre denaturarea adevarului si modificare accentelor ca vinovata sa iasa tot steaua (nu rapid care nu poate organiza un meci si are in tribune niste fabrici de scuipat, nu arbitrul ca a gresit sau nu decizia)?

Matei  •  29 martie 2008, 0:21

D-l Tolontan

In sinea dvs, realizati ca ziaristii relativ nou angajati sunt slabi ? Ca nu vine nimeni din urma ?
Dincolo de 🙂 si 🙂 am inteles ca sunteti un sef destul de strict. Ca viata profesionala la Gazeta nu e numai 🙂
Dar in 12 ani ati schimbat presa sportiva. Nici macar in parlament nu sunt oameni cu vechimea celor de la Gazeta. Bravo !
Dar pe cat de buna e echipa „titularilor”, pe atat de slaba este echipa „under 35” ..

PS. Daca ar fi fost sa contabilizez si eu erorile gramaticale din unele articole postate in Gazeta (legat de arbitrul Deaconu) as fi ajuns la volumul III .

Bricheta  •  29 martie 2008, 0:23

Ar fi fost bine sa fi discutat despre brichete, violenta pe stadioane, etc. Dar nu, s-a discutat despre premeditare, alti arbitri care au continuat partida desi loviti, cat de slab a fost Deaconu, cum va castiga Steaua campionatul la masa verde. Chiar si folosirea numelui ‘bricheta’ arata modul mistocaresc in care tratati situatia. Vorba ta: ‘daca ati demisiona’ poate s-ar termina cu scandalurile inventate si intretinute.

Mugur  •  29 martie 2008, 0:23

pentru binele fotbalului si al sportului, meciul ar trebui sa se rejoace.

http://mugur-ionescu.ro/romania-rusia-football.html

aaaa  •  29 martie 2008, 0:31

daca dupa pruteanu plange acum toata lumea, inclusiv si cei care il detestau atunci cand era in activitate atunci cand era in activitate, dupa tine Cataline nu va plange nimeni. Te crezi un mare ziarist dar esti asa cum spunea Stelea un zero barat, sau mai bine zis esti doar un zero. Faci niste comentarii ridicole, ma mir cum de te platesc sefii de la GSP. Dati-l afara domnilor, nu cred ca aveti nevoie de acest individ. Iti citesc articolele de curiozitate sa vad ce prostii mai scoti. Pe zi ce trece insa constat ca esti tot mai hilar, mai slab. Acum va dati toti mari cunoscatori de regulamente ale FRF, LPF si ale comisiilor. De ce n-ati scris acum 3 zile de art. cutare si cutare din regulamentul cutare. Lasati-ne cu desteptaciunea voastra de dupa razboi. Ciocu mic, asa cum spunea doamna aceea de la putere. Nu mai judecati voi arbitrii si conducatorii. Scrieti ce ne intereseaza adica despre jucatori si fotbal. Ei sunt cei mai importanti, nu Turcu, Becali, Muresan etc.

opiniard  •  29 martie 2008, 0:33

E bine sa se faca orddine in fotbal, dar nu incepand cu rapid, steaua, dinamo

curat murdar, coane!

opiniard  •  29 martie 2008, 0:36

apoi, verdictul asta ca nu e regulamentar, denota lipsa de cultura. De greseala imateriala ai auzit, Tolo? daca unul te bate pe primaverii, si politistul scrie in raport ca s-a intamplat pe brandusei, inseamna ca banditul trebuie sa scape. asa si tu cu regulamentul. mai bine te transferai la vantu, ca esti varza!

Matei  •  29 martie 2008, 0:39

Lasati-l in pace pe Tolontan, e foarte bun !

PGF  •  29 martie 2008, 0:40

Domnule Tolontan,
Chiar daca de multe ori imi spun despre dvs. ca faceti parte din categoria oamenilor care „s-au nascut suparati”, trebuie sa recunosc faptul ca aveti un bun condei. Pentru a nu lungi vorba, sunt de acord cu comisia CCA. De o saptamana, toate mass-media trag in Steaua si tin partea Rapidului. Asa se explica reactia presedintelui Basescu, care are „toate” informatiile necesare si cred ca nu puteti sa ma contraziceti aici. Daca arbitrul ar fi fost strain si ar fi procedat la fel, nu ar mai fi spus nimeni nimic. Restul este „tiganeala”. Cretinii suporteri rapidisti nu s-au multumit cu avantajul moral si pe tabela de scor, ci, au vrut sa-i loveasca pe jucatorii stelisti. Acum trebuie sa plateasca, ei, jucatorii si clubul, care a tolerat scuipici si pungi cu urina aruncate in antrenori francezi. Un astfel de comportament, lipsit de o elementara civilizatie si plin de ura, te indeamna la xenofobie si rasism. Nu mai este niciun „farmec al vietii!”

rodana9  •  29 martie 2008, 0:46

Fie si ilegitim, binele trebuie fondat. Tipam de atata timp dupa el incat, chiar daca e imoral si impotriva oricaror reguli ale civilizatiei, trebuie intronat. De undeva trebuie sa inceapa si nici nu mai are importanta de unde si de la cine. Important este cu adevarat sa se continuie, aplicandu-se unitar pedepsele si recompensele. Daca ramane un fapt singular, totul devine inutil, abject si iremediabil.

Matei  •  29 martie 2008, 0:49

E adevarat ?

http://www.prosport.ro/sport-life/sport-life/gazeta-sporturilor-urmatoarea-achizitie-a-realitatea-media-2496497

un palmas  •  29 martie 2008, 0:56

Bine ,Matei. Daca tu zici ca Tolontan e foarte bun, noi ce sa zicem??? Ne pliem dupa Guru ,HAHAHA!!! Un Guru cu responsbilitati publicitare, nu??? Hahaha!!!

Matei  •  29 martie 2008, 1:01

@palmas
Te poti plia dupa cine vrei tu, rugamintea mea este sa nu crezi ca am vreun interes sa spun ca il consider pe Tolontan a fi un ziarist bun. E pur si simplu parerea mea .

un palmas  •  29 martie 2008, 1:13

Da mai,dar exista un bun simt in toate:)Totusi, spatiu publicitar?? Sau il platesti??

Matei  •  29 martie 2008, 1:23

Nu trebuie sa excluzi varianta ca sunt si oameni care au o parere buna de Tolontan.
Dar nu numai. Eu ii apreciez si pe Vochin, Geambasu, Tudor Octavian sau Buzarin.
De fapt, e vorba de echipa care a format Prosport-ul, Gazeta de azi.
Sunt foarte buni, altfel nu ar fi avut o asemenea continuitate.

un palmas  •  29 martie 2008, 1:30

Matei,

Tragi spuza pe turta ta, eu te intreb, ca simplu scribalici, ce cauti aici???SINCER??Faci reclama unui site, ziar concurent, nu ca mi-ar pasa, dar ai tupeu frate!!! Am cunoscut din astia ca tine !!! Ma dezgusti, pe bune:))

Matei  •  29 martie 2008, 1:35

Prietene, esti prost 🙂
Articolul este despre Gazeta …

Matei  •  29 martie 2008, 1:40

Eu cred ca tu nici n-ai citit articolul. Poate Prosport sa faca reclama Gazetei..

un palmas  •  29 martie 2008, 1:58

Am vazut ce-i scris cu albastru:))Antepremergatoare, nu-i deajuns??? Eu sunt un tip superficial de „aiurit”:)))))Scuze, lasa ca-mi trece:HAHAHA!!!!Nu ma doare, ideea e rahat:)))

MM  •  29 martie 2008, 2:12

@Catalin Tolontan

Nu incerca sa minimalizezi.Este o greseala imensa si crede-ma, dincolo, mai la vest, s-sr fi lasat cu concedieri in masa.Si nu este vorba numai de greseala(repet) IMENSA, ci mai ales de tonul tau arogant si flegmatic din acea interventie.Si pana la urma tot ce ti-am cerut eu este acel link cu interventia ta.Sa ma mai distrez un pic.
Sau…Totul a fost o diversiune ca sa cresteti imaginea noilor vosti patroni??(Realitatea).

rezultatul bricheta | paulierco’s blog  •  29 martie 2008, 10:34

[…] multe aici, aici, aici, aici şi […]

David  •  29 martie 2008, 10:49

„Binele neregulamentar” este rau. Asta ne invanta dreptul american. Nu pot sa ma apuc eu acum sa ii dau doi pumni in cap lui Gigi Becali, desi ar fi bine, pentru ca este necivilizat si ilegal.
Dupa ce ca este neregulamentar, eu cred ca este si nediplomatic. Nu poti sa faci asa ceva intr-un asemenea moment decat daca esti f.sigur pe ce faci(exact cum nu puteai sa dai penalty pe Ghencea pt CFR decat daca esti 101%, dupa cat tamtam s-a facut pe tema ajutorului pt CFR).
Cand treci peste regulament si diplomatie in acelasi timp… mie mi se pare ca misiunea ta, se vede treaba cu aprobarea forurilor superioare (care scormonesc prin regulamente pentru a gasi celebra acoperire regulamentara) este una si clara: Steaua campioana!

PS: M-am prapadit de ras la cum ai structurat articolul, Tolo. :))). Eu unul te cred ca intotdeauna ai incercat sa fii obiectiv, cateodata absurd de obiectiv…

David  •  29 martie 2008, 10:52

@ opiniard:

Sa stii, ca da, banditul ar scapa in cazul ala cu Brandusei. Chiar si in Romania. Asta inseamna puterea unei legi.

Cristina  •  29 martie 2008, 13:54

Probabil ca a fost o reactie „normala” la o situatie anormala. Trebuie oprita cumva violenta, nu numai cea de pe terenul de fotbal. Ca s-a procedat oarecum fortat, e alta poveste. Dar trebuia facut ceva; poate ca, mai devreme sau mai tarziu, s-ar fi ajuns la o situatie asemanatoare.

Cosmin  •  29 martie 2008, 14:51

Se stia de cand sa fluierat sfarsitul meciului ce decizie se va lua!!! Ce atata bataie de cap!!! Chiar nu va dati seama ca ei nici macar nu aveau data competitionala in care sa reprogrameze meciul!!! Singura sansa era sa se rejoace in miercurea in care se desfasurau semifinalele cupei romaniei dar de ce atata bataie de cap pentru `federatiune`!!! PS: Nu sunt suporter nici al stelei nici al rapidului

Mihai  •  29 martie 2008, 20:28

Numai in Romania se poate sa fii regulamentar si neregulamentar in acelasi timp.Poate la sf ultimei etape vom avea si nu vom avea campioana …
daca s-a inceput stramb lupta impotriva violentei nu crezi Cataline ca la fel se va termina ?

Sorin  •  29 martie 2008, 20:33

Pana la urma nu i-a deranjat cu nimic. Au facut totusi un efort sa stea pana tarziu in noapte sa „judece” cazul ca sa ne demonstreze ca ei cu adevarat judeca drept, incearca sa faca tot ce e bine pentru fotbalul romanesc.
Cert e ca inca traim inainte de 89.
0-3 sec. de acum spargem capetele jucatorilor cu suruburi ca nu se intampla nimic. Nu mai aruncati cu brichete. Folositi suruburi.

P.S. suruburile sunt foarte usor de folosit avand in vedere ca pot fi desfacute de la scaune. Oare cat va mai fi avantajata steaua ?

Rapid trebuia sa raspunda pentru ce s-a intamplat insa nu dupa ce a scris analfabetul. Acele insemnari au schimbat total datele problemei dar si asa steaua tot ia 3 puncte. Brava ROMANIE ! Mi-e sila cu voi !

aslias4u  •  29 martie 2008, 20:33

mai…tori din fotbal se ia de echipa Rapid..o…este adevarat ca tre sa se ia o masura pentru faptul ca incep violentele sa ia amploare…dar eu nu inteleg un lucru..
1. daca echipa rapid plateste amenda de milioane
2. are suspendat terenul sau alte cele..
3. pierde sa presupunem titlul.
….CE FACEM CU CEL CARE A ARUNCAT BRICHETA:::?::: NU AR FI CORECT CA ECHIPA…reprezentantii RAPID sa-l actioneze pe acesta in instanta pe cale civila si sa-i ceara despagubiri pentru gestul sau necugetat de retard..agresiv?..pana la urma el este cel vinovat de acesta stare.. o fi consumat si el o lada de bere si sa unflat ovazu-n el..

coloana vertebrala  •  29 martie 2008, 20:34

Vreau sa va rog ceva pe toti cei care credeti intr-un fotbal adevarat si va simntiti frustrati de mizeriile ce se intampla in liga 1….cica nasu mai candideaza o data….incredibil cata nesimntire ..haideti sa scriem toti la sait-ul(cum ii placea lui Pruteanu sa scrie) FIFA sa presam putin poate se reglementeaza ceva acesta este sit-ul spuneti opinia forului suprem http://www.fifa.com/contact/validate.htmx

explorish  •  29 martie 2008, 23:21

mie regulamentul mi se pare clar. daca spectatorii arunca in teren cu chestii, care pericliteaza integritatea bla bla, arbitrul tre’ sa dea 3 minute. DACA INSA ARBITRUL E LOVIT, POATE OPRI MECIUL cand si cum vrea muskiu lui, nu se pomeneste nimic de 3 minute in acest caz. asa am vazut in regulamentul citat de voi in gazeta. ori, deaconu a fost lovit. 3-0 decizie corecta. nici un buton. si-au facut-o singuri. si zau nu inteleg ce atata scandal.

aciduzzu  •  30 martie 2008, 1:13

PARTEA CARE ÎL VA NEMULŢUMI PE TOLONTAN: chiar si daca accepti ca Rapidul a gresit si merita penalizat cu 3 puncte (sau 6 puncte sau 10), asta nu inseamna ca Steaua trebuie premiata cu 3 puncte (pentru marele merit de a fi luat bataie de la Rapid). Poti la fel de bine si sa penalizezi Rapidul cu 3 puncte si sa lasi si meciul sa continue. De ce sa pui 3 puncte la Steaua, de ce nu la CFR sau la Dinamo, cum a castigat Steaua alea 3 puncte?

aciduzzu  •  30 martie 2008, 1:18

deci hai sa diferentiem pedepsirea Rapidului cu 3 puncte in clasament de rezultatul meciului ala care trebuie stabilit pe teren, sunt 2 lucruri care trebuie facute separat pentru a nu pedepsi in acelasi timp si toate celelalte echipe din campionat pe care o eventuala premiere a Stelei cu 3 puncte le poate dezavantaja (CFR si Dinamo nu au aruncat cu nici o bricheta din cate stiu eu).

sorin  •  30 martie 2008, 11:04

Indiferent ce s-a intamplat, un lucru e sigur. Fara violenta pe stadioane. Si indiferent ce decizie se lua, erau parti nemultumite

Tudor  •  3 aprilie 2008, 14:08

Ovidiu Miron@,nu Steaua ci rapidul va pierde ENORM la imagine!Nu e vorba de cat marketing stii la tine,ci de cat de rapidist esti,dar ar trebui sa recunosti lucrul asta ca sa nu te faci de ras in continuare!Secventele cu jucatorii rapidului,comportandu-se ca ultimii huligani(dupa chipul si asemanarea suporterilor lor) sunt cele care vor ramane peste ani,ca si aluzia la „brichete” care va fi facuta mereu viavi de suporterii rapidului.
Si ai fi surprins sa vezi de cate ori binele s-a fondat in mod ilegitim!Nu traim intr-o lume ideala si,de multe ori,scopul scuza mijloacele!Asta e adevarul,dar trebui e sa fii pregatit sa-l accepti!
acciduzzu@,regulamentul e clar,3-0 pentru echipa adversa!Du-te si te cearta cu aia care l-au facut daca nu-ti convine si ia-ti eventual si o bricheta ca sa le poti da in cap!Apropo,Steaua NU PIERDUSE NIMIC!Mai erau 20 de minute(cu prelungirile) de jucat!Sau alea s-au sters din mintea ta rapidista??

Tudor  •  3 aprilie 2008, 14:13

Tolo,ai cam atins exact lucrurile care compun acest caz si cum se pot ele interpreta.Dar,trebuie sa fie spus clar:DEACONU A FACUT CEVA CORECT IN FOND,INCORECT OARECUM IN FORMA!E evident ca FONDUL e cel care trebuie sa primeze si ca deicizia arbitrului a fost corecta in fond,chiar si cu acele 3 minute neacordate!Daca ajungem sa ne impiedicam de chitibuserii,vom trai eterna drama a romanilor:legile,oricat de bune sau mai putin bune sunt ele,nu sunt respectate!S-a facut bine,pana la urma mai putin conteaza cum,e de preferat oricand un bine facut cu mijloace mai putin corecte,unui rau facut cu mijloace corecte!

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord