Sport Total n-a mai aparut

Cotidianul Sport Total, al treilea ziar de sport din Romania, n-a mai aparut azi si surse din redactie sustin ca aceasta absenta marcheaza decizia patronului Nicolae Bara, deputat PD si om de afaceri, de a-i opri aparitia.

marți, 15 mai 2007, 9:08

Cotidianul Sport Total, al treilea ziar de sport din Romania, n-a mai aparut azi si surse din redactie sustin ca aceasta absenta marcheaza decizia patronului Nicolae Bara, deputat PD si om de afaceri, de a-i opri aparitia.

Comentarii (8)Adaugă comentariu

primu  •  15 mai 2007, 9:17

Pacat! Mare pacat daca nu va mai aparea. Inca un exemplu ca in Romania ar trebui sa existe si scoli de patroni de presa, nu doar de jurnalisti. Bara a avut linga el o echipa tinara, talentata, dar ghinionista ca l-a avut pe el patron, care a facut timp de doi ani o treaba buna acolo. Parerea mea!

bayern  •  15 mai 2007, 11:06

Era cel mai ok ziar, cu editorialisti super, de 2 ani de cand e ziaru nu am vauzt vreo baliverna, sau vreo fatuca dezbracata. Mare pacat, paperea ma ca fiind singurul ziar de sport fara accente da tabloid, putea sa-l vanda si pe la 1 leu, poate chiar mai mult.

steaua  •  15 mai 2007, 13:00

Pana la urma cred ca ce-a facut Becali a fost pentru echipa. In unele chestiuni a sarit si el calul dar acum nu trebuie sa i se dea in cap.
Mai bine mergeti la VOT pentru ca fostii comunisti sa nu revina la putere!

SUCCES STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!!!!!!!!!!!!

Vizitati noul site : http://www.kronimedia.com

Media lui Comanescu » Sport total cu probleme şi fără numărul de azi  •  15 mai 2007, 13:12

[…] Tolontan anunţă că azi “Sport Total” n-a apărut pe piaţă, ca urmare a deciziei patronului Nicolae […]

g@br!  •  15 mai 2007, 14:45

Pacat de acest ziar. Probabil cel mai bun ziar de sport in cea ce priveste calitatea articolelor. Fara baliverne sau articole „sexy”.
Inca odata se demonstreaza ca in Romania singurele ziare care merg sunt ziarele de „scandal”. Exceptia care confirma regula „Ziarul Financiar”.
Mare pacat.

Teodor  •  15 mai 2007, 15:31

Despre falimentul SpT vorbesc in cunostinta de cauza. Ieri ar fi trebuit sa scriu primele mele articole in Sport Total. Recent, am venit la pachet in sediul din strada Torentului cu toti ceilalti colegi de la Ziarul, insa eu si cu un alt baiat de la sport am fost „pasati” frumusel in redactia celuilalt cotidian, pe motiv ca „asa e schema, momentan, nu e loc decat de editor si de un ajutor al lui, va rugam intelegeti”. Dupa o discutie cu Doru Gheorghiu, in care i-am explicat acestuia ca nu suntem dispusi sa scriem pentru o publicatie in moarte clinica, am refuzat compromisul, conditiile ce ni s-au pus fiind pe deasupra umilitoare, chiar si pentru un jurnalist cu 1 an de experienta in presa (subsemnatul). Gheorghiu era linistit, ba chiar la afirmatia noastra ca falimentul SpT e iminent, ne-a replicat ca „falimentari suntem de doi ani, dar n-o sa ne scufundam”. Dupa doua zile, iata ca, din pacate, predictiile ni s-au confirmat. SpT e deja istorie. Teodor B. (va mai aduceti aminte de mine, domnule Tolontan? Vara trecuta…Mondialul…cateva editoriale…&…o colaborare cu care n-ati „riscat”. Va salut, de data asta la 20 de ani si in calitate de coleg de fenomen) juventino_46@yahoo.com

The Observer  •  15 mai 2007, 19:03

Intr-adevar este pacat ca s-a inchis. Daca stau sa ma gandesc, avand in vedere ca, in fiecare dimineata, citesc cele 3 ziare de sport, GSP, PSp si SPT ( in aceasta ordine ), Sport Total a avut deseori chestii in plus. Primii care l-au dat pe Protasov la Steaua, primii care au relatat despre pumnul in figura aplicat de Moldovan lui M. Constantin, subiect reluat abia a doua zi in gsp. Cel mai mult ma distra ca daca GSP sau PSp dadeau stirea ca fotbalistul „x” s-a transferat la echipa „y” pentru circa 700 de mii de Euro, in SPT aparea suma concreta: 710 mii, o exactitate care, din cate am inteles, e foarte cautata de anumiti redactori sefi 🙂 Asta ca sa nu mai zic de salariul lui Lobont, dat de GSP ca suma totala si defalcat de SPT ( drepturi de imagine + salariu propriu-zis ). Chiar e pacat ca „au stins lumina” si ii dau dreptate lui Bayern…Era un ziar despre SPORT, chiar daca „target-ul” actual cere sport monden. Iar daca tot s-a adus vorba despre comentariile zilnice ( cine a facut jurnalism stie ce este un editorial si cand apare ) erau destul de decente, chiar daca nu aveau rubricanzii Gazetei. E drept ca aveau promovare „0”, imagine slaba, dar erau decenti. Sper oricum ca oamenii care faceau cronicile acolo sa nu dispara din peisaj, pentru ca unele dintre materiale erau chiar bune. R.I.P. SPT

elena udrea  •  16 mai 2007, 17:03

ss

Comentează