Locul liber din Regie

Ţugu nu a primit sms. Nici el, nici ceilalţi. În ultima etapă, Sportul Studenţesc a jucat la Braşov, a pierdut cu 3-0 şi n-a intrat nici un mesaj. De obicei, în sms se descriau şi fazele.

miercuri, 28 noiembrie 2007, 1:56

Ţugu nu a primit sms. Nici el, nici ceilalţi. În ultima etapă, Sportul Studenţesc a jucat la Braşov, a pierdut cu 3-0 şi n-a intrat nici un mesaj. De obicei, în sms se descriau şi fazele.

Le dădea Pilu. Sau Dan Moldovan, după numele întreg. Sau art directorul de la agenţia de publicitate Propaganda, după locul de muncă. Sau omul care a conceput tricourile cu „Gaşca nebună” pentru galeria Sportului.

La 35 de ani, Pilu a murit de inimă. Se cîştigă bine în comunicare! Iar copywriterii o freacă.

I-au găsit cîteva printuri. Visa la o campanie pentru Sportul. Avea amici microbişti peste tot. La Head, la Mccan, la Leo, la Next Cap. N-a mai fost timp de feed-back. Niciodată nu e.

Priviţi-i machetele! În plină frică generalizată şi în pragul epurării stadioanelor, cînd la un Steaua – Dinamo se strînge mai mult praf de puşcă decît pentru defilarea de 1 decembrie, Dan Moldovan s-a jucat cu emoţia şi cu zîmbetul autoderiziunii.

Priviţi-i printurile! Rar se întîmplă ca un creativ să-şi poată vedea munca publicată în forma iniţială. Apar observaţii, vine clientul, se fac retuşuri.

Priviţi tribunele! După ce se împrăştie fumul, normal. Toţi sînt cei mai tari. La lanţuri, la petarde, la număr, la muşchi. Superlativele timorării. În Regie, Pilu şi ceilalţi se mulţumeau să fie haioşi. „Drumul de la stadion e ieftin. Împarţi taxiul cu toată galeria!”. Vino în Regie! A rămas un loc liber în taxi.

sportu2.jpg

Comentarii (63)Adaugă comentariu

Razvan  •  28 noiembrie 2007, 14:00

Frumoase machete! Pacat de super-echipa Sportului de acum cativa ani care juca fenomenal…

Ovidiu Miron  •  28 noiembrie 2007, 14:02

Imi pare rau sa aud asa ceva. Dar valoarea ramane in timp. Nu conteaza durata unei vieti, ci valoarea sa.

mido  •  28 noiembrie 2007, 14:06

trist

jiji fecali  •  28 noiembrie 2007, 14:08

Ultima propozitie e monumentala. Nu l-am cunoscut, dar nu conteaza. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cristianu  •  28 noiembrie 2007, 14:09

adevarat rau !!! super creativ omu` as vrea si eu daca se poate o macheta pentru a o pune pe desktop!! multam fain

Bogdan  •  28 noiembrie 2007, 14:13

Cand eram student si venea U Craiova sa joace in Bucuresti, stadionul din Regie era singurul pe care aveam curaj sa merg.

Ii admir sincer pe acei 20-30 de suporteri care cantau tot meciul, si trebuiau sa faca fata unui stadion cu 2000-3000 de suporteri ai echipei oaspete.

explorish  •  28 noiembrie 2007, 14:40

frumos.
pacat.

CLICK AICI pentru a citi „fostul drum al marilor sperante”  •  28 noiembrie 2007, 14:48

Asta se intampla atunci cand jocurile sunt facute de sus. Unde trebuia sa fie Sportul acum? E in liga a 2-a , la matineu.Pentru ca afacerile federalilor sunt mai importante….

bradut  •  28 noiembrie 2007, 14:59

Am fost cu Pilu la un meci pe Ghencea, Steaua-Sportul. Stateam cu el la tribuna 1.

Sportul a batut atunci cu 2-1 si Pilu era singurul om de pe stadion care s-a bucurat de trei ori (de doua ori la goluri si o data la final).

Ii ziceam „stai potolit, ca ne omoara astia pe-amandoi”…

Mi-a fost coleg de echipa (eram copywriterul lui) timp de doi ani. Am fost cu el in Regie la cateva meciuri. Ii spuneam „Galamaz” si, acum trei saptamani, i-am transmis felicitari pentru ca „marcase” golul din victoria Urziceniului cu Steaua.

Mi se pare absurd ca un om sa moara atata timp cat mai ai SMS-uri de la el in telefon.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Arhi  •  28 noiembrie 2007, 15:17

privit-i printurile, da

esteu  •  28 noiembrie 2007, 15:27

am niste prieteni care-l stiau pe Pilu. aveam imaginea caelui guru de care orice firma are nevoie. si aveam incredere in ceea ce-mi spuneau prietenii mei despre el. acum aflu ca era microbist. …
imi vine sa aduc aminte – nu stiu daca e cazul aici – de un prieten al meu, disparut tot tinar, la 27 de ani. microbist si el. sorin stoica. era stelist, ca si mine. pina la urma nu mai conteaza culorile, cit devotamentul, aproape inexplicabil, pentru jocul asta minunat pe care multi fotbalisti, din pacate, nu-l inteleg.

diarra  •  28 noiembrie 2007, 15:41

bravo mai nea Tolo. de asta esti bun, ca stii sa „zgindaresti” emotii…
stateam si lincezeam in fata calculatorului, nervos! asa de nervos, ca daca dadeai cu cutitu nu iesea singe..
si am citit rindurile tale. ca de obicei: la obiect,plin de substanta…
de ce nu te pui tolo sa scrii o carte…cu tot ce ai invatat in anii astia de presa…
ar fi un best-seller!!!
da-l dracu de blog, ca astea dispar…cartea ramine!
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Pilu!

john travolta  •  28 noiembrie 2007, 15:42

Draga (s)Tolo,
Vreau sa subliniez o mare greseala intamplata saptamana trecuta, greseala a acelorasi institutii romanesti, cu efecte puternice asupra fotbalului si a suporterilor.
Hai sa ne aducem aminte: inainte cu numai 2 zile de meciul steaua-dinamo onorata Jandarmerie publica un clasament al celor mai violenti suporteri. Pe primul loc steaua, pe 2 craiova, pe 3 rapid si pe 4 dinamo.
Cam asa arata podiumul Jandarmeriei. Mai lipsea sa le ofere medalii. Dar efectele acestor date le-au anticipat domnii de la Jandarmerie? NUUUUUUUUU, pentru ca, desi se confrunta de ani de zile cu ultrasii nu au reusit sa le inteleaga mentalitatea, comportamentul. Pai ultrasul dinamovist cand s-a vazut pe locul 4 credeti ca i-a convenit? Am facut pariu cu un prieten ca vor devasta Ghencea ca urmare a acestor date. In acest pseudo-fenomen ultras, ideea e sa fii cat mai violent si sa fii recunoscut ca atare. Nu are nicio importanta ce rezultate are echipa sau ca este suspendat terenul. Cluburile au competitia lor, ultrasii au o competitie complet separata, in care isi disputa intaietatea. Asa ca, revenind la competentele si profesionalismul celor de la Jandarmerie, cu tot respectul, dar sunt varza!

Publici asemenea date in pauza competitionala, nu inainte cu 2 zile de steaua-dinamo!

S-auzim de bine!

cosmin  •  28 noiembrie 2007, 16:08

varza esti tu

Matei  •  28 noiembrie 2007, 16:37

Am fost si eu anul trecut la un meci al Sportului. Adevarul este ca unii suporteri din Regie sunt adevarate enciclopedii de fotbal. Iar galeria lor, desi mica, a cantat tot meciul. Si inca ceva : au bun simt.

Zone  •  28 noiembrie 2007, 16:50

Dumnezeu sa-l odihneasca 🙁
Nu-mi vine sa cred, ultima data ne-am vazut la cupa Agentiilor de publicitate era bine, sanatos, zambea si astepta sa vada meciul colegilor lui de la Publicis.:((

Pang  •  28 noiembrie 2007, 17:17

jos palaria pentru randurile astea, Tolo

eu am lucrat cu Pilu in primul nostru an de advertising, in Grey, acu fix 10 ani
tin minte ca radeam de el ca tine cu Sportul -eu dinamovist; mult mai tarziu, in McCann, radeam de Tzugu din aceleasi motive; atunci am aflat ca pe langa el si Pilu, mai e un sportist „celebru”, Andi Moisescu; radeam dup-aia de amandoi, nucleul dur al galeriei din Regie, cu Pilu trei;
cand a scos Pilu campania, am zis, ce misto e sinceritatea..
acum, am citit articolu asta si i l-am trimis lu Tzugu pe mail; banuiesc ca l-a vazut deja.
n-am vreo idee clara in postarea asta
doar ca m-a emotionat foarte tare
Inc-o data, un gest misto, Cataline

Ovidiu  •  28 noiembrie 2007, 17:25

Tin minte ca azi ziua in care m-a sunat sa ne intalnim la KFC Romana ca sa-mi arate steagurile de gard care le facuse pentru galeria Sportului. Deja imi lipsesc SMS-urile lui de dupa meci. L-am salvat pe cel din finalul meciului cu Progresul: „Daca ramane 0-0 avem noroc mare!” Am avut atunci dar apoi ne-a parasit …

rush  •  28 noiembrie 2007, 17:29

sunt mai multi oameni in agentii de publicitate fani Sportul Studentesc

am avut norocul sa-l cunosc pe Pilu.

D-zeu sa-l odihneasca

Dan Cristinel  •  28 noiembrie 2007, 18:25

TOLO:

Scuze pt ca te mai stresez o data:
La votarea de acum nu am mai avut voturi negative, voturi impotriva. Au fost doar voturi „pentru”. De aici si scorurile PRM, PNG. O alta abordare a rezultatelor alegerilor.

ALL:
Scuze si de la d-vs!

gaudeamus igitur  •  28 noiembrie 2007, 19:51

nu stiu cit se cistiga in publicitate, dar se vede ca la corectura se cistiga foarte prost:
NU „privit-i” CI PRIVITI-I

gaudeamus igitur  •  28 noiembrie 2007, 19:52

nu stiu cit se cistiga in publicitate, dar se vede ca la corectura se cistiga foarte prooost:
NU “privit-i” CI PRIVITI-I

gaudeamus igitur  •  28 noiembrie 2007, 19:53

culmea, m-ati moderat pentru proost scris cu un singur „o”, intr-un cuvint la corectura chiar se cistiga prost

Dan Cristinel  •  28 noiembrie 2007, 20:20

o mica greseala si pe printul al doilea „ALTEFEL”

bobbo  •  28 noiembrie 2007, 21:34

Frumos gest, Catalin. Rar se scrie cand moare un suporter.
PILU ERA SUPORTER in adevaratul sens al cuvantului.

Nu ca degeneratii astia de pe ‘marile’ stadioane, vezi Steaua- Dinamo.

Aseara am fost pe Ghencea pentru ultima oara probabil. Cel putin ca pentru Steaua. Pentru Nationala, m-as intoarce. Am abonament in Ghencea de multi ani dar nu renunt la el. Pentru ca cel mai probabil, in locul meu va veni un huligan. Mai bine stadionul gol, ca la Sportul, decat plin de dejectii umane.

De aproape 25 de ani de cand sunt stelist, niciodata nu m-am simtit mai strain de Steaua. Sunt strain de gigi si valorile pe care le reprezinta, de huliganii din toate tribunele, de sistemul penibil de intrare in stadion (trebuie sa iti dai caciula jos ca sa te fotografieze si sunt cautat in buzunare la tribuna 0 ca sa fie siguri ca nu am bricheta in loc de cheie iar la peluza se intra cu petarde si fumigene), de tot ce este astazi steaua.

Exceptandu-l pe Lacatus, nimic altceva nu imi mai spune Steaua. Cel putin nu Steaua pe care o iubeam eu.

Multumesc ziarelor online de sport care au acoperit atat de putin meciul steaua – Slavia. Am ramas placut surprins de atat de putin gigi in ziua meciului. Thx.

bogdan  •  29 noiembrie 2007, 0:40

3 ani de studentie am stat in caminele Belvedere…si 3 ani am fost suporterul celor de la sportul mai putin in meciurile jucate cu draga mea Stiinta…jos palaria pentru grupul ala de oameni! intotdeauna m-am gandit la ei cu mare respect…doamne de ce ne-ai dat tampiti pe stadioane in locul unor astfel de oameni?

dumnezeu sa-l odihneasca!

comsea  •  29 noiembrie 2007, 1:23

O petrecere cu oameni care plang

Nemernicii de la Hotmail au lansat o noua versiune si cu ocazia asta mi-au sters tot ce aveam in cont. Nu mai folosesc contul ala de vreo 3-4 ani si nu aveam mai nimic important acolo in afara de un mesaj din 2003 de pe vremea cand lucram la Ogilvy. Un mesaj cu titlul “Ca intre prieteni”. Pilu ma stia de mai putin de doua luni si imi spunea ca ar vrea sa vorbim. Am vorbit. “Conducerea” ii ceruse sa ma concedieze pentru ca aveam “o problema de atitudine”. Mi-a spus ca nu are de gand sa faca asta si vroia sa inteleaga mai bine care e problema. I-am spus ca o sa incerc sa ii explic in scris. A doua zi i-am dat sa citeasca 3 pagini bizar de personale si i-am spus ca eu plec. S-a enervat pe mine ca m-am incapatanat sa fac asta. Eu, in schimb am ramas tot timpul cu o strangere de inima pentu cele 3 pagini bizare si m-am simtit tot timpul inconfortabil gandindu-ma ca tot ce crede Pilu despre mine e ca sunt un ciudat… nu neaparat si talentat. Nu ma gandeam prea des la asta. Atunci cand ma gandeam mi se instala pe figura o grimasa, dar scapam repede de ea si imi spuneam ca o sa se iveasca de la sine un context in care o sa am ocazia sa ma cunoasca mai bine. Nu stiam ca am un dead-line pentru asta.

La petrecerea AdPrint au fost multi oameni din industria publicitara. Unde te uitai gaseai pe cineva cu care ai lucrat undeva. La unele petreceri ale industriei se strang mai multi oameni, la altele mai putini. La petrecerea lui Pilu vineri 23 noiembrie 2007 la pranz erau multi. Plangand.

Dumnezeu e la stamtoare zilele astea. Se balbaie si nu pare sa reuseasca sa-si gaseasca scuze sau argumente acceptabile pentru momentul de absurditate de marti 20 noiembrie dimineata. Multi dintre noi parasesc sala suierand printre dinti pierzandu-si rabdarea. Punand balbele cap la cap pare sa se desluseasca o vaga scuza: “Mi se parea ca nu faceti destul de bine distinctia intre cei buni si cei misei. Sau daca o faceati n-o aratati destul de des.” Poate ca da, de-acum ar trebui sa spunem mai des, dupa cum e cazul: “Esti un om bun, stii?” sau “Esti un misel, eu nu te plac, sa stii. Si nu mai am de gand nici sa mimez ca te plac, sa stii!”

… Pai si chiar era nevoie de atat de mult, Doamne?!

[email protected]  •  29 noiembrie 2007, 1:31

ai citit azi? http://blogulucostel.blogspot.com

cdds  •  29 noiembrie 2007, 1:41

mah dar aici tot il cunosc pe defunctul?

iusti  •  29 noiembrie 2007, 2:31

nasol

hitman  •  29 noiembrie 2007, 3:56

s-a mai dus un om bun..cum de tot astia au norocul asta!? Si ”oamenii de valoare din Romania” au ghinion si traiesc bogati si hoti pana la adanci libertati…cum era aia cu dobrin si cu gigi?ca nu vreau sa fiu prea rau, acu.

arh. Gheorghe Petresciu  •  29 noiembrie 2007, 6:42

MOTTO:ROMANIA CAMPIOANA EUROPEANA LA FOTBAL IN
2008.M-am nascut in REGIE,si maestre ziarist,
mai intristat caci am amintiri de neuitat cu si despre echipa-Politehnica Bucuresti iar apoi,Sportul Studentesc.Nu a avut nici un noroc aceasta echipa.Cand se ridica un pic,le
si dadea in cap,unul sau altul.Atunci,intrarea
la stadioan se facea pe mai multe porti,una pe
care intrai cu bilet platit,si altele pe unde sareai si vedeai meciul.BODOLA,(Titi Dumitriu)
colegul meu de scoala elementara,jucam fotbal
in REGIE,nu pe terenul mare gazonat ci pe o movila alaturata stadionului unde jucam fotbal.Au trecut anii,Titi sa dus la Steaua,
iar eu la Arhitectura.Nu ne bateam pe stadion
ca astazi ci cateva fluieraturi si gata.AZI,e
nebunie pe Stadioanele Romanesti.Vii sanatos la meci si ajungi in spital nevinovat.Raman cu acele vremuri frumoase de fotbal adevarat pe stadion si in afara lui.
HAI STEAUA! HAI ROMANIA!

ioan plischi  •  29 noiembrie 2007, 7:19

sosim, stam o vreme, apoi ne ducem. „dincolo” nu sunt galerii?! imposibil…

ion  •  29 noiembrie 2007, 8:35

Cataline, e de departe cel mai bun articol al tau din ultima vreme.As fi vrut sa te felicit, insa mi-am dat seama cat de stupid ar suna.Pot spune doar: Dumnezeu sa-l odihneasca!

popey  •  29 noiembrie 2007, 9:01

Gestul galeriilor ne caracterizeaza pe noi ca popor asa suntem noi niste huligani.Nu ne intereseaza de nimeni si de nimic daor de noi .Uitait va la cei care ne conduc, la intelctualii nostrii care nu sunt in stare sa aduca nimic nou in afara de vorbe goale si fara rost pe care ei le cosidera adevaruri absolute.Apropo noi avem elita intelectuala? Si daca da cine sunt ei, ce masuri au luat ei pentru ca Europa sa nu vada niste drogati batandu se si niste tigani cersind sau furand prin strainatate

Dinny  •  29 noiembrie 2007, 9:57

Pacat ca asemenea „ganduri” apar pe o pagina de ziar care se deschide cu mecla unui cioban care spune gogomanii….

Dinny  •  29 noiembrie 2007, 10:00

@popey
Ai o viziune mai mult decat particulara despre „Rolul intelectualului in soacietate „…si se simte „mania proletara” in vorbele tale….
Nu confunda clasa conducatoare cu cea..”distanta si rece….”

Dinny  •  29 noiembrie 2007, 10:01

…*societate…

Marius Moldovan  •  29 noiembrie 2007, 10:25

Dragul meu, dreg…
In viata ta frumoasa ai ars cu intensitatea luminii ce vine direct din soare…nimeni nu stie ceva rau despre tine fiindca nu are de ce…ramai in amintirea noastra ca un om minunat si total dedicat in tot ceea ce faceai…Ramas bun, dragul meu var!!
PS: desi sunt fan al Craiovei, pentru tine Pilu, voi striga din tot sufletul si cu toata inima:HAI SPORTUL!! adio, dragul meu scump…

Zgronky  •  29 noiembrie 2007, 10:34

si cand va spuneam ca Sportul Studentesc are numai suporteri unul si unul de o calitate deosebita.Echipa daca era lasata in pace facea legea lejer in campionat.Defapt chiar si in formula actuala Sportul invinge pe Dinamo la orice ora si oriunde.
FORZA SPORTUL din REGIE !

Cătălin Tolontan  •  29 noiembrie 2007, 11:15

all: multumesc mult tuturor pentru cuvintele frumoase. sint, de fapt, ale lui pilu

RA  •  29 noiembrie 2007, 11:31

Nu puteai sa scrii inainte?…

Gogu  •  29 noiembrie 2007, 11:54

Frumoase printurile, pacat ca un astfel de om ne-a parasit atat de devreme… Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cosmin  •  29 noiembrie 2007, 13:29

wow

trist

Florin  •  29 noiembrie 2007, 13:47

Din ceea ce a scris Tolo si din contributiile prietenilor lui Dan Moldovan, Pilu a avut ceea ce suporterii de azi nu mai au: respectul de sine si respectul pentru ceilalti.

A fi suporter azi inseamna sa „faci o aroganta” dupa ce castiga super-galacticii cu care ai ajuns sa te identifici, sa urasti rivalele si suporterii lor, sa strigi „M…” pe stadion, intr-un cuvant, sa te defulezi prin fotbal.

Inainte existau oameni care pana la a vedea un meci vizitau orasul unde se juca, pentru ei fotbalul insemna emotia jocului in sine si nu adrenalina confruntarii.

Au fost Nicolae Dobrin, Ioan Chirila, Dan Moldovan si altii, am ramas noi…Cum procedam?

Razvan  •  29 noiembrie 2007, 14:06

Saptamana trecuta, dupa ce am aflat de tragedie, nu am putut sa dorm toata noaptea.

In vara lui 2003, imediat ce am vazut la TV ca Dan Petrescu a venit la Sportul Studentesc l-am sunat pe Dan Moldovan; si el radia de bucurie si stiam ca vom avea in sfarsit o echipa mare si asa a fost.

Echipa mare cu siguranta Sportul Studentesc va mai avea, trist este ca Dan nu va mai putea sa o vada.

un vechi suporter  •  29 noiembrie 2007, 15:25

„Deceniul al noulea al veacului a reprezentat perioada cea mai fastă a clubului. În primul rând pentru că au fost atinse performanţe extraordinare (locul III în 1982-’83 şi locul II în ediţia 1985-’86), dar mai ales pentru că acum tricoul „alb-negru” este îmbrăcat de vedete ca Marcel Coraş sau Gheorghe Hagi… Da, este vorba de acel Hagi pe care îl cunoaşte întreaga lume. El a activat la clubul din „Regie” până in 1986 când a fost „împrumutat” de Steaua Bucureşti, care urma să desfăşoare finala Cupei Campionilor Europeni”

atat apare despre SS, pe site-ul lor, pacat…
Hagi nici nu pomeneste de perioada de 4 ani la SS.

dadu  •  29 noiembrie 2007, 17:17

MESTERE,AI VAZUT REACTIA LUI CHIVU CAND A FOST INTREBAT DE „CONFLICTUL” DINTRE EL SI PITURCA?

AU DAT-O ITALIENII!

ATI DAT INCA O FASAITA MARCA GSP!

SA VA OMOLOGATI PATENTUL LA OSIM!

HAI, TE LAS SA TE DUCI SA-L MAI FELICITI O DATA PE AMARATUL ALA CARE A DAT „STIREA BOMBA”!

S-O TINETI TOT ASA,CA-I BINE!

Stefan  •  29 noiembrie 2007, 18:38

Nu ma asteptam astazi de dimineata cand am cumparat ziarul de sport, cineva sa fi scris de Pilu ca de un suporter al Sportului Studentesc… de fapt uitasem …
Acum doi ani, in 2005, de Craciun, sotia mea, in urma unei trageri la sorti in cadrul agentiei trebuia sa faca un cadou unui coleg..
Ii cazuse Pilu..
Stia ca e greu sa-l multumesti pe Pilu..
„E dificil, nu are nevoie de nimic, nu am ce sa-i cumpar..”
In cateva ore ma suna si-mi spune fericita ca a gasit cadoul perfect:
” E fan Sportul Studentesc, dar nu asa, merge la meciuri si face parte din galerie..”
Eu ma abtineam sa nu rad, Sportul si galeria..
Apoi am inteles ca era foarte adevarat.
In incercarea de a face rost de un tricou sau o esarfa am realizat cat de rare si pretioase pt suporterii acestei echipe sunt insemnele clubului.
Am cautat pe forumuri, am sunat la club, am fost la stadion si l-am intrebat pe Costin Lazar cum sa procedez..
Nimic de nicaieri..
Pana la urma m-am lasat pagubas. M-i se intampla cam rar sa renunt dar nu aveam practic nicio speranta si timpul era scurt.
Pana la urma am cumparat altceva : „Minunea in roz” o carticica in care viitorii parinti descriu primii pasi ai bebelusilor si ataseaza fotografii…
In scurt timp trebuia sa nasca Marcela, sotia lui si cadoul l-a emotionat profund, asa cum doar nasterea unui copli te poate emotiona. Pana la urma il nimerise chiar mai bine.
Indraznesc, fara sa te cunosc personal, sa-ti cer ajutorul.
Vreau sa o iau de la inceput, si sa fac rost de un tricou al Sportului..
Poti sa ma ajuti?

Stefan  •  29 noiembrie 2007, 18:40

Nu ma asteptam astazi de dimineata cand am cumparat ziarul de sport, cineva sa fi scris de Pilu ca de un suporter al Sportului Studentesc… de fapt uitasem …
Acum doi ani, in 2005, de Craciun, sotia mea, in urma unei trageri la sorti in cadrul agentiei trebuia sa faca un cadou unui coleg..
Ii cazuse Pilu..
Stia ca e greu sa-l multumesti pe Pilu..
„E dificil, nu are nevoie de nimic, nu am ce sa-i cumpar..”
In cateva ore ma suna si-mi spune fericita ca a gasit cadoul perfect:
” E fan Sportul Studentesc, dar nu asa, merge la meciuri si face parte din galerie..”
Eu ma abtineam sa nu rad, Sportul si galeria..
Apoi am inteles ca era foarte adevarat.
In incercarea de a face rost de un tricou sau o esarfa am realizat cat de rare si pretioase pt suporterii acestei echipe sunt insemnele clubului.
Am cautat pe forumuri, am sunat la club, am fost la stadion si l-am intrebat pe Costin Lazar cum sa procedez..
Nimic de nicaieri..
Pana la urma m-am lasat pagubas. M-i se intampla cam rar sa renunt dar nu aveam practic nicio speranta si timpul era scurt.
In cele din urma am cumparat altceva : „Minunea in roz” o carticica in care viitorii parinti descriu primii pasi ai bebelusilor si ataseaza fotografii…
In scurt timp trebuia sa nasca Marcela, sotia lui si cadoul l-a emotionat profund, asa cum doar nasterea unui copli te poate emotiona. Pana la urma il nimerise chiar mai bine.
Indraznesc, fara sa te cunosc personal, sa-ti cer ajutorul.
Vreau sa o iau de la inceput, si sa fac rost de un tricou al Sportului..
Poti sa ma ajuti?

Comentează