Inca o plecare de la Ev Z catre Adevarul

Dupa redactorul-sef Razvan Ionescu si adjunctul sau, Grigore Cartianu, Evenimentul Zilei l-a pierdut azi si pe editorul ziarului de duminica, Emilian Isaila. Acesta va lucra ca redactor-sef adjunct la Adevarul, unde redactor-sef va fi Cartianu.

vineri, 28 martie 2008, 1:34

Dupa redactorul-sef Razvan Ionescu si adjunctul sau, Grigore Cartianu, Evenimentul Zilei l-a pierdut azi si pe editorul ziarului de duminica, Emilian Isaila. Acesta va lucra ca redactor-sef adjunct la Adevarul, unde redactor-sef va fi Cartianu.

Comentarii (21)Adaugă comentariu

Petrisor  •  28 martie 2008, 13:42

EVZ se duce de rapa.

tiribonflax  •  28 martie 2008, 13:49

interesanta echipa. cornete, ciocazanu, cartianu, isaila. pe manolo nu-l iau?

andrei  •  28 martie 2008, 13:54

Un pont: mai urmeaza doua nume mari. Ioana Lupea si Mircea Marian. Directia inca nu v-o pot indica, pentru ca oamenii sunt inca in negocieri. Iar Mircea inca se mai gandeste, dar Ioana pleaca 100%… in max. 2 luni.

Iana  •  28 martie 2008, 13:56

E incredibil cat de usor poti afla pretul unui om!

andrei  •  28 martie 2008, 14:01

isaila

andrei  •  28 martie 2008, 14:05

tolo, cum de nu ai postat nimic despre adevarul din spatele cifrelor publicate ieri de ringier? 54 de milioane cifra de afaceri, pe care ei au incercat sa o vanda ca pe un mare succes (=crestere fata de anul trecut, a treia din europa de est)… cand, de fapt, aceste 54 de milioane includ venituri de la dogan, vanzarea prosport, si vanzarea TV Satelit si TV Mania… in realitate, business-ul Ringier in romania s-a erodat DRAMATIC intr-un singur an… cu pierderi generalizate de vanzari/abonamente/audienta/venituri din publicitate pe toate diviziile… ca sa nu mai vorbim de plecarile de oameni si prabusirea in timp real a celor mai puternice branduri ale lor: libertatea, capital si evenimentu’ zilei. toate 3 se duc naibii… rapid!

marioara  •  28 martie 2008, 15:12

ok, si cine o sa mai ramana sa stinga lumina? /:)
s-a cam dezintegrat echipa… nu ca era cine stie ce de capul ei…

Cătălin Tolontan  •  28 martie 2008, 16:31

un om: nicolau a negociat cu mai multa lume si inteleg ca a vindut la realitatea

admingsp  •  28 martie 2008, 16:39

Comentariile off-topic vor fi sterse. Multumim

Ovidiu Miron  •  28 martie 2008, 17:04

Cum adica admin gsp? Pai asta e blogul lui Tolo. Sau sunt adevarate zvonurile pe care le tot auzim?

Ovidiu Miron  •  28 martie 2008, 17:06

Intr-adevar, se pare ca oamenii fug pe capete de la Evenimentul. Poate ca e vorba de bani sau de o noua provocare profesionala. Dar poate ca e vorba si de obrazul gros al celor din top-managementul companiei care detine acest ziar.

Petrecerea lui Ionescu si inca o demisie la Evz « Cu ochii pe putere  •  28 martie 2008, 17:35

[…] de redactor sef adjunct, transfer pe care-l anunta pe blogul sau. (Uitai de stire si mi-a luat-o Tolontan inainte. C’est la vie.) Circula si alte zvonuri de plecari de la Evz. Nu le spun. Deocamdata […]

Petrisor  •  28 martie 2008, 17:50

Se intampla ce se intampla la EVZ din cauza politicii pro-basesciene si astia care l-au pupat trebuie sa se spele pe la alte redactii.

marco  •  28 martie 2008, 17:51

catalin,

apropo tot de plecari. ziceai acum cateva zile de plecarea lui Ghyca de la Interbrew, clauza de eliberare, etc, ca de o plecare in Doi ani de vacanta, vorba lu’ Verne. Adevarul e ca Ghyca n-a plecat de la astia cu berea ca sa isi ia ceva time off, numai pentru el, cum a lasat sa se inteleaga (si ti la fel). Omu’ are ambitii de politician, e apropiat de tabara liberala (Tariceanu) si se pregateste sa intre in marele balci politic romanesc. Iar chestiile cu viata trebuie traita, vreau sa am timp petru mine, si altele nu prease potrivesc in cazul lui. De altfel a lasat sa se inteleaga in mai multe articole (disponibile si pe net) ca ca asta e scopul ultim pentru el. O demisie care vine cu 8-9 luni inainte de alegerile generale, poate sa nu insemne nimic in mod normal, dar in cazul lui Ghyka semnalul e clar.
Asa ca asa numita clauza de eliberare, pentru el o sa se transforme in curand in clauza de angajare politica. Poate ca gresesc, desi nu cred.
Mai vorbim,
Marco

Cătălin Tolontan  •  28 martie 2008, 18:43

ovidiu miron: ce zvonuri? lucrurile sint clare, simple si au fost transparente de la inceput. acest blog e al meu, dar este administrat de gsp, care face cheltuieli pt admin, promovare… si in schimb incaseaza toti banii din publicitate. credeai ca ma ocup singur de administrarea lui?

Cătălin Tolontan  •  28 martie 2008, 18:44

marco: e interesant ce spui, sa vedem. plus ca intrarea in politica nu e deloc derizorie. ne tot plingem ca ne reprezinta o clasa politica sub calitatea pe care o meritam. f bine, sa intre!

mondocan  •  28 martie 2008, 18:46

@cata
Este adevarat ca pleci la Taraf ?Crezi ca iti vei lua mai multi bani acolo ?Ma rog, treaba ta. Sunt sigur ca si AG va face treaba buna. Poate , mai buna .Pa.

Danutz Nastase  •  29 martie 2008, 12:12

Oare n-avea dreptate marinarul cand vorbea de tonomatele pe euro? Atatia oameni care au lucrat la o gazeta proprezidentiala se transfera peste noapte la una antiprezidentiala! Oamenii astia n-au deloc constiinta?

Alexandru Raducanu  •  29 martie 2008, 18:17

Pe principiul „urma scapa turma!”

un om nelamurit  •  30 martie 2008, 0:21

Catalin,

Apropo de postarea lui Marco si de ce scriai tu despre Ghyka si downshifting – de ce nu scrie nimeni ca Ghyka a fost pur si simplu concediat de la Interbrew? Surse din piata berii stiau deja de 2 saptamani ca el va pleca, plus ca si pentru un observator din afara erodarea cotei de piata a Interbrew era vizibila.
In plus, numirea la cateva ore distanta a lui Eduardo Luz confirma faptul ca a fost dat afara – nimeni nu anunta instantaneu inlocuirea, la nivelul asta… Bineinteles ca nu a fost dat un comunicat oficial „L-am dat afara etc”, se pastreaza aparentele – insa tu pe blog te lauzi ca spui lucrurilor pe nume..

Andras  •  30 martie 2008, 0:32

cred ca ne miscam prea mult pe barfe si pe miscarea de personal. EVZ are o foarte mare problema de credibilitate si de profesionalism (vezi niste dragalasi care habar n-au de etica sau de prelucrarea informatiei). cu toate astea raman acolo (cel putin pana la noi vesti!) andrei craciun, bichir si marius minca?

Comentează