Argumentele Dolce

“A fost un parteneriat corect”, spune Romtelecom într-un comunicat. Apoi, într-o discuţie neoficială, partenerul TVR a explicat “fiecare ban pe care l-am dat”

joi, 21 iunie 2012, 12:59

“A fost un parteneriat corect”, spune Romtelecom într-un comunicat. Apoi, într-o discuţie neoficială, partenerul TVR a explicat “fiecare ban pe care l-am dat”

E totuşi o insultă. Asta îmi transmit cei doi bărbaţi din faţa mea. Am insultat Dolce atunci “cînd ai sugerat că am dat şpagă pentru meciurile pe care le-am luat de la TVR”.

Discuţia e calmă, deloc amenin­ţătoare, eu le spun că TVR le-a făcut favoruri în afara contractului, ”îți dau 12 meciuri exclusive deși în contract sînt 10!” (Cernat către Enăchescu), ei răspund şi convorbirea arde aşa cum arde trotuarul Bucureştiului la cîţiva metri distanţă. “Credeţi că se va face şi mai cald?” sau credeţi că, sătui de atîta scandal, ne vor da ăştia afară, pe voi şefii cu nume de fotbalişti greci şi pe mine Voiculescu, e imposibil să nu nimeresc pînă la urmă într-o chestie care să-l lezeze!

“N-am plătit nici măcar un leu mită ca să luăm aceste meciuri de la TVR!”, spune tipul de la Dolce care stă în dreapta. Dacă ne dau afară, ne dau.

Hai mai bine să povestim care-i treaba!

TVR a cumpărat cu 300.000 de euro şi a revîndut cu 58.000
Atacat din toate părţile, “acolo unde există suspiciunea unei mite există şi un mituitor”, zice unul dintre bărbaţi, Dolce a decis să explice neoficial ce are pe suflet.

A ales un loc neutru şi o sumedenie de cifre.

Începem cu Euro. “Ai scris că TVR a luat meciurile de la Euro cu 300.000 de euro şi ni le-a vîndut cu 58.000 de euro”. Nu-i aşa? “Ba da, dar nu uita două lucruri”. Şi oamenii Romtelecom le-au argumentat aşa:

1. Euro 2012 a fost cumpărat acum mai bine de patru ani. De atunci preţurile drepturilor TV de sport au scăzut dramatic.

„E ca şi cum TVR a cumpărat o clădire în plin boom imobiliar şi a vrut să vîndă un etaj din ea cînd piaţa s-a prăbuşit. De ce sînt eu obligat să cumpăr la preţul iniţial în loc să iau la preţul de acum al pieţei?”
argument Dolce

„Am plătit 25% din sumă şi am luat 20% din drepturi”
2. Contractul trebuie judecat global, nu doar pe Euro, spune Dolce. “Şi, pe global, TVR a plătit 16 sau 17 milioane de euro pe toate competiţiile sublicenţiate nouă, iar Dolce a dat 3,75 milioane, ceea ce înseamnă aproape 25%. Dar în ore-live de transmisie am primit drepturile pe mai puţin de 20%! Unde-i discrepanţa?”.

Interesant calcul. Staţi că vă spun eu unde e discrepanţa. 9 milioane  de euro din astea 16 plătite de TVR sînt reprezentate de Euro 2012, iar aici voi aveţi 50% din competiţie şi aţi plătit doar puţin peste 10% din cost!

Se apleacă şi scot radical. Aproape că ne dăm peste mîini. Apare şi un calculator din ăla solar, cu butoane mari.

Nu cedează. În locul lor aş proceda exact la fel. Dar mai puţin calm. “Înţelege că aşa a vrut TVR să-şi aloce sumele”. De ce? “Nu ştiu, mai întreabă şi tu în piaţă”. Îmi fac un semn în blocnotesul de ziarist. Am întrebat după. Ca să nu dea o parte mai mare la UEFA şi EBU, care au solicitat o parte din revînzare, TVR şi-a minimizat suma din contractul pe Euro. E o explicaţie. Dar nu ţine la Curtea de Conturi!

„Directorul Lăzescu și cei cîțiva oameni care au știut de contract au fost absolut inconștienți! Niciodată în TVR nu s-a semnat așa ceva! Credeau că sînt eterni, șeful de la Sport se dădea un apropiat al lui Traian Băsescu și au sperat că nimeni nu le va cere socoteală!”, sună cealaltă variantă, dinspre TVR.

Ce se va întîmpla la Mondial?
Continuăm discuţia. “Ne spui că am luat 50% din Euro, dar pentru Dolce un meci dat în paralel cu TVR nu e valoros, doar meciurile exclusive fac diferenţa pentru abonaţii noştri”.

Trecem la Mondial.

5,2 milioane de euro a dat TVR pentru  Mondialul de fotbal din 2014, iar Dolce a cumpărat de la TVR meciuri cu 1,15 milioane de euro

Cîte meciuri aţi vrut de la Mondialul din 2014? “Am ajuns la o înţelegere pentru 25 de meciuri din 64 totale”. Iar e diferenţă, zic eu, iar nu ţin cont că “exclusivele” sînt mai puţine, zic ei. Acum se vor renegocia şi astea.

Contractul inexistent de Liga 1!!!
Cel mai tare e cînd ajungem cu discuţia la Liga 1. Contractul salvator, invocat şi de Lăzescu, şi de Cernat. Vorbim despre contractul prin care Dolce vinde către TVR 51 de meciuri de Liga 1 şi care ar trebui să acopere din diferenţa, “nu e nici o diferenţă”, lasă-mă să zic!, să acopere din diferenţa defavorabilă TVR-ului de la Euro şi Mondial.

Dar contractul de Liga 1 nu există! E absent din TVR. Oamenii mă iau pe departe. “Cum crezi tu că se calculează preţul unui meci de Liga 1?”. Apoi fac ei socoteala. Pe 34 de meciuri, adică unul pe etapă, Dolce a dat Ligii lui Dragomir 4,3 milioane de euro.

“Rezultă 126.000 de euro pe meci! Cum le difuzăm şi noi, şi TVR-ul, să presupunem că un meci valo­­rează 65.000 de euro pentru TVR, deşi face mai mult, că au audienţă mai mare, logic”. Totalul face peste 3 milioane. Sau să calculăm, propun ei, preţul plătit de Dolce către Antene. “Am dat 1,9 milioane pentru unul dintre ultimele 5 meciuri ale etapei transmise exclusiv”. Aţi dat mult, zic eu. Poate vreţi să vă puneţi bine cu Voiculescu!

Şi uite aşa, vorbind despre cum cumpără Dolce de la Antenă şi vinde la TVR, să vedeţi ce vă trimit grecii pe insuliţa Rho, e lîngă Kastellorizo şi a fost locuită de o femeie încăpățînată! Precum ea, în fiecare dimineaţă veţi ridica steagul grecesc ca să-i enervaţi pe turci. Acolo veţi ajunge, iar eu vă voi vizita ca barcagiu.

Românii pe TVR la Olimpiadă
Problema e că acest contract de Liga 1 nu există în TVR. şi, neexistînd, nu poate fi luat în nici un calcul de compensare. Oricum, suma trecută cu mîna lui de Lăzescu, spun surse, e de 700.000 de euro. Deci n-ar compensa mai nimic.

Aşadar, rămîn doar calculele legate de competiţiile internaţionale. “La Olimpiadă plătim jumătate şi nu ştim încă ce ne va da TVR, care-şi păstrează toate competiţiile românilor”, dau ei din cap.

Afară e cald. Acuş începe Olimpiada. Pe scurt, TVR va lua tot ce va dori, pentru că tot ce vrea Romtelecom e să se termine acest scandal în care se declară cel mai stînjenit dintre cei care n-ar trebui să se stînjenească.

Pe stradă e zăpuşeală. Îmi place meseria asta.


Comentarii (34)Adaugă comentariu

SAndy  •  21 iunie 2012, 1:10

Catalin, e corect ca le-ai dat si lor dreptul de a se exprima, desi au preferat sa o faca ca niste corporatisti, fara sa iasa la o conferinta de presa. Pentru ei, e bine ca au ales sa vorbeasca asa, cu tine, care stii meserie. DAR PROBLEMA E LA TVR, nu la Dolce, la cei platiti din banii tai si ai mei!!!!!!!!!!!

scuze  •  21 iunie 2012, 1:11

eu v-am zis ca tvr a iesit in castig iar voi in gazeta sporturilor tot scriati ca au iesit pe pierdere. rusinica, rusinica. acest articol este o scuza si la adresa cititorilor care in ultimele zile au fost intoxicati si asmutiti impotriva tvr si a dolce

aham  •  21 iunie 2012, 3:20

cum adica au dat explicatii pe un contract care nu exista? asta e culmea. cat despre faptul ca nu a existat mita.. asta chiar ca insulta inteligenta tuturor. mai e si lipsa unei licitatii..cica „au fost discutii cu diferite televiziuni”, sa mori de ras nu alta, de parca asta lamureste treaba. smecherie mai clara ca asta nici base si nici nastase n-au visat.

gelu  •  21 iunie 2012, 4:06

Destul de trombonisti cei de la Dolce, un lucru e clar Lazescu a mintit cu siguranta!

Login  •  21 iunie 2012, 7:26

O posibila metoda prin care mituitorul sa ofere mita ar fi: Enachescu primeste bonusuri din audienta. El primeste o suma mare de bani. Enachescu + Cernat = love. Cernat primeste o casa, masina, legatura de ceapa etc. de la Enachescu. Uite cum pot ajunge bani de la Romtelecom la Cernat. Multe alte variante sunt posibile, sa fim seriosi, nu asta este problema. Suntem in 2012, doar nu vreti sa avem un depozit de la „Romtelecom” catre Cernat.

alexbibirica  •  21 iunie 2012, 8:01

Ce tare esti Dolceu! Bine’ar fi sa nu le dea nimic din Olimpiada, le’au dat destule campionate exclusive (HANDBAL) De ce nu zice nimeni nimic de asta ? …… bai ce smecheri ! Multumim domnule Catalin Tolontan !

Vlad  •  21 iunie 2012, 8:10

Dolce intr-adevar a mers pe sublicentieri si a obtinut preturi foarte bune. In relatia cu TVR insa ceva nu e in regula, prea e o afacere ‘in familie’ si prea astia de la TVR dau mereu meciurile cele mai slabe, ca vorbim de Liga Campionilor, ca vorbim de EURO… Diferenta e in detalii (vezi si tratamentul aplicat onlinesport.ro pe care TVR-ul i-a ars cu 30000EUR pentru 1 minut luat dintr-un amical al Romaniei pe care TVR platise 100000EUR).
In final, Dolce se infrupta tot din banul public, ca poate.

al  •  21 iunie 2012, 8:13

Hmm, asta a facut-o basescu, prin ciracii lui facuti colonei, ca lazescu. Ii urez 40 ani inchisoare

mihai  •  21 iunie 2012, 8:52

bravo cataline! nu te lasa. demasca toata nebunia asta! cei multi sunt cu tine, nu uita asta!

nini  •  21 iunie 2012, 9:26

eu i-as intreba catalin pe cei de la digi daca au facut vreo oferta financiara pentru aceste competitii.eu iti spun ca nu cred ca au facut(lor le place sa cumpere in general prin intermediari….) si in multe momente ,parerea mea este ca s-au inteles cu cei de la dolce(vezi si alte situatii-champions league,liga nationala de fotbal,nba,campionatele mondiale de handbal…)ca sa nu se bage ,pentru ca dolce sa tina suma de sublicentiere jos.dolce a profitat de situatia financiara dezastruoasa a tvr si a mers cu oferta la minimum,cum ar fi facut oricine.nu uita alt lucru ,in multe situatii tvr era sa piarda drepturile pentru aceste competitii pentru ca avea intarzieri mari la achitarea ratelor contractuale si atunci a acceptat orice suma cu care sa acopere rapid primele rate din licente.

gica contra  •  21 iunie 2012, 9:57

Uitati un aspect important! Nu a existat o licitatie pentru aceste drepturi! Eu nu cred ca Digi nu ar fi fost interesata. Poate ca ar trebui sa vorbiti si cu ei, daca au avut vreo propunere de a cumpara drepturile respective.

PERJU  •  21 iunie 2012, 10:27

Norocul nostru ca-ti place meseria asta))) Daca as fi in locul oamenilor cinstiti de la tvr si dolce, m-as bucura ca ti place meseria ast! pentru ca prin ce scrii lamuresti si i ajuti si pe ei

dolce  •  21 iunie 2012, 10:48

aceasta gafa a dolce va fi greu de atenuat. nu degeaba sunt morcoviti. sper sa plateasca pentru gandirea aceasta de smecherie pe care au aplicat-o si care nu isi mai are locul in lumea afacerilor din anul 2012 in Romania. prin afacerea aceasta au dovedit ca sunt un fel de ‘baietii destepti’ ai energiei in telviziune.

Viorel  •  21 iunie 2012, 11:34

Și în fata laptopului e zăpușeală Cătaline, Îmi place să îți citesc blogul.

marius sandu  •  21 iunie 2012, 11:56

Buna ziua, Catalin.

Baietii de la Dolce explica faptul ca TVR a cumparat EURO 2012 in urma cu 4 ani, iar de atunci preturile la sport au scazut dramatic. Numai ca, cu un an inaintea semnarii contractului, Dolce a facut catre TVR o oferta de 3 ori decat cea cu care s-a semnat in cele din urma contractul.

Anul trecut Dolce a transmis in direct Campionatul European de atletism indoor si Campionatul Mondial de inot, luate de la TVR. Exista contracte pentru aceste competitii ??

paraschiv  •  21 iunie 2012, 12:03

Acesta e tipul de articol pe care il citesc in presa straina. Fara patima, ascultind interocutorul si lasind cititorul sa aleaga singur. Bravo!

decee  •  21 iunie 2012, 12:05

Ma asteptam sa fii mai rau cu ei Tolo…

dfl  •  21 iunie 2012, 12:19

“La Olimpiadă plătim jumătate şi nu ştim încă ce ne va da TVR, care-şi păstrează toate competiţiile românilor”

…si atunci de ce a mai fost Enachescu la Londra cand Cernat s-a dus sa stabileasca ce se transmite de la Olimpiada ? Ma scuzati … a fost sa-si plimbe sotia care era si ea prezenta in delegatia TVR .

alex  •  21 iunie 2012, 12:22

Felicitari….super articolo…continua tot asa…pana la capat!!!!!!! si cum a spus cineva mai sus…si eu ma asteptam sa fi putin mai rau cu ei…

MIHAI  •  21 iunie 2012, 12:32

Da pe mine cine ma intreaba fratilor ? cel care cotizez ?
imi sunt luati bani cu japca ,direct de pe factura de curent , ca sa cumpere scump tvr niste drepturi pt. a le revinde ieftin unei televiziuni (Dolce ) la care eu din intamplare nu am acces ? eu cu ce ma aleg din banii mei ?

asta fac politicienii si conducatorii Romaniei !!!
a cata oara platim ceva ce nu primim , sau platim de 3 ori acelasi lucru ????

john  •  21 iunie 2012, 12:35

Finally, am inteles si eu cum a gindit Dolce. Ii inteleg acum, dar pe mine ma intereseaza TVR. Tu chiar crezi ca se vor lua masuri acolo?

MIHAI  •  21 iunie 2012, 12:44

hai ca revin cu problema , vad ca ati mai taiat din cele scrise de mine….
deci …
uite ce se intampla cu banii mei :
platesc obligatoriu pe factura de curent taxa radio si taxa tv…
pt faptul ca am televiziune prin cablu , mai platesc odata retransmiterea postului tvr….
postul tvr este sustinut si din bugetul Romaniei , mai platesc si acolo odata ( taxe , accize , etc… )
si pana la urma eu nu beneficiez de vizionarea campionatului european de fotbal platit de n ori din banii mei ?
pai asta sa imi explicati mie !!! platesc de 3 ori ceva la care nu am acces !!!
cum e posibil in Europa 2012 ?
cum ?

geo  •  21 iunie 2012, 13:08

cum adica Liga I nu e prinsa pe nicaieri…nu zicea fostul presedinte al TVR ca in intelegerea lor erau prinse 51 de meciuri dar in sezonul trecut TVR nu a dat nimic, desi Dolce a transmis exclusiv derbyuri precm Rapid – Steaa si returul…ce mare porcarie!!!

ladolcevita  •  21 iunie 2012, 13:12

puteai sa-i intrebi si la ce amenintaris-au dedat fata de unii angajati tvr pe care i-au somat sa transmita cu delay meciurile de pe tvrinfo. in rest, puroiul e la tvr dar va supura etern

aurelian  •  21 iunie 2012, 13:32

Sunt curios daca a fost licitatie pe bune!La pretul redus la care s-au vandut drepturile cred ca se bagau si alte posturi comerciale!

Cătălin Tolontan  •  21 iunie 2012, 13:56

ladolcevita: daca ai tu un exemplu prin care cineva de la dolce a amenintat sau macar a vorbit cu cineva de la TVR pentru delay, te rog da-mi-l pe catalin.tolontan@gsp.ro. Cred ca te referi la altceva.
Intr-adevar au fost presiuni, am si descris momentul, dar de la TVR Sport catre TVR Interactive, sa nu dea meciurile pe net, insa le-au dat

geo: dolce are propriile meciuri cumparate de la liga 1, scrie si in articol. Plus ca a luat un alt pachet de la Antene. Din aceste aproape doua pachete urma sa dea si la TVR un numar de 51 de meciuri. Intr-adevar, Lazescu a spus ca valoarea acestor meciuri trebuie luata in calcul in contractul de Euro si JO, dar nu exista nici o legatura intre cele doua contracte, iar cel de liga 1 nici macar n-a fost semnat!

traian  •  21 iunie 2012, 14:34

Eu pana acuma am priceput doua lucruri.Unu -fura statu’ ca sa castige privatu’.I-ati prins? Foarte bine.Trebuie beliti.Doi – romanu’ amarat e jefuit de doua ori.O data prin contract.Apoi prin meciuri.Posturile
Tv alearga dupa meciurile de fotbal ca sa faca bani.Cum?Obligand romanul
sa se aboneze.Asta nu-i corect(etic).Deci,mie mi-ar trebui vreo sase
abonamente ca sa-mi vad fotbalul.S-o creada Dolce si hotii de la TVR c-o
s-o fac.La TVR trebuie deratizare.Dupa ce te obliga sa te abonezi,se ,,
rentablizizeaza” cu singura lor marfa ce are cautare pe piata.De ce
nu isi vand kitsch-urile pe care le fac mancand o groaza de bani si la
care nu se uita nimeni.Scuzati exprimarea.da-s tare nervos si ma balbai.

Mircea  •  21 iunie 2012, 14:43

Tolo, felicitari din doua motive. Ai intrat in posesia datelor si nu eziti sa-l amintesti pe Voiculescu intr-un context care nu-l face fericit.
Si in al doilea rind: nu esti isteric si ne arati mai multe chestii. Cred ca asta vrem cu totii, indiferent daca ne enerveaza TVR sau Dolce sau nu nu enerveaza vrem sa judeakam cu mintea noastra. Tu ne dai informatiile, felicitari!

geronimo72  •  21 iunie 2012, 16:09

ce vina au cei de la dolce ca tvr’ul(platit din banii publici) face si desface? dolce(ca orice privat) „daca poate, oase roade!” cum spune o vorba. cu ce sunt vinovati cei de la dolce cau au luat ieftin si bun(in cazul de fata, mult)? bine, daca nu e vb de vreo mita, un caltabos ceva acolo…caz in care se schimba radical foaia! dar oricum, in orice situatie, tvr’ul este in culpa! MARE, GRAVA SI PENALA!

eu  •  21 iunie 2012, 18:08

tolontane de ce nu spui ca statul roman are peste 40%din actiunile romtelecom si poate este normal sa transmita dolce meciurile!!!

inca ceva la ce audiente se fac in romania pretul este ok,audientele la olimpiada o sa fie praf iar la euro au fost medii,oricum
buba este la tvr pentru cele 300 mil euro cheltuite pe an.

valentin90  •  21 iunie 2012, 18:18

Doresc sa spun ca pentru tvr platiti chiar daca nu va uitati la el prin factura de curent:)). Si inca un lucru…Knd a cumparat digi meciurile dc nu ati comentat fratilor si acum comentati toti? Meciurile din campionat si formula 1 si toate cele, trebuiesc date de postul national, nu de digi sau dolce. Aia de la digi fura in cardasenie cu statul, (calitate proasta a semnalulului, purici tot ce vrei/ cunosc ca am de la digi) Aici sincer este vinovat tvr ul…nu dolce. TVR A VANDUT!

lambru  •  21 iunie 2012, 20:31

@Mircea Says:
June 21st, 2012 at 2:43 pm
tu sigur lucrezi la gsp, dar nu te pricepi deloc sa maschezi :))) absolut penibil.

ok, tolontan merita felicitat pentru ca e singurul jurnalist sportiv cu surse reale, sigur nu e rau intentionat si cine contesta asta e prost. totusi ceea ce ridica semne de intrebare este felul in care s-a derulat campania anti tvr, daca nu cumva cineva s-a folosit de gazeta ca sa isi inlature rivalii si sa aiba el un avantaj. cam asta e discutia.

despre dolce fara comentarii ca aia dupa cum am si citit aici chiar nu au nici o vina

Bruner Fox  •  21 iunie 2012, 22:03

1. TVR a tinut 2 luni pe site anuntul sublicentierii competiilor sportive in 2010
2.Villara era sef la sport pe atunci.Dupa demascarea modului in care TVr a pierdut formula 1 in favoarea RCS Villara a ales sa lucrez la RCS
3.TVr organizeaza nou concursc pentru sefia Sportului TVR.Castiga Cosmin Cernat adus de Anca Gheroghe si sprijinit de Dan Radu si Rodica Culcer
4.Incep negocierile cu cei care si-au manifestat intentia: RCS, ProTV,Orange, Dolce
5. Cernat se recuza din negocieri , invocand relatia de rudenie cu Enachescu
6.In CA TVR , domnii Nitulescu, Barbulescu si doamnele Juganaru si Longin se arata indignate ca Lazescu nu a vrut sa participe la licitatiile pentru Liga lui Mitica ( alea cu blatul Dolce -Digi) si il imputernicesc pe Cerbat sa discute si sa negocieze o sublicentiere de la Dolce.Exista stenograme de CA
7.Romtelecom incepe sa emita pe internet pe dolcetv.ro , inclusiv in afara Romaniei, toate canalele TVR, inclusiv pe cele pe care nu aveau drepturi
8. ProTV renunta la negocieri, dupa 2 schimburi de meciuri cu TVR in care a pierdut bani.Costi Mocanu poate depune marturie
9.RCS trimite un fax la TVR prin care renunta la a face o oferta pentru sublicentiere de la TVR . Am o copie
10. TVR are blocate toate conturile operationale si singura sansa sa mai faca rost de bani de subzistenta este Dolce, deci negociaza in genunchi, avand si jumatate de milion de Euro datorii facturi neachitate catre Romtelecom
11. CA al TVR numeste o comisie de negociere cu TVR formata din Cernat, Hosu(junior), Marius Sandu (juridic TVR), Cazan (director tehnic TVR) si Cipriana Voicu (ex director financiar TVR)
12.Cipriana Voicu se interneaza in spital si Marius Sandu refuza sa participe, motivand ca nu are studii de drept comercial
13. Romtelecom contracteaza o casa de avocati pentru a redacta un contract, dupa ce Ioanidis este demis de la conducerea TVR. Ghiman refuza sa ii rapsunda la telefoane lui lazescu timp de 3 luni
14.TVR contracteaza si eii o casa de avocati pentru a discuta cu casa de avocatura a Romtelecom
15. Casele de avocatura se inteleg si produc Contractul TVR Dolcecadru care trece prin CA TVR si este aprobat in UNANIMITATE.Membrii CA sunt : Lazescu, Nitulescu (PSD), BArnulescu (angajat TVR), Burtea ( AngajatTVR ), Hosu LonginMemorialul Durerii ( angajatTVR) , Juganaru (PSD) , Brinzan( PSD) ,Raico Cornea şi Karen Attila Sebesi -(minroitati).Anexele tehnice cu competitiile se stabilesc cu maxim 3 luni inainte de competitie si nu mai trebuiesc trecute prin CA
16. Orange si TVR semneaza un agrement prin care meciurile de la 2012 sunt difuzate si pe mobil pe portalul orange.ro.Romtelecom se enerveaza ca pierde exclusivitati
17. Teocharopulos se intalneste cu Lazescu si agreaza sa plateasca in avans banii pentru Euro 2012
18. Imediat dupa intrarea banilor de la Romtelecom si Orange conturile TVR sunt blocate, cade guvernul si CA-ul incepe scandalul
19. ponta se duce la meciul Polonia Cehia si nu-l vedea Daciana la Bruxell.Meciul era dat doar pe Dolce.Ponta suna la Cristea,noul director TVR si asta ,prostul, anunta rezilierea .factura despre care face vorbire nici nu fusese trimisa , pentru ca TVR ar fi trebuit sa plateasca TVA imediat , ori avea conturile blocate
20.Ghhiman (director comercial Romtelecom) suna la Voiculescu : vrei sa iti scot Antenele de pe Dolce satelit? ( de pe Digi,contractul inca nu e semnat!)
21.Voiculescu suna la Ponta si TVR nu mai reziliaza nimic. mai mult ANAF deblocheaza conturile.
Quod Erat Demonstratum!

pool online  •  1 august 2012, 1:26

TVR nu trebuia sa vanda nimic ! Aia sunt de vina nu Dolce.

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord