Liga Vicecampionilor (wikiarticol scris impreuna cu cititorii)

Va invit sa scriem impreuna un articol despre sansele echipelor romanesti de a ocupa locul doi in campionat si de a juca apoi in grupele Ligii Campionilor.
Va multumesc, imediat voi posta prima fraza a articolului si apoi le astepte pe celelalte, de la voi.
Iata inceputul:

miercuri, 24 ianuarie 2007, 11:35

Va invit sa scriem impreuna un articol despre sansele echipelor romanesti de a ocupa locul doi in campionat si de a juca apoi in grupele Ligii Campionilor.
Va multumesc, imediat voi posta prima fraza a articolului si apoi le astepte pe celelalte, de la voi.
Iata inceputul:

„Steaua 39, Rapid 36, CFR Cluj 36, Poli Timisoara 32. Sintem in fata clasamentului. Si in interiorul intrebarilor. La finalul anului, Steaua parea favorita sa prinda locul doi, singurul pe care Dinamo l-a lasat pe domeniul public. 

Acum, cei din Ghencea au ramas fara Dica si n-au transferat, deocamdata, decit un caz, pe Andrey. La Rapid a aparut Ganea si pare ca-si intra in viteza Mazilu. E adevarat, vor spune stelistii, da’ si la noi primavara ii va readuce pe Radoi si pe Iacob.

Lupta pentru bani poate incepe. Pentru ca e o poveste despre bani. Si, aproape de fiecare data, Steaua a cistigat cind a fost vorba de bani. Campionatul trecut a fost adjudecat de echipa lui Olaroiu, zic rapidistii, nu printr-un plus evident de valoare, ci printr-o lupta fara scrupule, pe toate fronturile. Mai ales pe cel de la Vaslui.

In spatele banilor se afla oamenii totusi. Ezitarile lui Olaroiu contra blazarii lui Razvan Lucescu. Si ghinioanele ambilor. Programul Rapidului e mai dificil.

CFR si Poli sint la faza in care aduna aplauze pentru investitii, culeg victorii cu echipele mici, dar nu izbutesc sa faca mare lucru in intilnirile cu granzii. Iar meciurile directe sint vitale nu doar pentru ca punctele se dubleaza, ci mai ales pentru ca injecteaza moral.

Rapid are dezavantajul ca va incepe sezonul pe teren strain, unde a fost pedepsita sa joace. Asta daca giulestenii nu vor gasi o cale de apel. Inca o data: e ca la Paris – Dakar, ceea ce se intimpla in afara cursei, calitatea staffului, totul conteaza!

Macel sau lupta? Pe teren sau in media? Poarta sau soarta? Vom vedea! Mai e o luna pina la cel mai aprig retur din istoria fotbalului nostru.

Au contribuit: tolo, cristic, Xulescu, RicaNeaga, Razvan Prepelita, florin 1972. Titlul a venit de la Alex

Articolul a fost incheiat. Va multumesc pentru participare! 

Comentarii (109)Adaugă comentariu

lalala  •  24 ianuarie 2007, 13:58

cred k doar intre Steaua si Rapid se va duce lupta asta pt k cfr are prea multzi jucatori noi iar poli e prea departe din toate punctele de vedere

hugh hefner  •  24 ianuarie 2007, 14:04

Cititorii sunt in majoritate bucuresteni, de unde neincrederea ca vreo echipa provinciala ar putea ajunge pe loc de liga campionilor. Asta daca nu cumva aceste fraze au fost nascute din aroganta de Bucuresti, capitala europeana…

Larry Flint  •  24 ianuarie 2007, 14:09

hugh hefner, 2 echipe sunt bucureshtene. Locul lor in clasament este deasupra celor 2 vestice. Cand o sa terminatzi shi voi cu obsesia „miticilor” poate o sa pricepetzi ca vetzi avea echipe care sa lupte pt titlu cand veti baga mai multi bani in fotbal. Pikard out.

Cluju  •  24 ianuarie 2007, 14:26

Parerea mea: CFR pe locul 1, Steaua pe 2, Rapid pe 3, Poli pe 4, Dinamo pe 5.Dinamo pierde 10 meciuri din 15 in retur.CFR castiga 14 si un egal.

Alex  •  24 ianuarie 2007, 14:30

Cluju, dar acolo, la voi, in Gruia, s-a stabilit o limba comuna sau cum o sa va descurcati? Eu zic sa invete toti maghiara!

hugh hefner  •  24 ianuarie 2007, 14:49

Pai trebuie sa fii mititel sa nu observi potentialul unor echipe de liga campionilor in Timisoara sau Cluj, in comparatie cu Rapid sau Dinamo.

Lica Flinta  •  24 ianuarie 2007, 15:11

OK hugh, explica-mi pe indelete unde-i potentzialul ala de care vorbeshti. Finala Intertot a fost mai degraba o exceptzie. Pe artizanul ei l-ati dat afara, deci unde-i potentzialul? La Timishoara zici ca-i sala de ashteptare, de am ajuns sa ma gandesc ca nenea Iancu spala bani acolo.

Dr@Gosh Efrim  •  24 ianuarie 2007, 16:10

ce titlu de kkt…nu are nici o originalitate…prima data a fost folosita aceasta sintagma in finala champions league din 1999 cand manchester united si bayern munchen au ajuns sa-si dispute finala din postura de vicecampioane nationale, in conditiile in care atunci erau foarte putine cazuri in care participau in liga 2 echipe din aceeasi tara…domnule tolo, ar trebui sa stii k acest titlu a fost si in pro sport, la care activati dvs atunci…n-are nici olegatura semnificatia de atunci cu cea de acum, dar puteati alege un titlu mai reprezentativ pentru situatia de acum…

hugh hefner  •  24 ianuarie 2007, 17:35

Se vede Budapesta, capitala-muzeu a Europei Centrale, curand in UCL?

Comentează