Şerpaşii

MM s-a întors după un an şi a fost aplaudat.

duminică, 16 martie 2008, 10:33

MM s-a întors după un an şi a fost aplaudat.

Stelea a revenit după 11 ani şi a spus STOP Stelei. Venise în Ghencea în ‘95, plecase în ‘97 şi cîştigase două titluri de campion şi două Cupe.

Dar amarul a fost organizat de Dan Petrescu, produsul in vitro al Stelei. Şi bine a făcut!

Bine a făcut Dan că şi-a pus echipa să nu piardă în Ghencea şi că a tratat meciul ca pe o finală morală. Această luptă a echipelor din linia a doua, fie că e vorba de Ceahlăul, de Craiova sau de Urziceni, ţine campionatul în viaţă. Nu e ciudat?! Granzii se bat pentru piscuri, iar cei care duc în cîrcă buteliile cu oxigen şi mîncarea uscată sînt şerpaşii Ligii 1. Iar Habib este Tenzing.

Comentarii (158)Adaugă comentariu

Tudor  •  19 martie 2008, 12:52

andy@,esti penibil prin ceea ce afirmi!Peste tot la ce a facut Bozovici SE DA ROSU FARA DISCUTIE(si bati campii ca s-a dat „usor”),iar penalty-ul a fost absolut corect,eroarea majora s-a comis pro-rapid care,in mod normal,trebuia prin acel gol anulat aiurea al Craiovei sa piarda meciul!
Cred ca confunzi rau echipa,Steaua nu e obisnuita si n-a fost vreodata sa fie ajutata de arbitri!Nu cineva de la Steaua le-a facut magazine Samsung la arbitri.Iar comparatia cu Juventus e una total deplasata,ca sa nu spun mai mult.
Si nu incearca nimeni sa faca din negru alb,dar adevarul trebuie spus,iar adevarul e ca Steaua n-a fost avantajata decat putin in meciul cu Cfr si deloc cu Urziceniul(cand trebuia sa primeasca 2 penalty-uri in prima repriza)!Apropo,meciurile au fost derby-uri doar prin prisma pozitiilor ocupate de adversari in clasament,ca altfel…

Tudor  •  19 martie 2008, 12:57

KIDON,caraghios esti tu si tot neamul tau de dinamovisti ratati!
Ai tupeul sa manjesti Steaua,redusule,cand toata lumea vede ca dinamu E CEA MAI CORUPTA ECHIPA DIN ROMANIA(si asta nu de azi de ieri,ci de o vesnicie).Steaua nu poate fi acuzata de mizeriile la care se preteaza dinamu care si-a castigat TOATE punctele din astea 4 meciuri cu arbitrii,plus cu blatul de la Mioveni!
dinamu Bucuresti-campioana Romaniei la mizerii si furaciuni!
Apropo,patrupezilor,cum e viata pe locul 6?Faceti poza cu clasamentul pana nu cadeti mai jos!

Tudor  •  19 martie 2008, 13:16

Dan Petrescu si Urziceniul merita sa fie apreciati pentru ce au realizat si realizeaza in campionatul nostru!Ei merita mai multe aplauze decat Meme,un individ care a facut mai mult rau decat bine Stelei prin modul cum l-a pupat undeva pe Jiji.
Stelea merita si el respect pentru tot ce a facut pentru fotbalul romanesc(inclusiv la Steaua),dar e clar ca-si arata varsta,etapa trecuta a luat un gol printre picioare cam de cascadorii rasului.La golul lui Dica n-a fost NICI UN FAULT!Toti dusii cu pluta care sustin altceva si nu mai stiu cum s-o atace pe Steaua,sa puna mana pe regulament si sa vada ca nu se poate da fault daca nu exista intentie(n-a fost clar vorba de asa ceva) si jucatorul respectiv nu-si creeaza un avantaj(iarasi nu era cazul pentru ca Stelea nu mai avea cum sa ajunga acea minge).
Totusi,”serpasii” nu sunt de acelasi calibru,apropo de diferenta dintre Ceahlaul si Urziceni,iar granzii care se lupta cu peretii muntelui ca sa atinga piscul(LC,faze avansate in Uefa,chiar merita mai mult respect).

Tudor  •  19 martie 2008, 13:19

rapidistu@,si altii care contesta arbitrajul,pana la urma tot ce conteaza e ce arata tabela la sfarsitul meciului,rezultatul ala nu-l mai schimba nimeni!Asa ca puteti sa crapati,invidiosilor,ca tot Steaua va castiga si joi in giulesti si la fel o sa fiti de frustrati cand veti vedea tabela la sfarsitul jocului!

iuliudingrant  •  19 martie 2008, 20:04

Tudor@: Craiova-Rapid / cartonas rosu la Mitchell pentru fault golanesc la Pancu si eliminare la Bornescu când a facut hent ca ultim aparator. Presupun ca astea nu le-ai vazut!
Sunt insa convins ca-ti mai amintesti câteva din cele mai mari glorii steliste: Corpodean, Fratila( 10.000 $!- Becali dixit!), Al. Tudor, Ionel Ivan. In NBA, pentru marile glorii, se retrag tricourile. Eu zic ca puteti retrage tricourile arbitrilor de mai sus si sa le atârnati in Ghencea pe vecie.

iuliudingrant  •  19 martie 2008, 20:08

Tudor@: tu ai putea fi un adevarat conferentiar universitar de taraba in Ghencea, ca prea le zici frumos pe toate. Eu am o nelamurire, dom profesor Tudor: puteti sa-mi dati definitia ”suprafetei de protectie a portarului”? Asta pentru ca am vazut ca vorbesti de regulament, dusi cu pluta etc…

Tudor  •  26 martie 2008, 11:32

iuliudingrant@,n-am vazut pentru ca NU AVEAM CE SA VAD!La Mitchell,chiar nu mi s-a parut fault de rosu,iar faza cu Bornescu e prezenta in tartacuta ta,n-am vazut pe nimeni s-o reclame!Si eu cred ca ar trebui sa inventati un premiu ceva pentru toti arbitrii aia la care le-a facut Coposica al vostru magazine Samsung si care si-au dovedit dupa aia „recunostinta” pentru Rapid(finala Cupei Romaniei din ’95 Petrolul-Rapid iti spune ceva?).Despre cei pe care-i enumeri,nu pot decat sa ma amuz,cu un amendament:sa-l faci pe Corpodean arbitrul Stelei,arata ca habar nu ai de ce se petrece in fotbalul nostru(de fapt,m-am convins de asta de mult).Pai,panarama aia a furat un titlu Stelei cu „fanta lui de lumina” si a inclinat terenul la meciul din groapa de acum 2 ani!Totul in beneficiul aceluiasi dinamo,echipa pe care o slujeste credincios de cate ori poate!

Tudor  •  26 martie 2008, 11:36

iuliudingrant@,pentru tine chiar as putea fi profesor,la cate stii sau mai bine zis nu stii despre fotbal(vezi si comentariul de mai sus).Deci,elev iulica,demn reprezentant al celor de „supt Podul Grant”,retine ca in „suprafata de protectie a portarului”(careul mic,sa fie mai pe intelesul tau) nu ORICE contact cu un jucator advers se sanctioneaza cu fault in favoarea portarului!

Comentează