Replică la mesajul lui Tudor Giurgiu

Îi mulţumesc pentru raspuns lui Tudor Giurgiu, dar rămîn la părerea că un manager nu se poate delimita sistematic de gesturile oamenilor săi şi ale companiei pe care o conduce! Cît despre excursul istoric, e într-adevăr patetic să crezi că ultimele redute neelectrificate ale României vor ajunge paşalîc turcesc printr-o antenă de satelit care transmite fotbal. Nu eleganţa şi deschiderea îi lipsesc lui Tudor Giurgiu, ci implicarea şi autoritatea. De ele este nevoie şi la o televiziune publică. Sau mai ales la o televiziune publică.

joi, 8 februarie 2007, 4:38

Îi mulţumesc pentru raspuns lui Tudor Giurgiu, dar rămîn la părerea că un manager nu se poate delimita sistematic de gesturile oamenilor săi şi ale companiei pe care o conduce! Cît despre excursul istoric, e într-adevăr patetic să crezi că ultimele redute neelectrificate ale României vor ajunge paşalîc turcesc printr-o antenă de satelit care transmite fotbal. Nu eleganţa şi deschiderea îi lipsesc lui Tudor Giurgiu, ci implicarea şi autoritatea. De ele este nevoie şi la o televiziune publică. Sau mai ales la o televiziune publică.

Comentarii (212)Adaugă comentariu

rahoulle  •  8 februarie 2007, 22:28

old_reddog…la timisoara sau la craiova…ar fi vanatoare:)…ca tot se lauda un anume patron…ca ei joaca oriunde acas…in afar de timisoara sau craiova exemeple date de tine eu le propun sa vina la cj…culmea aici dinamo nu ar avea probleme…mai greu pt gazde 😉

ionica  •  8 februarie 2007, 22:43

@Ionut mare hacker tolo .. ti-a nenorocit browserele zici? 😀

Ionut  •  8 februarie 2007, 23:14

Ionica, mai vezi tu undeva mesajul meu ;)? N-am si eu dreptul la opinie aici, domnule Tolontan, Ceausescu a plecat, dar dumneavoastra inca mai traiti in acea epoca.

Ionut  •  8 februarie 2007, 23:17

Aveti grija la comentarii, orice critica pentru „domnul” Tolontan se sanctioneaza cu stergerea mesajului/ban, acum depinde si de dispozitia domnului Tolontan. Noua generatie cere dreptul la exprimare. Libertateeeeeeeeeee 🙂

ionica  •  8 februarie 2007, 23:23

@Ionut totusi ce ziceai in post-ul ala?

Ionut  •  8 februarie 2007, 23:30

Ziceam ca l-am criticat pe domnul tolontan, in modul cel mai civilizat posibil si cred ca am un fel de ban.

P.S.:Cu Firefox si Opera nu pot sa intru pe bloguri pentru ca imi apare „Forbidden
You don’t have permission to access /gsp/2007/02/08/oscarurile-fotbalului-romanesc/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at http://www.blogsport.ro Port 80″

nayram  •  8 februarie 2007, 23:42

cred ca pana la urma o sa castige in instanta tvr-ul daca este asa cum spune giurgiu si nu cred ca turcii vor trnsmite ei derbyurile ligi 1.dar pana la urma ce ai tu cu giurgiu?tolontane ai uitat ca ai fost intr-o situatie similara cand ai plecat de la prosport?intai sa iti vazi paiul din ochiul tau .rusine tolontane in locul tau nu as mai spune nimic.

andrei13  •  8 februarie 2007, 23:45

Si daca Tudor Giurgiu a intrat in tot acest scandal cu buna stiinta?
O sa ma explic. El stie ca o eventuala actionare in justitie va da castig de cauza TVR-ului, caci in mod cert Telesportul nu a respectat cele 30 de zile de „pasuire” prevazute – se pare – in contract. Numai ca Tudor Giurgiu nu se intelege, de fapt nu s-a inteles din primul minut, cu cei din redactia sport a TVR, care se considera stat in stat. Iar acum le-a copt cea mai tare capcana pe care o putea inventa. Asa, curata si TVR-ul de Enachescu, Todan si altii ca ei si recastiga si drepturile de transmisie a fotbalului. Nu degeaba cei care vor dori sa plece de la sport vor fi pusi sa semenze un act ca nu vor mai reveni niciodata in tvr…

keyser soze  •  8 februarie 2007, 23:52

Sorin Georgescu are dreptate..Tvr`ul are altfel ce cativa ani..Iar Tudor Giurgiu s`a dovedit competent ..atat in cadrul tvr cat si (zic eu) in regie..Domnul Tolontan incearca intotdeauna sa taie si sa spanzure fara a lua in considerare toate elementele auxiliare

No Steaua !  •  8 februarie 2007, 23:54

In concluzie: n-are rost efortul sa va mai atacati pe-aici, ca ala e vinovat, ca alalalt …
Tot ce stim e ca nu mai are farmec acest retur de campionat, odata ce Dinamo ia la pas titlul, iar Jiji Fecali are prieteni (Corleone si Sandu mai ales) blindati cu bani de catre el, care-l vor ajuta cat pot mai mult (ca si-n ultimii 2-3 ani) sa-l rasplatasca cu banutii luati din CH. LEAGUE.

StefanD  •  9 februarie 2007, 0:56

Sa inteleg ca la voi exista implicarea şi autoritatea?
Nu poate fi decat Voiculescu. Naspa

deco  •  9 februarie 2007, 1:45

rahoulle@tu esti prost sau te faci ca nu esti prost?

turcu  •  9 februarie 2007, 1:46

kanal d lupta kanal d!!!!!!! forza kanal d ,forza kanal d !!!!!!

rahoulle  •  9 februarie 2007, 1:46

pe SPT(SPORT TOTAL )nu intra nimeni?

Zufzuluf – TVR, la mila telespectatorilor  •  9 februarie 2007, 2:04

[Incredibil de penibil! cei de la TVR au lansat pe site-ul propriu un sondaj prin care roagă telespectatorii să voteze dacă ar vreme să vadă Liga lu’ Mitică la postul public.]

rahoulle  •  9 februarie 2007, 2:10

cine-i GIURGIU?ala cu taxa?

rahoulle  •  9 februarie 2007, 2:11

dar TVR?cumva vreo firma de automobile?

rahoulle  •  9 februarie 2007, 2:11

sunt rahoulle si ma fac ca nu sunt prost 🙂

roader  •  9 februarie 2007, 3:31

giurgiu asta nu isi da seama in ce lume traim. in fr doar 45% vede canal + care transmite liga, in anglia erau la inceput doar 16% aia de prindeau sky. bate campii cu campionatul care e musai sa fie la televiziunea de stat. acum in occident televiziunile cu acoperire nationala abia reusesc sa prinda nationalele. si inca asta nu cred ca o sa tina mult.

la urma urmei mai da-l naibii de fotbal. fotbalistilor si tuturor celor legati profesional de fotbal li s-a urcat la cap. asta mai e sport?

alex  •  9 februarie 2007, 4:21

Sunt platiti din bani publici tot felul de „comentatori” de duzina, gen Tomulica… Gafe peste gafe, deplasari in strainatate la partide de 2 lei, fara miza, cazati la unitati hoteliere de minim 3 stele, mese peste mese. Si, parca nu ar fi indeajuns, mai tin si cu anumite achipe atunci cand „comenteaza” meciurile din Liga I, dandu-si cu parerea, ei, „specialistii”, daca a fost sau nu „opsaid” atunci cand „balonul a schimbat terenul de peo parte pe alta”… Ei, Cataline, …cum e vremea-n Bucuresti?

Ciocu  •  9 februarie 2007, 7:33

Draga Tolo,

Desi nu sunt un simpatizant al domnului Giurgiu, trebuie sa spun in apararea sa ca, de cele mai multe ori, in televiziunea publica nu poti decat sa te delimitezi. Chiar si in calitate de manager general chiar si de un contract de valoarea celui in discutie. Din nefericire inertiile sunt functionale in TVR. Soferii si masinistii cu vechime in sindicat, controleaza si coordoneaza tinerii reporteri si redactori (care nu fac parte sau sunt noi in sindicat). In ceea ce-l priveste pe domnul manager Giurgiu, e atat de inlatuit de controale si supracontroale, de politicieni de toate genurile incat cred ca ii e imposibil sa respire in TVR.

gxg  •  9 februarie 2007, 9:19

daca televiziunea asta noua e „pay per view ” sau in acelasi regim cu telesport , eu vreau sa va intreb de ce mai platesc taxa aia stupida de la factura electrica ???? in momentul asta furnizorul meu de cablu nu are telesport , si din punctul meu de vedere poate sa scoata si tvr daca nu mai dau meciuri

bricktop  •  9 februarie 2007, 9:27

Prestatie penibila, d-le Tolo, despre cea a lui mister Ciutacu n-are rost sa pomenesc ceva…s-au dat destule replici la obiect.
TVR ? Da, s-a imbunatatit mult calitatea programelor. Nu-s de acord in schimb cu ideea ca ar avea cei mai buni comentatori de fotbal. Sunt absolut penibili. Bogdan Cosmescu ma scoate din minti de ani buni neputand pronunta omeneste numele jucatorilor. Asta-vara CM a fost un adevarat cosmar. Am laude la adresa TVR 2 si Cultural. Pacat ca filmele bune sunt difuzate duminica spre luni la ore imposibile.

stiu mai multe  •  9 februarie 2007, 9:44

de city cinema ati auzit? este bagat tudor giurgiu pana-n gat acolo. probabil i-au iesit bani din activitatea de regizor. :). de cateva luni la tvr au probleme mari cu banii, ca au dat cu ei aiurea. contractele se platesc cu mari intarzieri, atat cele pentru achizitii programe cat si cele pentru echipamente luate de la firmele care trebuie. iar pdg-ul si directoru tehnic, proprietar de firma de comercializat echipamente de televiziune sunt mana in mana.

silviu  •  9 februarie 2007, 9:47

bottom line – TVR are mai multi angajati (care sunt, se pare toti inruditi) decat BBC si produc nimic bun – toate chestiile mai acatarii sunt externalizate.
ce e rau e ca oricine ar fi sef nu poate face mare lucru – e o institutie publica, iar cultura organizatiei e solidificata de 20 de ani si nu se poate schimba peste noapte.
ar trebui dati afara 90% din angajati si adusi altii (de preferinta neinruditi cu ceilalti sau intre ei), insa operatiunea ar trebui facuta in acelasi moment, pentru ca daca ii aduci pe rand se vor da pe brazda. in realitate, din motive legale, acest lucru nu e posibil si atunci concluzia e ca nu poti sa-i ceri lui giurgiu (care o fi observat din prima zi ca nu se poate face nimic si in concluzie s-a relaxat omul) sa faca ceva.

Ionut  •  9 februarie 2007, 10:43

GSP nu mai dati ban comentariilor critice!!!!!!!!

turcu  •  9 februarie 2007, 10:59

deci pana la urma tolontane unde vedem meciurile pe kanal da sau tvr1????

seby-yo  •  9 februarie 2007, 11:51

phutule mama lor de turci

Observator  •  9 februarie 2007, 12:31

Catalin, o intrebare:

Voi jurnalistii ce faceti sa ajutatii miloane de romani care nu vor mai putea vedea meciurile de fotbal???

Daca va pasa, luati atitudine, oameii saraci care nu au satelit, ce fac???
In afara tarii sunt mii de romani care vedeau meciurile pe TVR International…acum si acestia nu mai pot urmarii meciurile.

FACATI CEAVA FRATILOR!!!!!

marian  •  9 februarie 2007, 12:34

a iti asuma responsabiltatea pentru actiunile echipei tale este ceea ce altii mai destepti decat noi numesc LEADERSHIP. Nu este obligatoriu ca un director/manager sa fie un lider dar AJUTA. Dl Giurgiu nu cred ca este.

cosmin  •  9 februarie 2007, 13:05

bre tolontane, daca cumva te nimeresti pe la sediul tvr si ajungi la toaleta, si constati ca nu mai este hartie igienica ( ca deh, o fi sutit-o chiotea ) crezi ca directorul general e de vina?
uita-te ce rahaturi ne serviti in fituica voastra, daca vrei sa vezi cine jigneste inteligenta romanilor.

versus  •  9 februarie 2007, 13:10

Ma intreb ce fel de barbati sunteti? Cel mai trist lucru e ca aveti 35 – 37 de ani, varsta la care ati putea face lucruri serioase, management ..Pentru ca in sfarsit ocupati pozitii importante, posturi cheie – conduceti televiziuni / companii de presa… Ati putea imprima un ritm, ati putea da solutiii, ati putea schimba cate ceva in jr..sa va fie bine si voua si celor din jurul vostru…Si voi? Cu ce sunteti altfel decat cei pe care i-ati schimbat? Retoric: nu va mustra un strop constiinta? Toata aceatsa poveste este atat de clara – aceeasi coruptie..perpetuata de oameni care ar fi putu pune stop mizeriilor, care ar fi putut in sfarsit sa construiasaca ceva. Vorbiti de marketing? Vorbiti de management? Sunteti penibili.

versus  •  9 februarie 2007, 13:16

Ieri citeam un comentariu: ce bani a cheltuit TVR pentru difuzarea filmului Moartea domnului Lazarescu…..In opinia mea, in egala masura cu importanta transmiterii meciurilor de fotbal este important sa stim daca mai avem film….Daca filmul romanesc incepe sa insemne ceva….Si iata avem un grup de regizori…Cristi Puiu, Catalin Mitulescu, Cristi Mungiu, Tudor Giurgiu…nu e normal sa stim ca exista, ca fac filme..? Unde sa le vezi filmele? In cinematografe? Care? Ca aici dam de lata mzierie..si tot mizerie? Ce o fi atat de complicat sa fim latini la party-uri si oamnei seriosi inrestul timpului?

fan  •  9 februarie 2007, 13:18

OK. am inteles… in tvr poate fi hotie sau prostie (sau amandoua)! dar nu uitati ca pana la urma tvr a pierdut contractul ca urmare a neachitarii la termen. irelevant cate zile de intarziere au fost pana la urma, daca prin contract se stabilea o scadenta si ea a fost depasita si pana la urma s-a creat posibilitatea de rezilere, tampit sa fi fost nicolau sa nu profite de chestia asta. de ce sa n-o faca? businessul nu tine de mila, traim intr-o societate capitalista unde termenele trebuie respectate, platesti – ai, nu platesti – nu ai! ca sa nu mai spunem ca daca tvr ramanea asa in nesimtire si nu platea, nici nicolau nu putea sa plateasca liga… si atunci nu numai meciurie de pe tvr se pierdeau, dar si cele de pe antena, national etc? la asta nu v-ati gandit , nu? asa ca prostia e la tvr! sau hotia? iata o intrebare! faza e ca cica nicolau a luat legatura cu cei din tvr, l-a sunat chiar pe giurgiu, pana sa ajunga la reziliere i-a pus in garda de nenumarate ori pe cei din tvr sa plateasca, ca doar era in interesul lui sa plateasca tvrul ca sa aiba si el bani pentru liga. dar… nimic!!! ori tvr n-a avut de unde (ceea ce nu ar fi chiar de necrezut, data fiind competenta manageriala in gestionarea banilor), ori n-a crezut ca se poate ajunge aici (ca de, e mai marele TVR), ori a lasat voit sa treaca zilele si sa se indeplineasca toate conditiile pentru reziliere!

momo  •  9 februarie 2007, 13:25

Dar despre ce implicare si autoritate se vorbeste in cazul lui Tudor Giurgiu? Ce ar trebui sa faca, sa stea in spatele lui Enachescu si sa-i spuna:Ai grija sa castigi licitatia! Vedeti sa nu aveti plati restante! Respectati intocmai contractele incheiate! Pai atunci, ar trebui concediati toti si sa ramana TG sa faca de toate!
La dvs. d-le Tolontan, vine cineva si va spune: Scrie mai ingrijit! , Scrie despre aia sau ailalta etc.
Cred ca vi se spune: nu avem vanzari, suntem in buda, ce aveti de gand?

cosmin  •  9 februarie 2007, 13:28

„Cred ca vi se spune: nu avem vanzari, suntem in buda, ce aveti de gand?”

sa scriem articole controversate sa vina oamenii pe blog

momo  •  9 februarie 2007, 13:32

Inca un aspect: nici bine nu a inceput TG sa scuture copacul ca in mass-media s-au si auzit vesti despre schimbarea sa. Pana una alta el trebuie sa faca „echilibristica”.

stelistu  •  9 februarie 2007, 13:43

Victor Ciutacu Says:

February 8th, 2007 at 8:48 pm
@Jiji, reiterez intrebarea: ai contractul in fata? Sau trebuie sa-l cred pe cuvant pe Tudor Giurgiu? Ei bine, pana nu vad actele, am ales sa nu-l cred. Sper ca am voie.
Poate ti-e drag Tudor Giurgiu, e dreptul tau, dar nu ma obliga pe mine sa-l cautionez ca-i baiat subtire, de la Cluj. Daca vrei neaparat parerea mea, Nicolau mie si mai antipatic decat Giurgiu, dar nu-mi spune mie ca PDG-ul TVR se poate spala pe maini de responsabilitatea pierderii unui contract cu beneficii enorme (financiare & imagine).
==========================================
domnu’ ciutacu……se scrie „mi-e” si nu „mie”……ca am vazut ca incepeti sa corectati alte persoane.

radames  •  9 februarie 2007, 13:43

Cineva de pe forum zice ca Tudor Giurgiu ar putea fi considerat de catre unii vinovat chiar si pentru faptul ca, la o adica, nu s-ar gasi hirtie igienica in toaletele TVR. Un exemplu care se vrea in apararea presedintelui-director general care a pierdut o afacere de proportii intr-unul dintre cele mai grele momente pentru institutie…(Apropo, ce se mai aude de marea campanie de acum vreun an, cind Giurgiu se batea cu pumnul in piept ca trebuie modificata legea astfel incit presedintele sa nu mai fie di director general?) In realitate, autorul respectivei metafore nici nu banuieste cit de aproape de adevar este, cu exemplul pe care l-a oferit…S-ar putea ca miine sa afle si de ce, daca va urmari presa…

cosmin  •  9 februarie 2007, 13:52

@ radames
nu e normal, nici sa rami fara hartie si nici sa nu-ti platesti obligatiile la timp, si pt asta e si giurgiu vinovat.
dar toata povestea pute al dracu de rau. turcii se pregatesc sa intre pe piata, au racolat deja o gramada de oameni. ce le mai lipseste? mda, ceva fotbal n-ar strica. cum facem rost de fotbal?
un contract de genul asta nu se reziliaza chiar asa usor? ce-i aia „l-am sunat pe mobil” dpdv juridic?

fan  •  9 februarie 2007, 13:58

si ce-i cu ura asta pe turci si cu nationalismul tradus prin tvr??? daca turcii dar lovitura si se lanseaza cu programe bune, are telespectatorul de pierdut? pana la urma vor avea acoperire foarte mare, intra pe abonament (deci nu scot bani din buzunarele oamenilor), se vor prinde ca si antena 1 si protv??? n-am auzit pe nimeni sa se langa de astea 2

Don JJ  •  9 februarie 2007, 14:03

Deja cei de la UPC-Astral au introdus in grila de programe, incepand din 12 feb. 2007, postul Kanal D !
asa ca, majoritatea ne vom bucura de acest campionat, care va fi luat la pas de Dinamo !
N-are rost efortul pt. cei care nu vor vedea derby-urile, ca se stie ca Jiji are prieteni apropiati la FRF si LPF, care vor face totul sa-si merite banii dati de cioban, pt. a putea evolua iar in CH. LEAGUE.
Banii dati la LPF si FRF vor fi recuperati din Grupele CH. LEAGUE.
S-a invatat analfabetul la borcanul cu miere.
MILA MI-E DE RAPID SI CFR CLUJ !
De-asta zic, ca n-are rost sa va mai certati pe tema asta, ca deja totul e clar. Meciurile Stelei vor fi stricate de arbitri si de unii jucatori adversi, ca in ultimii 2-3 ani.
Decat sa vedeti circ, mai bine lasati sa se dea meciurile pe Kanal D. !!!

ax  •  9 februarie 2007, 14:25

Boom chiar se prinde in toata tara, chiar si in afara. Nu mai aberati. Iti faci un abonament de 7 euro la ei, si vezi inclusiv Boom Sport. Altceva nu te mai costa. Echipamentul ti-l da gratis. Asa ca oricunde ai fi, la oras, la tara, in varful muntelui – poti vedea Boom. Este prin satelit si nu se pune problema de acoperire, sau retea. Inainte sa vorbiti, documentati-va. Boom Sport o sa ia si Premier League dupa ce se termina contractul cu Telesport. Astfel, pe langa Primera si Seria A (pentru care au drepturi pana in 2009), din 18 februarie incepe si NBA urmat apoi de NHL, o sa vina si Premier League si cine stie ce o sa mai ia. Sa vad ce o sa mai comentati, cand nu o sa mai aveti incotro, si trebuie sa platiti. Treziti-va! Nu vi se cuvine nimic pe gratis. Asta este tendinta. Asa o sa fie si la noi, fie ca vreti fie ca nu. Terminati cu frustrarile si aberatiile de pusti de 15 ani.

Doggy  •  9 februarie 2007, 14:58

[Replied]

Mi se pare penibil si jenant acest atac al GSP la adresa unui post de televiziune care, din cate am vazut, va avea acoperire nationala.

De ce era obligatoriu sa castige TVR aceste drepturi? Daca era asa nu se mai facea licitatie…

De ce se intreaba toti “Cum de au luat turcii drepturile, chiar daca Boom Tv a dat mai mult?…”? Din cate stiu Boom Tv nu se prinde …sa zicem la Miorcani, si chiar daca s-ar prinde, cui i-ar conveni sa plateasca in plus pentru a vedea Dinamo – Steaua?

Nu e oare acesta un atac al trustului Voiculescu impotriva unui post de televiziune care se anunta un concurent serios, si la care Ringier (de unde se trage ProSport) este actionar?

De ce nu avem rabdare sa vedem cum iese? Ca pana la urma turcii nu au luat de nebuni drepturile, ca sa ii “priveze” pe romani de derby-urile Ligii I. Poate vedem si noi meciuri transmise cu profesionalism.

Sa ne aducem aminte de vremea cand transmitea TVR. Imi era rusine ca se difuzeaza acele imagini pe TVRi. Pentru un neavizat pareau meciuri clasice, din arhiva TVR.

P.S.: Daca ar fi castigat Antena 1 aceste drepturi, ce aparea in locul acestor articole?

Georgatos  •  9 februarie 2007, 15:00

Prima: Nea Giurgiule, e lumea a naibii cu autistii, dar hai sa vorbim de unu’ Fayol, n-ai auzit tu de el, dar se invata pe-afara la facultatile de MANAGEMENT. Fayol asta n-a jucat el fotbal, a avut alte pacate, a descris de exemplu functiile managementului. I-auzi ia:
PLANIFICARE (ne bazam si anul asta pe fotbal intern)
ORGANIZARE (tu faci clauzele de prelungire, tu negociezi, tu te ocupi de plati)
COORDONARE (ce-ati facut pana acum, cum merge, ce imbunatatim?)
CONTROL (rapoartele la mine!!).

Matale cred ca faci practica la TVR, mai bine ia o camera si du-te prin parcuri sa iei interviuri la copaci, lasa birourile pentru aia care se pricep!!!!

A doua: taranii nostri cu izmana rupta-n cur nu stiu de unde scot INCA 7 euro PE LANGA aia 2 platiti la stat pe TV si radio. Si e multi, frate!!!

A treia: Nea Tolontane, te-a cam inmuiat replica lui Giurgiu, ai raspuns a la Slugarnitoaia, nici asa, nici asa!!! Ori esti jurnalist, ori fa-ti boutique, daca nu vrei riscuri!!!

Georgatos  •  9 februarie 2007, 15:04

„Daca un caine il musca pe Tolontan, in nici un caz nu va fi o oaie!”

Bine ca aia de la tara care vad numai TVR-ul nu au Internet, ca aveati gura plina non-stop!

Georgatos  •  9 februarie 2007, 15:06

Lui Giurgiu ii lipsesc implicarea si autoritatea, nea Tolontane???

Deja l-ai absolvit si pe asta de vina?

Esti mai tare ca Perlanu`!

Dragos  •  9 februarie 2007, 15:10

Este incredibil ceea ce s-a intamplat la TVR. Numai la noi este
posibil asa ceva si in alte tari balcanice. Giurgiu ar trebui sa-si
dea imdediat demisia, nu sa caute vinovatii in alta parte, decat
langa el.

Georgatos  •  9 februarie 2007, 15:16

@Dragos

ideea e buna, doar ca un hot nu poate cauta vinovati…

DEMISIA!!!!!!

Haideti sa-i cerem toti demisia!

Andrei Marculescu  •  9 februarie 2007, 15:18

@Victor Ciutacu

Fara suparare, si fara sa ma ascund sub anonimat : daca sunteti capabil sa-l faceti pe Coco agramat, cel putin una dintre urmatoarele afirmatii este adevarata:
– aveti un ego supradimensionat
– sunteti suficient
– sunteti nesimtit

Va las pe Dvs sa alegeti. Daca nici una nu va convine, va rog sa ii cereti scuze lui Coco.

Un sfat : fiti atent, campurile semantice ale acestor afirmatii nu sunt disjuncte (sa va traduc ?).

Si inca ceva : nu sunteti superior lui Jiji, sunteti la fel de incremenit in ideile Dumneavoastra, pe cat il acuzati pe el ca ar fi. Doar ca Dvs sunteti mai fudul (banuiesc ca o stiti pe aia cu prostu’ – oops…spuneti-mi se poate scrie prostul fara „l” sau am facut o greseala ?).

Comentează