Mihnea Vasiliu a demisionat

felicitari pentru cei care au dezlegat sarada. X invocat acum citeva zile pe acest blog era Mihnea Vasiliu. El a anuntat azi ca demisioneaza din functia de director general al MediaPro, insa nu va accepta nici una dintre ofertele pe care le are, ci-si va continua MBA-ul de la Londra plus un statut de consultant pentru doi ani la MediaPro. Practic, probabil ca intre el si Adrian Sirbu s-a incheiat un acord de neconcurenta pentru doi ani.

luni, 21 august 2006, 5:02

felicitari pentru cei care au dezlegat sarada. X invocat acum citeva zile pe acest blog era Mihnea Vasiliu. El a anuntat azi ca demisioneaza din functia de director general al MediaPro, insa nu va accepta nici una dintre ofertele pe care le are, ci-si va continua MBA-ul de la Londra plus un statut de consultant pentru doi ani la MediaPro. Practic, probabil ca intre el si Adrian Sirbu s-a incheiat un acord de neconcurenta pentru doi ani.

Se incheie astfel cariera executiva in MediaPro, cel putin pentru moment, pentru unul dintre cei mai puternici, loiali si creativi manageri nu doar ai companiei, ci si ai pietei de media din Romania.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

Roxana  •  21 august 2006, 17:36

Te misti destul de repede:). In plus, felicitari pentru surse. Sunt doar cateva dintre motivele pentru care am asteptat cu nerabdare acest blog.

Cătălin Tolontan  •  21 august 2006, 17:58

roxana: multumesc

Napy  •  21 august 2006, 18:21

Mda, si eu te-am adaugat in google reader. Esti o sursa interesanta 🙂

Oricum, 15 ani in acelasi loc de munca e suficient. Cred ca avea nevoie de un challenge. Ii urez bafta!

sportBlog.ro  •  21 august 2006, 19:10

Nu ma asteptam sa gasesc blog-ul tau cu stiri si din afara domeniului sportiv.

Cu stiri de genul asta blog-urile vor castiga notorietate …. si lumea va incepe sa inteleaga fenomenul blogging:)

Alexa  •  21 august 2006, 19:13

Da da Roxana are dreptate, si eu speram de ceva timp sa apara ceva precum acest blog in care dl Tolontan sa ne delecteze cu stilul lui si cu informatii cool intr-un cadru mai relaxat decit in ziar…
Bafta lui Mihnea Vasiliu si sa vedem si ce va mai face el dar si cum va merge Media Pro!

Cosmin  •  21 august 2006, 20:05

Interesanta informatie. Probabil ca MediaPro se va descurca fara el, sa ii uram bafta cu doctoratul 🙂

Mihai  •  21 august 2006, 22:30

la cum sa miscat MediaPro in ultimi ani sper sa fie de bine demisia domnulu Mihnea Vasiliu

mihai m  •  22 august 2006, 1:40

Trandafirul se ofili …. Oare incep sa cada petalele ? 🙂

HALLOFAME  •  22 august 2006, 2:46

parerea mea pt titlul d miercuri este : ” PUTEM!!!”

Jugaru Lucian  •  22 august 2006, 7:47

N-am sa-mi ascund parerea despre Olaraiu: cel mai neinspirat antrenor al stelei din ultimii ani.Eu il consider artizanul infrangerii de la Midlesborough unde prin schimbarile facute a dat semnul retragerii,desi era avertizat de meciul englezilor cu Basel.
Nu am inteles nici strategia lui de la Liege.Cum sa-l tii pe Bostina pe banca?O fi el boemul Stelei,dar pe teren nu prea o arata,mai ales in meciurile importante.Si, cum sa-l schimbi pe Nicolita,despre care un redactor al Gazetei spunea frumos dupa meci:”Probabil mai alearga si acum”.
Steaua e in mare dificultate fiind obligata sa joace fara intreg axul central. Ghionea e sufletul si creierul apararii,Radoi capitanul,iar Iacob, pe langa capacitatea de a-si crea singur ocazii joaca un important rol defensiv,hartuind permanent adversarii cu un presing agresiv si neobosit.Toti trei jucatori cu moral,de care Steaua avea mare nevoie lipsesc, si eu ,desi sunt optimist din fire cred ca asta va conta enorm si Steaua nu va trece de Standard.
Pe inspiratia lui Oli nu ma pot baza.

Ionel Antoniu  •  22 august 2006, 8:38

este foarte greu sa fi ANDREI VOCHIN!aproape inposibil.ESTE CEL MAI BUN!

Andrei  •  22 august 2006, 9:25

Ne puteti spune ce inseamna „va continua MBA-ul de la Londra”

Brily  •  22 august 2006, 9:58

Blog-ul asta a fost creat ca sa-si faca tolontan publicitate. degeaba cataline te chinui sa pari super inteligent si dai citate din carti ( de citate ) pentru mine andrei vochin este de departe cel mai bun ziarist. nu are o nexprimare asa filozofica precum a ta dar stie sa descrie un meci pe cand tu ne duci cu vorba, te bagi si un politic ( ca stii vorba aia : la fotbal si la politica se pricepe tot omu ) in loc sa relatezi despre sport. nu doar fotbal despre sport in general cum face topescu la prosport.
PS: vezi ca are dreptate mm pana la urma cu silenzio stampa. ai vazut duminica ca toti dadeau in steaua ca a primit 2 11 m clare…..mi s-a parut incredibil cum porumboiu spunea ca n-au fost. Inseamna ca mergem degeaba la meci. Chiar asa idioti ne crede ? Nu ti-e rusine porumboiule sa zici ca n-au fost 11 metri? dute la sapa si lasane pe noi frate cu minciunile astea. daca nici alea n-au fost….vorbim ca prostii degeaba pe tot felul de forumuri. Torusi lumea a ramas cu ideea ca steaua a fost ajutata de arbotrii….daia are si mm dreptate …uneori. Nu te-am vazut sa iti spui parerea. Sunt curios ce crezi au fost 11 m ( CLARE ) sau nu ???

Romanul  •  22 august 2006, 10:16

Ar fi interesant sa ne tii la curent cu evolutia lui ulterioara… Daca e asa bun nu cred ca va ramane consultant pentru Media Pro avand in vedere ca a plecat de la ei… (cu toate ca are presupusa intelegere referitoare la concurenta)

Alcide  •  22 august 2006, 10:34

La cele doua intrebari exista un singur raspuns AMANDOI!
Carlos- Saban; Goian; Baciu; P.Marin- Oprita; Cristocea; Paraschiv; Bostina- Dica; Badea.
Se poate, nu?

Catalin  •  22 august 2006, 11:11

Echipa lui Alcide mi se pare foarte buna, excelenta chiar. Iar domnul Olaroiu trebuie sa shtie ca schimbari se pot face shi in minutul 20 daca ceva nu merge. Forza Steaua.

Catalin  •  22 august 2006, 11:18

Apropo, shtie cineva de ce nu joaca Sabaan? Eu l-am vazut doar in 2 meciur dar mi s-a parut ca s-a descurcat bine. Mie mi se pare mai sigur pe el decat Nesu.

fanne23  •  22 august 2006, 11:37

Lasati-l pe Olaroiu sa faca echipa, ca pana la urma el e antrenorul si el cunoaste cel mai bine dispozitia de joc a fiecaruia! Va sti el pe cine sa foloseasca. Oricum cred ca meciul va fi unul de asteptare, deoarece nici una dintre echipe nu este in criza de timp si, cel mai probabil, nu vom avea un meci asemanator ca ritm cu cel din tur.

fanne23  •  22 august 2006, 11:40

Sabaan s-a descurcat bine, chiar f bine in meciuri cu o incarcatura total diferita. (nu putem compara Standard cu Gorica)

Iann  •  22 august 2006, 11:43

Dragilor, imi pare rau dar cred ca Mihnea Vasiliu nu va juca totusi pentru Steaua.

Brily  •  22 august 2006, 11:48

cum ganditi bai nene o echipa fara lovin? voi chiar nu aveti habar de fotbal daca ganditi ca poate sa joace cristocea mijlocas cental in lo sa joaca cu lovin si para la inchidere mai ales ca iti convine un egal si nu trebuie sa ataci din prima. si chair dac trebuia lovin e batut in cuie . echipa incepe cu el. nici mie nu-mi place foarte mult de el. preferatul meu e ghionea despre care vad ca se scrie extrem extrem de putin fata de goian . N-ati vazut si voi ca singurele intrebari sunt legate e oprita si bostina?

PS: DAU PARIU CU ORICINE CA OLI INCEPE CU OPRITA SI BOSTINA TITULARI. PE ORICE SUMA LA ORICE ORA !!!

fanne23  •  22 august 2006, 11:50

Avand in vedere ca in aparare vom avea tripleta Nesu, Baciu, P. Marin, jucatori rapizi, mobili, insa deficitari la jocul aerian, iar in atac va lipsi Iacob, Steaua va suferi la capitolul defensiva fazelor fixe. Coraborate cu iesirile mai putin inspirate ale lui Carlos cred ca Steaua trebuie sa priveasca cu maxima atentie orice corner. In rest echipele probabil vor astepta repriza a doua sau finalul pentru a lovi decisiv si cu siguranta nu vom marca asa norocos ca in tur. Mizez pe un 2-1 pt Steaua.

fanne23  •  22 august 2006, 11:51

BOSTINA nu va juca 100%. Surse sigure.

Abadon  •  22 august 2006, 11:52

Da,nu joaca saban pt ca e varza. E slab,nu are meciuri in picioare ,un jucator de mana a doua.
Cat despre bostina-cristocea,nu prea conteaza,pt ca Oli va face oricum mutari ‘fantastice’ ca la Boro si mergem in Uefa.
Steaua se va apara ,mai nou nu stie cum spre nefericirea noastra, iar Standarrd ne va in vinge la noi acasa .

Titlul Gazetei de joi va fi: „Pacat! Atat de aproape si totusi prea departe”

Abadon  •  22 august 2006, 12:03

Din pct. meu de vedere exista 3 mari vinovati :
1 .antrenorul : Oli boy .Uneori e bine pt. prost cand nu stie acest lucru,dar e f. rau pt ceilalti. Oli nu tie ca e prost la fotbal si continua sa faca pe marele antrenor.Ex: stiind ce portar „de clasa moniala” are,cum de n-a cerut aducerea unor portari ? De ce nu aduce mijlocasi ofensivi? Cum se face ca toate echipele cauta si gasesc ,numai Steaua nu gaseste ?
Citat reprezentativ pt Oli in cazul Mazilu :”Gigi,nu-ti strica banii,da-mii mie!”
2.Gigel Becali : Ceva se intampla cu omul asta .Nu mai baga bani,umbla cu palarii .E un semn de intrebare aici ,faptul ca Copos,subliniez Copos,cel mai zgarcit , aduce 3 jucatori de la Sportul si Gigel nimic!!! Ar pute fi sfatuit gresit ca in politica.Totusi n-are scuze.
Citat reprezentativ: „Ovidiu Petre vine la Steaua numai liber de contract ”
3.MM. MM cred ca vine de la Maramures nu de la Mihai Stoica ,alias the hooligan. Si asta e expert in fotbal .Acelas sfat catre Gigi:”Mazilu nu-si merita banii”.Saban,CARLOS si toti cei liberi de contract ,numai ei pot veni la Steaua.

Oricat de stelist as fi trebuie sa recunosc ca numai un miracol ar face sa ne calificam in CL.

HotNews » Mihnea Vasiliu a demisionat de la Media Pro  •  22 august 2006, 12:32

[…] Buzz-ul din piata se confirma, la Catalin Tolontan. Mihnea Vasiliu pleaca de la Adrian Sarbu, spune redactorul-sef de la Gazeta Sporturilor. Erau zvonuri care il dadeau pe Vasiliu la Vantu, probabil ca publisher pentru fostul trust Academia Catavencu. Acestea par a se infirma, dupa sursa citata, care spune ca, probabil, Sarbu si Vasiliu au negociat o neimplicare a aceluiasi in piata, pe un interval de doi ani. […]

» Blog Archive  •  23 august 2006, 10:37

[…] Au mai scris despre asta Iulian Comanescu, Petrisor Obae si Catalin Tolontan. […]

andrei  •  23 august 2006, 10:38

O ALTA RATARE ISTORICA IN LIGA CAMPIONIIILOR % .

unu  •  23 august 2006, 19:36

Jenant!

Colegii de la Ev Z si Petrisor Olae scriu azi despre asta (http://www.evz.ro/article.php?artid=269539) complet anapoda.

Se minimalizeaza grav rolul si locul lui Mihnea Vasiliu in MediaPro, iar baiatul ala care semneaza sa se ascunda repede si sa nu se mai dea jurnalist media (ca pe langa ca face dezacorduri gramaticale, se vede ca habar nu are, daca nu stie cine e si cu ce se ocupa unul dintre cei mai grei oameni din industrie).

Pai Mihnea Vasiliu nu se ocupa de Mediafax (www.mediafax.ro) si Publimedia (www.publimedia.ro) ci si de multe, multe, altele. Era seful tuturor operatiunilor lui Sarbu, extra-TV. Adica cinemauri (inclusiv Multiplex Mall), studiouri de film, muzica, tipografii.. etc etc.

Pai ce inseamna MediaPro si toate alea este pana si pe siturile grupului Pro! Profesionistii lu peshte…

Pai din ce scrie habarnistul asta acolo se deduce ca Mihnea V era seful a doi sefi (Stanca si Vulpe), ceea ce e departe, departe, departe de adevar.

Habar nu ai, Obae!!!
De Ringier cine se ocupa?!:)
Stii?!

Petrisor Obae  •  24 august 2006, 10:03

In mod normal, nu ar trebui sa raspund cuiva care, pe de o parte, se ascunde in spatele unui nickname cind acuza pe cineva si, pe de alta parte, apeleaza la cele mai injositoare mijloace, respectiv „misto-ul” ieftin legat de numele cuiva. Fac o exceptie.
„Unu”, esti total neinformat!
Stiu foarte bine ce face si ce inseamna Mihnea pentru industrie. Doar pentru simpla ta informare, iti spun ca am lucrat vreo trei ani in MediaPro, la Mediafax, iar Mihnea chiar mi-a fost sef.
Daca esti ziarist (eu presupun ca nu ai nici o legatura serioasa cu presa!), ar trebui sa stii cel putin doua lucruri: 1. rigurozitate te obliga la abordari serioase si obiective ale subiectelor si 2. Intr-un spatiu limitat, incerci sa spui cele mai importante lucruri. Am punctat citeva din zonele acoperite de Mihnea in spatiul pe care l-am avut.
Tot pentru informarea ta, iti spun ca scriu despre media de vreo sapte ani.
Blogurile sunt un spatiu excelent pentru discutii, dar cind ataci pe cineva, este de bun simt sa iti dezvalui identitatea.
Te astept pe adresa la petrisor.obae@evz.ro

Petrisor Obae  •  24 august 2006, 10:04

Ultima propozitie se va citi „Te astept la adresa petrisor.obae@evz.ro„. Graba, ce sa-i faci!

elenalog » Blog Archive gsp.ro si cum reusesc intotdeauna ziarele de sport / sau / am o groaza de vizitatori pe blog si pot sa scriu ce vreau ;-) «  •  25 august 2006, 14:19

[…] Dupa care prima pagina de astazi a GSP. Aplauze… Dupa care concursul GSP de scos la picnic… Aplauze. Dupa care forum, cu publicitate cu tot, utilizabil, utilizat… Dupa care blogurile GSP, powered by WordPress evident, dupa care toata lumea din tramvaiul 41 care citeste GSP… Dupa care Catalin Tolontan care are un blog care merge dincolo de sport la ceea ce face el si mai bine, adica newspaper management la care trebuie sa privesti, inveti si taci, asta cand nu pui extrem de multe intrebari… Aplauze…. Ma dor mainile de cand tot aplaud [m-am accidentat incercand sa sparg un cd. tipic feminin, vor spune unii… si ce daca] Nu inteleg pasiunea pentru sport a oamenilor, dar sunt tentata sa ma molipsesc… […]

zoso  •  26 august 2006, 10:54

🙂

Lucian MATEESCU » Blog Archive » Mihnea Vasiliu – biografie subiectivă  •  17 septembrie 2006, 15:34

[…] De curînd zicea lumea că ar fi părăsit Mediapro, alături de Sorel. […]

{net} Care e faza cu Bigfoot in Muntii Vrancei? « czorzini.com // HIT-HOT nuzic station  •  24 februarie 2008, 20:54

[…] avea si o nuanta ironica pentru oamenii din media, pentru ca Mihnea Vasiliu se numeste si fostul director general al Media Pro, care ar fi absolvit si cursuri de inginerie printre altele. Deci, stie cineva mai […]

Comentează