Cătălin Tolontan

Cătălin Tolontan

Jurnalist GSP
catalin.tolontan@gsp.ro

Cazul care a început investigațiile gsp în sănătate, trimis în judecată!

Digi 24 informează că Radu Macovei, fost manager al Spitalului de Urgență ”Floreasca”, și  Ioan Lascăr, șeful secției de chirurgie plastică, au fost trimiși în instanță pentru abuz în serviciu.

Prezentat din surse medicale, cazul Unității de mari arși de la […]

Citește mai mult...

luni, 16 octombrie 2017, 4:19 • 11 comentarii

Reacția Patriarhiei despre fundația care a primit bani furați din spitalul Malaxa: ”Fundația Omenia folosește abuziv imaginea Preafericitului Daniel”

Gazeta Sporturilor a solicitat Patriarhiei un punct de vedere după ce a devenit public în procesul Secureanu faptul că o parte din sumele delapidate de la spital au ajuns la fundația Omenia.

Deși Patriarhul Daniel a susținut încă din 2012 […]

Citește mai mult...

miercuri, 4 octombrie 2017, 12:35 • 31 comentarii

Secureanu a început să toarne unde au ajuns banii, dar s-a speriat și s-a răsucit! În dosar apar masoni și directori ai lui Oprescu!

Strania apariție a unei fundații unde Patriarhul Daniel stă de-a dreapta și generalul Talpeș de-a stânga. La ultima întâlnire cu procurorii, Secureanu a spus că o parte din sumele delapidate de la Spitalul ”Malaxa” au ajuns la fundația Omenia, cu […]

Citește mai mult...

miercuri, 4 octombrie 2017, 7:03 • 51 comentarii

DNA: După ce Secureanu golea casieria, trimitea să i se aducă banii plătiți de pacienți pentru analize!

 

”Mi-e tot mai greu s-aduc de la fântână Găleata cu bucăți de apă plină”

Cântec obosit (Emil Brumaru – 55 de poezii inedite, ed. Humantis, 2016)

 

Episodul de azi începe cu un video […]

Citește mai mult...

luni, 2 octombrie 2017, 6:59 • 49 comentarii

Secureanu și ”Vrăbi” și-au concediat avocata pentru joc dublu: era omul Primăriei și se interesa de ”înregistrările cu Gabriela Firea”!

”Vrăbi”, iubita directorului, a declarat la DNA că avocata Carmen Tease, în loc să-l apere pe Secureanu, a încercat să afle dacă există înregistrări cu Firea. Avocata se declară uluită și spune că ”Secureanu e cel care mi-a spus despre […]

Citește mai mult...

vineri, 29 septembrie 2017, 5:01 • 32 comentarii

Secureanu: ”Emisari ai primarului Firea mi-au cerut bani de campanii! Înregistrările sunt la DNA”

Surpriză în dosarul unde sunt judecați managerul de spital Florin Secureanu și alți 10 inculpați! Gazeta a găsit o declarație unde apare numele Gabrielei Firea. În document, Eugenia Chiriac, iubita lui Secureanu, susține că a predat la DNA toate înregistrările ”cu privire […]

Citește mai mult...

vineri, 29 septembrie 2017, 6:59 • 66 comentarii

Un fenomen nou în România. Pacienții pedepsesc spitalele! ”Din cauza reputației îndoielnice, Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon a ajuns în faliment”, recunoaște chiar managerul acestuia!

Managerul Dragoș Davițoiu confirmă criza din ”Sf Pantelimon”. Numit de cinci luni director, chirurgul este primul director care recunoaște că numărul mic de bolnavi a redus fluxul de bani și a adus spitalul în imposibilitatea de a cumpăra și lucruri elementare. […]

Citește mai mult...

vineri, 22 septembrie 2017, 6:55 • 74 comentarii

Ce se întâmplă cu boxul?

Interviul realizat de colegul meu Marian Ursescu, în Gazeta de ieri și de azi, cu Rudel Obreja deranjează multă lume din sport.

Nu mai știm de când n-au fost atâtea telefoane.

E o neînțelegere la mijloc. Și, cu tot repectul, […]

Citește mai mult...

vineri, 15 septembrie 2017, 4:46 • 30 comentarii

Mihai Covaliu: ”Consilierul meu a făcut o greșeală inadmisibilă! Renunțăm la ideea cu lupul dacic”

Șeful COSR spune că, de fapt, sarcina lui e ca România să ia mai multe medalii la Tokyo 2020 decât la Rio. Dar pe listă nu pune scrima! Covaliu atacă fosta sa federație, acuzând-o că ”Dolniceanu a ajuns pe locul 22 […]

Citește mai mult...

miercuri, 13 septembrie 2017, 6:46 • 50 comentarii

DNA și Înalta Curte au descoperit un serviciu unic al BRD: banca își trimite directorii la clienții cărora le oferă credite de 2 milioane de euro! :)

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Motivarea sentinței din procesul ”Gala Bute” conține fapte care ies pentru prima oară la iveală.

Unele sunt întâmplări mici, dar care descriu un fel de a acționa nu doar al statului, ci […]

Citește mai mult...

joi, 10 august 2017, 7:03 • 74 comentarii

Judecători: ”Felix Tătaru a fost nesincer în fața Înaltei Curți și a luat cei 50.000 de euro fără acte de la Elena Udrea”

Unul dintre cei mai inovativi și mai cunoscuți oameni de publicitate din România  apare în motivarea sentinței din procesul ”Gala Bute”.

Felix Tătaru a lucrat pentru multiple campanii electorale și, în ultima vreme, s-a remarcat ca un susținător al Coaliției pentru Familie.

Povestea […]

Citește mai mult...

miercuri, 9 august 2017, 6:55 • 42 comentarii

Firea a numit la Spitalul Obregia un manager care a lucrat la Primăria lui Pandele, iar firmele cu lucrări supraevaluate au revenit!

S-a ajuns ca în Ayn Rand în ”Revolta lui Atlas”. Competențele și valorile profesionale s-au strâns toate în jurul primarului Pandele în Voluntari și de acolo conduc Bucureștiul. Noul manager de la spitalul ”Obregia”, venit tot din primăria Voluntari, susține […]

Citește mai mult...

marți, 25 iulie 2017, 6:57 • 91 comentarii

Niciun martor audiat într-un an de cercetări în dosarul femeii aduse în pragul morții de transfuzia greșită de la Spitalul CF2

Soțul pacientei povestește cum medicii de la ATI de la CF2 le-au ascuns chirurgilor eroarea. Cea care a salvat-o până la urmă a fost tot un medic ATI, dar de la Spitalul Universitar de Urgență, Adriana Nica, prietena lui Sorin […]

Citește mai mult...

joi, 20 iulie 2017, 6:53 • 24 comentarii

Mâna dreaptă a premierului Tudose se pregătește să o ungă șef la Municipal pe iubita lui Sorin Oprescu!

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

 

Prin decizia 520 din 3 iulie 2017, premierul Mihai Tudose l-a numit pe Florian Popa consilierul său de stat pe Sănătate.

”Florian Popa are o parte a cheilor din Sănătatea din […]

Citește mai mult...

miercuri, 12 iulie 2017, 12:43 • 37 comentarii