Interviu interesant cu Ion Cristoiu

UPDATE: Parte a adoua a interviului aici.
Simte si stie ce se petrece in presa, pune un diagnostic corect si, mai ales, judeca la o scara  relaxata a timpului. E vorba de Ion Cristoiu, intervievat de Lovin.

marți, 16 martie 2010, 6:06

UPDATE: Parte a adoua a interviului aici.
Simte si stie ce se petrece in presa, pune un diagnostic corect si, mai ales, judeca la o scara  relaxata a timpului. E vorba de Ion Cristoiu, intervievat de Lovin.


Comentarii (4)Adaugă comentariu

Victor Ciutacu  •  16 martie 2010, 20:09

Doar doua amendamente.
1. Ultimii patru carnatari care l-au platit – Vantu, Voiculescu, Patriciu, Negoita – pe cine au santajat si de ce a fost complice?
2. Toate ziarele conduse de Cristoiu dupa Evz au fost esecuri editoriale lamentabile.
Si o precizare: da, m-a pus mogulu’ sa-l injur ca a plecat de la Sinteza zilei si nu i-a mai prelungit Tuca angajamentul la JN 🙂

fotbal  •  17 martie 2010, 10:28

stiu ca victor ciutacu este un tip corect.
dovada este ca isi asuma si precizarea din final 🙂

Tiberiu Lovin  •  17 martie 2010, 12:36

Tolo: Multumesc pentru semnalare. Ai fost primul si singurul care a facut-o pentru multe-multe ore.

Victor: Iti recit din interviu: „au aparut foarte multe ziare pe criteriul carnatarilor care si-au facut un ziar ca sa poata sa mai faca o afacere, presa s-a dezvoltat in ultimii ani nu potrivit cerintelor pietii, ci potrivit cerintelor mogulilor si carnatarilor – e o diferenta intre cele doua forme de proprietate”. A facut diferenta dintre moguli si carnatari. In rest, trebuie sa ne amintim ca la Evz a putut sa-si faca echipa, pe cand in alte parti a preluat doar conducerea.
PS Posibil sa te fi pus, cu toate ca sunt sigur ca ai facut-o din proprie initiativa. Sa-l injuri pentru ca s-a dat cu Base 🙂 . Iti vand insa un pont: foarte curand veti primi dispozitie sa injurati PSD pentru ca PC va iesi din combinatie. Intreaba-l pe nea Dan de intalnirea de ieri de la Grivco.

Camil Stoenescu  •  17 martie 2010, 13:26

la partea cu lipsa de strategie online-offline a cotidianelor, are dreptate. nu poti pune continutul de la 11 pe site iar a doua zi sa te astepti sa-ti mai cumpere lumea ziarul

Comentează