Creioanele neascuțite

O seară emoționantă, dezamăgitoare și aproape calificantă. Mai avem nevoie doar să batem în Feroe și mergem la Euro 2016

joi, 8 octombrie 2015, 11:45

La imn, Iordănescu scrutează tribunele. Din înaltul stadionului coboară o presiune uriașă. Oamenii sînt nerăbdători. Îi știe, i-a văzut de atîtea ori.

Acum 22 de ani, Puiu a privit prima oară peisajul acesta uman, înfiorat de așteptarea unui rezultat calificant. Abia fusese numit la cîrma naționalei, înlocuindu-l pe Cornel Dinu.

Pe 17 noiembrie 1993, în seara meciului de la Cardiff, l-am găsit pe Șerban Ionescu ascuțindu-și tacticos un creion în redacția Gazetei, cu gesturile detașate ale lunetistului profesionist. 40.000 de oameni scandau în tribune la Cardiff împotriva ”tricolorilor”. ”Ne pregătim de execuție, puștiule”, a zîmbit ziaristul. ”Să plece toți!”. Iordănescu era ca și demis de presa din țară.

Dar trupa lui, cu Hagi, Răducioiu și Prunea pupînd mingea înaintea penaltyului ratat de Bodin, a reușit să învingă miraculos, cu 2-1! A fost seara calificării la World Cup 94 și clipa astrală a nașterii Generației de Aur.

Acum, Iordănescu e în fața calificării cu numărul patru din cariera sa!

Meciul începe cu ”tricolorii” peste adversari. Din trei absențe, printre care și vedeta Eremenko, practic Finlanda e fără mijloc. Ne cedează deliberat centrul terenului.

În minutul 8 Stancu reușește o lovitură ascunsă de cap pe care portarul Hradecky o împinge cu vîrful degetelor în stîlpul porții. Ce ocazie!

Lovitura vine însă de la Budapesta, acolo unde Feroe marchează printr-un jucător aflat la al treilea gol în echipa națională. Cu 0-0 la București și 0-1 la Budapesta sîntem calificați! E, pur și simplu, prea mult ca să ne putem bucura.

Curg reluările cu golul feroezilor. Jakobsen, un electrician de 24 de ani, a înscris cu latul din careul Ungariei, ca în curtea școlii. Uluitor!

Pe Național Arena, Stancu are un nou ”cap”, dar peste. Controlăm jocul, dar nu-l iuțim. Sînmărtean pune floricele, dar potențialul lui fizic e sub cel din perioada Steaua. Fazele sînt mai scurte și e cu 10 metri mai în spate la startul driblingurilor decît altădată.

Marea ratare îi aparține lui Keșeru. În minutul 35, ”tricolorii” reușesc o fază cursivă, Chipciu centrează ideal înapoi, pe jos, dar mingea îi vine pe dreptul lui Keșeru și piciorul slab îl trădează. Bășica sare ca dintr-o cacofonie dureroasă. Tribunele sînt disperate!

Pauza nu aduce nimic bun. Avem o bară a lui Torje și apoi pică croșeul. În minutul 67, rătăcim ușor o minge și Pohjanpalo marchează pentru finlandezi, gol clasic de contraatac.

Porțile destinului ni se închid una după alta pentru că ungurii reușesc să egaleze și, mai apoi, să facă 2-1.

La scorurile acestea, totul s-a bulversat. Ca să ne calificăm de pe locul 2, nu doar că avem nevoie de victorie în Feroe, dar e necesar și ca ungurii să nu cîștige la Atena. Sigur că avem o șansă la locul 3 calificant, dar deja totul s-a transformat în matematică superioară. Din entuziasm am ajuns la integrale.

Iar finlandezii, să fim corecți!, au un penalty pe care arbitrul nu li-l dă. Faultul lui Grigore din postura de ultim apărător e dureros. La 2-0 pentru ei și un om în minus, nu mai reveneam nici cu Baratky și Hagi băgați ”pe fals” în teren, amîndoi pe legitimația lui Adi Popa.

În ultimele 10 minute ne repezim peste careul excelentului Hradecky. Un asediu fără orizont, nici nu mai poți cere claritate de la o echipă care a muncit în zadar. Nu dăruirea e de reproșat. Primim corespondența din Feroe de la Justin Gafiuc. Sînt valuri de patru metri. Ce să scrii de acolo? Poate să descrii mutările tactice pe care le pregătesc feroezii cu noi acum că au rămas fără căpitanul Gregersen, eliminat la Budapesta, cînd trăgeau ungurii de timp și s-a luat la îmbrînceli cu banca gazdelor! Tipul joacă la Vikingur, în campionatul feroez. Tare.

Pe Național Arena oamenii scandează ”De-mi-si-a! De-mi-si-a!”. Dar lupta e fără sfîrșit, nu se termină decît cînd se termină.

În minutul 90 plus 1, unul dintre asalturile deznădăjduite ajunge la Hoban, nordicii se prăbușesc și jucătorul din deșertul Israelului marchează golul care ne învie!!! Ridică-te, Puiule! Și mergi.

E 1-1. Tribunele țopăie. Iordănescu e, dintr-o dată, bun de pupat! Nu sîntem la mîna nimănui. Mai avem nevoie doar de trei puncte din Feroe și mergem la Euro.

Ne repezim la telefoane. Corespondența din Atlanticul de Nord devine, dintr-o dată, neprețuită.

Cum e vîntul? ”Tare”. Și terenul? ”Bun”. Sufletele vechilor ziariști lasă creioanele neascuțite.

 

 

 


Comentarii (37)Adaugă comentariu

George Bogdan  •  9 octombrie 2015, 0:03

Suntem deja calificati la Euro. Si daca nu batem in Feroe tot ne calificam ca cea mai buna ocupanta a locului 3 din grupe.

Cristian Corneliu  •  9 octombrie 2015, 0:07

Dragomir: "Atât timp cât selecţia se face pe pile şi pe nepotisme (*** de ***) nu se poate face performanţă" Unde au fost Budescu ? Alibec ? Marica ? Enache ? Matel ? Steliano ? Ce cauta la nationala Keseru, Stancu, Chipciu si Papp ?! Nu se vede ca Rat nu mai poate ?! Chipciu e mijlocas dreapta ?! Papp e fundas dreapta ?! DEMISIA IORDANESCU !!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  9 octombrie 2015, 0:08

@george: nu, nu sintem deja calificati. Ungurii sint aproape calificati de pe locul 3, dar numai daca Ucraina nu bate Spania in ultima etapa. Pentru noi insa e mai complicat de obtinut locul 3 calificant. Insa daca ati dat o bere prietenilor ca sintem deja calificati lasati-o asa :-)

malmo  •  9 octombrie 2015, 0:10

Neputinta Fotbalului Romanesc... "la un pas de o rusine istorica" De la generatia care invingea candva Finlanda cu 9 - 0 a ajuns un egal "smuls" in ultima secunda sa devina o mare "Victorie"... Umilitor Injositor!!! Ca sa nu mai amintesc ca finlandezii au avut si un penalty clar neacordat. Rusine sa va fie!

Creioanele neascuțite | Punctul pe știri  •  9 octombrie 2015, 0:19

[…] By Cătălin Tolontan […]

vcun  •  9 octombrie 2015, 0:21

am un gust amar. din pacate fotbalul nostru a fost o vaca buna de muls. saraca cum era s-a furat tot. la fel si cu fabricile comuniste care au cazut rand pe rand foamei de "*** ***". asa s-au furat si fotbalistii. unii pe ei insusi ca mutu sau marica altii de la juniori. se vede ca talentul orbecaie acolo undeva dar fara fizic si pozitionare tactica degeaba. irlanda de nord? ungaria? finlanda? in 5 ani vom zice ca jucam derby cu ***oe si chemam la nationala jucatori din liga a 3-a. antrenor? pfff ...radoi - sigur are pana atunci licenta, iar datorita rezultatelor incredibile de a se mentine in liga a 3a datorita masterplanului nestiut de nimeni. e important ca atunci macar vom fi o tara civilizata si cu autostrazi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

caineleelectronic  •  9 octombrie 2015, 0:21

Buna seara, Articolul dumneavoastra e frumos. Insa pe gsp e o invitatie adresata cititorilor de a trimite "cele mai tari glume" (si reactii). De ce glume? Fotbalistii au jucat cat au putut. De ce nu am fost invitati sa trimitem glume dupa victoria din Grecia? Gasesc atitudinea gsp umilitoare atat pentru fotbalisti romani cat si pentru cei finlandezi. In sport, doar non-combatul sau furtul sunt rusinoase.

crew_dogs  •  9 octombrie 2015, 0:21

..jumatate ***: Chirches,Hoban,Papp,Chipciu, Stancu...cealalta jumatate amatori !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ciupuliga Bogdan  •  9 octombrie 2015, 0:29

"Piciorul slab" pentru Keseru, din câte știu, este piciorul drept. Keseru este dreptaci. În rest un meci mizer de liga a treia din orice campionat puternic. Țurca, cum se zice, pe la noi. Chiriches jucător de Napoli? Carente tehnice grave la toți jucătorii noștri. Keseru a facut două stopuri ,în faze care puteau face diferența,la patru metri de el. Între fotbaliști se zice ca sare mingea ca din scândură. O să avem mai probleme în I-le Feroe. Mari de tot. Abia aștept Champions L eague,sa văd fotbal. Trist: ((

Ciprian Colta  •  9 octombrie 2015, 0:29

cred ca ne calificam !!! acestia sunt jucatorii si fotbalul care il joaca !!! noi nu avem echipe de club in cupele europene ,nici un jucator care sa gandeasca ce joaca . asta e

Ciupuliga Bogdan  •  9 octombrie 2015, 0:34

Erata si la mine in textul anterior. Keseru este stângaci. Și când trebuie să fii lucid te bulversează Keseru

Cătălin Tolontan  •  9 octombrie 2015, 0:34

@ciupuliga bogdan: da, lui keseru i-a venit pe dreptul, piciorul slab, tocmai de aia a dat asa de slab. Ma rog, nici n-a dat. Nu e nevoie de erata, ca ati scris bine. Toti sintem bulversati si e trecut de miezul noptii

radumatei  •  9 octombrie 2015, 0:37

Tolontan scriind despre echipa Romaniei e ca Mircea Vasilescu scriind despre "Un show pacatos".

crew_dogs  •  9 octombrie 2015, 0:43

Am convingerea ca, indiferent de rezultatul din Feroe, Iordanescu si ai lui trebuie sa plece..asta nu pt meciul di ac. seara cit pt parcursul intregii campanii !

Ciprian Pislaru  •  9 octombrie 2015, 0:55

Daca ne calificam sa te tii rusini ce induram prin Franta. Valoare la jucatorilor, iar a antrenorului da cu minus. Tot nu inteleg ce cauta V Moldovan pe acolo. Il stiam cu coloana vertebrala. Apropo: nu îi spune nimeni lui "nea Puiu" ca Irlanda (aia amarata = de Nord) s-a calificat batand "cea mai buna echipa din grupa" cu 3-1?!? PS: Intleg ca batranul este senil, dar si voi, ziaristii, ne credeti tampiti? PS: Tolo, cum este sa pupi mana care tine iconita?

Nicolae Cojocaru  •  9 octombrie 2015, 1:18

Prea multă literatură pentru niște neica nimeni în fotbal. Și pentriu un *** ajuns parlamentar datorită partidului care de 25 de ani prostește prostimea!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie Ilascuu Stanica  •  9 octombrie 2015, 3:17

Chiar nu cere nimeni demisii? De ce mai facem misto de africani care sacrifica pui sau capre inainte de meci, daca noi nu iesim nici morti din tactica crucii? E ordin sa domneasca generali *** si in fotbal?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adriann_  •  9 octombrie 2015, 3:37

"În minutul 90 plus 1, unul dintre asalturile deznădăjduite ajunge la Hoban, nordicii se prăbușesc și jucătorul din deșertul Israelului marchează golul care ne învie!!! " Felicitari Tolontane, ai reusit sa sari peste pasa geniala a lui Maxim si finalizarea din prima, de varf autentic, a lui Fl Andone. Jucatori care au intrat in minutele 60 si 69 pentru ca pe teren trebuiau, da TREBUIAU sa fie fantomele steliste si ex-steliste Chipciu si Bogdan Stancu. Dupa cum pe teren a trebuit sa stea 90 de minute, facand sa turbeze o tara intreaga, alta fantoma ex-stelista, Keseru. Tema reala a serii este selectia ABERANTA facuta de Anghel Iordanescu, un om cu realizari indiscutabile la activ dar care a ramas tributar ideii mafiote ca echipa Nationala apartine cercului de interese din jurul Stelei. Chiar, cum explici ca Sapunaru, jucator cu Europa League in palmares (ca titular incontestabil la FC Porto) n-a prins lotul "pentru ca n-are jocuri" desi joaca la Pandurii, dar fantoma stelista Papp a fost titular? Oh wait... Tu esti de profesie jurnalist, dar ca vocatie n-ai nici o treaba cu meseria asta. Te intereseaza pe tine sa spui publicului adevarul cum ma intereseaza pe mine teoria relativitatii...

adriann_  •  9 octombrie 2015, 3:38

Ah, sa nu uit, Je suis Charlie bla bla. =))

Teodor Taicutu  •  9 octombrie 2015, 3:58

Acum catva timp se plangeau toti conducatorii fotbalului romanesc ca "nu vine lumea sa sustina nationala"! Au fost 43.000 de oameni in seara aceasta si, din pacate, toti au plecat dezamagiti! Si nu rezultatul e dezamagitor ci jocul lent, batranesc pe care il practica echipa nationala. Nu mai vorbesc de lipsa de atitudine, vointa, daruire in urmatorul sfert de ora de dupa gol. Daca era 3-0 la un moment dat, nu cred ca avea nimeni nimic de obiectat. Este adevarat ca, in prima repriza, puteam avea noi 2,3-0 insa am vazut doar 2 faze de fotbal in tot meciul la noi iar finlandezii au ravasit apararea noastra in 2 oameni. Din pacate cred ca stilul '94 nu are cum sa mai aiba sorti de izbanda in fotbalul actual, fotbal in care viteza este definitorie!

Dan Paul  •  9 octombrie 2015, 6:22

Dle Tolontan,va inselati. Ungaria trebuie sa castige in Grecia ca sa poata spera la o calificare si de pe locul trei, in cazul in care invingem si noi. Polonia si Irlanda ocupa locurile doi-trei in grupa D, cu 18 puncte. Joaca impreuna in ultima etapa. Daca fac egal se califica amandoua cu 19 puncte. Amandoua au golaveraj mult mai bun decat ungurii.

Dan Paul  •  9 octombrie 2015, 6:33

Polonia are 18 puncte, Irlanda 18, Ucraina 16, Ungaria 16. In cazul nostru calificare de pe locul 3 , direct, e imposibila indiferent de jocul rezultatelor. Avem golaveraj mai slab decat Polonia si Irlanda, chiar daca am face si noi 18 puncte la un egal in Feroe. Avem o singura varianta de calificare directa, victoria!

gilos  •  9 octombrie 2015, 8:53

Parerea mea este ca indepartarea lui Piturca a fost o greseala de amatori a conducerii FRF. Cu Piti am batut Grecia si Finlanda in deplasare, sunt sigur ca daca ramanea castigam grupa fluierand. Cu nea Puiu ce-am realizat ? Ne chinuim sa scoatem egaluri acasa, nu dam goluri, jucam la fel de urat si nu mai batem pe nimeni...

Cătălin Tolontan  •  9 octombrie 2015, 9:13

@Dan Paul: Nici nu am spus altceva, nu ma certati la repezeala, fara sa fi citit pina la capat :-) Ceea ce i-m zis cititorului e ca nu sintem deja calificati de pe locul 3, asa cum se bucura. Cit despre unguri, normal ca au nevoie de victorie cu Grecia, evident, ca doar punctele cu Feroe nu se pun.

portardelegenda  •  9 octombrie 2015, 10:25

Puiul trebuie sa plece ( nu pentru modul in care au jucat aseara pentru ca a seara chiar am vazut un joc in care am vrut sa atacam ,mai putin inspirat dar totusi ) ci pentru modul in care a abordat toate jocurile din calificarea asta , la mica ciupeala , la ce o pica , exact ca si Piturca . Ori fotbalul pe care il vad in ultima perioada rasplateste tocmai ATACUL . Iar ai nostri antrenori tocmai asta nu stiu sa antreneze

icedevil21  •  9 octombrie 2015, 10:26

Indiferent de ceea ce s-ar spune, valoarea nationalei noastre acum este la acelasi nivel cu Feroe, desi chiar si in privinta asta am dubii. Va dati seama in ce situatie am ajuns, sa speram ca vom castiga cu o echipa de amatori, ca sa ne calificam, in conditiile in care acum 15-20 de ani singura problema era daca vom face scor de cricket cu ei sau nu. Meciul de aseara...nu prea mai e nimic de zis despre el, chiar si cu egalarea in extremis, tot e un dezastru, cauzat in egala masura de valoarea jucatorilor / echipei, dar si de felul in care nea Puiu a gestionat totul. Desi Iordanescu poate fi scuzat intr-un fel, cu lotul actual probabil nici Mourinho sau Guardiola nu ar reusi prea mare lucru. Dupa cum zicea cineva mai sus, sa vedeti batai pe linie ce ne vom lua daca reusim sa ne calificam totusi la Euro.

reddevill  •  9 octombrie 2015, 11:16

La Sanmartean toata lumea vede talent si valoare, eu vad indolenta mai mult decat talent si valoare. Nu l-am suportat niciodata. Ca e sub potentialul fizic de la Steaua nu tine. Sa joace o repriza, 30 de minute, dar sa joace. A dat si aseara "urechi" de vreo doua ori, la fel de ineficient ca de fiecare data. Prima oara cel putin, tribunele au exultat aproape ca la un gol. Absolut degeaba. Am in minte si acum faza cand Messi i-a dat "urechi" lui Milner. Ce-a facut Messi dup-aia? Ce nu face Sanmartean niciodata, dupa ce dribleaza. A accelerat pe spatiul liber. Greseala mare a lui Iordanescu, faptul ca l-a tinut in teren tot meciul. In prima repriza am avut ocazii mai mult din centrari(Rat e meserie) si lovituri de cap - asta si din cauza lui Sanmartean. Papp a fost catastrofa, Keseru caz de targa, Chipciu nu merita fluierat, asa-zisii suporteri au inceput sa strige demisia imediat dupa ce am primit gol, cu toate ca inca nu era nimic compromis. Golul, uau. Dupa ce Pukki i-a perpelit si pe Chirices si pe Grigore, vine ala din spate, si nimeni, dar nimeni de la noi nu s-a sinchisit sa vina dupa el (cred ca Hoban trebuia sa vina). Dar chiar si asa, unul dintre cei doi capcauni din aparare(cred ca Grigore) trebuia sa iasa din dublajul la Pukki. N-a fost niciun contraatac scoala, devastator, in viteza. Si ca sa ne dam seama de adevarata noastra valoare, trebuie sa intelegem ca era sa ne bata o echipa slaba si fara motivatie (s-a vazut dupa cum au jucat, singurul deranj pt noi e ca au stat pe doua linii, cu fundul in poarta). Cu toate astea, nu te apuci sa strigi "demisia" cat inca nimic nu e compromis...

Bogdan Mihailescu  •  9 octombrie 2015, 12:58

Nu m-am mai uitat de multa vreme la un meci al nationalei si am ramas surprins de jocul echipei. De vreo 10 ani de zile de cand ma uit eu la meciuri avem aceleasi obiceiuri. 1. Pasele de la fundasi direct pe varfuri( in conditiile in care atacantii sunt izolati). Chiar daca atacantul reuseste sa preia nu are cu cine sa paseze. 2. Suturile de 324 de km si din unghiuri imposibile. 3. Pasele total aiurea fara un pic de simt tactic. De multe ori jucatorii paseaza unde vad primul om in loc sa se gandesca la faptul ca omul la care paseaza nu poate continua faza. Din cauza asta aseara in a doua repriza deabea daca legam 3 pase. + Jucam un fotbal invechit si reusim foarte rar sa dam gol din actiune tocmai pentru ca jucam fara sa gandim!

Mihai Alin  •  9 octombrie 2015, 13:14

Mor de ras cand citesc comentariile legate de cine se califica direct de pe locul 3. Multi habarnisti pe aici. Vedeti ca grupa Portugaliei are doar 5 echipe asa ca in calculele pentru locul 3, echipelor din grupele cu 6 echipe li se vor taia punctele cu ultima echipa din grupa. Cu un egal in feroe noi am acumula 14 pct in acest clasament, Ucraina are 13(si golaveraj mai bun) dar are si meci cu Spania, Irlanda si Polonia au cate 12 puncte si oricare din ele termina pe 3 in grupa nu ne depaseste(daca va castiga una din ele aceea va termina pe locul 2 si nu conteaza in acest clasament, la egal cea care termina pe 3 va avea 13 pct), pierdem calificarea directa de pe locul 3 doar daca Croatia bate Bulgaria (ar face 14 pct si au golaveraj mai bun) sau daca Albania bate Armenia la minim 3 goluri diferenta(ar face 14 pct, am avea acelas golaveraj, dar ar avea goluri mai multe inscrise)

ovidius_tim  •  9 octombrie 2015, 13:53

Eu pun o întrebare simplă. Să zicem că Hoban marca în minutul 85, iar în minutul 89 se petrecea faultul în careu al lui D. Grigore, dar la poarta cealaltă, respectiv Keseru ar fi fost secerat cu o acuratețe vizibilă și din avion. Penalty pentru noi, arbitrul, nimic. Păi îl mai scoteam din hahaleră, bandit, hoț, nemernic, conspirație UEFA contra țărișoarei? Așa, comentatorul GSP îi dă azi nota 6, pe care o primește și Tudor sau Balaș dacă se află într-o zi medie și dictează, să zicem, vreo două ”galbene” mai aiurea. E corect?

George Vasilescu  •  9 octombrie 2015, 15:46

Mihai Alin e cel mai aproape de adevar cu clasamentul locurilor 3. Totusi, daca va castiga Albania, termina pe 2 si se califica direct, iar pe 3 vine viitoarea noastra adversara Danemarca, dar doar cu 12 pct. Croatia are deasemenea cele mai mari sanse la locul 2 in grupa ei, unde Norvegia poate cadea pe 3 daca nu va invinge in Italia in ultimul meci. Chiar si cu un egal in Italia in ultimul meci Norvegia cu 14 pct e in urma noastra la golaveraj. Concluzia: daca Ucraina pierde in Spania ultimul meci, ne calificam si de pe locul 3 cu un egal in Feroe. Si mai siguri sunt ungurii de calificare de pe locul 3, chiar si pierzand in Grecia (punctele pierdute cu Grecia nu se socotesc, Grecia terminand pe ultimul loc in grupa noastra, indiferent de rezultatele din ultima etapa). Singurul scenariu nefavorabil pentru ei ar fi o victorie a Ucrainei in Spania. Deci, daca duminica Romania termina la egalitate cu Feroe va trebui sa tinem pumnii sa nu invinga Norvegia in Italia si Ucraina sa piarda in Spania. Rezultate absolut normale in oricare alte preliminarii, dar se pare ca nu si in astea.

George Vasilescu  •  9 octombrie 2015, 15:51

Erata: Ucraina- Spania se joaca la Kiev. Cel putin un egal pentru Ucraina devine si mai plauzibil, deci egalul cu feroezii s-ar putea sa nu fie de ajuns.

Mihai Alin  •  9 octombrie 2015, 16:18

@George Vasilescu: Ai dreptate, m-am luat cu calculele si n-am mai verificat daca echipele respective au sanse la locul 2. Teoretic ne putem califica de pe locul 3 si cu o infrangere in Feroe, daca Polonia-Irlanda nu se termina egal, Italia bate Norvegia si Spania bate Ucraina cu 5 goluri mai mult decat pierdem noi in Feroe :)

Szász Lehel  •  9 octombrie 2015, 16:45

Vedeți că în caz de egalitate de puncte departajarea se face după punctele obținute în meciurile directe (Feroe-Grecia 6-0), deci Grecia va rămâne pe ultimul loc orice se întâmplă în ultima etapă

plischi  •  9 octombrie 2015, 19:40

as pune pariu ca in cazul in care ne vom califica dupa o victorie in insule, iar iordanescu va avea decenta sa plece, niciunul dintre contestatarii de pana mai antzartz ai lui piturca (printre care ma numar fara jena) nu se va arata deranjat de o eventuala revenire la echipa nationala a acestuia. noi preferam mai mereu raul mai mic in fata celui mai mare decat binele.

Mihnea Razvan  •  9 octombrie 2015, 22:38

Oamenii astia nici nu stiu ce vor.Nu par ca-si doresc cu adevarat calificarea. I-am ascultat la interviurile de dupa, falsuri, niste clisee, niste banalitati, regrete mimate. Ca asa e cand ambitiile lor sunt sub ambitiile suporterilor. De fapt de acolo izbucneste dezamagirea, ca ei nu-si doresc cu adevarat sa vrea.

tuhoamar  •  10 octombrie 2015, 1:34

Conform Associated Press, duminica va avea loc vizita Casei Regale Norvegiene in Insulele Faroe !!! Alteta Sa , Mari-Grot Smukassen, a convocat pentru acest eveniment unic cei mai buni bucatari din micuta tara nordica ! Astfel, fundasul central Ole-Gunnar Smormossen si fundasul stanga, Pier-Andre Thormossen vor alcatui meniul, alaturi de bucatarul-sef, mijlocasul la inchidere Ule-Thorn Suvundssen ! Pentru organizarea impecabila a evenimentului au mai fost cooptati 2 ajutoare de bucatar, aripa dreapta John Prikinssen, si portarul, Jan Urlikssen ! De asemenea, in cadrul fastuosului eveniment, Alteta Sa isi va face o asigurare de viata simbolica! Pentru acest emotionant moment au fost solicitati Hans Pettersen, mijlocas-stanga si Jan-Uwe Morkossen, "geniul din spatele varfului " Stephen Hidrassen, care se va ocupa cu filetarea pestilor !!! Deci avem o sansa !!! Hai Romania !!! PS. Pe History au anuntat ca duminica,in jurul orei 17.30, ora Faroeza, va fi cel mai mare flux de balene galbene din istoria micutei tari !! Asadar, antrenorul principal si intreaga banca de rezerve vor merge la pescuit !!! Sper sa-i ia si pe Chiriches si Keseru cu ei !! Astfel, chiar am avea o sansa !!! NE VEDEM IN FRANTA !!! HAI ROMANIA !!!

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord