Lucizi prin fotbal

Treaba lor e să dea goluri. În cazul lui Chivu, să le oprească, de fapt.

joi, 17 iulie 2008, 11:59

Treaba lor e să dea goluri. În cazul lui Chivu, să le oprească, de fapt.

Dar, din cînd în cînd, celebritatea îşi cere preţul, altfel decît să te piteşti de fotografi. Pentru italianul de rînd, Mutu este golgeterul oportunist şi feroce, băiatul de succes, iar Chivu este „candidatul pentru cel mai serios fotbalist venit în acest campionat crîncen în sobrietatea lui”. Citat din presa italiană.

Vocile lor contează mai mult decît cea a ministrului de interne. Nu mai mult decît vocea oroarei italienilor în faţa valului de violenţe comise de către unii dintre românii din Cizmă. Dar suficient cît să invite la puţină luciditate de ambele părţi. Sportul cu exces de adrenalină, surogatul războaielor, fotbalul vasăzică, joacă uneori rolul de lighean cu apă rece. În care stăm cu picioarele, după ce ne-am sprijinit degetele tuşate de foile albe.


Comentarii (52)Adaugă comentariu

nebunu’  •  18 iulie 2008, 17:56

cataline, vezi ca niste abramburici de la voi au trecut , pe pagina principala, meciul stelei bade la 18.00 (la rubrica agenda )ba de la 19.00. n-ar trebui sa va hotarati?????

MIHAI 1  •  21 iulie 2008, 11:20

Doamne, din ce in ce mai rau!!! Ce se intampla cu tine. Nu iti mai sta capul la servici, ziar, sport, fotbal. Ma intreb ce se intampla cu tine, ce este in capul tau?!

Comentează