Separare de România

„Ne este, desigur, silă, dar din silă nu se ridică nimic”. (Andrei Crăciun, Adevărul, ”Cine a ucis-o pe Yurika Masuno”).

vineri, 24 august 2012, 4:30

„Ne este, desigur, silă, dar din silă nu se ridică nimic”. (Andrei Crăciun, Adevărul, ”Cine a ucis-o pe Yurika Masuno”).

În jurul meu, în interior, peste tot și toți mai mulți oameni se declară dezgustați și resemnați pînă la separare de ceea ce se întîmplă în România.


Comentarii (10)Adaugă comentariu

Cristi  •  24 august 2012, 19:10

Suntem niste monstrii :(. Prin indiferenta de zi cu zi.

miri  •  24 august 2012, 23:48

Corect, Tolo! Din pacate…

Mihaela Ciobanu  •  25 august 2012, 10:28

Draga Tolo,

Eu le recomand tuturor celor „dezgustati si resemnati” sa faca o vizita la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighet, sa intre in sala 50, Fenomenul Pitesti, sa vada cit pot rezista sa citeasca acele marturii inscriptionate pe peretii vopsiti in negru au unei celule din inchisorile comuniste.

Dupa aceasta vizita, cred ca toti cei „dezgustati si resemnati” pot fi priviti ca niste femeiusti rasfatate in comparatie cu acei martiri. In Romania si Ungaria este un recul al democratiei, pacea nu este garantata, cum spunea Angela Merkel, si este o dovada de necunostere a istoriei, de lipsa de maturitate si de neimplicare civica sa te simti „dezgustat si resemnat”.

Cu deosebita apreciere,

Adrian  •  26 august 2012, 12:56

Otopeni este reprezentativ pentru România: taximetriștii vânează fraierii cinstiți, aparatele de parcare nu dau rest (si scrie asta pe ele!), locul unde daca atragi atentia unui militian legat de parcarea ghertoilor pe locurile de handicapat sau pe trecerea de pietoni esti luat la intrebari si devii victima… Cam asta e Romania in intregul ei, cu acest popor educat in singura tara cu 5 posturi de ”știri”, in care ziaristii nu stiu ce este aia o ancheta serioasa, elaborata, prin care, de exemplu, ar putea dezvalui legaturile mafiote din aeroportul otopeni… pentru ca si ei – nu-i asa? – sunt parte din acest popor de care ti se face sila.

Bonlanden  •  26 august 2012, 15:10

Ai dreptate…si pe bonlanden.com am vazut

Gigi Contra  •  27 august 2012, 8:21

@Mihaela Ciobanu – exceptional de bine spus…suntem atat de ignoranti si de incuiati fiindca nu ne cunoastem istoria, mai ales cea de dupa al 2-lea razboi mondial.

robespierre  •  28 august 2012, 14:01

Aveam nevoie de socul acesta, din care sa observam ca suntem nepregatiti in stiinta (auto)reprezentarii. Suntem multi care o constientizam, asa ca intuiesc un viitor apropiat extrem de creativ….

dan  •  31 august 2012, 8:31

Ne este rusine ca suntem romani! In fiecare zi au grija unii sa ne faca de ras in lumea intreaga ! O parte din politisti nu-si fac treaba, pentru care primesc salariu ! Nu le convine salariul, sa-si dea demisia! O parte din sefii din politie sunt corupti pana la cel mai inalt nivel ! Au facut o razie, cu televiziunea, la aeroportul Otopeni si gata ! Dar zilnic in piete, pe stazi, la Gara de Nord, peste tot in toata tara !! Cine trebuie sa faca si sa apere ordinea de drept ? Legi prea blande pentru toata gama de infractiuni !
Pana nu se va face curatenie adevarata in politie, si aprobate legi mai aspre ( cele mai aspre legi pentru politistii corupti) vor fi crime in Romania, gen „crima de la Otopeni”.

ion  •  31 august 2012, 15:11

zilele trecute vorbeam cu cineva pe la vreo 60 de ani, om pe care-l consider valoros pentru Romania.

mi-a zis „mi-a putit prea tare sa intru in politica. stiam ce mizerii se fac si in aroganta mea am zis ca nu-i de mine. am gresit. poate faceam ceva bun. macar incercam”

mi-ar placea sa te vad ministrul tineretului si sportului. din pozitia asta poti ajunge si presedinte. ai, dar presedinte. 😀

Razvan  •  13 septembrie 2012, 10:33

Nu toti suntem resemnati, doar cei care au motive. Sunt mandru ca sunt roman si m-am nascut in Romania, dar as pleca din ea cu toata mandria.

Comentează