Cartianu spre Adevarul

Redactorul-sef adjunct Grigore Cartianu va fi urmatoarea plecare de la Evenimentul Zilei. E foarte probabil ca in zilele urmatoare sa se oficializeze numirea sa la virf in conducerea Adevarului.

joi, 13 martie 2008, 4:04

Redactorul-sef adjunct Grigore Cartianu va fi urmatoarea plecare de la Evenimentul Zilei. E foarte probabil ca in zilele urmatoare sa se oficializeze numirea sa la virf in conducerea Adevarului.

Comentarii (17)Adaugă comentariu

Ovidiu Miron  •  13 martie 2008, 16:30

Dar pleaca oamenii de la Evenimentul Zilei, nu gluma!

Mihajlovic  •  13 martie 2008, 16:34

Nu cumva va pleca la Gandul?

11Mihajlovic  •  13 martie 2008, 16:37

Poate se duce la Gandul? De unde stii?

explorish  •  13 martie 2008, 16:55

cand citesc „cartianu” nu-l pot disocia in cap de cartea „hagi”, pe cand era tanar reporter la prosport, dacanumanshel. ca „mare si tare” in presa nu mi-l pot inchipui. intr-un fel, e un compliment.

explorish  •  13 martie 2008, 17:02

nu c-as fi zis ceva de mare interes… da’ ca idee. aveti ceva dusmanii cu firefoxul? comentariul anterior n-a aparut, dar daca apare asta, chiar nu mai inteleg nimic.

Manfred  •  13 martie 2008, 17:51

E ok Cartianu. Imi plac comentariile sale. Poate il luati colaborator-editorialist la GSP…

Radone  •  13 martie 2008, 18:55

Tolo, off-topic, si-mi cer scuze pt asta, am povestit mai mult ceva mai devreme, dar postarea nu a aparut.
Mai incerc o data – SC FC Petrolul SA recidiveaza cu un nou caz de discriminare la adresa suporterilor. recidiveaza pt ca nu pateste nimic, nimeni nici macar nu se sesizeaza. poate ai timp sa te apleci asupra subiectului, iti stau la dispozitie cu mai multe informatii. o seara buna!

Ovidiu Miron  •  13 martie 2008, 20:26

Grigore Cartianu este un mare ziarist. Am citit o carte pe care a scris-o:”Hagi”. L-au atacat, l-au jignit tot felul de indivizi, dar acest om este de o valoare incontestabila.

razor ramon  •  13 martie 2008, 20:35

hmm. glumind un pic sa zicem ca e un castig pt EVZ si o pierdere pt Adevarul :)))
data fiin valoarea lui Cartianu ca editorialist :))
care e bunicica, dar are limitele sale :))

motorand!  •  14 martie 2008, 9:04

Cartianu…asta nu e cel care a vandut pt 100 de Euro o chestie despre Hagi unei reviste de doi bani???

Cătălin Tolontan  •  14 martie 2008, 10:24

motorand!: asta e o minciuna care nu face nici doi pasi inainte sa se scufunde 🙂 cartianu n-a facut asta niciodata

sfantul iQ666  •  14 martie 2008, 11:51

daca zici ca-i o minciuna ce-a scris motorand de ce-a plecat atunci cartianu de la voi (prosport inca, parca)? stiu ca ioanitoaia-i luase apararea dupa ce fusese acuzat de kestia aia, apoi a disparut din ekipa voastra. eu am ramas atunci cu impresia ca erau adevarate acuzele, si probabil ca nu doar eu

Cătălin Tolontan  •  14 martie 2008, 12:07

sfantul iQ666: crede-ma, confunzi planurile si timpii. nu e abolut nk adevarat. a plecat pt k a vrut sa faca presa generalista. ceea ce face si acum

Optimvs  •  14 martie 2008, 12:11

Nu e nici o minciuna, in Hustler a aparut un asa-zis interviu cu Hagi, iar cand omul a facut scandal, Tabacu a recunoscut ca l-a cumparat de la Cartianu pe 100 de parai. Daca Tabacu mintea, Cartianu trebuia sa-l dea in judecata imediat. N-a facut-o nici pana azi.

Nu mai zic de faptul ca oamenii de la Jurnalul se jura ca Gregoire i-a semnat unuia delegatie in Cretacic, dupa ce ii ceruse poza cu un dinozaur. Fotoreporterul i-a atras atentia ca-i cam greu de gasit dinozaur viu, asta l-a dat afara din birou, iar omul s-a intors cu delegatie in cretacic. Gregoire a semnat fara sa clipeasca.

Daca Patriciu il pune sef la Adevarul demonstreaza ca nu prea tine la banii bagati acolo.

sfantul iQ666  •  14 martie 2008, 13:12

hmm, nu stiu daca le confund, mai ales ca nu-s singurul care-a ramas cu impresia asta, iar unii au si informatii din interior. oricum ar fi fost o coincidenta tare curioasa, daca zici c-a fost curat cartianu. stiu ca era atunci in ziarul vostru (parca inca prosport) o discutie legata fonturile folosite pe discheta pe care avea tabacu interviul, ca voi foloseati ceva swiss si… in fine, am de ales intre a te crede si nu.
ps: „sfantul” ala l-am pus la nume pt. ca-mi apare ca mi se modereaza comentariile..

oana  •  18 martie 2008, 9:48

cartianu a pleacat la adevarul. in locul lui conducerea prefera un tip mai putin cunoscut de opinia publica dar f cunoscut in media florin budescu .are cv -evz in prima echipa, cotidianul lui ratiu, mediafax prima echipa, expres, bbc, capital, radio contact, ziua, gandul, bilant, money chanel. a trecut prin multe redactii pentru ca le-a dat flit sefilor cand s-au bagat peste el. in schimb e f. bun ca sef de echipa. si se pare ca dupa mama e evreu ceea ce nu displace unor sefi de la evz.

mihai  •  26 martie 2008, 7:55

In afara ca esti un om care uraste la maxim presedintele tarii (de ce oare? poate ca esti tonomat?) habar nu ai de situatia din tara. Tu vezi cu ochii unui bucurestean coclit si improsti cu noroi oricine are o parere buna despre Basescu. Ce te face sa crezi ca tu, smecherul de bucuresti ai intodeauna dreptate?

Comentează