Schimbari in publicitatea pe net

NetBridge e in negocieri avansate cu Jurnalul National pentru a prelua vinzarea de publicitate pentru site-urile dezvoltate de ziar, asta dupa ce, conform Orlando, a pierdut Capital (SMI) si port.ro (Arbo). Tot NetBridge, anunta Comanescu, va vinde Vodanet.  

vineri, 12 ianuarie 2007, 3:04

NetBridge e in negocieri avansate cu Jurnalul National pentru a prelua vinzarea de publicitate pentru site-urile dezvoltate de ziar, asta dupa ce, conform Orlando, a pierdut Capital (SMI) si port.ro (Arbo). Tot NetBridge, anunta Comanescu, va vinde Vodanet.  

Comentarii (18)Adaugă comentariu

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 15:20

Sincer, nu inteleg ce aduc bun aceste firme specializate in vinzarea de publicitate. Pana la urma, tot firmele care sunt luate la tinta in Occident, gen McDonalds si alti vanzatori de junk food, sau initiatorii unor proiecte cel putin dubioase, gen Gabriel resources, cumpara publicitate.
Chestia HM Revenues a fost interesanta, dar totusi, un exemplu singular.

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 15:23

Uite un posibil target pt publiciate: Tesco of UK. Profit spectaculos, calitate, organizare. Am cumparat de la Tesco si la Praga, si la Budapest. De ce oare or fi „banati” tipii in Romania?

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 15:28

Apropos de investitori (gen minerii de la Gabriel), ultimul dvd recorder care l-am cumparat (un Panasonic) e asamblat in Slovakia. Mi-ar place sa citesc in GSP un articol despre talentul nostru de a alunga investitorii de calitate.
I hope I’ve remained on topic 🙂

Zukko  •  12 ianuarie 2007, 16:09

Tesco nu sunt „banati” in Romania. Urmeaza sa vina, la brat cu Wal-Mart. Doar ca strategia lor e diferita fata fata de cea a celor de la Carrefour, Cora, etc., asta si pt. k sunt mult mai puternici. Wal-Mart chiar a declarat k nu se pune problema DACA sa vina in Romania, ci CAND. Ei acum sunt interesati de piata din sud-estul asiei si au spus k asteapta ca lanturile de hypermakerturi existente sa isi consolideze pozitia, apoi vin si ei. Tesco e recunoscuta pt. strategia de a intra pe piata cu preturi f. sczazute (aproape de dumping, la limita legii), omoara concurenta sau chiar cumpara direct celelalte companii, si, odata ce-au ramas singuri, practica niste preturi ceva mai mari.

Becalitate  •  12 ianuarie 2007, 16:13

becalizare.ro

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 16:31

Tolo, pot sa-ti propun un concurs de teme funny, pt blog sau GSP?

Uite, eu propun prima tema:

FRF ca un brand national ori european!

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 16:34

@Zukko: inteleg, cehii, ungurii, sunt saraci si au adus pe tesco repede, ca sa poate cumpara ieftin.

Noi, romanii, nu ne preetam la chestii de genul acesta: cumparam la pret dublu de la Metro, in conditii, adesea, specifice unui depozit, si asteptam apoi sa vina Tesco cu preturi adevarate.

Iann  •  12 ianuarie 2007, 18:11

Eu credeam ca jurnalul o sa il vanda clir media. Sau poate media consulta? Ma rog, nu stiu, ca am auzit ca e concurenta pe proiecte in intact.
Site-urile publisherului „Unlimited Sport Media” raman tot la adevolution sau o sa aiba propriul departament de vanzari?

Arhi  •  12 ianuarie 2007, 18:13

Se vinde vodanetul?? Si Stan ce face? Cine-l mai angajeaza?? Doamne, eu care ma gandeam ca au spart piata cu andreeaesca.ro si ovidiuioanitoaia.ro. Vad ca m-am inselat :))

dudu  •  12 ianuarie 2007, 18:26

Gant cere 5 milioane de euro pt Gregoire!!

11/01/2006

Le manager de La Gantoise, Michel Louwagie, a fait savoir que le club ne voulait pas laisser Christophe partir durant la trève hivernale. „Nous ne voulons laisser filer aucun joueur de l’équipe de base. A moins que le Dinamo Bucarest ne soit prêt à débourser 5 millions d’euros mais je doute que le club roumain dispose d’une telle somme.”

Arhi  •  12 ianuarie 2007, 18:53

Bai, eu mor cu astia care comenteaza d-ampulea, doar ptr ca au si ei ceva de zis despre ceva.
Frate, scrie aici despre La Gantoise si nu vad eu??

Cristian Raduca  •  13 ianuarie 2007, 12:17

Salutare,

Io am un mic-mare diferend cu profu’ meu de la master. El zice ca presa scrisa e in declin (ceea ce e normal; dar el nu vede, ca pe alta parte, cresc volumul, calitatea si cititorii ziarelor elkectronice) si ca din presa on-line nu se castiga mai nimic. Tolo, lamureste-ma, gsp castiga din bloguri si presa pe net?

Jurnal de Oradea – blogging is trendy » Prostitutie la nivel inalt  •  13 ianuarie 2007, 12:44

[…] 1.Toata lumea pupa Netbridge in fund, inclusiv Tolontan, nu e nimic, mai nou asta e trend-ul. […]

Gazeta.Roz – cea mai roz echipa din Romania » Blog Archive » Schimbare de scutece  •  14 ianuarie 2007, 11:23

[…] detalii […]

*  •  14 ianuarie 2007, 18:09

daca tot se fac schimbari, scoateti si voi reclama la tentativa aia de bere. my friends know why.

adrian  •  15 ianuarie 2007, 3:27

stiu ca nu prea are legatura da iti zic si tie…
si poate asa o vad mai multi:
am demarat o noua initiativa: blogerii romani merita sa fie si ei recunocuti ca jurnalisti!
citeste aici ( http://www.boioglu.ro/bloggerii-romani-jurnalisti-liber-profesionisti/ ) si spune-mi ce parere ai.
nu e spam, chiar am nevoie de feedback! asa ca citeste si da mai departe!

jurnalismonline.ro » Blog Archive » Jurnalul s-ar baga cu Netbridge  •  15 ianuarie 2007, 16:40

[…] zice Catalin Tolontan, care stie despre ce vorbeste, mai ales ca ziarul pe care il conduce e in acelasi trust cu JN.. […]

Cosmin  •  15 ianuarie 2007, 17:25

@ adrian – am vazut mesajul asta pe multe bloguri –> e spam! si e un spam prost, ca nici linku nu iti merge acum… deci ai „muncit” degeaba.

naspa!

Comentează