Adrian Ursu in Cotidianul

Fostul redactor-sef de la Gandul, Adrian Ursu, va avea in curind o rubrica in Cotidianul.

luni, 14 ianuarie 2008, 1:34

Fostul redactor-sef de la Gandul, Adrian Ursu, va avea in curind o rubrica in Cotidianul.

Comentarii (13)Adaugă comentariu

mdean  •  14 ianuarie 2008, 13:37

Bafta, Ursule!

www.betforyou.net  •  14 ianuarie 2008, 15:08

Jurnalist bun..

gabidegiulesti  •  14 ianuarie 2008, 15:54

Ei,si?Multumesc de informatie!De ce nu comentati mai bine prestatiile asa-zisilor mari investitori Copos si

gabidegiulesti  •  14 ianuarie 2008, 15:56

Scuze! Reiau-de ce nu comentati prestatiile asa-zisilor investitori Copos siBerbecali care asteapta sa ia 10 EURO pentru ca abia mai apoi sa investeasca 2?

www.fabricadezvonuri.blogspot.com  •  14 ianuarie 2008, 16:49

Se intampla ceva la Gandul. Dupa ce, chiar CTP a renuntat la functia de conducere, ramanand doar cu scrisul in Gandul, acum si Adrian Ursu paraseste trupa.

dan  •  14 ianuarie 2008, 17:18

Sarbu i`a cerut lui CTP tiraj de 500.000…
…sau cel putin asa sustinea CTP in sedinta cu angajatii Gandului. Eu unul ma indoiesc ca asa stau lucrurile. Si ma mai indoiesc si de o alta afirmatie discutabila a lui CTP, este aceea cum ca regresul tirajului Gandului i se datoreaza lui Sarbu. Voi veni mai tarziu cu cifre concrete.

nastyb0y  •  14 ianuarie 2008, 19:38

Buuun…incepe panarama….e bine….

alexandru petria  •  14 ianuarie 2008, 20:33

Să fie sănătos!

nastyb0y  •  14 ianuarie 2008, 21:02

@off-topic
D-le CT ,(persoana a II-a plural, deci nu e de bine )
Am facut un inventar rapid, recunosc ca nu l-am facut cum scrie la carte, la sfarsitul anului, ci astazi 14.01. Am trecut degraba in revista toate blogurile de autor sau nu din “grija” gspro . Am ramas surprins. Ati pierdut enorm la capitolul audienta. Se intampla ceva. Au inghetat oare, odata cu comentariile si vizitele cititorilor , si initiativele dvs.? Subiectele sunt sub troiene si asteapta dezghetul mediatic ? Fantezia si-a atins limitele ? Va considerati in concediu ?Desigur, aveti datele de traffic pe birou. Ma puteti contrazice…Nu trebuie sa imi fac griji , va fi mai bine de maine , nu-i asa ?Vom vedea !(daca vom trai)…

eftimie  •  14 ianuarie 2008, 22:28

deci s-a reintors dan cu amanunte sau mai astept?

BABILONUL IMOBILIAR  •  14 ianuarie 2008, 22:30

Scrie interesant si Ursu. Bafta !
Meseriasii nu duc lipsa de oferte…
Ce „coada” e la CTPopescu ! A ramas editorialist la Gandul, dar e clar ca va mai avea si alte prezente in presa scrisa si audio-vizuala.

Esmeralda  •  4 martie 2008, 18:43

E clar. Democratia moare incet. Ca si jurnalistii independenti. In strada nu mai iese nimeni pana va fi iarasi prea tarziu. Natie de aplaudaci!

iustin  •  23 aprilie 2008, 15:35

In aceasta dimineata Biroul electoral al municipiului Bucuresti a respins canditatura lui Sorin Oprescu pentru Primaria municipiului Bucuresti.
Asa apare pe fluxurile de stiri, pomposul si insensibilul „breaking news”. Nu as fi comentat aceasta stire daca nu as fi vazut un comentariu al unui ziarist „deontolog”(Adrian Ursu) care spunea: „domnul Oprescu este un politician slab, lenes care nu are o opinie politica ferma”.
Domnule deontolog Silviu Ursu, pupator in f… oficial al Cotroceniului si al tovarasului Basescu, confundati lenea cu fair-play-ul, politica bazata pe principii cu traseismul politic. Un om cu capacitatea si faima medicului Oprescu are rusine domnule deontolog, rusine in sensul acela pur, taranesc, romanesc. Dumneavoastra confundati rusinea cu desimtirea politicianului roman, cu nesimtirea ziaristilor pupincuristi pe la diverse palate(asa cum sunteti dumneavoastra).
Dar in fine, meseria de ziarist din ziua de astazi presupune sa ai relatii de afacere cu statul, sa optii contracte de la stat fara licitatii, mai pe scurt gratis domnule deontolog. Cunoasteti aceste practici pentru ca in redactiile dumneavoastra se intampla lucruri „interesante” de genul asta.

Comentează