Sorel Radu pleaca din MediaPro

Sorel Radu, seful vinzarilor de publicitate din MediaPro, a anuntat astazi ca, dupa 13 ani, a decis sa paraseasca trustul. Sorel Radu a coordonat initial vinzarile de publicitate in compania de presa, iar apoi a fost numit peste toate operatiunile extra-TV ale Media Pro. E cotat drept unul dintre cei mai buni vinzatori de pe piata, mai multi directori ai departamentului de publicitate din presa scrisa fiind formati sub conducerea sa. 

marți, 29 august 2006, 3:51

Sorel Radu, seful vinzarilor de publicitate din MediaPro, a anuntat astazi ca, dupa 13 ani, a decis sa paraseasca trustul. Sorel Radu a coordonat initial vinzarile de publicitate in compania de presa, iar apoi a fost numit peste toate operatiunile extra-TV ale Media Pro. E cotat drept unul dintre cei mai buni vinzatori de pe piata, mai multi directori ai departamentului de publicitate din presa scrisa fiind formati sub conducerea sa. 

Comentarii (28)Adaugă comentariu

Cătălin Tolontan  •  29 august 2006, 15:56

Nu pot sa inteleg care este legatura intre ProTV si sport? Ce daca a demisionat? Ce daca pleaca Teo?

claudiu  •  29 august 2006, 15:58

mihnea, acum sorel. se zvoneste si de teo. se destrama mediapro? ultimul sa stinga lumina 😀

Cătălin Tolontan  •  29 august 2006, 15:58

Te rog sa nu maipostezi asa. Nu e nici o legatura. Pur si simplu un blog exprima si alte preocupari.

Iann  •  29 august 2006, 16:09

Dar de ce ai pus acest post la sectiunea Fotbal Intern?

Cătălin Tolontan  •  29 august 2006, 16:16

iann: o eroare, scuze, modific

Iann  •  29 august 2006, 16:25

In afara de C_t_l_n_ si M_r_l_ si tipul de la Sanoma cine mai este?
Sau de fapt ce au avut extraordinar acesti oameni (el, mihnea). Au fost acolo cand trebuiau, au crescut odata cu piata, au fost vizionari, au fost altfel decat altii?

Cătălin Tolontan  •  29 august 2006, 16:37

Iann: Valoare. Asta cred ca au avut Mihnea si Sorel. Au muncit mult si au inteles perfect ca ziarele/revistele sint produse cu doua piete simultane: public si publicitate. De ani de zile, MediaPro are share of revenue mai mare decit share of voice. Nu doar pe TV! Cu exceptia lui ProTV Magazin, ziarele si revsitele de acolo nu sint produse de masa, insa sint ferm pozitionate si vindute cu o charisma exceptionala. Incaseaza mult mai mult decit cota de piata pe care o au. Asta se obtine din management.

Milka  •  29 august 2006, 16:53

Nu ne-ai spus unde pleaca. Sau are si el de finalizat un MBA (ca si prietenul lui, Mihnea)? Din explicatia cu MBA-ul personal nu am inteles decat ca desi sunt cotati ca fiind unii dintre cei mai tari manageri de media de pe piata, simt si ei nevoia de profesionalizare. Si sincera sa fiu, ma bucura.

jurnalismonline.ro » Blog Archive » Inca o plecare din Pro  •  29 august 2006, 17:06

[…] (mersi Iann k m-ai tras de maneca) Tolontan anuntza ca pleaca din Media Pro si seful vanzarilor de publicitate, Sorel Radu, care era in trust de 13 ani.. […]

zoso  •  29 august 2006, 17:18

bai, asti care va ocupati de blog.
creati niste useri tolontan, c tolontan, catalin tolontan
ope unu dintre ei logati-l pe autor, ca sa nu mai poata posta si altii cu acelasi nick.

raduionescu.ro » Inca o plecare din Media Pro: Sorel  •  29 august 2006, 17:29

[…] Sorel Radu, directorul de vanzari, tot din generatia veche (la fel ca Mihnea), pleaca si el. E sigura, data la Tolontan (vorba aia – din grup) si confirmata pe email de cineva chiar din grup. Super greuceanu in vanzari, probabil cel mai bun pe zona media. Oare se duc amandoi la Shikidim Media sau cum se cheama noul investitor turc pe media care are milioane de dat pe de-alde teo, dan negru – probabil si tociu & palade si Duban de la loto? […]

Inn  •  29 august 2006, 17:42

urmeaza dragos stanca. va dau in scris!! incepe sfarsitu!

Milka  •  29 august 2006, 17:46

Sfarsitul cui, Iann?Daca pleaca Stanca inseamna ca e sfarsitul Media Pro-ului? Sa fim seriosi!

Milka  •  29 august 2006, 17:46

Inn, scuze…

Iann  •  29 august 2006, 17:51

PRECIZARE: Inn NU E IANN

Milka  •  29 august 2006, 17:54

🙂 Am observat. Ai un stil inconfundabil.

paul hasas  •  29 august 2006, 18:37

Si ce vrei sa zici cu asta?maine vor scoate altii si mai buni..probabil ca e si meritul media pro ca au fost f buni si mai ales ca i-a descoperit.
nu stiu d ece scri mereu depre media pro scrie te rog si despre antena 1…de ce nu scri despre calitatea trans,misiilor meciurilor dspre telenovele care se numeste sportul de la antena …despre senzationalii comentatori..despre asta de ce nu scri?
sti in momnetu cand scri f mult despre cineva sau despre ceva inseamna ca-l invidiezi..cred ca iti doresti sa fi si tu acolo altfel nu te-ar interesa

paul hasas  •  29 august 2006, 18:41

care sfarsit …haideti ma

inn  •  29 august 2006, 20:34

paul, milka:
vasiliu, sorel, stanca, boncea si foarte putini altii inseamna infinit mai mult decat puteti crede. inseamna know how, cifre, business planuri… si, cel mai important, inseamna alti oameni cheie, care ii vor urma. nu vorbim de vedete gen andrei gheorghe care luat din sistemul pro a devenit un zero, vorbim de oameni cheie, de management, din spatele lucrurilor. si atentie, nu e vorba aici de televiziune, ci de mediapro. un alt om de acest gen a fost sorin enache de la protv. care a plecat la antena 1 si apoi realitatea. ce a facut? vezi cu ochiul liber: cum era si cum e antena, ce era si ce e realitatea? eu zic ca e de urmarit ce se intampla acolo… apropo de vedete, pleaca si teo.. apropo de altii, vom vedea. watch out!

Iann  •  29 august 2006, 22:05

Inn: Puteai sa iti alegi un nick mai inspirat.
In alta ordine de idei nu incepe nici un sfarsit.
Si da-mi voie sa te contrazic: Ce este Antena nu este opera lui Sorin Enache ci a lui Sorin Oancea. Enache a trecut pasager (cred un an si jumatate) si poate a mai aranjat niste lucruri. Apoi a trecut la Realitatea unde nu se stie care cui e sef el vs Sergiu Toader (care director general care presedintele CA sau Project Manager).
Chiar daca au know how, cifre, business planuri o afacere nu se darama asa usor.

mihail  •  30 august 2006, 9:21

au plecat mai multi in ultima vreme; anul trecut au plecat d. gradea, de la stiri o gramada s-au dus la realitatea, etc.

ASG  •  30 august 2006, 14:18

Plecarea lui Sorel Radu era intr-un fel iminenta, spectaculoasa, a fost insa „retragerea” lui Mihnea Vasiliu. Totusi Media Pro ramane cu boss-ul care de altfel a invatat alaturi de ceilalti ce inseamna media si modul in care ea se dezvolta. As vrea sa nu uitati ca project menegerul de al Realitatea Tv, Sergiu Toader, a plecat tot din Pro TV, chiar el spune ca in perioada de inceput (pionerat), 95-96 se faceau foarte multe greseli, dar au invatat cu totii sau perfectionat si acum conduc diferite televiziuni si unii dintre ei o fac chiar bine

Goso  •  30 august 2006, 15:26

Este cumva adevarat ca plecarea lui Mihnea Vasiliu are legatura cu dosariada din presa?

Iann  •  30 august 2006, 15:46

N-are frate nici o legatura.

Bogdan  •  30 august 2006, 20:19

CAMPIONATE.RO
GALERIE FOTO INCENDIARĂ / Logodnica lui Toni, mai bună ca a lui Buffon!
Marta Cecchetto, prietena atacantului Luca Toni, a înlocuit-o pe Alena Seredova, viitoarea soţie a lui Buffon, la celebra emisiune „Domenica Sportiva”, de pe Rai Due.

misto! mai vrem dezbracate, veti fi tot mai accesati dar mult mai dezbracati. succes!

costelk  •  30 august 2006, 21:02

Of course!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar tocmai pentru ca este o masura POZITIVA si fara vreun cusur, mafiotii din frf nu vor nici sa o auda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seriozitate le trebuie lor?!!?!!

costelk  •  30 august 2006, 21:03

Sorry, vorbeam despre Dorinel Munteanu dar am postat gresit.

Lucian MATEESCU » Blog Archive » Sorel Radu – biografie subiectivă  •  17 septembrie 2006, 15:38

[…] De curînd zicea lumea că ar fi părăsit Mediapro, alături de Mihnea. […]

Comentează