Adevărata divizare

România nu este împărțită, așa cum încearcă politicienii să ne convingă, în anti-băsiști și băsiști. După cum a spus și primarul Chiliman.

joi, 22 noiembrie 2012, 1:15

România nu este împărțită, așa cum încearcă politicienii să ne convingă, în anti-băsiști și băsiști. După cum a spus și primarul Chiliman.

România se împarte între cei care achiziționează sute de apartamente din bani publici fără sens și cei care nu fac asta.  Între cei care acceptă regulile și cei care trec pe roșu, scuipă și înjură pe stradă. Între cei care își plătesc impozitele și cei care, în mod sistematic, nu o fac. Unora le pasă că 2 din 5 adolescenți români pornesc cu handicapul instruirii în viață, iar alții nici măcar nu înțeleg de ce asta este fatal dezvoltării unei țări în ”economia cunoașterii”.

Acestea sînt adevăratele alianțe ale României. Regret, dar audierile halucinante de azi de la CSM îl plasează pe Ioan Irimie, propunerea guvernului USL pentru șefia DNA, în tabăra celor care nu doar că vorbesc românește ca acum 20 de ani, aflăm că nu muncim, ci ”ne desfășurăm activitatea în unitate”, dar au o detentă de idei, de randament și de viziune profesională care nu pot mobiliza nici măcar un singur om, darămite o profesie sau o instituție.

Nu discut persoana, nu mă interesează biliardul susținerilor politice, constat doar că, fie eu sînt excesiv în aprecieri, ceea ce nu exclud, fie nivelul e pur și simplu îngrozitor! Atît de multă putere în mîna unor oameni atît de rudimentari.


Comentarii (9)Adaugă comentariu

rad_de_prosti  •  22 noiembrie 2012, 13:34

sigur Tolo, adevarata divizare e ca tu sa te prefaci ca nu vezi de anid e zile ce golanii au facut Basescu sau Videanu in primarie dar sa te ieid e Chiliman sau Oprescu cu entuziasm

Cătălin Tolontan  •  22 noiembrie 2012, 14:19

rad_de_prosti: videanu si oprescu isi impart dublarea pretului stadionului arena nationala, asta e un singur exemplu ca i-am tratat obiectiv. Tu ma bagi exact in obsesia care pe mine nu ma intereseaza: cea a taberelor politice

watcher  •  22 noiembrie 2012, 17:32

da, ai mare dreptate Catalin Tolontan !!!! imi este groaza sa gandesc managementul unui asemenea om, obtuz, limitat, tafnos etc. … din pacate, asta se intampla in Romania zilelor noastre…

babanul  •  22 noiembrie 2012, 18:32

te admir ca , in disperarea ta, nu obosesti incercand sa vorbesti unei natzii de hipoacuzici…ei te aud dar nu te inteleg, Tolo…

Veja  •  22 noiembrie 2012, 23:59

Astia sunt oamenii propusi de USL. Mai adauga un Gigi, un Antonescu (record national ca numar de absente din parlament), Ponta (plagiator dovedit), Vanghelie si multi multi alti. Asta e diferenta intre ei si ARD. Apropo, Daniel Morar a fost sustinuiti si promovati de PDL, pe cand fenomele alealalte a sunt propunerile USL.

john  •  23 noiembrie 2012, 0:10

he he he cătăline
uite că-i așa(cum zic politicienii)
acuma că coincid cu cei despre care faci vorbire…

grig1981  •  23 noiembrie 2012, 10:55

Poate cu alte cuvinte,cam asa imi dau si eu cu parerea in fata cunoscutilor mei cand „facem”politica…1.Sunt putini politicieni buni,pentru ca oamenii performanti pe domeniile lor nu se”baga”.2.Se „bat”doua „curente”-unii care ar accepta(uneoricu greu) sa plateasca cand sunt prinsi cu mata-n sac si altii care se vor ap”aparati” de lege si cand sunt prinsi…Chiar si pe fondul moral”alterat”de comunsm,alegerea pare dificila…

81ack  •  25 noiembrie 2012, 11:22

Trebui să spun că și mie mi s-au părut halucinante discuțiile din cadrul audierilor din CSM. Termenul corect esta halucinant.

Iar pe Nițu la întrebarea lui ‘De ce va strambati, doamna presedinte?’ eu daca eram in locul lor, îl dădeam afară de la ședință.

Per total, parcă Nițu a fost ceva mai coerent decat Irimie, dar foarte, foarte agresiv, din poziția în care el trebuia să răspundă la întrebări, nu să se apere agresiv. Ca șef cred că-ți trebuie în primul rând să poți comunica eficient cu oricine, chiar și în condiții de stres sau sub presiune.

Cristi  •  25 noiembrie 2012, 22:40

Deocamdata coana Ioropa e pe felie aici si sutine valorile europene. Ca pe majoritatea politicienilor nostrii ii deranjeaza la culme, e evident. Important este ca a Ioropa a gasit oameni cu care sa colaboreze aici, in „colonie”, ca institutiile de baza (DNA, ANI, etc) sunt create si populate cu „colaborationisti” ioropeni.
Sper sa federalizam mai repede continentul, iar Romania sa devina Regiunea Europeana Romana, cu guvernatori numiti de la Bruxelles, Berlin sau Paris. Este singura cale de a scapa de plaga politicianista romana.
Pana atunci, marea problema este ca retorica iresponsabila a politicienilor de la noi transforma Ioropa in invadatoare si pe colaborationistii ioropeni in tradatori. O chestie extrem de complicata pt. majoritatea romanasilor nostrii, educati „traditional” si deci incapabili sa discearca mecanismele complexe ale statului de drept si ale democratiilor apusene. Si pe asta se bazeaza talharii burtosi si primitivi de-i vedem la tv si isi spun parlamentari, politicieni , demnitari si mai ales „alesi ai poporului”

Comentează