Cum arată cartea de muncă a Elenei Udrea?

UPDATE: Dan Tapalagă pe Hotnews.

joi, 2 februarie 2012, 9:33

UPDATE: Dan Tapalagă pe Hotnews.

Astăzi, Elena Udrea a declarat:

“Pentru cei care cu adevărat sunt nemulţumiţi şi şi-au spus nemulţumirea în stradă avem toată înţelegerea şi încercăm să găsim soluţii la problemele lor. Pentru ceilalţi, care fac din asta politică, eu zic că e mai bine să treacă la muncă!”

Trecem peste ideea de analfabetism democratic, potrivit căreia cei care fac politică, în piețe sau în Parlament, o freacă, deci să se ducă la muncă! Și, culmea, o spune tocmai un om politic. În fine, nu e prima eroare care dezvăluie înspăimîntătoarea gîndire a acestui om, care a ajuns să dețină o putere disproporționat nedemocratică într-o țară perplexă.

Altceva e interesant. Cît a muncit Elena Udrea pînă acum și unde? Cînd s-a angajat, pe cine a condus înainte să devină ministru, de cîți oameni s-a simțit responsabilă? Cîți ani s-a stresat în mediul privat sau cîți ani a servit cu fidelitate în serviciul public înainte să trimită chiar și niște șomeri, vorba lui Rogozanu,  la muncă, într-o ieșire de un dispreț senin și rece?! Unii dintre noi au mai mulți ani de cînd scriu despre potlogăriile lui Adrian Năstase sau George Copos sau despre afacerile cu statul ale lui Dan Voiculescu decît are Elena Udrea vechime în cartea de muncă.

Acum 10 ani, Elena Udrea era parteneră de afaceri cu gașca Bitner – Petrache, filiera Adrian Năstase, cînd eu și colegii mei scriam împotriva conducerii Loteriei Române, protejată politic de același Adrian Năstase și care concepea apoi contraarticole în ziarele lui Dan Voiculescu. Asta ca să ne mai lase cu lecțiile de luptă împotriva mogulilor!

Și, că veni vorba, pînă la urmă hai să întrebăm și asta: cine Dumnezeule sînteți voi?! Unde ați muncit, de la Udrea la Videanu și de la Roberta Anastase la EBA, ce experiență a efortului în ani și decenii aveți, ce branduri,companii, echipe sau locuri de muncă ați construit pe piața liberă, ce cariere aveți în spate, clădite în vremuri mai bune sau mai rele, ce ați creat în profesia voastră de nu vă mai ajunge nimeni la nas și ne trimiteți cu superioritate la muncă?! Cu ce ați făcut oamenilor viața mai bună, pe cine ați inspirat, cine se uită la voi cu speranță sau, dimpotrivă, cu temerea că ați luat-o razna?

Cîte examene, cîte trepte, cîte admiteri, dar din alea pe bune, ați dat ca să tremurați într-o competiție a educației care te lăsa lat de nu-ți reveneai o vară întreagă? Sau cîte schimburi trei ați făcut la viața voastră să vi se amestece timpul în cap și să vi se facă praf bioritmul? Sau cîte dimineți de luni v-ați trezit, nu un an, nu doi, ci decenii, gîndindu-vă că începe o altă săptămînă de muncă nașpa?!

Că tot ne trimiteți la muncă, unde ați muncit voi? În fabrici, la biroul de acasă cu fesul în cap pînă vă usturau ochii de la lumină, pe holurile uzinelor unde te odihneai cu fundul pe batiste, vorba Hertei Muller în discursul decernării premiului Nobel, sau cumva în școli, în spitale sau în facultăți? Ați făcut bugete din alea inutile de se dau peste cap o dată la trei luni că schimbă Guvernul legislația sau ați tremurat că nu vindeți produsul sau serviciul pe care tocmai l-ați lansat?

Ați luat metroul la 6 dimineața sau trenul de navetiști? Sau ați tremurat cu reșourile la picioare la BCU sau ați patrulat cu poliția pe străzi sau v-ați înghesuit cu funcționarii prin sedii igrasioase de provincie? Ați fondat companii și le-ați cotat la bursă, ați luptat ani în șir, activînd în ONG-uri cu finanțări precare, ați studiat serios și îndelung domeniile voastre de v-ați ars și ne trimiteți să mai muncim și noi nițel?

Și, vorba unui patriarh american al gîndirii economice, un om modest după o viață de muncă, acum, pe bune, dacă mîine ați dispărea voi ca specialiști, ca oameni politici, ca profesioniști în orice domeniu doriți, ce ar simți oamenii că le lipsește? Uitați-vă în cărțile voastre de muncă și răspundeți la asta!

 

 


Comentarii (48)Adaugă comentariu

jiji  •  2 februarie 2012, 22:07

Catalin, asa este…dar nu sunt numai cei care-i spui tu . Uita-te in trustul in care lucrezi si cred ca sunt mai multi, De ce te revolta unii si nu toti…..??!!

bogdan  •  2 februarie 2012, 22:30

daca intrebai retoric unde a muncit si mai ales unde si cum munceste si pe Crin Antonescu ai fi completat bine tabloul.

in rest constat ca esti din ce in ce mai atras de partea politica decat cea sportiva. si remarci un articol politic al lui CTP in rest al unuia foarte bun despre tenis al aceluiasi CTP http://www.gandul.info/puterea-gandului/lazar-nole-si-satanadal-9187655.

iar cei ca mine care te urmaresc de ceva ani isi mai amintesc editorialele tale sportive care erau deosebite.

Codrut  •  2 februarie 2012, 22:46

salut, Catalin!
ma bucur sa vad ca ai lasat cumpatarea deoparte de data asta si ai dat in ei mai sanatos. sa n-ai impresia ca lumea nu apreciaza ce faceti voi. suntem destui care deoacamdata nu facem decat sa urmarim si sa ne enervam, dar sa dea dracu daca nu o sa terminam noi si cu scolile astea si apoi o sa schimbam cate ceva. era cat pe ce sa inchei cu o injuratura, ca-mi clantane dintii mai mutl de draci decat de frig.
spor la treaba!

Valentin  •  2 februarie 2012, 23:31

Se remarca in continuare o disproportie considerabila intre demonizarea actualei puteri si ignorarea precedentei. Despre Basescu si ai lui se spun de ani de zile lucruri infinit mai grave decat s-au spus vreodata despre Iliescu spre exemplu.

Cert e ca nu ne vom depasi conditia cat timp orizontul nostru politic se limiteaza la Basescu si Iliescu, cat timp nu incetam sa corupem si sa ne lasam corupti si, foarte impottant!, cat timp nu vom intelege ca trebuie sa ne respectam unii cu ceilalti chiar si cand nu suntem de acord.

Razvan  •  3 februarie 2012, 8:45

Editorial la obiect si direct. Acesta este un alt material marca „Tolontan”, jurnalism de cea mai buna calitate.

Gunti  •  3 februarie 2012, 10:21

Tupeu de hoti de buzunar. Oare la batranete veti fi satui? Oare odraslele voastre se vor bucura de toti banii pe care i ati furat voi sau vor avea parte si de nenorociri si ghinioane? Sau o sa i trimiteti la munca? Esti o trista udrea .mi e mila de tine

Gunti  •  3 februarie 2012, 10:26

Hai ” impreuna 2012″ sa maturam odata cu astia pe jos. Faceti odata partid e momentul acum

panpage  •  3 februarie 2012, 10:43

De acord, Tolo!

Sa-i cerem demisia, Baconschi a fost demis pentru mai putin de atit!
Ma revolt zilnic in sinea mea vazind atit de multe “jigodii” in spatiul public. Dar nu am ce sa fac, eu am un singur instrument la indemina, votul, si nici acolo nu pot sa votez nominal ci liste.

Daca s-ar ridica un cor de oameni revoltati (la TV, nu este suficient in spatiul online), multe am reusi. Mi-aduc aminte de cutremurul mediatic atunci cind Iliescu a vrut sa-l gratieze pe Cosma: imediat a dat inapoi Iliescu, nici nu era in tara. Daca televiziunile ar face loc expertilor si oamenilor revolati cu adevarat (si nu celor fabricati la comanda) multe s-ar schimba in tara asta. De aceea, din punctul meu de vedere, o umbra de vinovatie planeaza asupra ta facind parte din trustul Voiculescu unde cu cit sunt mai jigodii invitatii, cu atit sunt mai des invitati in platou.

Nu spun sa iti dai demisia, dar cel putin sa te revolti mai des penru raul facut de trustul din care faci parte.

Sabina  •  3 februarie 2012, 10:48

Veniti la un flashmob: Romanii ii dau papucii Elenei Udrea
https://www.facebook.com/events/339221536101388/
O sa fie frumos!

Deveanu Silviu  •  3 februarie 2012, 10:49

Domnule Tolontan,
Aveti dreptate. Dar, daca Udrea ar fi singura in aceasta situatie, treaca, mearga. Din pacate politica danboviteana abunda in conducatori ce n-au condus macar o roaba cu pietris, in profesori universitari ce n-au invatat sa scrie romaneste, in VIP-uri la care generatia anterioara statea pe prispa „cortului”. Nu cred sa existe loc pe Pamant unde sa se concentreze, pe metru patrat, atata marlanie, smenozeala, proasta crestere, manelism etc. ca in Bucurestiul iubit-vorba cantecului. Ce se alegea de Udrea daca n-ar fi descalecat in Bucuresti? Putea deveni, in cel mai fericit caz, dupa mintea ei, o soata de baron local gen Boscodeala (la a N-a consoarta!) Insist, nu este singura!

Antonescu  •  3 februarie 2012, 12:36

Bravo Catalin! Inca un articol excelent!

Garibaldi  •  3 februarie 2012, 13:36

Puterea si Basescu si-au trimis toate hienele (hotii,serviciile, lingaii si pe Vreme cu toata aparatura) la lupta.Sper sa nu scape nepedepsiti.

je  •  3 februarie 2012, 14:44

Foarte bine spus, Tolo! Sa dea naiba de nu ma gândesc la aceleaşi lucruri in dimineţile cu ger sau viscol, când trebuie sa o iau pieptis prin nămeţi spre serviciu. Stiu ca si tu faci asta. De multe ori te vad pe peron dimineaţa aşteptând metroul. Deh, trebuie sa muncească cineva in ţara asta, totuşi.

horst schuller  •  3 februarie 2012, 19:23

Mi-a cazut bine articolul. Cu stima, din Codlea.

Marius  •  3 februarie 2012, 20:04

Bravo, un articol excelent!!!

Om  •  3 februarie 2012, 23:56

Buna seara, Catalin.
Furia ta ma racoreste indirjindu-ma in acelasi timp.
Multumesc.

Vlad Ionescu  •  4 februarie 2012, 1:17

Cred ca acest articol va fi memorabil si de referinta! Atat!
p.s. un titlu mai potrivit poate ca ar fi: „cine sunteti voi?”; suna a manifest in acord cu articolul

POLITICA ÎN PIONEZE – Horia G. Pană aka Sneezy  •  4 februarie 2012, 9:00

[…] lui Rogozanu,  la muncă, într-o ieșire de un dispreț senin și rece?!”… complet aici. Like this:LikeBe the first to like this post. Categories: Mass-media Comentarii (0) […]

petru  •  4 februarie 2012, 14:32

Foarte just. Singurul driver al acestui gen de oameni este profitul personal care poate fi material direct sau indirect. Nu au facut nimic fara „smen” . De aceea , inainte de a se atasa de cate un om politic mai vechi , care urmeaza sa-i remorcheze catre masa intinsa , nu existau ca profesionisti. E suficient sa vorbesti cinci minute cu unul ca asta ca sa-ti dai seama ca mai ai inca maximum un minut de sporovaiala si s-au terminat subiectele .
Ceeace insa nu a remarcat E. Udrea este ca oamenii chiar mergeau la munca. De aia grosul protestelor se producea seara. Ceeace e dovada ca am inteles ce e criza. Protestam , dar dupa program. Cum ar veni , muncim de doua ori , la servici si in spatiul civic. Asa ca blonda is wrong again.

jan pitesti  •  4 februarie 2012, 15:52

nu stim dar cred ca e maestra la modifikat acte..in istoria romaniei asa a fost mereu ku bune si rele,timpurile se schimba mereu,nici un politician nu a facut mare lukru pt. tara,depinde de NOI insine sa ne fie bine pe viitor.

mihnea  •  5 februarie 2012, 23:57

Zau mai Tolo ca nu ai deloc farmec cand o dai pe politica.
Sau poate ca ai avea dar articol.ul asta n-are sare si piper; zau ca parca e scris de un dinozaur al presei(stii tu, genul ala de a trecut de la comunism la capitalism) _ _ _ _ CRED CA AR FI MAI PRODUCTIV SA TE IEI DE LUCRURILE FACUTE DE UDREA DE CAND ESTE MINISTRU (ALEA BUNE SI ALEA RELE) SI SA LASI DEOPARTE TEORIILE DE CAT A MUNCIT EA PANA ACUM (nu ti se pare ca asa vorbeau si comunistii dupa razboi, precum si nostalgicii dupa revolutie?!)

vilmaristul  •  6 februarie 2012, 7:50

stiti ca nu m am gandit la asa ceva?
felicitari pentru un asa articol!

REAlista  •  6 februarie 2012, 12:34

Ei ne trimit la munca! Vor sa producem noi ca sa aiba ei ce sa fure! Imping tinerii cu potential afara din tara si promoveaza numai non-valorile. Dar hei…asta face si presa. Deci suntem pe un drum fara sfarsit

REAlista  •  6 februarie 2012, 12:35

Si un jurnalist care are curajul sa spuna ce gandeste…
http://www.candviatabatefilmul.ro/?p=613

Mircea O.  •  6 februarie 2012, 18:49

Bineinteşes că gusturile, cit si unghiurile de abordare a unei probleme sint diferite.
Exista materiale care emana revolta si atit, altele care explica un fenomen, fara umori.

Nu cred ca o sa explice careva curind si in tiraj mare ce e cu viata politica. Nu am mai avea pe cine sa dam vina, iar in fatza realitatii ne-am simti neplacut.
Ca politica este o oglinda a noastra, a cetatenilor. Ca, daca am ajunge acolo, am face precum cei huliti.

Mircea O.  •  6 februarie 2012, 20:34

http://mirceaordean.blogspot.com/2012/02/social-tolontan-versus-udrea.html

erdemir  •  7 februarie 2012, 21:41

Catalin, am citit articolul d-lui Tapalaga…A produs un adevarat soc pe hotnews, unde admiratorii d-lui tapalaga si implicit ai guvernului si presedintelui s-au trezit dintr-o data socati de articol si au inceput sa dea minusuri la greu…delicios:)

SEAP  •  9 februarie 2012, 12:59

Verificati SEAP ultimele anunturi privind procedurile de alimentare cu apa date de ministerul doamnei =))))

luther  •  14 februarie 2012, 9:36

sunt electrocutat si nu-mi revin absolut deloc dupa ce am citit ;fabulosul; art.facut la comanda motanelului de catre un fost bun gazetar sportiv.tolo devii carpa celui care a furat cu acte milioane de $din carca acestui popor ,tu stii asta ca doar esti baiat destept dar mergi PIANO SI BANUTII TAI SUNT ACOLO PE CARD VIRATI CU VOIOSIE DE motanel.intoarcete la origini omule si nu te lasa manevrat cu un copil pentru o acadea [la tine poate mii de europeni] ,apropo cati dintre voi care acum va dati cu parerea despre cartea de munca a lenutei ati vitregit prin fabricile ceausiste ?///?eu sunt unul care s-a chinuit in ger si lumina artificiala aproape 40 de ani si nu port veninul in suflet ca voi si nu am plecat capul in fata nimanui pana acum .de acum sunt alte vremuri si atunci era valabila chestia asta a pupatului in CUR ca sa stai la adapost si sa ai o viata tihnita si casa de la stat .

George  •  15 august 2014, 10:21

Sunt lucruri logice si extrem de simplu de pus in practica.
Cine n-a muncit NICIODATA nu poate conduce oameni , pentru ca , neavand cultura muncii, nu va sti ce si cum sa-i indrumi. Nu poti veni de pe Marte si sa-i indrumi pe oamenii de pa Pamant. Nu devii comandant de nava daca nu ai fost cadet, n-ai spalat puntea si nu ai curatat legume la bucatatie!

petre  •  21 august 2014, 11:35

se simte aici ceva ura de clasa.lumea intelege ca politicienii sunt toti niste burghezi imbuibati,etc.asa e peste tot in lume.crezi ca doamna merkel a muncit,condus ceva?poate niste utc-isti nemti.cunm zice o vorba prin zona-e complicat.

Florin  •  21 august 2014, 15:03

Absolut corect si justificat articolul ! Jos palaria cand e cazul… Din pacate alti asa zisi analisti si jurnalisti, in loc sa vina cu argumente concrete despre si impotriva dnei Udrea, fac doar comment-uri asupra calitatilor ei de femeie. Frustrati care n-au mai avut o relatie normala si reala cu o femeie… Jenant…

Kata  •  21 august 2014, 16:10

Scandalul.

Silviu Popescu  •  21 august 2014, 19:13

Domnule Tolontan,ma uimeste gandirea dvs. si maniera in care ii zguduiti din tatani pe ceilalti.Ca unul ce am trait peste 20 ani intr-o alta tara veritabil democrata,vreau sa va trezesc la realitate :in capitalism n-ai nevoie de carte de munca,n-ai nevoie de ucenicie prin nu stiu ce santuri sau canale pentru a putea apoi scoate capul sa spui:eu am muncit.Este o piata libera care lasa libera initiativa si cine are un anumit talent poate sa devina milionar intr-o luna.Chelfaneala dumneavoastra imi aminteste de sedintele de utc in care oameni nevinovati erau facuti cu ou si cu otet pentru ca nu mergeau pe linia partidului,de fapt pe linia gandirii unui om,Ceausescu.El ne spunea cum trebuie sa mancam,sa ne imbracam,sa discutam cu tovarasa de viata cum sa depasim planul,etc.Doamna Udrea n-a mers pe la vreo taraba in piata,n-a maturat strada,n-a vandut paine,n-a lucrat la patron.Nu-i buna de nimic ,spuneti dumneavoastra.Ce treaba aveti dvs. daca un om are talent de lider,de sportiv,de cantaret,de afaceri?Hagi trebuia sa lucreze intai si pe urma sa se apuce de fotbal.Nadia,s-a apucat gimnastica in loc sa lucreze un pic pe la Apaca.Patzaichin s-a apucat sa castige medalii de aur inainte sa dreneze niste canale,ca doar tot ii place apa.Cred ca m-am intins prea mult,de aceea v-as pune o intrebare?Ce-ai facut domnule inainte sa te apuci de scris?Ai semanat grau?Ai muls vacile?Ai cantat pe la nunti?Ce-ai facut domnule?Ca sa iti urmam exemplul.Vezi ca esti pe langa drum.Lasa lumea sa se foloseasca de talentele ei,iar daca cineva incalca legea,justitia se ocupa.Asta e lumea in care traim,asta e drumul pe care mergem dar ca si dumneavoastra,multi nu il inteleg.Am ramas(si vom ramane) la a iscodi ce face celalalt,daca are mai mult ca noi,etc.De-aia nu ne vedem greselile personale.

paul  •  21 august 2014, 20:07

Cataline esti bun in meseria ta siapreciat ,dar cu asta ai dato in bara!
Udreaa pentru tine ramane o fantoma ce-ti bantuie noptile.Cu gala Bute ai dato in bara.Acum cauti ,,nod in papura,,Poate cauti ceva putred si urat mirositor mai aproape de tine,chiar in grupul tau de amici.

corneliu  •  21 august 2014, 21:24

…totusi Tolo, cand propria carte de munca nu arata prea grozav….,iar chestia asta cu:”reșourile la picioare la BCU” e tare, hihihi!!!

Pavel  •  22 august 2014, 4:57

udrea e una din miile de mediocri a caror diploma a venit de la o acultate particulara.
Un avocet din Suceava care si-a luat diploma tot la particulara prin anii ’90 povestea ca pentru a trece examenul de licenta au ous mana de la mana si au cumparat presedintelui comisiei o masina. De’alde astia au ajuns acum decidenti in societatea romana si sa ne mai intrebam de ce am ajuns unde am ajuns?
undera e cel mai bun exemplu de mediocritate plina de ea care nu se satura de cat a parvenit. Ce a realizat ea, a propos fara miliardele pompate in ministerul ei din fonduri europene cat a fos ministresa? Cu ce ne-a facut ea noua viata mai buna sa o alegem? Gunoaiele astea din politica nu inteleg ca astfel de pozitii sunt in SERVICIUL PUBLIC, adica ei trebuie sa ne slujeasca daca isi doresc astfel de joburi. SI NU INVERS!

Alex Forkesch  •  22 august 2014, 9:16

D-le Tolo, care este posibilitatea de a mai vedea vreun articol de sport de acum incolo pe tolo.ro?

Multumesc!

Mazal  •  22 august 2014, 9:24

Catalin,
De la un timp faci salturi ametitoare.De la fotbal amator ai ajuns la analize ample.Glisezi de la sport la politica si foarte curand vom afla ca ai valente de curator.
Astept recenzii,analize,si de ce nu, critica de film.

patrocle  •  22 august 2014, 9:57

Hotii de profesie nu au carte de munca. Ei lucreaza pentru persoane fizice sau clanuri. Apoi, sunt „meserii” diferite: putini sunt cei ce pot minti cu atata seninatate, pot iubi si trada in acelasi timp, pot jefui o tara si apoi sa tina victimelor, lectii de cinste si onoare.
Presupun ca daca maine dispar de pe „scena” fufele feminine dar si cele masculine de prin partide sau incompetentii din ministere, vor fi repede inlocuiti de alti candidati cu acelasi profil.
Acesti oameni nu au fost candva buni si sistemul i-a stricat. Nu, ei au ajuns acolo pentru „calitatile”, trasaturile de caracter si aptitudinile cu care au plecat la drum in viata „profesionala”.
Fisa postului nu e a postului ci a personajului (ca doar nu-l putem numi angajat) iar performantele lui se masoara in gradul de satisfacere a haitei care l-a sustinut.
Povestea cu patria, demnitatea, datoria, eroismul si binele poporului n-are legatura cu forma noastra de guvernare. Totusi, ceva trebuie sa se schimbe si cred ca se va intampla.

catalin  •  22 august 2014, 10:08

hm… revoltat? se pare ca doar pe o parte a politicii romanesti. partea din care provine el se pare e corecta, a facut naveta dimineata, etc. poate aduce aminte si cum lua ziarul unde lucra bugete de publicitate de la..Nastase? parca asa il chema pe premierul in vremurile bune ale lui voiculescu. asa ca, daca tot te revolti, macar revolta te pe toti, nu numai pe „inamicii” companiei din care faci parte. asa, deontologic vorbind…

gigi  •  22 august 2014, 18:42

ce de sustinatori are Nutzy, sunt uimit ! cum unde a muncit Nutzy ? vai mama noastra cu asemenea candidati la fotoliul prezidential …:(((

Nick Arden  •  22 august 2014, 19:23

Daca va ajunge vreodata Presedinta Romaniei, ELENA UDREA va face minuni!
Catalin TOLONTAN, esti total gresit. ELENA UDREA a fost MINISTRUL TURISMULUI SI DEZVOLTARII si se spune ca a ABSORBIT CEL MAI BINE BANII EUROPENI. Ce a facut ea, SE VEDE PE TEREN.
VOTATI CU INCREDERE PE ELENA UDREA CA PRESEDINTA A ROMANIEI.

Florentina Canta  •  23 august 2014, 16:33

Un articol bun ,corect , real .Ce bine ar fi să nu mai avem persoane in conducerea aceste țări , pe care să le intrebam ce au făcut in ultimii 5,10 20 de ani .Mi -asi dori persoane care au CV la vedere , cu el să se mândrească , nu să-l ascundă precum pisica mizeria .Deci , tineri , cum este si donmul Ponta , care au o pregatire dovedită si care se pot dezvolta o dată cu viitorul cei impinge mai departe .Cine vorbeste de Comunism , ar trebui sa puna in fruntea listei , comunistii ce ne-au condus .A fi social -democrat , nu înseamnă a fi comunist .Este o apropiere pentru prosti .Educația face diferența in lupta politică , iar acolo unde ai un adversar fără educatie , trebuie să joci cu armele lui , altfel te doboară .

stefan georgeta  •  24 august 2014, 0:33

adevarat

Doru Dascalu  •  24 august 2014, 17:45

Sunteți nedrept domnule Tolontan. Eu am fost împușcat în 1989 și nu pot decât mulțumi oamenilor politici din România pentru oportunitatea creată în viața mea. Întotdeauna când merg la un supermarket cu soția pentru cumpărături merg cu două găleți pline cu doctrine politice și-mi cumpăr cele necesare. Ca să nu supăr pe nimeni, o lună umplu gălețile cu doctrină de dreapta, luna următoare cu doctrină de stânga. Când merg să plătesc facturile merg cu o singură găleată nu trebuiesc două. Așa că vă rog să nu mai aveți cuvinte critice la adresa unor oameni politici din țara asta. Acum când majoritatea românilor o duc excepțional, când cercetarea are rezultate mai multe decât cei din vest, acum când pacienți din Europa vin la tratamente și internări în floarea spitalelor românești, acum când studenți străini se bat pe facultățile românești, dumneavoastră vă luați de politicieni. Mai ales de doamna Udrea. Exemplarul cel mai cinstit de femeie din România. O femeie integră, o femeie corectă, care nu s-a îmbogățit ca altele în politică. Și sunt convins că majoritatea românilor gândesc ca mine.

ova  •  25 august 2014, 18:33

Deci cum arata ? Ca au fost in gasca lui X sau Y, toti au fost, sunt si vor fi in gasca/tribul/banda/mafia cuiva !

intrebatorul  •  4 februarie 2015, 9:32

Unde a muncit de la terminarea liceului pana la inscrierea la facultate? cand s-a inscris la facultate si cu ce dosar/examen? cine a admis-o si cum la studii post universitare?/// se potrivesc aceste intrebari cu materialul ….denigrator care circula de mult pe net?

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord