Andreea Marin, la PRO TV?

Neconfirmat oficial, Andreea Marin s-a înţeles cu PRO TV. Ea urmează să prezinte alături de Ştefan Bănică junior următoarea ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine”.

joi, 24 ianuarie 2008, 5:56

Neconfirmat oficial, Andreea Marin s-a înţeles cu PRO TV. Ea urmează să prezinte alături de Ştefan Bănică junior următoarea ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine”.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Dan  •  24 ianuarie 2008, 18:13

Hehe, altfel spus : Iulia Vantur, la TVR ?

mdean  •  24 ianuarie 2008, 18:20

Hmmm, si o sa poata duce Pro TV-ul „Dansez pentru tine” sambata… Doi iepuri dintr-o lovitura, plus ca scapa de concurentza de la Surprize…

sfinxu’  •  24 ianuarie 2008, 18:49

poate destinatia va fi departamentul PR OTV.

jurnalistul independent  •  24 ianuarie 2008, 19:08

nu i sta bine la Pro tv

alec  •  24 ianuarie 2008, 19:23

Nu pleaca de la TVR..
Am inteles din reviste ca va face acolo o noua emisiune format Lazarov din martie !!
Protv are alt target ..nu are ce cauta pe acolo si stie si ea asta !!!

lynx  •  24 ianuarie 2008, 20:25

Catalin, sa calculam:
Sa zicem ca „Dansez pt tine” face medie de 10 puncte. Prezinta Banica si Iulia Vantur.
Sa zicem ca Iulia va fi inlocuita cu Andreea Marin.
Cat poate sa aduca in plus la rating?
Sa zicem ca au aproximativ 30-40 la suta acelasi public- Surprizele cu Dansezi (e o supozitie, mai ales ca seamana ca format-poveste/sirop/ fapta buna);

Deci:
1. Andreea Marin + Banica nu inseamna neaparat audienta Dansezi+ audienta Surprize.
Sa-i impreunezi cred ca ar fi o greseala mare de management.
2. Banica ramane cu showul lui vineri in prime time si face cele 10-11-12 puncte ale lui; Andreea Marin primeste un format bun pt sambata seara;

Concluzii:
1. Andreea Marin+ Banica nu inseamna 10 puncte +10 puncte;
2. Dansezi 10-11 puncte vineri+ alt format sambata 10 puncte= 2 zile lider ProTv in prime-time= 20 de puncte;
eu asa as face daca i-as avea pe amandoi in curte.

alexandru petria  •  24 ianuarie 2008, 20:29

Să fie sănătoşi. Cu ce mă încălzeşte?

razvan  •  24 ianuarie 2008, 20:34

no ii sa bine la PRO Tv

eftimie  •  24 ianuarie 2008, 20:37

Rebranduirea Andreei Marin in afara de Surprize s-a dovedit a fi neeficienta. De fapt nici marele cantaret de la Dero nu se simte prea bine, existand calcule matematice si de bun simt care dovedesc ca emisiunea ar avea aceeasi audienta si cu Adrian Enache si Iulia Vantur.

Anyway zvonul asta, bauiesc,i-a ingrozit pe contabilii din PRO.

Semi-offtopic, hai Tolo, daca GSP e tare sa prezentam ce legatura exista intre zana surpizelor si FC Brasov

vali  •  24 ianuarie 2008, 20:49

ghidurile tv gen Tvmania si Tvsatelit de saptamana asa ..zic ca va avea emisiune la TVR cam din martie ..tot un fel de surprize .
doar e sefa mare la Prime Time-ul lui Valeriu Lazarov

MeAgain  •  24 ianuarie 2008, 21:01

No wayyyy!

Ionut Vacaru  •  25 ianuarie 2008, 0:31

Pentru Andreea ar fi un pas normal. Cat a stat la TVR? Sunt vreo zece ani de Surprize? Exista momente cand trebuie sa faci schimbari pentru a nu te plafona.

DJ Mendez  •  25 ianuarie 2008, 11:20

Daca apare Andreea Marin la ProTV, pe mine m-au pierdut de client.

rusfamily  •  25 ianuarie 2008, 11:35

ca sa vezi cum merge treaba… http://www.kraftmedia.ro

Fallen Angel  •  25 ianuarie 2008, 12:35

Tot un fel de Surprize si acolo….

ioana  •  25 ianuarie 2008, 14:36

In primul rand eu am lansat acest zvon in urma cu 2 luni, cand i-am spus Ancai Nicoleanu de la Cotidianul.
In al doilea rand, nu cred ca Andreea Marin va mai continua colaborarea cu Lazarov. Credet-ma stiu ce spun…am facut PR pt Lazarov.
In al treilea rand…la cat de geloasa este va imaginati ca va dori sa il tia sub ochi pe Stefan
4. Pro-ul e o fabrica de vedete.
5. va dat seama cum va fi Dansez pentru tine cu Andreea dansand si Stefan cantand?!!!
6. La cat de destept e Sarbu nu avea cum sa rateze o astfel de sansa…mai ales ca il are pe Stefan in ograda lui.

Textilist  •  25 ianuarie 2008, 15:27

Se pare insa ca Andreea Marin nu va merge la Dansez pentru tine. A dat o declaratie pentru Acasa.ro fix pe subiectul asta: http://stiri.acasa.ro/stiri/Andreea_Marin_surpriza_de_la_a%EF%BF%BD%EF%BF%BDDansez_pentru_tinea%EF%BF%BD%EF%BF%BD__–s86041.html

Tudor  •  25 ianuarie 2008, 16:13

Nu cred ca va pleca din TVR!Iar aia care se ocupa cu lansat zvonuri din astea,ar fi bine sa nu si le mai promoveze aiurea pe aici!
Si nu inteleg de cand se ocupa Tolo de subiecte d-astea?Chiar nu mai are ce scrie gazeta?

Textilist  •  25 ianuarie 2008, 17:09

Nu cred ca intentia era sa lanseze zvonuri fara nici o acoperire. Poate a vrut sa verifice un astfel de zvon care circula in breasla. 🙂 Iar chestia cu „nu mai are ce scrie la gazeta”, cred ca e inutila.

iusti  •  25 ianuarie 2008, 18:08

sanatate sa aiba 😉
oricum… ar fi cea mai mare gresala sa faca emisiune impreuna! Cea mai mare gresala de management. clar. ceea ce nu cred ca se va intampla.

BABILONUL IMOBILIAR  •  25 ianuarie 2008, 19:55

E o gluma…Nu merge la ProTV.

uwe  •  25 ianuarie 2008, 20:01

Toate bune si frumoase. Incepe sa mi se intrezareasca o mica speranta ca in tara asta lucrurile merg inspre bine. Politicieni huiduiti, Steaua aduna non-valori, se joaca fotbal adevarat in provincie, ProTV-ul e evident ca nu mai are bani de nimic, si alte de-astea.
Eu unul sper sa mearga la ProTV. Astfel TVR ar ajunge prima televiziune ca si calitate, Dansez pentru tine ar fi singura emisiune care ar mai avea audienta la ProTV, iar peste un an, cand divorteaza Banica de Marin s-ar prabusi ProTV-ul de tot.
Doamne-ajuta.

Sport  •  25 ianuarie 2008, 22:37

ce scenariu interesant 😀

Lucian Marin  •  26 ianuarie 2008, 2:11

Nu ştiu de ce, dar eu mai degrabă aş vedea-o la Antena 1.

ioan  •  26 ianuarie 2008, 15:45

Poate o angajeza prima TV vezi Teo 🙂
http://poze.outsdr.com

iulia  •  26 ianuarie 2008, 22:35

ca de obicei: „tara piere si babele se piaptana”, asta e ultima problema a romanilor: VINA ZANA LA PROTV ?. cunoasteti cat e intretinerea pt o persoana in momentul de fata???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

florint  •  26 ianuarie 2008, 22:41

in curand o sa vina si Elodia la ProTV. ca de niste filme bune oricum nu au bani, reluari si „parareluari”… chiar nu stiu ce retardati ii mai urmaresc si de ce a fost deschis subiectul.

Tudor  •  27 ianuarie 2008, 14:17

textilist@,din moment ce scrie asa ceva,nu cred deloc ca respectiva chestie e inutila!Si de ce sa „verifice” tocmai aici asa ceva?E absolut ridicol,daca ar face asta!
uwe@,sa vezi tu ce „non-valori” aduna Steaua,cand o sa iasa cu aia campioana!Ma rog,daca jucatori de nationala sunt non-valori…Atunci ce sa mai zicem de tot felul de ciurucuri luate cu lopata de Cfr??
Repet,chiar nu mai are Tolo despre ce sa scrie,de a bagat aici asa ceva?

Andrei  •  27 ianuarie 2008, 15:10

Ce stire mai e si asta ?!

Anda  •  29 ianuarie 2008, 15:10

mai bine sta la tvr, strica protv-ul cu siropuri

uwe  •  29 ianuarie 2008, 21:23

Tudor, problema e pusa invers. Nu Steaua are jucatori de nationala, ci Nationala are jucatori de la Steaua. Jucatori de toata jena dealtfel. Ia fa-i o analiza la Nicolita pe meci, vezi cate pase bune (adica reusite) da, cate preluari reuseste, si cate interceptii face. O sa tragi concluzia ca mingile care ajung la el sunt in siguranta pentru adversari, ca ajung in aut, corner sau la ei. Asta e doar un exemplu.

Dana  •  30 ianuarie 2008, 22:47

Felicitari si bravo lor, este un lucru bun sa dovedeste ca si o familie poate face o echipa buna, care poate devansa „Duminica in familie’… este ” educatie la patrat ” sa spunem asa, sunt doua personaje, cu multa cultura care poate da clasa multor parveniti, sunt curioasa sa vedem cine o sa vorbeasca mai mult dintre cei doi soti, insa e bine ca Andreea o inlocuieste pe Iulia(ca ii mai trebuiesc cativa ani buni de studiu pentru exprimare, ar trebui sa inceapa cu lb romana) nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa le-as recomanda alt job sau culise.
Sincer Andreea nu prea am timp sa-ti urmaresc emisiunea, dar ceea ce faci demonstreaza iubire si pentru altii, este suficient sa auzi si apoi sa suferi aproape de ei sincer.
Va doresc succes si cred ca noua emisiune va fi un mare, mare succes!!!!!!!!

Tudor  •  4 februarie 2008, 17:21

uwe@,bati campii!Steaua are jucatori de nationala,asa e corect,n-are rost s-o dai dupa cires!Si nu doar ca ii are pe cei mai multi,dar sunt de departe CEI MAI BUNI din tara!Daca tu poti sa spui ca sunt „de toata jena”,n-ai nici o treaba cu fotbalul!Punct.Dica ori Goian astia de „toata jena” pot juca la orice club mare din Europa!
Apropo,Nicolita e unul din cei mai buni jucatori din competitia interna,iar numai daca te uiti la centrarile pe care le da si de multe ori sunt transformate in goluri,iti dai seama ce „in siguranta” se simt adversarii cand ajunge mingea la el! 🙂 Nu stiu ce fel de „analiza” oi fi facand tu,poate una gramaticala…
Si parca era vorba de jucatorii straini adusi de Steaua in primul rand,nu de cei romani,care oricum sunt foarte buni!

guta  •  11 februarie 2008, 18:20

Vin ai nostri.La pro tv adica.Mult s-au mai cautat astia doi pana s-au gasit.Faptul ca nu se prea intalneau le crestea sansele de a fi casatoriti mai mult timp Daca vor lucra impreuna……in cel mult un an se vor desparti.Emisiunea nu va castiga.Au amandoi superorgolii.Dar n-au nici un motiv sa aiba….orgolii adica.

geo  •  27 februarie 2008, 21:01

mie imi place de ANDREEA MARIN si la PROtv,oryunde ar fi.SUCCES ANDREEA!!!oricum styu k o sa ai.TE ADOR!!! o sai dai clasa lu RADULEASCA pt k tu esty cea mai buna. ASTA E SIGUR…PUPICI

anca  •  9 aprilie 2008, 13:11

andreea esti penibila fetito
oricum o sa te lae banica ca esti prea moldoveanca proasta

si plus de alta esti oribila

petro  •  17 aprilie 2008, 20:19

hm……nu cred.mai bine cu iulia vantur

ticu  •  28 octombrie 2009, 14:13

La cate nulitati ne sunt servite, numai Andreea Marin mai lipsea, de la PROTV !

Comentează