„Semnează sau pleacă!”

Asta i s-a spus Doinei Melinte în legătură cu o HG prin care Federaţia Română de Tir rămîne fără Poligonul Tunari din Băneasa!

miercuri, 30 martie 2011, 11:59

Asta i s-a spus Doinei Melinte în legătură cu o HG prin care Federaţia Română de Tir rămîne fără Poligonul Tunari din Băneasa!

E ca în filme. Se întîlnesc în maşini. „Ne temem! Sînt băgaţi tipi puternici. Gîndiţi-vă, miza o reprezintă 65 de hectare în nordul Bucureştiului!”. Doar geamul e lăsat un pic în jos, cît să iasă fumul de ţigară şi teama.

Văzută de aproape, frica umană e mereu la fel. Nu poţi să o distingi de imaginar şi de teoria conspiraţiei. Poate că exagerează. Poate că nu Dorin Cocoş, „asta ştim, asta vă spunem!”, e interesat, prin intermediari, de terenul Poligonului Tunari. Dar un lucru e sigur. Hotărîrea de Guvern e redactată şi mai e nevoie doar de semnătura şefei sportului, Doina Melinte.

Control, raport, decizie!
Vatra tirului românesc e aici. În cei 650.000 de metri pătraţi situaţi în mijlocul Pădurii Băneasa, lîngă Grădina Zoologică, o zonă în care s-au ridicat cartiere rezidenţiale şi multe mall-uri.

Poligonul s-a aflat dintotdeauna în administrarea Federaţiei Române de Tir, din 1949, deşi acest lucru a fost oficializat abia în 2002. Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret a redactat în aceste zile un proiect de Hotărîre de Guvern prin care cei 650.000 de metri pătraţi să fie preluaţi de la FRT.

Mişcarea a fost gîndită bine. S-a trimis un control de la ANS. Au constatat că Federaţia de Tir a schimbat destinaţia unei suprafeţe, amenajînd 4 terenuri de tenis. „O parte din teren nu este folosit potrivit destinaţiei pentru care a fost dat, şi anume pentru activitatea de tir sportiv”, se arată în raportul corpului de control.

„Pe această suprafaţă au crescut buruieni. Nu am schimbat nici o destinaţie pentru că terenurile de tenis înseamnă sport”, a explicat Dan Popa, secretarul general al FRT. El pretinde că, pentru amenajarea acestora, federaţia a primit bani de la ANS trei ani la rînd. „Au ştiut tot timpul!”, zice el.

Poligonul către campioana închirierilor
ANS poate transfera acest patrimoniu doar unei alte structuri aflate în subordinea sa, iar în Bucureşti doar două cluburi au secţie de tir. Triumful, care este muribund, şi clubul Olimpia, care are secţie de tir, dar nu are poligon.

Cine conduce clubul Olimpia?! Directoarea Elena Neagu, posesoarea unui dosar penal şi personaj propulsat în sport pe filieră PD-L şi care s-a remarcat prin afacerile făcute în baza sportivă. În doar 6 luni, managerul Neagu a reuşit să lase clubul Olimpia fără restaurant şi fără hotel, pe care le-a închiriat unei singure firme: AMMA General Store SRL. „Prin contract, firma va asigura masa pentru 100 de sportivi la tarife impuse de noi, iar noi am rezolvat astfel problema restructurării de personal”, spune Neagu.

Şi în cazul hotelului, ANS se obligă să pună la dispoziţia sportivilor 70% din capacitatea de cazare. „Ce patron de restaurant şi de hotel nu şi-ar dori să aibă 70% grad de ocupare asigurat zilnic? Este visul oricărui om de afaceri!”, murmură un director din ANS.

Ultimatum pentru Melinte
„Sîntem la nivelul discuţiilor. Nu s-a concretizat nimic şi sper ca nici să nu se întîmple cu Poligonul de la Tunari”, a declarat ieri Doina Melinte, şefa sportului românesc. Surse din ANS descriu în amănunt presiunile. „Ele vin dinspre Ministerul Învăţămîntului şi secretarul general Nedelcu nu e străin de ele”, spun oamenii din sport. Nedelcu e poreclit Mister Sfarmă Baze. „Am auzit despre aşa ceva, dar la mine nu a ajuns nici un proiect”, afirmă secretarul general de la Învăţămînt, Corvin Nedelcu. În urmă cu două luni, Nedelcu a ocupat postul similar din ANS. El este promotorul ordonanţei prin care s-a dat liber la închirierea şi concesionarea patrimoniului din sport: baze, stadioane, cantonamente. Suprafeţe mari, centrale şi valoroase în toată ţara. Cei din ANS susţin că preşedinta Doina Melinte se află în faţa unui ultimatum. „Dacă nu semnează proiectul de HG privind Poligonul Tunari poate să-şi facă bagajele”, a afirmat sursa.

48.000 de euro venituri proprii obţine pe an FRT din exploatarea terenurilor de tenis

Neagu, dosar penal şi fără brevet
Înainte să conducă Clubul Sportiv Olimpia Bucureşti, Elena Neagu (foto) a gestionat în 2006 hotelul Sport din cadrul CSNB Lia Manoliu pînă cînd a fost demisă. Conform cercetărilor efectuate de poliţie, Neagu şi-a falsificat cartea de muncă, în care şi-a introdus calificarea de recepţioneră pentru a putea ocupa funcţia de director de hotel. Ca urmare, Ministerul Transporturilor şi Turismului i-a retras în 2007 brevetul şi licenţa de turism.

Control semnat de Mărcuţă!
Printre semnatarii raportului de control la Federaţia Română de Tir se numără şi Marius Mărcuţă, unul dintre principalii învinuiţi penal de către DNA, alături de Monica Iacob-Ridzi, în dosarul Zilele Tineretului. Pe numele lui Marius Mărcuţă, CNSAS a deschis în instanţă procesul juridic de stabilire a calităţii acestuia de colaborator al Securităţii.


Comentarii (50)Adaugă comentariu

Rational Idealist  •  31 martie 2011, 0:22

Tolo, iar ai dat de dinamita! Nu te lasa, poate ca totusi mai pot fi opriti.

vlad  •  31 martie 2011, 0:52

sa nu te lasi. publica asta in fiecare editie a ziarului. fii mai insistent decat ei. fii pit-bull pentru ca altfel ancheta asta va avea soarta a 99% din anchetele din romania. le vezi stagnand si ti se face scarba. apoi renunti si tu. e o tactica pe care zdrentele astea o au de ani de zile – „lasa-i sa latre ca o sa se plictiseasca”. bafta!

dan_USA  •  31 martie 2011, 1:36

de ce nu le dati tot mai fratilor??? lasati-i sa ia toate bazele sportive sa distruga totul!! cit vor mai sta la putere un an doi si apoi vor trebuii sa plateasca..Neagu asta in orice tara din lume era la puscarie pt fals in Romania e mare sefa dar toate se platesc in viata!Sau Doina Melinte sa iasa public si sa demaste aceste masinatiuni !!pina atunci vor fii iarasi niste „scorneli”gazetaresti.Daca nu iese public atunci inseamna ca tine de scaun si va semna..si in cazul asta va trebuii sa plateasca si ea

vlad  •  31 martie 2011, 2:07

Ce mizerii. Insa este pentru a N-a oara cand sunteti blanzi cu Melinte, ca e fortata sa faca toate treburile astea, saraca de ea. Insa de fiecare data a facut ce s-a vrut…. chiar suntem idioti sa credem ca nu profita cu nimic??? Daca doar asta opreste HG, semnatura ei, fiti siguri ca o s-o puna pe act, daca nu a facut-o deja.

veron  •  31 martie 2011, 2:21

Sunt interese mari la mijloc.”Baieti” vor sa de-a un tun de vreo 60-70 mil.euro.
Unul dintre oameni din spatele acestei „afaceri” este Dorin Cocos,dar sunt multi altii,printre care si Sulfina Barbu.
E o afacere de familie a PDL,de tip mafiota.Vor sa puna mana usor pe terenuri care sunt in propietatea statului cu acordul guvernului.
Acesti oameni au vrut sa desfiinteze aeroportul de la Baneasa pe motiv ca e mult prea aproape de oras si polueaza fonic.De fapt ei doreau sa puna mana pe terenuri bine cotate pe piata imobiliara.
Va spun eu,Monica Iacob Ridzi este mic copil pe langa Sulfina Barbu.

Eu  •  31 martie 2011, 2:32

D-le Tolontan…..va mai surprinde ceva? Ca eu nu mai pot fi surprinsa…

alex  •  31 martie 2011, 2:57

Ca multe altele, este de NECOMENTAT.
E deja un cerc vicios. Poate ca sistemul ar trebui schimbat in tara asta, ca deja ne aflam intr-o bucla fara scapare. Poate ca in tarisoara noastra, modelul asta american de democratie, pur si simplu nu are cum sa mearga. Poate pentru ca pur si simplu nu suntem americani. Nu avem aceleasi valori, aceeasi mentalitate. Toate astea, poate ca dintr-un simplu fapt : nu avem aceeasi istorie, noi ne-am creat in timp altfel de cultura ( nu neaparat mai buna sau mai rea ), alta mentalitate ( tot asa, mai buna sau mai rea, dar sigur diferita ), alte valori si trebuie sa ne mai gandim, poate, daca nu cumva ne putem pune in valoare felul nostru de a gandi , printr-un alt sistem de organizare. O democratie mai adaptata la ceea ce este poporul roman. Poate ne grabim cam mult in directia lor si poate ca sarim peste niste lectii. Dar lectiile au tendinta sa te muste de fund mai tarziu, daca nu le-ai invatat la timpul lor. Ei au invatat multe lectii pe pielea lor, ei au invatat valorile lor prin o gramada de greseli. Ei au trecut printr-un razboi de secesiune, de exemplu, ca sa inteleaga anumite valori, au luptat si castigat doua razboaie mondiale ca sa inteleaga alte valori, ei s-au format ca popor din migratiile oamenilor din toate colturile, ei n-au avut niciodata sistemul feudal , si astfel anumite valori nu le-au inteles … si tot asa. Noi am avut boieri, noi am avut batalii cu turci, cu unguri ( etc ), noi am castigat un razboi mondial si am invatat unele valori din asta, dar am fost si de partea invinsa in al doilea, si infrangerea ne-a invatat cu totul alte valori pe noi decat i-a invatat reusita pe ei ( egal valabile poate ). ideea ca toate astea ne-au facut sa fim alti oameni decat ei. ei sunt americani, iar noi , oricat ne-am dori ( unii ) nu suntem altceva decat romani. Si daca unele lucruri merg la ei, asta nu inseamna ca automat merg si la noi. Si noi , si ei , suntem unici fiecare in felul nostru. Ei americani, ei japonezi, ei nemti , ei englezi, ei francezi, ei etc , noi romani. Cred ca singura solutie e sa regandim un sistem mai adaptat la valorile romanului, sa ne gandim propriile noastre drepturi si propriile obligatii fata de societatea romanesca in stilul nostru. Sau haideti afara din tara cu totii. Si sa ne rugam sa ne trateze strainii ca pe ai lor 😉
Pana una alta, daca continuam tot pe linia asta, singurul lucru cu putinta este sa stam sa citim astfel de articole si sa injuram. Si atat.

tipbv  •  31 martie 2011, 4:43

Mai Tolo ce se mai intampla cu patinuarul din brasov. A aparut igrasia si incepe sa cada tencuiala, in ritmul asta pana la olimpiada poate cada

Y!olo » Doina Melinte e presată să lase FR Tir fără Poligonul Tunari din Băneasa: “Semnează sau pleacă!”  •  31 martie 2011, 4:48

[…] here: Doina Melinte e presată să lase FR Tir fără Poligonul Tunari din Băneasa: “Semnează sau plea… Tags: adversarii-terminaser, bucure, doinei, finalizare-dec, fost-condu, genera, nationala, […]

acs  •  31 martie 2011, 5:05

Concluzie: Incepind din 1990, in Romania se desfasoara sportul „Cine fura mai mult” iar participantii sunt din ce in ce mai bine pregatiti si mai legati indiferent din ce „ginta” poitica provin. De fapt provin din acelasi aluat: comunisti vosipti in portocaliu, rosu, mov, verde, etc, dar de fapt aceeasi. Succes!

geo  •  31 martie 2011, 5:55

ce sa mai zici ca deja ti se face rau nu gluma…asta e tara in care traim se pare ca e mai rau ca atunci cand se facea dreptate cu bata

bibistoc valer  •  31 martie 2011, 6:22

interesul este mai sus de cei enumerati.se vrea administrarea bazei dw catre o institutie cu profil de tragere,in scopul de a nu fi accesibila publicului larg!!

Tanasescu Dan  •  31 martie 2011, 7:21

Bravo Tolo,nu te lasa si da in fapt toate porcariile care le fac asazisi romani.Mie,ca si ROMAN,imi crapa obrazul de rusine de cea ce se intampla in tara asta.Pacat ca suntem asa de putini carora le pasa.
Sunt sigur ca Dna.Doina Melinte nu va semna,pentru ca e un roman adevarat,care a adus atata bucurie si atata faima Romaniei.

Ovidiu Miron  •  31 martie 2011, 8:46

Romania isi merita soarta.

In Anglia oamenii ies in strada sa lupte pentru dreptate. Noi dam din gura si ne uitam la televizor. Cred ca PDL va castiga din nou alegerile. Tara asta e pierduta pentru totdeauna.

mircea  •  31 martie 2011, 8:57

Urat foarte urat ceea ce se incearca a se face cu acest teren.Dar la ce face F.R. Tir si ce performante sportive se obtin in acest sport parca F.R. Tir isi merita soarta.
P.S.: Observ ca le-a revenit sangele in obraji antipedelistilor,care ieri-alaltaieri ii faceau pe semnatarii articolului agenti ai PDL.

Doina Melinte e presată să lase FR Tir fără Poligonul Tunari din Băneasa: “Semnează sau pleacă!” | feedarts.ro Feed Directory  •  31 martie 2011, 9:27

[…] Asta i s-a spus Doinei Melinte în legătură cu o HG prin care Federaţia Română de Tir rămîne fără Poligonul Tunari din Băneasa!E ca în filme. Se întîlnesc în maşini. “Ne temem! Sînt băgaţi tipi puternici. Gîndiţi-vă, miza o reprezintă 65 de hectare în nordul Bucureştiului!”. Doar geamul e lăsat un pic în jos, cît să iasă fumul de ţigară şi teama. GSP.ro […]

Gigi Contra  •  31 martie 2011, 9:39

Bravo Tolo!!! Suntem alaturi de tine ca sa demascam coruptia asta cangerigena. Nu ma intereseaza ce culoare politica au mafiotii, ma intereseaza sa nu se distruga cu totul si ceea ce a mai ramas. Iar toti penalii astia, cum saracia reusesc sa ajunga pe aceleasi functii cu putere de decizie? Cine ii promoveaza de fapt? Cine ii pune in functii sunt la fel de vinovati ca si ei!!!

sam  •  31 martie 2011, 9:40

este clar ca niste „jmecheri”vor sa ia terenul pe nimic,sa trinteasca niste viloaie si sa scoata bani buni.
ei ar trebui identificati

CatalinCTG  •  31 martie 2011, 9:43

Buna ziua,

Iar ne enervem , iar ne revoltam aici pe blog , iar vor gasi oamenii astia dovezi cu ajutorul carora cel mai slab procuror in viata ar obitne decizie favorabila in instanta , si iar nu se va intampla nimic. Atat timp cand ne rezumam la a scrie desi da si asta e o forma de protest si nu reusim sa ne strangem macar 100.000 in piete pentru ca atunci cand strigam sa le tremure fotoliile alea scumpe sub ei nu rezolvam nimic. Eu am fost la ultimele mitinguri din Bucuresti, cu riscul sa il supar de d-l Tolontan am fost si la cel organizat de Mircea Badea desi avea alt scop. Eu nu sunt membru in nici un sindicat iar atmosfera generala este „pana la ce ora trebuie sa stam azi aici?”. Toti cei care sunt adusi nu vin cu sperante de a realiza ceva iar liderii de sindicat eu sunt convins ca sunt putred de bogati si isi vad numai interesul lor . Asa ca din pacate sunt convins ca acest popor va muri de foame si tot nu isi va apara drepturile. Eu va promit ca voi fi si la urmaotrul miting acolo veniti si d-voastra?

simplu suporter  •  31 martie 2011, 9:55

continuati lupta. intr-o zi vor fi si rezultate, chiar daca marsaviile sunt inca la ordinea zilei

Mishamojo  •  31 martie 2011, 10:04

Astia sunt magari patentati. Marcuta nu ar trebui sa aibe dreptul de semnatura suspendat, daca tot e invinuit in chestiuni similare?

gerula  •  31 martie 2011, 10:05

Atata timp cat au o baza legala, pusa in scena de oligofrenul de la invatamant , totul e posibilNu a dat domnul „Funeraru” ordin sa facem nunti , botezuri, divorturi, avorturi in sala de sport?Dev ce nu si-ar trage si clanul Cocos un hotel pe poligon?

Anca  •  31 martie 2011, 10:13

In Olimpia sunt multe mizerii. Directoarea Neagu s-a rugat totata iarna de secretarul general din minister, de doamna melinte sa fie oamenii din baze restructurati. Isi dorea indeplinirea planului sau de inchiriere a cantinei , a hotelului iar acum o noua bomba s-a facut licitatie pentru Prestari servicii curatenie baze- si cine a catigat bine inteles AMMA. Firma ca nu-i apartine directoarei daaar din conturile carora se scot bani frumusei ce ajung in buzunarul doamnei. Odata cu politizare posturilor , Olimpia s-a ales cu Neagu Mihaela si cu Iordache Gheorghe – director adjunct
Director ce-si rotunjeste lunar veniturile , mancand gratis de la Amma si avand cazare gratis intr-un apartament al hotelului, hotel ce acum apartine Ammei. Deasemenea inainte de inchirierea hotelului, au fost si inca se mai renoveaza hotelulu pe banii statului dar cu firme agreate de Neagu.

laurentiu.  •  31 martie 2011, 10:53

Poate ca nu sistemul trebuie schimbat, ci TARA.Vreau sa spun sa ne schimbam TARA.Eu am facuto de sapte ani si sunt bucuros.Ar trebui sa se gandeasca cat mai multi Romani ,poate toti, fiindca tot a zis Basescu sa plecam.Vor pleca si altii poate,sfatul meu este sa nu se mai intoarca niciodata,eu unul nu o sa ma mai intorc,pentru ca NU VREAU SA PLATESC FACTURILE CONSUMATE DE ALTII.In rest: ”Romani sa traiti bine”.

danny  •  31 martie 2011, 11:05

Vina e a noastra ca nu facem nimik.. mereu o dam .. gata sa terminat..
Nu e adevarat .. putem merge sa le cerem socoteala .. au furat, ii furam si noi pe ei..Mam saturat de scandal o luna si dupa se uita..
tre` sa mergem si sa cerem socoteala.. Romanii au uitat noi suntem Statul. Noi platim Guvernul sa aibe grija de noi.. si ei ce fac se distreaza pe banii nostrii , isi iau masini din banii nostri , isi fac vile din banii nostri.. in timp ce noi murim de foame .. asa nu se mai poate ..
Luati exemplu la CatalinCTG , Daca te duci la un protest . nu te duci pt alti .. te duci pt tine.. si pt copii tai ..
Mie si frica sa fac copii in tara asta.. Ii fac ca sa ce..sa ajunga sclavi(robi , iobagi) in sistemul asta care`l numim democratie ?
Luati exemplu Franta Anglia … Aia au iesit 1 milion in strada doar ca lea taiat din alocatiile de scoala … Ei se gandesc la Viitor .. ei stiu ca scoala inseamna viitor .
Din Parcul oraselul copiilor au taiat .. din I.O.R. au taiat .. si pentru ce ? sa mai isi faca cineva o vila ? De aia nu mai avem copaci nu mai avem paduri .. nu mai avem verdeata .. Bucurestiul E Gri unde se aresteaza lumea ca vinde Canabis (canabisul are propietati medicale) si ei vand Otrava Legal la Spice Shop …

Tolontan , Mi`ar place sa faci un articol si despre spice shop.. am prieteni care au luat`o razna de la spice shop .

danny  •  31 martie 2011, 11:06

Scuzati greselile gramaticale.. cand vorbesc de politica pur si simplu mi se umfla vena de la gat ma enervez si nu ma concetrez cum trebuie .

Calin  •  31 martie 2011, 11:06

Nu inteleg de ce cetatenii bucurestiului nu protesteaza. sincer, de ce nu se aduna oamenii. Noi suntem societatea, dar noi uniti.

sorind  •  31 martie 2011, 11:14

totusi daca ramanem la nivelul dezvaluirilor nu realizam mare lucru!
intrebarea care se pune e cum scapam de nenorocitii astia care ne vand bucata cu bucata?
solutia cu ii schimbam la alegeri nu tine
nu vad inca un partid politic mai rasarit si macar cativa politicieni cu un cat de cat simt national

Iulian  •  31 martie 2011, 11:24

A, sa inteleg ca trebuie sa aibe dreptul de semnatura suspendat pt ca deja a fost judecat si condamnat, sau cum? Nu, prezumtia de nevinovatie e ceva strain poporului nostru, nu am ajuns inca la acel grad de civilizatie. ultima data cand am verificat, nu acest Marcuta conduce ANS-ul, deci sigur nu s-a dus in control de capul lui si la fel de sigur ca nu a fost singurul in control. Oricine are vreo vaga idee despre o institutie de stat, stie ca la un control la o institutie subordonata nu se duce niciodata un singur om. Si daca tot te dai impartial si in slujba adevarului si dreptatii, ca orice jurnalist care se respecta (sau ar trebui sa se respecte), de ce nu publici raportul controlului? A, nu e flatant pt anumite persoane. Toate sunt cu dus si intors. Iar despre „corectitudinea” celor de la federatii, hai sa fim seriosi….tot respectul pentru sportivi si pentru munca si daruirea lor extraordinara si toata sila pentru conducerile federatiilor…. Se pare ca acest marcuta devine din ce in ce mai incomod, ca prea ii acorzi atata atentie…intrebarea e, incomod pt cine?

brod  •  31 martie 2011, 11:50

ce va alege melinte ( prădată, acum câţiva ani, de 800 milioane lei): să-şi scoată paguba respectivă din comisioane de la partid şi de la şmecherii din imobiliare, ori să-şi onoreze demnitatea de campioană olimpică? eu, în locul celor de la fr tir, aş uza de… ceva campioni din propria ogradă, spre a-i primi cum se cuvine pe samsarii politico-imobiliari :))

Cătălin Tolontan  •  31 martie 2011, 11:56

mircea: e buna observatia ta. Cind scriam despre stadionul la pret dublu facut de oprescu eram infierati drept agenti pd-l 🙂

CatalinCTG: si eu cred ca te numesti cetatean daca participi. Altfel esti spectator. De ce crezi ca ma supar daca ai fost la mitingul lui Badea si Ciutacu? Foarte bine ca ai fost asta inseamna sa participi!

oly  •  31 martie 2011, 13:01

Dl. Tolontan, o sa se intample ceea ce trebuie sa se intample, indiferent de ce scrieti dvs. sau altcineva. O sa ni se explice ca si aceasta mutare face parte din pachetul de restructurare si eficientizare a activitatii, sportive in acest caz, ca aceasta masura era singura ce se putea lua, ca acest guvern este primul care a luat masuri care sa duca la o mai buna corelare a cheltuielilor cu resursele alocate si cu sustenabilitate reala… Frumos, nu ? Cum sa nu prostesti multimea cu asemenea abordari ? Si veniti dvs. acum si, pus de mogulul la care lucrati, prezentati tendentios si denaturat adevarul, se poate ? Dvs. nu ati inteles scopul nobil al actiunii. Cum sa nu fie stresate pasarile din padure daca toata ziua au loc impuscaturi la poligon ? Si rezultatele la competitii, unde sunt ?

claustrofobus  •  31 martie 2011, 13:14

d-le v-am mai zis ca dupa teoria basesciana sunteti trans-partinic: adica sunteti agentul tuturor. dati in toti si faceti implicit propaganda pentru toti. dar va reprosez totusi ceva una din primele ordonante date de boc a fost anularea ordonantelor prin care guvernul tariceanu interzisese orice constructii in parcuri si baze sportive. e clar ca ordonanta data de tariceanu a fost anti-pdl pentru ca ei reprezinta mafia imobiliara din romania, iar cea data de boc a fost pro pdl si pro intereselor pdl de a construi in parcuri. deci doua decizii politice! dar sa ma scuzati eu unul prefer decizia politica a lui tariceanu de a proteja parcurile si bazele sportive decat decizia politica a lui boc de a le distruge. nu v-am vazut sa protestati atunci. acum e prea tarziu astia cam fac ce vor cu romania!

sorin  •  31 martie 2011, 13:31

Domnule Tolontan
de ce nu se face o emisiune pe GSP dedicata acestui subiect?
tare asi vrea sa-i vad pe colegii dumneavoastra Samuila si Naum cum il intreaba pe Gigi Becalii despre povestea asta!

Robert  •  31 martie 2011, 13:46

Luptati d-le Tolontan, sunteti un model pentru tanara generatie satula de tradatorii de neam si patrie!

yellowviper  •  31 martie 2011, 14:10

Tolo,

Te rog din suflet, incearca sa salvezi poligonul!!!

dragomir  •  31 martie 2011, 15:44

tipi putrenici,geam lasat in jos doar pentru fum de tigara,frica umana,poate ca nu D.C.,asta stim asta va spunem.nu sunt un sustinator al pdl dar sa faci asemenea scenarii care daca s-au petrecut cu adevarat au fost departe de ochii tai tolontane.tie daca iti pasa mie putin imi mai pasa pentru ca nu mai devii credibil dupa asemenea scenarii ticluite de tine.si daca vin ceilalti va fi totul roz si nu se va mai fura.vreau sa-ti amintesc un pic performantele celorlati.sidex la indieni,telefoanele la greci,petrolul la austrieci(psd) si platoul continental concesionat unor canadieni(pnl).si ca sa vezi nesimtirea cat este de mare la toti politicienii romani vezi cazul lui severin.atat timp cat eu imi castig banul cinstit prin munca measi pun capul linistit seara pe pernaputin imi pasa.o nepasare care imi vine din lehamite.in rest sa auzim numai de bine.

gilos  •  31 martie 2011, 16:13

Daca este asa cum spui, Melinte trebuie sa nu semneze nimic si sa faca publice presiunile la care este supusa. Ea este un nume in tara asta si daca are coloana vertebrala trebuie sa ia atitudine !
Voi presa, trebuie sa fiti cu ochii pe subiect.
Mult succes !

cneius  •  31 martie 2011, 16:34

ceea ce nu inteleg confratii mei este ca tot ceea ce era in tara asta inainte de 89′ : terenuri, paduri, petrol, baze sportive, stadioane, flota, combinate, fabrici etc. erau ale noastre!!!
Acum sint ale LOR, ale *** de oportunisti care sub masca democratiei fac ce vor cu noi. Bine am ajuns!

Alina  •  31 martie 2011, 18:31

Cataline, articolele tale ma ajuta sa inteleg in ce lume traim de 1.000 de ori mai mult decat emisiunile de seara de la Antena 3 sau Realitatea. Bravo!

mazurka  •  31 martie 2011, 18:51

Credeti ca cei din conducerea Federatiei Romane de Tir Sportiv nu sunt implicati ? Sa fim seriosi !! Actualul secretar general al FRTS (Danut Popa) este un prosper om de afaceri (face ce doreste el in acea suprafata a poligonului / nu da socoteala nimanui) si suntem convinsi ca impreuna cu presedintele (Sorin Babii / care deruleaza o parte din importurile FRTS prin firma sa) si vicepresedintele (Popa Maricel – patronul firmei Omega-Tehnoton din Iasi), vor considera ca acum este momentul sa realizeze afacerea vietii lor. Nu le pasa absolut deloc de acel spatiu dedicat tirului sportiv, unde mari valori ale tirului romanesc s-au pregatit si apoi au castigat titluri olimpice, mondiale si europene. Nu ne surprinde atitudinea josnica a lui Sorin Babii, care ar fi trebuit sa sensibilizeze opinia publica, forurile sportive interne si internationale. De ce credeti ca nu mai sunt rezultate remarcabile in tirul romanesc in ultimul timp?? In afara de managementul defectuos al FRTS, acolo exista multe interse personale si de grup. Acum se demonstreaza caracterul celor din conducerea FRTS. Tirul romanesc va muri in curand, datorita incapacitatii oamenilor care sunt angrenati in acest domeniu si nu pun piciorul in prag, sa spuna lucrurilor pe nume si sa indeparteze din conducerea federatiei pe acesti profitori. Cluburile de tir din tara (antrenori, conducatori si chiar sportivi) au o datorie morala fata de fostele mari glorii ale tirului romanesc sa protesteze vehement fata de acesta situatie penibila in care a ajuns Fedratia Romana de Tir Sportiv. Flacara tirului romanesc trebuie sa arda in continuare.

zagna  •  31 martie 2011, 19:10

bravo catani al sportului, pacat ca nu-ti faci o preocupare permanenta din mafia din sport, ai avea de lucru….

danny  •  31 martie 2011, 19:50

mazurka , Eu sunt convins ca sunt implicati toti.. problema e ca ei se cearta in fata nastra .. ca noi sa credem ca vor sa faca ceva.. Si la sfarsit zic :” Noi am incercat dar nu am putut.”
Si noi cetatenii ramenem cu buza fripta.

legionnaire  •  31 martie 2011, 21:42

tolo tin-te tare,trebuia articolul front page,breaking news

petru  •  31 martie 2011, 22:43

Bravo, mai Cata ! O noua gainarie in derulare…. Totusi am o nedumerire. Desi apetitul imobiliar al politicienilor romani este insatiabil, nu inteleg dece se expun cu o chestie greu de realizat. A ajunge cu aceasta baza in proprietate privata e extrem de complicat si nu exista timpul material ( pana la alegerile cand vor zbura) sa deruleze procedurile. Asta e la mintea Cocos-ului si numai combinatia lacomie + nerozie poate sa te impinga la asemenea actiuni riscante. Pe de alta parte, nici la hotii nu suntem competenti . Avem bunavointa , am fura de-am rupe dar nu ne pricepem dacat la mici gainarii. Bernie Madoff a furat 35 mld ( 1/3 PIB Romania) , a trait 20 ani ca un print si s-a dus la batranete la odihna. Daca nu venea criza ….. era linistit. Ai nostri combina de-o vila , se lauda la telefon si fug schelalaind cand ii alearga procurorii in urmatoarea legislatura. Ducem pana si hotia in derizoriu. Eu nu cred ca o asemenea combinatie avea sanse de reusita dar e foarte bine ca ochiul vigilent al Gazetei i-a prins in vizor . Iar o sa doarma niste baieti in masina linga tine…. Tine-i alerti !
In alta ordine de idei , simpatic articol cu statiile radio. E ca-n razboiul rece. Vin ei c-o tehnologie, venim si noi cu una.

Petrut

Marius  •  31 martie 2011, 23:31

Inca un articol marca C. Tolontan.
Ma inclin…

Claudia  •  16 septembrie 2011, 10:06

AMMA este 100% a dnei Mihaela Neagu, primul administrator al firmei (doar cu numele) este ruda cu Neagu, dupa o perioada a pus pe altcineva tocmai ca sa nu existe discutii. Cercetati cu atentie

cotofana  •  5 octombrie 2011, 14:14

Cataline cerceteaza incontinuare ce se intimpla la Clubul Olimpia, nu te lasa. Toti acesteapta sa faci lumina.
Mihaela Neagu are AMMA, desi nu apare in acte, este a ei.
In spate sunt oameni din minister care o sustin, secretarul general, si unul Cezar.
Isi impart prada, iar salariatii mor de foame, muncesc pe 500 lei. Firma AMMA castiga toate licitatiile, ultima a fost la Cluj.
De ce ?? Oare este cea mai buna ??
Catline cerceteaza cu atentie si vei afla multe

e.m.  •  2 iunie 2012, 10:23

ai uitat intentionat sau nu te-ai informat:
IN BUCURESTI NU DOAR 2 CLUBURI AU SECTIE DE TIR.
ai omis cel putin 2 f importante: DINAMO si STEAUA.
pe Dinamo s-au sutinut toate concursurile nationale si majoritatea europenelor pe aer comprimat, fiind, pana la reamenajarea poligonului Iosif Sarbu, singurul cel mai mare poligon de aer conditionat din s-e europei.
iar pe tunari s-au sustinut toate concursurile de sport si viteza.
si, itradevar, la federatie bate vantul. au ramas doar cei vechi si ma intreb, cand vor muri, cine va arbitra?
iar acest sport este descurajat in mod constant si continuu
… si nimeni nu stie palmaresul international al sportivilor nostri

komura  •  17 octombrie 2012, 4:22

Poti verivica si investiga si inchiderea clubului de TIR din GALATI!
Aceleasi interese mizerabile!

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord