Bute: „Ce frumos e la Olimpiadă!”

Lucian Bute se antrenează în Anglia și a venit la Londra ca să-l convingă pe Juratoni să semneze pentru profesioniști.

miercuri, 8 august 2012, 6:12

Lucian Bute se antrenează în Anglia și a venit la Londra ca să-l convingă pe Juratoni să semneze pentru profesioniști.

– Ce faci, Lucian, cauți Olimpiada pe care nu ai avut-o?
– Da, am venit la Londra și mă bucur că sînt aici pentru cîteva ore. Am văzut gala feminină de box, am simțit pulsul, Olimpiada e o întrecere unică. Ce frumos e să fii la Olimpiadă!

– Chiar regretă un profesionist o competiție de amatori?
– Da, pentru că e frumos să-ți reprezinți țara la Olimpiadă, însă asta este, eu a trebui să fac o alegere, am ales să fiu profesionist, așa că nu pot da timpul înapoi.

– Cît stai aici?
– Cîteva zile în care o să continuu să mă duc la box, mă voi pregăti în continuare cu antrenorul Larouche. Viața merge înainte, le urez succes românilor care mai au probe la Olimpiadă.


Comentarii (8)Adaugă comentariu

cosmin  •  8 august 2012, 21:02

aham deci cu asta se ocupa Lucian… e normal pe undeva, trebuie sa faca ceva dupa ce se lasa de box. Apropo, ce interesant, presedintele FRB, Rudel OPbreja lucreaza si el tot ca un fel de „recuiter” pentru Interbox 😀

Stefan  •  8 august 2012, 23:40

E frumos la Olimpiada….acolo nu dai de Froch care iti rupe ficatul in tine 😀

Dinu  •  9 august 2012, 11:25

@ st: Cand castiga e bun, e al „nostru”, e…cand pierde toti il critica!
Bravo!!!

gogu  •  9 august 2012, 17:05

Nu il critica nimeni ca a pierdut lumea il critica pentru cum a pierdut

Diana  •  10 august 2012, 4:36

Il critica si il ironizeaza pentru ca romanii nu stiu ce e acela respectul pentru un sportiv. Nu conteaza ca tu n-ai putea primi un upercut ca te-ar lua salvarea, chestia-i sa-l poti lua la 2 bani marunti pe Lucian Bute.

din fericire domnul Bute e un sportiv extrem de inteligent (l-am urmarit cum se comporta in Canada, si bravo), asa ca chestiile astea veninoase de Romania nu-l ating

Taraboste  •  10 august 2012, 9:33

Va avea ocazia sa dovedeasca faptul ca poate mai mult la revansa cu Froch de anul viitor. Are timp sa-si puna la punct strategia si conditia fizica pentru a-si recapata centura.

chris  •  10 august 2012, 12:03

vai, ce ingrijorare pentru bute !!! ca e frumos la Olimpiada, el nu a ajuns pe acolo nici in gand si se ia de Doroftei..mai bine s-ar gandii ce face pe viitor. La Interbox e scandal rau, Lucas l-a dat in judecata pe Bedard, cei doi erau proprietari la Interbox. Miroase urat pe acolo…

gogu  •  14 august 2012, 18:35

E greu de imaginat de ce nu vrea lumea sa inteleaga ca majoritatea covarsitoare a celor care il critica acum pe bute nu o fac pentru ca a pierdut meciul cu froch ci pentru maniera in care a pierdut, omu’ S-A PREDAT !! Se intampla sa pierzi un meci de box ca asta e unu trebuie sa castige si unu trebuie sa piarda, a pierdut si nationala de fotbal in 2001 cu slovenia dar nimeni nu i-a criticat pentru ca atunci chiar s-au luptat, a pierdut si doroftei cu gati dar nimeni nu s-a ofuscat pentru ca o lovitura in ficat i se poate intampla oricui. Una e sa pierzi un meci pentru ca a fost adversarul mai bun la respectiva intalnire si una e sa pierzi pentru ca ai intrat in ring ca si sigur castigator si ai iesit cu mandrie 0 (asta venind din postura de campion mondial la PROFESIONISTI) Asta cred eu ca a fost problema : bute n-a mai fost profesionist.

Comentează