Daum, profetul fără religie

Nu poți reproșa echipei că nu vrea, că nu luptă, dar asta nu e suficient. Rezultatele nu se leagă

duminică, 26 martie 2017, 11:41

Meciul începe cu o declarație îndîrjită a ambelor echipe: ”Nu riscăm!”.

La noi, stresul se simte ca o furnicătură pe coapsa stângă a echipei, acolo unde Toșca dă sentimentul contratimpului. De altfel, în minutul 15, o gafă a fundașului le deschide calea danezilor către o bună șansă.

Din fericire, nici oaspeții nu sunt o echipă de viteză.

Eriksen se comportă ca un ”decar” îndrăgostit de propriul control al balonului și, slavă Domnului!, întârzie pasa decisivă.

La noi, Benzar e omul care rupe ritmul.

Alt plus e Pintilii, care începe bine, cu acea concentrare matură, dar se pierde în zbaterea oarbă de la mijlocul terenului.

Chiar și pe secetă avem o ocazie imensă.

În minutul 17, Keșeru primește o pasă de gol singur cu portarul.

Tribuna se ridică în picioare, tabela clipește, dar pe Claudiu îl trădează preferința pentru piciorul stâng! Latul lui scoate mingea în afara cadrului porții. Ce șansă! Piciorul drept ar fi făcut aproape sigur 1-0.

Timpul trece cu noduri, Chipciu scapă de ”galben” după un cot din săritură în pleoapa lui Kjaer, iar Chiricheș și Săpunaru reușesc două intervenții invizibile, dar fără de care ne-am fi trezit cu gura uscată de emoție!

Repriza se termină alb.

E limpede că Daum a exersat pasa puternică pe jos spre careul mic ca armă de destabilizare a danezilor, dar restanțele din joc ale vedetelor Chipciu, Stanciu și Keșeru ne taie orice posibilitate.

Să vedem ce vine.

Din păcate, vin danezii, care riscă mai mult și Chiricheș scoate cu pieptul un șut de gol chiar în debutul reprizei secunde.

Ei se plasează mai avansați în teren, iar noi suferim.

Până în minutul 60 nu adunăm nici măcar o lovitură de colț. Zero! Asta spune ceva despre capacitatea noastră ofensivă scăzută. Ca să discutăm diplomatic.

Soluția e una singură.

Să beneficiem de faptul că ei riscă tot mai mult, seduși de posibilitatea celor trei puncte. Așa cum se întâmplă în minutul 63, când danezii, care vor să iasă cu pasă la fiecare balon, se complică în propriul careu și avem trei șuturi consecutive în blocaj!

Rămâne 0-0 și meciul se scurge greu și pentru noi și pentru ei.

Iese Keșeru și intră Alibec pentru ultima jumătate de oră.

Cu puțin noroc, va intra și Stanciu, care de când a început meciul se comportă ca și cum n-ar exista porți și nici gravitație pe teren. Vedeta noastră e într-o continuă levitație pe deasupra fazelor.

Și talentul lui Stanciu ne lipsește tocmai acum, în minutele când Danemarca se deșiră, ce echipă modestă au și ei!

Suntem în minutul 75 și Daum e tot mai tras la față, ca un stâlpnic care postește, se roagă și se uită de sus la un întreg fotbal păcătos.

E adevărat că FRF l-a adus pe neamț nu doar pentru rezultate, ci și ca să importe o lecție progresistă, o atitudine generală și o concepție sădită în timp.

Dar echipa nu joacă. Luptă, însă nu joacă.

Ultimul sfert de oră e expresia chinului care vine din lipsa de soluții a echipei și a epuizării fizice. ”Erau mari și puternici, de aceea n-am mai putut”, avea să explice Săpunaru după meci.

În careul nostru e prăpăd.

7-0 este scorul la cornere în favoarea Danemarcei

Minutul 83 ne îngheață. Cinci ”galbeni” nu pot ține cinci ”albi” și scăpăm ca prin minune la un ”cap” al lui Vestergaard, care curge pe lângă bară.

Jorgensen ratează monumental în minutul 87, ”terminăm meciul în corzi!” după cum exclamă Olaianos în microfonul veștejit și el.

Ultimele secunde ne prind înghesuiți în careu la un corner.

Corner în careul nostru dacă mai e nevoie să spunem asta.

Iscoditoare, dar corectă, camera TVR îl caută din nou pe Daum, profetul unei religii care refuză să se nască.


Comentarii (87)Adaugă comentariu

Silvio  •  27 martie 2017, 1:31

Insa cel mai mult mi-a placut intrarea lui Ivan, de ordin politic poate pt ca tactic a fost zero.

Dana  •  27 martie 2017, 2:14

Caseta tehnica spune ca Romania a avut 40% posesie, 10/25 suturi pe poarta, 2/4 suturi pe spatiul portii, 0 / 7 cornere ... cam cat au avut si azerii in fata Germaniei (scor 1-4). Dar sa lasam la o parte rautatile si trecutul. Cum facem sa invatam copii sa joace fotbal?

Jos_cenzura  •  27 martie 2017, 6:50

Petrică, Zanka e porecla. Numele întreg e Mathias "Zanka" Jattah-Njie Jørgensen.

Victor Peneaca  •  27 martie 2017, 7:21

Numele jocului de aseara nu cred ca poate fi fotbal. Se pare ca ideile despre echipa nu prea provin de la antrenorul principal. Daca vedem cat de profesionist merge domnul antrenor la toate meciurile din campionatul intern si vezi ce echipa foloseste nu poti sa nu-ti pui intrebarea de ce mai merge la meciuri? A mizat pe numele sonore ale formatiilor unde nu prea joaca ai nostrii si a facut o echipa de vedete internationale care nu stiu sa tina mingea la firul ierbii. Paradoxal jucatorii care au jucat ceva provin din fotbalul intern. Concluzia este trista. Vom urmari din nou un turneu final la televizor fara emotii. Si degeaba se spune ca nu antrenorul joaca el face jocurrile.

dan  •  27 martie 2017, 7:42

Ne trebuie un antrenor cu zvac. Daum n-are si nu cred sa fi avut vreodata.

Scoica Darius Aurel  •  27 martie 2017, 7:52

Cum sa joci 5 2 1 2 acasa !! ?? Cum sa nu il chemi pe Nistor la Nationala , pana si Sanmartean era util , Tanase de la Viitorul , cand u ai nevoie de jucator de posesie imi joci cu Pintili (lemn) , R. Marin (lent ), Stanciu daca era fotbalist se impunea in Belgia, pe Chipciu il pui sa joace ...Ce ???, Eu unul am fost fara speranta din primul minut , nu se poate sa asezi tactic echipa asa la un astfel de meci, experimente inconstiente, joaca ma 4. 2 3 1 , Pantilimon , Benzar, Larie, Chiriches, Rat - Nistor(Sanmartean daca era nevoie, repriza a doua) , Bicfalvi - Chipciu , Stanciu , Budescu - Alibec : sistem flexibil schimbi in 4,3,3 ... nu il explic ... Sergiu Bus vf bun gabarit , se lipeste de gol ( neconvocat ) , pt mine ramane enigma , cum sa nu convoci cei mai in forma jucatorii din campionatul intern ????

Vladimir Cinezan  •  27 martie 2017, 8:06

Domnule Tolontan, e bine că după rafala plutonului de execuție analizăm fumul scos, că adunăm după tăvălugul războiului ce a rămas din entuziasmul încropit la marginea gropii săpate din timp pentru victimele de totdeauna. Găsim pe terenul semănat cu tranșee surpate urme de Chiricheși, Pintiliii ( al treilea „i” e în tagma obișnuinței ), Chipcii și Benzari, fără a fi încercat înaintea hei-rup-ului să ne asigurăm dacă aceștia și ceilalți soldați, aflați în solda apei călduțe, au și armele cu ei, sau vor alerga cu mâinile goale pe terenul minat al performanței. Vrem să ne mințim estetic, pe toate canalele mediei facem din Anderlecht o echipă Mare, când, de fapt, se scrie adjectivul cu „m” mic, doar pentru a ne amăgi cu urme de tricolor prin vestiarul belgian. Din reușitele fotbalicești ale românilor abia însăilați în șiragul cu pietre false ale crampoanelor europene facem socluri pentru statui neridicate și ne mințim cu posibile scări pentru ieșirea din groapa adâncită cu bună-știință. Suntem mîncători de acid după adevărurile post încleștări, dar ar fi bine să fim mai atenți atunci când alegem caii pentru căruță și să recunoaștem că aceștia nu sunt telegari, chiar dacă hățurile sunt în mâini obișnuite cu ariane coctailuri. Poate chiar nu ne lipsește nimic și ne mulțumim doar cu analize calde la recele obișnuinței, dar e clar că evităm să punem atela pe tibia în suferință și nu recunoaștem că vina e acolo, în cuvântul acela pe care-l evităm cu obstinație: valoarea !

fane  •  27 martie 2017, 8:09

Vedetele noastre nu joaca niciodata cand vin la nationala,ei vin ca smecherii sa dea autografe sa faca poze ,sa se dea mari cu masinile bengoase.Ar fi ratat cu nonsalanta la echipa de club keseru cum a ratat cu danemarca?niciodata .O echipa mediocra danemarca dar ce sa mai vorbim cand noi nu batem kazahstanul.Peste toate astea vine un antrenor rupt de realitate care cat timp a stat pe tusa a fost lasat in urma ca de tren de tehnici,tactici etc,el acum se trezeste si vede unde se afla.

alex  •  27 martie 2017, 8:19

Buna ziua! Mie imi devine clar si anume cum se contureaza doua tabere la vedere, tabere ce vor distruge si ce a ramas din fotbalul romanesc! Ce se intampla acum este rezultatul unei conduceri a LPF si FRF care timp de 20 de ani nu a construit nimic! Au beneficiat de munca unor generatii de fotbalisti crescute intr-un sistem centralizat si atat! Au incurajat fur tul, aranjamentele si alte practici nesanatoase! Au creat un monopol in cadrul nationalei unde au dictat impresarii si oamenii lor din interior cu privire la selectie si cine joaca sau nu! Fotbalul romanesc a fost distrus iremediabil cand pentru a putea ajunge la nationala era musai sa fi transferat la echipele din Bucuresti! Neavand motivatia de a vinde direct pe bani buni afara, echipele romanesti nu au mai investit! Nu aveau cum! SA nu uitam cum au fost distruse echipele de traditie! Memoria colectiva este scurta! Ani de-a randul s-a cerut un antrenor strain, un sistem reformat al competitiei interne, reguli de incurajare a sectorului juvenil, iar acum acestea sunt atacate pe interese de putere. De cine? De dinozauri: Dragomir (un cinstit), Sandu (un inger), Becali klan (oameni ce construiesc), etc. cand nu te califici de 20 de ani la mondiale, dar pui presiune inutila la fiecare campani, cand te califici la europene, rar, dar critici ba ca ajungi greu dintr-o grupa usoara, ba ca Jodi urat, ba ca ai noroc, dat niciodata, dar niciodata antrenorul, jucatorii nu au un merit.....pai e bine asa! Am avut generatii de fotbalisti care in 25-30 ani au reusit o calificare la mondiale si una la europene! Dar ii pomenim mereu! Avem generatia de dupa 90 care nu prea bateau forte ale lumii, alea din Europa si nu se mai plangea lumea! Deci zic eu, sa nu fim ipocriti.......asta e valoarea! Zi faina!

Luca  •  27 martie 2017, 8:51

Am avut impresia ca joaca Steaua ... aceeasi plictiseala ...

aldo_m  •  27 martie 2017, 9:13

esecul neamtului este esecul VOSTRU AL ZIARISTILOR asa se intampla cand un ziarist de fotbal care crede ca ce spune el are dreptate DEVINE SELECTIONER ,LA JURNALISTICA trebuie sa le spuna cineva ca una e sa comentezi si sa ai impresia ca ai dreptate si alta sa ti se dea pe mana o echipa nationala si sa ti se spuna HAI DOVEDESTE si dovada am vazut-o ,e plina lumea de inteligenti guralivi la televizor dar cand ajung sa faca ceva NU FAC NIMIC asa e si cu politicienii se rotesc si mereu spun ca ei ar face si drege DAR CULMEA FRAIERII SANT ACEIASI noi ,culmea ca mie imi placea vochin doar cand era ziarist ,nea ovidiu cred ca a spart ochelarii de bucurie si zice v-am spus eu asta e societatea in care traim cu sfaturi vam spus eu

stanislav  •  27 martie 2017, 9:16

sincer, primele 70 minute, cel mai bun meci de pana acum din perioada daum. fara deznadejdea din partida cu polonia, incep sa apara mingi aduse pe jos pana in careu, mai mult control, cu putin noroc si un gol. ultimele 20 minute: jalnice. lipseste un atacant cinic si clinic, lipseste conditia fizica pentru a duce un 3-5-2 pentru 90 de minute. stanciu sters. lipsesc meciuri amicale pentru a putea forma un grup. per total, cred ca atitudinea jucatorilor s-a imbunatatit, exista mai multa disciplina, sa vedem daca exista determinarea de a continua, atat din partea lor, cat si a staff-ului.

Fane  •  27 martie 2017, 10:23

Vazand ca posesia e clar a danezilor,oare nu trebuia introdus Budescu prin min.60,in locul inexistentului Stanciu? Poate Budescu ar mai fi tinut de minge,ar mai fi facut un dribling,ar fi pasat mai bine? Cred ca merita incercat,in situatia in care Stanciu si Chipciu au facut figuratie.

exidpol  •  27 martie 2017, 10:23

-mr. Daum nu putea face bici din ...hat; vom avea fotbal (daca vrem intradevar fotbal) dupa cativa ani de la disparitia intrusilor (***) din sistem; ma refer la jucatori, antrenori, as zisii finantatori, ziaristi, etc., ...care au diluat calitatea fotbalului; si cateva obs., jucatorii pot veni la lot cu masina pe care o au (chiar cu drone sau tancuri), numai sa joace fotbal (am avut impresia ca s-au menajat pentru meciurile de la club, niciunul nu a riscat o patrundere in forta; Benzar este antitalent (ce ai vazut la el?),

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

serban  •  27 martie 2017, 10:33

Frustrarile si cultura facuta pe repede inainte ,nu pot defini un jurnalist credibil si obiectiv!! Ultima perle emisa pe tv: temerar e sinonim cu teama!!!Bravo!!!

exidpol  •  27 martie 2017, 10:51

-am inclus printre intrusii in sistem si ziaristii care scriu despre neavenitii din fotbal (in ziarul dvs apar zilnic articole (laudative) despre un asemenea *** care a distrus fotbalul...); asa ca, acastia, lasati-va de meserie...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr  •  27 martie 2017, 11:02

Astept "reactia" d*nului Ioanitoaia.Care-si scuipa-n palme!

munteanu  •  27 martie 2017, 11:11

Care nationala Romaniei?A fost actuala Steaua cu fosta Steaua.Mai trebuia ca antrenor Becali

bogdan  •  27 martie 2017, 11:17

De ce atata suparare, noi romanii n-am vrut niciodata la rusi !

Litovoi  •  27 martie 2017, 11:38

Daum face ce nu a facut nici un antrenor de nationala: duap meci l-a facut praf pe Keseru ,uitand ca noi nu am jucat absolut nimic si ocaziile au fost complet intamplatoare . Daum a refuzat sa isi asume vreo vina si a declarat ca la meciul urmator o sa revina ""Stancu si Andone. atacanti adevarati" si Keseru da un gol din 5-6 ocazii oferite pe tava de brazilienii de la Ludogoret. Nu stiu ce atacant adevarat e Stancu, dar sa trecem peste asta. Tot meciul nu am vazut nici o idee de joc. Antrenor varza! E slab campionatul Bulgariei? Pai ce sa vezi, Ludogoret a jucat in grupele Champions League, romanii nu . Bulgaria a batut Olanda 2-0 , cu jucatori de la Mersin, Kasimpasa, Levski, CSKA Sofia , Pogon Szczecin, Lechia, Amkar ori rezerve de la Spartak Moscova si Crotone. Noi cu jucatori de la Napoli, Anderlecht, Standard Liege, Betis Sevilla, Fiorentina, Club Bruge etc. suntem praf. PRAF! Cu tactica 5 fundasi+2 mijlocasi la inchidere si 3 jucatori ofensivi de 1,75m intre 5 aparatori de 1,90 ce vroiam sa facem? E slab Keseru? De ce nu il iei in lot pe Rusescu? Stie nea Daum ca Rusescu , cu 19 goluri ,e pe locul 4 intr-un top select al jucatorilor cu cele mai multe goluri in Europa League , dupa Falcao, Cardozo si Rossi? Ai jucatori mai buni ca bulgarii ,nea trompeta, mai invata sa si joci cu ei . DEMISIA !

florin  •  27 martie 2017, 12:56

am si eu o curiozitate recunosc rautacioasa : el prezidente burleanu pentru necalificare cat de mari vor fi primele pe care vi le veti vira in conturi?!?

Marius  •  27 martie 2017, 13:24

..sunt de părere că cine a avut ideea asta, cu acest antrenor neamț, a avut o idee foarte bună. Eu am încredere în el, în competența lui și în onorabilitatea lui. Consider că trebuie perseverat în relația cu el. Dar. Este de o onestitate exagerată. Mai bine tăcea. Și-a dat seama după meci că Keseru beneficiază în Bulgaria de un context de excepție (foarte buni colegi-servanți, foarte slabi adversari-apărători)? A avut o revelație, prin minutul 55, după care a făcut schimbarea Keseru-Alibec, sau știa de cel puțin 2 zile de treaba asta și a vrut ”să joace periculos”? Are o nevoie specială de adrenalină, și antrenoratul în fotbal îi satisface această nevoie? Observație. Keseru a respins cel puțin 4,5 mingi din careul nostru, și a alergat mult. Și încă ceva. Legat de servanți, și tot de Keseru Eu nu am înțeles de ce, măcar în glumă, Patronatul nu i-a facturat Antrenorului suma de aproximativ 20 milioane euro după dubla Steaua - Ludogorets. Când doi ardeleni se întâlnesc în București (Keseru și Sânmărtean), despre ei fac vorbire acum)sunt create premisele pentru rezultate spectaculoase. Chestie de statistică, greu de combătut, valabil în orice domeniu. Vizibil, fără să ai vreo calificare în fotbal, alta decât aceea de ”chibiț”, combatibilitatea dintre Keseru și Sânmărtean. Peste treaba asta, pentru cei ce ar putea avea ”orbul găinilor”, Keseru dă și șase goluri în meciul ce a precedat returul. Nu mai detaliez. Aceeași situație, cu nuanțările și precizările necesare, pentru ”cuplul” Budescu-Alibec. Este de domniul evidenței că un vârf de atac depinde decisiv de servanți. Dacă ști că are o afinitate de excepție, creată în timp, cu un anume jucător, și dacă ești antrenor (trebuie, și asta este treaba antrenorului, organizată apărarea în acest context - Sânmărtean cu Keseru sau, în celălalt caz Alibec cu Budescu pe teren în aceeași perioadă de timp) de ce nu ...? Sau nevoia de andrenalină...? Altfel, numai de bine. Serios felicit persoana care a venit cu această propunere de antrenor și consider că trebuie perseverat. Marius P.S. Pot ”vizualiza” o singură scuză: nu se poate organiza apărarea dacă se joacă în același timp și cu Alibec și cu Budescu Dar Domnul Șumudică a putut.

vasco  •  27 martie 2017, 13:58

Scria cineva mai sus ca numele jocului urmarit aseara nu poate fi fotbal.Total de acord,dar ceeace vedem saptamanal in etapele play off sau play out se poate numi fotbal?Si atunci de unde?Toti se revolta acum pe Burleanu si pe Daum,uitand ca acum cativa ani inamicul public nr.unu era Piturca,jocul era la fel de anost,fara orizont,fara atacuri cum vedem la altii...Uitam ca la distrugeea fotbalului,atat cat era,au contribuit teparii becali ,popescu,meme,supervizati de mircea sandu si de mitica dragomir si cu complicitatea conducatorilor de cluburi,care acum se mira de decaderea fotbalului romanesc.I-as recomanda domnului Burleanu sa-i lase in pace;va avea mereu parte de laturi aruncate de catre gasca perdanta a privilegiilor de acum cativa ani.Au uitat toti cum il injurau pe marele selectioner si antrenor Hagi si cum s-au bucurat cand a plecat...Sa-l puna la FRF sa avem parte de geniul lui managerial si fotbalistic....Si sa-l aduca pe cumnatul priceput,asa cum l-a adus si la barajul cu Slovenia...Cine sustine pariul ca intr-un an vor injura toti iar fotbalul va fi in aceeasi situatie?

whiteredarad  •  27 martie 2017, 14:56

La ora 15,30 am luat ,din Arad, drumul Clujului,aglomeratie, radaruri, etc. La ora 20,45, stau pe scaunul meu,incepe meciul, incep si durerile de cap. Initial Keseru nu simte ca un atacant, apoi Tatarusanu are probleme in a da mingea unui coleg, Pintilii...cum stie el..la rupte, pe flancuri dezastru (Benzar,Chipciu,Latovlevici, Stanciu). Keseru alearga ca nebunul...dar atata. Presimt ca nu vom da gol, dar...cite vom lua ?. Ne prabusim fizic prin min 70, nu cred sa fi avut un corner. Rotariu bagat "la alibi", Ivan, aiurea, prea tarziu, Alibec nu a are cu cine juca, e lent (...nu letal..!). Asta e, nu stim sa jucam 3-4-3, mie mi-era clar asta, fizic sintem "prastie", nu mai stim pasa, presingut este ca un chin,pentru noi. Noroc cu stoperii bunicei. Intre 0-0 asta si ce jucam asta vara (am fost si la Paris...) cu Iordanescu nu este nici o diferenta, doar ca au intrat citiva tineri, la fel ( de slabi ), ca si predecesorii lor. La 5 dimineata rupt de oboseala ma pun in pat, apoi...la servici. Merita ? Ca o parere lui Daum ii mai trebuie 5 ani sa priceapa ce stiu, ce pot si cum pot juca ai nostri. Deci....

ergo  •  27 martie 2017, 15:53

?Torje? unde era? la o șpâcă?

viorel cristescu  •  27 martie 2017, 16:54

Am inceput jocul in 10cu Pintili la mijloc,la fel ca Steaua fara orizont. Ce fac secunzii lui Daum ,nu-l ajuta cu nimic. Pacat o mare deziluzie.

Radu `al Fain  •  27 martie 2017, 19:06

Unde esti tu, Pitzi, Doamne?...

dan  •  27 martie 2017, 19:26

Intradevar, cluburile i-si cunosc jucatorii, "de aceea fac treaba", jucatorii pe la cluburi. Mai ales Keseru care e super golgeter prin Bulgaria. LOL Madistreaza toti habarnistii astia de prin fotbal, care sunt toti buni la criticat, dar toti NU au facut ceva sa iasa in evidenta. Acum vorbesc toti...... numai sa aiba si ei o parere si daca se poate sa fie in ton cu ceilalti mediocrii! LOL

ANTISTEAUA  •  27 martie 2017, 19:37

Dupa 27 de ani de ACAPARARE a " fotbalului " romanesc de catre CLANUL ***, romania a ajuns in lumea a CINCEA a fotbalului mondial !!! Cum de-a fost posibil ca acesti INFRACTORI si ESCROCI INTERNATIONALI sa DISTRUGA intreg fotbalul romanesc fara ca NIMENI sa faca ceva ? ? ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

LEFTER POPESCU  •  27 martie 2017, 23:20

Domnilor , nu-l mai criticati pe Daum. E un antrenor bun , care poate face lucruri bune, insa presiunea teribila pusa pe el de cand a venit - de antrenori , C Dinu , Reghe, Andone etc. cat si de presa pro -fcsbista au facut ca Daum sa fie extrem de "atent" si sa bage in echipa pe jucatorii ceruti de acestia - adevarate maini moarte : Stanciu, Keseru, Marin, Tosca , Latovlevici, dar si Chirichesi in nota obisnuita - de gafeur bramburit. Va spun un secret ; Gabi Muresan - la varsta lui - juca cat Pintilii si Marin la un loc. Asa ca... sa nu mai punem presiune pe Daum ca acesti jucatori morti- copti sa fie pe teren . Sa nu -l uitam pe generalul Iordanescu Cashcheta care ne-a lasat mostenire aceasta echipa ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jos_cenzura  •  28 martie 2017, 2:16

Lefter, Chiricheș și cu Săpunaru au jucat excelent, lor și lui Tătărușanu le datorăm acest 0-0, altfel putea fi grav.

Marcel  •  28 martie 2017, 4:20

Aceasta echipa a Danemarcei este cea mai slaba echipa prezentata vreodata de Danemarca... Au inceput meciul extrem de nesiguri pe ei si numai jocul nostru INFANTIL a facut sa nu avem 2 sau 3-0 pina la pauza... Incet, incet si-au dat seama ca e vai de mama noastra si au indraznit mai mult... In ciuda celor 7 conere la zero, Danezii n-au realizat nimic numai datorita MEDIOCRITATII lor si norocului nostru...

Alex  •  28 martie 2017, 5:12

Catalin, de la tine am alte pretentii decat de la Nea Ovidiu. Chiar trebuie sa-i punem lui Daum in carca toate problemele acumulate in 25 de ani? Noi cu totii am distrus fotbalul romanesc. Avem avum tupeul sa-l aducem pe omul asta si sa-l tragem la raspundere? Religia lui Sandu a fost buna, nu? *** "***" *** *** inainte de primul meci. Sa vina Piturca, ce altceva mai stim, suntem penibili.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lord belial  •  28 martie 2017, 10:43

E limpede că Daum a exersat pasa puternică pe jos spre careul mic ca armă de destabilizare a danezilor, dar restanțele din joc ale vedetelor Chipciu, Stanciu și Keșeru ne taie orice posibilitate.= clar eu zic ca vinovatii nr 1 sunt jucatori. abia apoi daum. nu daum tre sa dea gol din careul mic. keseru peizanul a avut de 3 ori golul in varful bocancului. ce a facut? si-a ranjit dintii la presa dupa meci: ''de abia asteptati sa sariti pe neoi'', zise fotbalistul mediocru si fara merite. si keseru pot fi toti din nationala, mai putin benzar, care a vrut mult in prima repriza. cea mai buna analiza a meciului de pana acum, bv tolontan

brod  •  28 martie 2017, 13:31

Gazeta era apreciată, până acum, pentru profesionalism și onestitate. De aceea, mă miră că acum îl atacă -prin gura lui Pițurcă?!?- pe Daum, un profesionist onest și priceput. Dar... domnilor Ioanițoaia și Tolontan, dv. știți mai bine ca oricine că selecționerul lucrează cu „materialul clientului” - generația actuală de nulități, jucători vânduți la păcăleală în ceva campionate europene, care se consideră „buni în grad” dacă intră titulari pe teren, la echipele lor, eșuând apoi prin campionate provinciale (Turcia, Rusia) și, mai departe, prin Cecenia, Kazahstan, China și țărle arabe. De unde să selecționezi alți jucători, când ăștia sunt... cum sunt? Generația nășită de Mircea Sandu și Mitică Dragomir, de Vasile Ianul, Nicolae Badea, Cristian Borcea, Vasile Turcu și Robert Negoiță (ăsta va și trimite clubul în liga V, cum a făcut Copos cu Rapidul), de răposatul Tata Jean, frații Becali și restul puzderiei de impresari hoți, de răposatul Dan Adamescu și Stan de la Galați. Dacă-l adăugăm și pe răposatul Erbașu, vedem că amestecul în treburile murdare de îmbogățire a unora și de distrugere a sportului românesc devine, din când în când, cam mortal. Și tot mortale sunt și „***... c***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Obiectiv  •  28 martie 2017, 13:56

@ vasco Mai stiti si altceva decat sa-l besteliti pe Hagi? Cred ca ar trebui sa va publicati elucubratiile numai pe blogul lui Stucan, contestatar consecvent al lui Gica! O.

geox  •  28 martie 2017, 13:57

Da,chiar:ce sa cautam la un turneu final(european sau mondial)?Penibil(in nota romanului caruia ii place sa epateze fara sa aiba vreun merit )...A,da uitasem ca avem rezultate excelente la tineret,iar la seniori nu avem selectioner...Pretentii ridicole,caracteristice romanilor.

Comentează

Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

Da, sunt de acord