Ce vreti sa-l intreb pe Basescu?

Astazi, pe TVR1, de la ora 20:10, patru jurnalisti ne vom afla fata in fata cu Traian Basescu la emsiunea „Intre bine si rau” a lui Liviu Mihaiu. Evident ca noi vom fi „raul” si presedintele, „binele” 🙂

marți, 8 mai 2007, 12:47

Astazi, pe TVR1, de la ora 20:10, patru jurnalisti ne vom afla fata in fata cu Traian Basescu la emsiunea „Intre bine si rau” a lui Liviu Mihaiu. Evident ca noi vom fi „raul” si presedintele, „binele” 🙂

Astept intrebarile pe care doriti sa le puneti presedintelui suspendat. Voi incerca sa le selectez pe cele mai relevante si sa ma inspir din toate mesajele voastre. Ce vreti sa-l intreb pe Basescu?

Comentarii (341)Adaugă comentariu

DannY-L  •  8 mai 2007, 16:36

L-as intreba daca Elena, fiica lui, are prieten. 😀

Arhi  •  8 mai 2007, 16:42

Intreaba-l daca are cumva utilitatile instalate la casa din Mihaileanu

vanfootball  •  8 mai 2007, 18:35

Intrebati-l daca isi reproseaza afirmatia „Sa-ti dea Dumnezeu atata sanatate cat adevar e in articol”, adresata doamnei Corina Dragotescu si daca are taria sa-si ceara scuze.

Horea  •  8 mai 2007, 18:42

Intreaba-l daca stie si sa munceasca. De scandalul pe care l-a facut in ultimii 12 ani ne-am cam saturat …
Poti sa-l mai intrebi si de ce are nevoie de atatea trompete (vezi Udrea, Boc etc).

hagi  •  8 mai 2007, 18:44

Nu-l intrebati nimic pentru ca oricum domnia sa va raspunde.

nicola  •  8 mai 2007, 20:29

horea banuesc c tu inclini spre psd-prm-pc-udmr nu?vezi mai intii cit a furat psd-ul in 17 ani si apoi te legi d domnul basescu!trezitiva domnilor!!!vreti sa ne conduca Geoana , un dobitoc si un hot?

danezia  •  8 mai 2007, 21:25

am urmarit intereventia ta de pe Antena 3 si am fost absolut socat de reactia moderatorului acela…

Bravo Tolo… !!! astept cu interes articolul tau de maine!

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:28

daca are cuc cu disc.

K  •  8 mai 2007, 21:31

Salutari !
Reactia lui Mihai Gadea de la Antena 3 a fost relevanta pentru politica postului lui Felix. Daca ai o parere „fair” in Antenele lui Felix, imediat esti pus la zid de oamenii care il apara pe Felix si pe „apropiatii” lui. Altfel spus daca Felix e prieten azi cu PNL-ul trebuie ca si angajatii sa fie la fel de „prietenosi” cu ei. Cat despre marele ziarist „meserias” Victor Ciutacu, va rugam sa ne scutiti. Omul e departe de deontologie, iar uneori de logica.
Numai bine !

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:32

Intreaba-i si pe anumiti ziaristi daca rusii platesc bine.
Si mai intreaba-i si daca stiu ca serviciile secrete ruse obisnuiesc sa-si omoare spionii de care nu mai au nevoie?

IRA  •  8 mai 2007, 21:33

FELICITARI CATALIN TOLONTAN , INCEPAND DIN SEARA ACEASTA TE RESPECT MULT MAI MULT PENTRU CURAJUL TAU DE A SPUNE ADEVARUL CELOR DE LA ANTENA 3 !!!!! PINA ACUM EI (ANTENA 3 ) AU INVITAT INTENTIONAT DOAR PE CEI CARE SUNT CONTRA LUI BASESCU !!! DE ACEEA EI NU AVEAU CINE PE CINE SA SE CONTRAZICA !!! DE „CAINELE” DE CIUTACU SI DE „SCLEROZATUL” DE CRISTOIU , FARA CUVINTE !!! DACA NIMENI NUI CONTRAZICE SI SUNT TOTI PE ACELASI DRUM „GRESIT” AJUNG SA FIE FERM CONVINSI CA NUMAI EI AU DREPTATE !!! FELICITARI PENTRU CURAJUL TAU DE A LE SPUNE ADEVARUL IN FATA CELOR DE LA ANTENE !

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:33

si daca e bine sa-ti tradezi tara pentru bani.

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:33

si daca le place viata din rusia.

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:34

si daca ei cred ca pot avea avere si viata intr-o tara „controlata”

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:35

pe basescu nu-l mai intreba nimik, ca habar nu are ce i se intampla.
eventual intreaba-l de ce nu cere sfaturi la washington, sau de ce nu primeste sfaturi de la washington.

Lucian  •  8 mai 2007, 21:36

Acuma e cam tarziu pentru intrebari. Sa vedem reactiile la emisiune.

cristina  •  8 mai 2007, 21:51

Felicitari pentru interventia din emisiunea de la Antena 3. E aproape ireal sa se auda asemenea lucruri intr-o emisiune cu Gadea si Cristoiu.

Lucian  •  8 mai 2007, 21:52

Ce a zis pe antena 3? Scuze ca am ratat-o pe asta, daca poate cineva sa povesteasca pe scurt.

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:56

daca i se pare normal ca o tara din UE sa fie controlata de rusi?

cucucudisc  •  8 mai 2007, 21:56

Daca steaua e steaua?

cucucudisc  •  8 mai 2007, 22:02

Iarna e ca vara?

de ce?  •  8 mai 2007, 23:44

Felicitari pentru emisiunea de dupa, ca invitat a lui Mihai Gâdea, idei frumos prezentate, dar un pic cam franc (lucru ce a dovedit sa si supere nitel). Aveti simpatia mea, desi nu am aceasi opinie despre basescu. 🙂

bradut  •  9 mai 2007, 0:20

Catalin, in seara asta, la Antena 3, ai fost la fel de interesant cum e Constitutia pentru electorat.
Vezi si tu ce greu e cu legea, cu bunul simt si cu pozitiile nuantate. Nu iei voturi si nu faci rating.
Marele plus si marea gura de oxigen pe care le-ai generat sunt comentariile de la acest post. Mult mai nuantate decat ar fi de asteptat avand in vedere fotbalul, pozitia ta si spectrul comunicational al acestor zile.
Oligarg al blogurilor care esti 🙂

lehamite  •  9 mai 2007, 1:16

Cataline,

Nu ar fi fost mai bine sa-i comunici Basescului ca:

1. De 10 ani progreseaza politic, material si social NUMAI creand conflicte
2. Este exemplul CLASIC de tradare in viata publica romaneasca(Constantinescu, Petre Roman, Sotia lui, Tariceanu, si MULTI altii)
3. Singurul lui interes este ca manipuleze, si capete putere, influenta si multi bani.
4. Stim ca este invidios MEREU pe banii si succesele altora, si cheltuieste oricata energie numai sa le ia banii si succesul altora(sunt MULTE exemple in PD)
5. De mai bine de 70 de ani Romania nu avea un moment mai bun de bunastare, si el reuseste sa compromita acest moment
6. Speculeaza bine lipsa de informare a romanilor, si are UN TALENT EXCEPTIONAL de a ne prostii
7. Nu ar fi bine sa se concentreze pe colaborarea cu institutiile statului si sa GARANTEZE investitiile in infrastructura, in loc sa pierdem inutil vremea cu lupte inutile?
8. Oligarhii nu seamana teribil de mult cu cei prezenti in top-ul Forbes? A observat cineva o campanie internationala impotriva persoanelor din topul Forbes?
9. Nu sesizeaza ca ambitia lui nemasurata nu ne ajuta in nici un fel sa traim mai bine?
10. Are cumva dorinta de a deveni un PUTIN in SE Europei?
11. Incepem sa-l regretam pe Adrian Nastase! Si asta este foarte TRIST!
12. Nu intelege ca numai Rapid lupta singura impotriva tuturor?
13. Ne este lehamite!!!!!!!!!

m  •  9 mai 2007, 1:29

Dle Tolontan, vreau sa va transmit toata admiratia pentru felul in care ati vorbit despre Antena 3 si subiectivismul orientat. Onestitatea e un lucru minunat si teribil de rar. Cat de trista si violent meschina e fost reactia, cat de jalnica.
Toata admiratia mea.

yo  •  9 mai 2007, 2:10

Am urmarit (in reluare) emisunea lui Gadea de la Antena 3. Vreau sa-ti spun ca ai toata admiratia mea pt. ca ai facut o demonstratie de purtator de cojones intr-o turma de frustrati ce nu-si pot crede ochilor (si asta s-a vazut si prin expresia mufei) ca au un invitat ce-i contreaza. Nu stiu daca Beecali e un interlocutor mai incomod, dar nici cu puterea multimii nu e prea usor.

Respectele mele

dima  •  9 mai 2007, 6:17

Bravo tolo mi-a placut de tine la ambele emisiuni.

Mai vreau sa remarc ridiculizarea lui ciutacu de catre Base.

Bravo Base, sunt mandru de tine.

basescu.weblog.ro  •  9 mai 2007, 8:04

„SUNTETI DE ACORD CU DEMITEREA PRESEDINTELUI, DOMNUL TRAIAN BASESCU?”

Turcu  •  9 mai 2007, 8:44

Tolontane,
Te-am vazut sustinand cauza lui Basescu, folosind inclusiv trucul ieftin cu trimiterea la alti hoti mai mari, de parca ala care fura mai putin este mai meritoriu iara nu tot condamnabil. Dar acum vreau sa-ti spun altceva, ce fie nu ai inteles, fie esti platit sa te faci ca nu intelegi. Diferenta majora dintre un presedinte si un cizmar este aceea ca presedintele este un simbol si pentru acel cizmar pe cand invers nu. In aceste conditii, atunci cand Basescu, la o receptie, in fata ambasadorului Marii Britanii, a luat paharul cu whiskey din mana unui alt participanta ca sa bea el, in calitatea lui de presedinte el i-a aratat acelui ambasador ca eu, care sunt reprezentat prin el, presedintele, sunt un troglodit betiv. In clipa aceea eu m-am simtit mic si umilit. Umilit de cel ce trebuia sa fie presedintele meu.
Tolontane, daca tu ai astfel de bucurii, poti sa-l votezi. EU NU! Adevarul pe care il inteleg eu, cetatean roman, din pledoaria ta este, insa, acela ca si tu esti implicat in afacerile lui mafiote. Am trait in Constanta multi ani si stiu ce si cum faceau marinarii. Basescu nu era altfel ci chiar mai abitir decat ceilalti. Nu s-a dezbarat. In plus, nici o alta fiinte, nici macar legionarii, nu au cultivat atata ura intre romani cum o face acest betiv mafiot. Voteaza-l si nu vei mai avea nici cititori. EU NU!
Votati DA PENTRU SUSPENDAREA ACESTUI CETATEAN DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE PENTRU CARE NU ARE NICI UN RESPECT.

Cody  •  9 mai 2007, 9:39

Toate discutiile aste mi se par stupide. Toti sunt o apa si un pamant, atat Basescu cat si restul politicienilor. Sunt satul de atata gargara. Se pare insa ca mai sunt multi prea multi naivi care pun botul la astfel de discursuri si lozinci socialiste. Ne meritam soarta pentru ca suntem un popor de prosti. Sa traiti bine! Hai sictir!

Casius  •  9 mai 2007, 10:26

Draga Tolo te rog sa nu intri si tu in grupul pupistiincur.
Am impresia ca esti pe aproape.Stai tu cu ochii pe „oligarhii” si pe” sistemul ticalosit” din fotbal si lasa-i pe cei din politica pe seama celor care adora mizeria aia.

Ovidiu  •  9 mai 2007, 10:38

Felicitari pentru prestatia din emisiunea ”Sinteza Zilei” (nu pot comenta nimic despre emisiunea de la TVR intrucat nu prind TVR1)!
Intr-adevar, mi s-ar parea mult mai onest si corect ca oamenii de media sa isi asume deschis o anumita orientare politica! De ce trebuie jucat acest teatru ieftin al echidistantei, joc care in ultima instanta nu e decat o jignire la adresa inteligentei cititorilor/telespectatorilor?

ionita mihaela  •  9 mai 2007, 10:45

Domnule Tolontan,

Pe mine m-ati dezamagit. Si nu pentru prestatia dumneavoastra, care a fost OK ci pentru faptul ca spuneti ca sinteti independent si obiectiv si totusi, ati spus ca il vreti pe Basescu in continuare ca presedinte, iar cind deschid blog-ul il vad pe presedintele suspendat primul. Este OK ca il simpatizati, insa nu declarati ca sinteti impartial pentru ca nu sinteti.
Pe mine m-a dezamgit foarte tare. Nu este deloc altfel fata de cei de la PSD. Nu fura intr-adevar atit de mult pentru ca nu mai are ce, insa de furat fura si el. Imi amintesc doar cum l-am admirat cind era primar general, cind a luminat Bucurestiul de un Craciun si a declarat ca factura la energie va fi platita de Luxten. Acum aflu ca Luxten primeste energie subventionata, iar fetele lui primesc pe contracte de colaborare una 25000 EUR, iar alta 8000 EUR. Nu cred ca cea mare (care la examenul pentru notari, de bine ce era pregatita a obtinut putin peste nota 6 si a primit repartitie la cucuietii din deal) este atit de dotata incit sa primeasca astfel de sume. Si sincer, mi-e greata de declaratiile gen PSD-iste ale lui Basescu (Cum lupta el cu cei care sug singele poporului), iar el traieste pe spatele unor babute pensionare care nu au bani de o aspirina insa platesc energia la pret mare.
Domnule Tolontan, sper din toata inima ca eu sa nu am dreptate si sa aveti dreptate voi, cei care il veti credita a nu stiu cita oara pe Basescu. Eu nu-l mai pot vota si a patra oara.

flopy  •  9 mai 2007, 11:00

Domnule Tolontan, tocmai v-am vazut la Realitatea, acum de dimineata impreuna cu dl.Turcescu. Lasati domnule „maniheismul” lui Basescu si alte explicatiuni de astea deoparte. Stiti foarte bine ce fac domnii Patriciu si Tariceanu. Stiti foarte bine cine este si ce face dl.Voiculescu. Stiti foarte bine ce face dl.Iorgovan si ceilalti PSDisti „de vaza”. Ii stiti bine, pe ei si pe ceilalti de seama lor, stiti ce interese si ce putere au. Pe scena politica sunt oameni care fac bine si vor sa faca bine tarii si sunt oameni care isi fac bine lor si vor sa isi faca bine in continuare indiferent de mijloace si indiferent de costurile pe care le plateste tara pentru asta(ii doare pe ei direct in cot de Romania).
Basescu e departe de a fi un sfant, dar a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume, a avut de multe ori curajul sa spuna adevarul. A avut curajul sa zgandare caracatita care a pus stapanire pe o mare parte din economia si resursele tarii.
Asa ca lasati ipocrizia deoparte si aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume, daca sunteti un cetatean caruia ii pasa de soarta acestei tari.

mihai  •  9 mai 2007, 11:33

Nu credeam ca pot sa vad o prestatie mai jalnica la televizor.Aseara Catalin Tolontan incerca sa ne convinga ca oligarhii lui basescu sunt mai saraci decat oligarhii p.s.d-ului.Asadar,Cataline,cum putem sa facem diferenta de valoare intre hoti?Cum poti sa spui ca Basescu e un hot demn de a fi PRESEDINTELE ROMANIEI?

jhonny  •  9 mai 2007, 12:04

bravo!..dar ramai la sport

andressa  •  9 mai 2007, 12:17

Bine era daca intram pe blogul tau ieri, nu azi, dupa ce am vazut emisiunea. As fi vrut si eu sa propun niste intrebari. Ma declar multumita insa cu dezbaterea, chiar si fara contributia mea! 🙂
Sunt de acord ca Basescu a demonizat afaceristii, mi-a placut ca l-ai pus sa faca diferenta intre afaceristi si mafioti.

Buna punctarea cu Seres si diferenta dintre dosarul Flota si alte dosare pe rol la Parchet.

Va trebui sa urmaresc mai atent blogul tau 🙂 , data viitoare sa prind „incalzirea”, nu doar declaratiile de dupa meci.
ps: l-ai suparat pe Basescu la un moment dat: cand ai zis ca a indemnat la violenta cu remarca sa din Spania. Te-a atacat cu „in politica nu e ca pe stadion”. Interesanta reactia lui.
Tie cum ti s-a parut dezbaterea?

dumi  •  9 mai 2007, 12:21

De ce a vandut flota?de ce doar oligarhii lui Nuti Udrea,Cocos,Bucsaru sunt buni?de ce spune ca altii vand tara la rusi cand el impreuna cu Stolojan sunt partener de afaceri cu rusii de la Alro?de ce ne crede pe toti prosti si ne minte in fata si isi bate joc cu demisia pe care nu si-o da?de ce crede ca un numar mici de fanatici si oameni adusi cu forta sunt de ajuns pentru a castiga mereu?de ce crede ca nu stim cum a fraudat alegerile in 2004?astea sunt intrebari al caror raspuns e acelasi cu raspunsul la intrebarea SUNTETI DE ACORD CU SUSPENDAREA PRESEDINTELUI?
DA
DA
DA
DA
DA
DA
DA
Va vedea ca lumea ireala in care traieste el e falsa si in lumea reala va simti un soc puternic cand va vedea cat de strans va fi votul,nu stiu in favoarea cui va fi,dar va fi strans,va asigur de asta,suntem,foarte,foarte multi care vom vota DA

daniel  •  10 mai 2007, 14:35

Am postat si eu un mesaj in care te-am rugat sa-l intrebi despre jafurile de la Portile de fier, dar vad ca nu a trecut de moderatori. Nu era nimic indecent in el, nu inteleg de ce nu a fost postat ?

grig  •  10 mai 2007, 16:00

Nu te lasa terminai pe toti securistii si comunistii

AlexandruDinescu  •  28 noiembrie 2009, 16:49

Buna ziua,

transmiteti dl.basescu ca eu il sustin pana la alegerile anticipate inclusiv, si intrebarea mea este: Daca isi da seama de importanta acestor alegeri, respectiv de sustinerea noastra totala, dar daca incepe „curatenia politica” in paralel cu partidul de care este sustinut. Se vor stabilii anumite reguli de compatibilitate in viitorul parlament (ex. interzis comuistilor activi inainte de ’89, securistilor actuali, situatilor cu condamnari sau procese, (vezi lista celor din Academia CAtavencu)etc)?

Comentează