Victoria Stelei, eşecul Rapidului

Steaua a împinit 1.000 de victorii în Liga 1 pentru că Steaua are deopotrivă graţie şi visceralitate. Toate grupate într-un nume. Steaua nu e miloasă, nu e modestă, nu e plîngăcioasă. Majoritatea covîrşitoare a acestor 1.000 de victorii sînt adunate pe teren. Dar altele au o poveste pe care suporterii roş-albaştri nu vor s-o ştie. Pentru prima categorie, au existat Voinescu, Apolzan, Liţă Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu şi Belodedici. Pentru cealaltă, s-au inventat Neţoiu şi valizele din piele de porc.

duminică, 6 aprilie 2008, 9:22

Steaua a împinit 1.000 de victorii în Liga 1 pentru că Steaua are deopotrivă graţie şi visceralitate. Toate grupate într-un nume. Steaua nu e miloasă, nu e modestă, nu e plîngăcioasă. Majoritatea covîrşitoare a acestor 1.000 de victorii sînt adunate pe teren. Dar altele au o poveste pe care suporterii roş-albaştri nu vor s-o ştie. Pentru prima categorie, au existat Voinescu, Apolzan, Liţă Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu şi Belodedici. Pentru cealaltă, s-au inventat Neţoiu şi valizele din piele de porc.

De rămas, va rămîne însă cifra 1.000 şi legenda din jurul ei.

Citind această cifră, George Copos îşi poate realiza marea sa eroare. În iarnă, Rapid era în faţa Stelei. Declarînd că vinde clubul, el l-a expus bancului de piranha care înoată în lumea fotbalului: impresari, arbitri, observatori şi comisii. Toţi s-au repezit asupra giuleştenilor. Şi, în timp ce Steaua sărbătoreşte mîndră 1.000 de victorii, Rapid adună două recorduri sugestive:
1. Singura echipă dintre cei 4 granzi care are un scor negativ al erorilor de arbitraj.

2. Singura echipă din Liga 1 care a pierdut la masa verde un meci pe care-l conducea pe teren.
Asta e diferenţa dintre 1.000 pentru toţi şi 1 pentru el însuşi.

Comentarii (506)Adaugă comentariu

Petrisor  •  7 aprilie 2008, 19:41

Catalin,

Ce se intampla, de ce nu mai vrea Liga I sa semneze cu Antena 1? Am vazut la Observator acum 5 minute, si-a bagat Vantu coada?

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 19:41

octa@: vin eu in locul lui andy si iti raspund.E foarte greu sa aleg numai 50 de meciuri trucate: nu stiu pe care sa le aleg- numai in ultimii 4 ani stiu vreo 10 pe an!
Dar ca sa te ajut, cred ca ar trebui sa cauti pe cele netrucate. Multe nu vei gasi!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 19:51

octa@: hai sa te ajut eu ca vad ca te incurci, stelist de gradinita. Deci nasul a fost gen. comunist Mihail Lascar, ministru al armatei in guvernul dr. Petru Groza, guvern instaurat de ocupatia sovietica. Data a fost 7 iunie 1947, iar tara era de facto condusa de Moscova. Ca sa-si faca o jucarie au creat Steluta rosie, decupata de pe Kremlin sau de pe petlitele viteazului soldat sovietic.
Asta va e, tinere, adevarata istorie! Ce a inceput odios, continua mizerabil!

octa  •  7 aprilie 2008, 19:53

gabi de giulesti ok perfect zi care sunt meciurile si te cred adumi si probe reale nu ce crezi tu si inca 2 3 suporteri rapidisti sau mai stiu eu , poftim afirmatie eu stiu ca de cand e copos la rapid si de cand exista savarina in romania rapid a facut blaturi stiu cel putin 30 de meciuri pe an ale rapidului trucate si imi e greu sa gasesc unul corect.Vezi ce usor e sa acuzi , cel mai simplu lucru din lume .Hai sa nu fim retarzi totusi suntem oameni nu maimute , vrb civilizat nu dam cu brichete.

octa  •  7 aprilie 2008, 19:59

gabidegiulesti nu ma ajuti cu nimic eu ti am spus exact ce ai spus tu numai ca am uitat numele generalului bravo tie ca ti l-ai amintit nu am premiu special sa iti dau.Da este adevarat exista o ekipa in rusia a armatei si sa facut si una in romania care e prb mai toate tarile ex comuniste si nu numai au o ekipa a armatei nu vad care e marea ta prb legata de infiintarea clubului si daca eu sunt stelist de gradinita tu esti cel putin rapidist de luna 5 la jigniri vad ca te pricepi in rest am dubii, daca toata tara era condusa de rusii de ce asociezi doar steaua e singura ekipa care juca atunci sau mai erau si altele? nu ma convingi de loc am zis de la bun inceput ca o sa veniti cu scuze penibile. Eu cred ca tu inca traiesti in comunism elibereaza-te de gandul asta.

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 20:00

mario@: e o nauceala completa in mintea ta, daca nu s-o chema chiar neinformare!
Rapidul nu a jucat in Cupa Balcanica: s-a calificat in finala Cupei Europei Centrale, cea mai prestigioasa competitie e vremii si in care jucau reprezentantele celor mai importante campionate ale vremii, cu exceptia celui englez. Apropo de englezi, nu stiu eu sau nu exista nici o echipa engleza sau italiana eliminata de Steaua in acea faimoasa perioada? Cum poti fi cel mai bun in Europa daca nu te confrunti cu cei mai tari din Europa? Cum ar fi azi sa scoatem din CL echipele engleze? Ce ar mai ramane?
De asta e bine sa avem simtul masurii si al ridicolului si sa nu hiperbolizam niste performante de circumstanta sau datorate unor circumstante de moment!

octa  •  7 aprilie 2008, 20:11

gabi de giulesti
circumstante de moment spui , ti am mai explicat steaua in 86 a intalnit doua ekipe cu adevarat puternice Anderlecht si Barcelona, daca nici spania nu e campionat puternic ..iar Anderlecht era super forza atunci ti-am spus si mai devreme ca dovada ne-au scos din turul 2 anul viitor , iar banuiesc ca de finala cu Benfica tot circumstanta dar de finala cu Milan la fel dar de supercupa europei numai circumstante nu , pai de ce nu a cucerit si rapidu o cupa ce mare branza ca iaute ce usor pare cand o spui tu chiar asa slabi erau , dupa 90 nu are rost sa iti amintesc cine are cele mai mari performante , tii minte sfertul de acum 2 ani da ? si nu uita ceva steaua 85 86 pana in 89-90 adica exact pana la aparitia Milanulului a fost considerata cea mai buna echipa din europa cu o cupa camp o semifinala si o alta finala, sa te mentii 5 anii in top europa e tot circumstanta off ma intreb din ce in ce mai mult daca nu cumva tu esti cel care a aruncat cu bricheta in deaconu..

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 20:13

octa@: naivitatea pe care o afisezi nu te prinde. Stii prea bine ca de 4 ani singurul vostru fotbalist eficace este Oierul. Ce ai dori, sa-ti amintesc istoria recenta? Sacosele, arbitrii de centru mituiti, apoi s-a trecut la tusieri, aranjamentele cu unii jucatori ai echipelor adverse, actionari sau antrenori! Milionul de dolari oferit lui Dinamo, promisiunile facute jucatorilor adversi ca vor fi transferati la Steaua ( Panait, Szekely, Vatca, V.Badea etc.),trafic cu puncte prin intermediul unei terte echipe(vezi Tg.Jiu- Buzau),aranjamente cu comisiile lui Dragomir si Sandu (furtul probelor, anularea sentintelor, anularea unor hotarari deja luate etc.). Arbitri mituiti, fapte recunoscute public dupa cativa ani! Ce mai vrei! E o insiruire a tuturor netrebniciilor facute de Oier si care au deturnat in modul cel mai grosolan adevaratele ierarhii si care arata adevarata fata a unui club obisnuit dintotdeauna cu fatarnicia, minciuna, coruptia si tot ce e mai murdar in societate!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 20:20

octa@: daca nu as sti ca esti stelist, afirmatiile tale ar fi de tot rasul! Ce tot ii tragi cu Anderlecht, de unde mare echipa! Te invit sa redevii serios! Iar despre Barcelona? Ce mare jucator avea in 1986? Schuster? Poate Archibald? Daca mai stii vreo mare performanta a Barcelonei in acei ani comunica-mi si mie. Sau vreo performanta deosebita a jucatorilor sai la vreo nationala!
Poate imi spui si echipa italiana sau engleza pe care a eliminat-o Steaua in acei ani pentru ca ai omis sa o faci. Sunt teribil de curios, vreau sa-mi completez agenda.

refill cartuse  •  7 aprilie 2008, 20:26

Sunt rapidist dar prefer sa piarda la cluj.

octa  •  7 aprilie 2008, 20:27

naiv esti tu gabi de giulesti chiar foarte naiv traiestti intro lumea ta sub deviza singuri impotriva tuturor cand de fapt nimeni nu are nimic cu voi trist e ca nu esti singurul, fotbalisti in ultimii 4 ani la steaya ghionea , goian , dica , radoi , paraschiv , bostina dumitru , neaga, ogararu etc lista poate continua fotbalisti cu care sa facut cea mai mare performanta de dupa 90 semifinala de uefa , sa vazut cine a jucat corect rapid si dinamo ca sau facut de ras de cate ori a jucat prin europa cu exceptia unui an adica cel mai dureros an pt voi cand vam izgonit din europa un loc binecunoscut noua si atat de strain voua.Copos al vostru e ingerash saracutul pana la urma cred ca voi sunteti singura echipa curata din campionat duceti-va la haga trebuia sa luati titlul in fiecare an..sunteti cel putin da asta e un compliment..penibili

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 20:36

octa@: am o rugaminte- dintre cei enumerati, care este fotbalist?

ANDY  •  7 aprilie 2008, 20:40

DIN PACATE STEAUA NU A REUSIT IN ULTIMII ANI SA TRANSFERE DECAT UN JUCATOR !!!!! DE CE OARE ?
POATE CEI DE LA ECHIPELE MARI INTZELEG CUM SE CASTIGA LA NOI CAMPIONATUL SI CUM SE FACE SELECTIA IN NATIONALA!!!!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 20:49

andy@: te inseli, deja sunt pe teava Lovin si O.Petre. Intreaga Europa a ramas pe spate de ispravile lor.
Asta-vara am propus un pariu: nici Dica, nici Goian nu vor pleca pe mai mult de 3 mil. Euro, iar Radoi nu va mai pleca decât doar la Glina.

ady  •  7 aprilie 2008, 21:01

de ce nu a transferat?pt ca nu vrut!au preferat sa ii tina si sa v-o dea voua!decat sa plece la echipe gen dnepr,duisburg mai bine la steaua.nu s-au lacomit la banii unor no name-uri.la echipe mari e greu de ajuns.marele mazilu freaca banca de rezerve la prestigioasa dnepr,in cel mai bun caz.marele golgeter niculescu a dat 2 goluri si a golit tolba.zicu a facut figuratie in italia,marica nici el nu o duce bine,lui niculae i-a trebuit vreo juma de an pana a marcat.cand se pregateau sa il trimita inapoi a realizat si el k mai bine trage tare la auxerre decat la prestigioasa rapid si cinstitul copos.cam la fel e si cu radu,decat pe un salariu mizerabil aici mai bine tragi tare acolo sa ramai.singurul cu adevarat bun e mutu dar a avut si el nevoie de timp pana sa ajunga mare.apropo de jucatorii luati cu japca de steaua inainte de ’89.dinamo lua jucatorii in felul asta si dupa 2000.pachetele de la craiova is deja celebre,mutu era aproape de steaua cand l-au momit dinamovistii cu vise de preamarire in liga.mutu a plecat,liga tot nu a venit.idolul pancu a trecut si el pe la steaua.si cati or mai fi.o fi si asta un motiv pt care steaua mai face cate ceva pe afara pe cand restul…tacere.

octa  •  7 aprilie 2008, 21:08

gabi de giulesti pai dica acum un an jumate valoara cat ekipa voastra cu tot cu maseuri etc , goian ghionea pleaca oricand pe 3 -4 milioane , radoi e de nepretuit oricum radoi nu ar pleca niciodata la shaktior dnepr etc poate ekipe gen at.madrid , lazio, hamburg , dumitru acum 3 -4 poreclit micutul beckam de presa europeana si apropo de ekipe englezesti west ham sau southampton iti spune ceva e adevarat nbea eliminat middls, aston villa si liverpool dar steaua mereu a jucat bine cu ekipele englezesti nu cum ziceai tu ca nu a eliminat nici o ekipa din aglia.etc si toti care i-am enumerat sunt peste orice rapidist de la voi inclusiv marele talent pàncu care la fel ca niculescu nici de liga 2 italiana nu au avut valoare . noroc cu il luce ca altfel nici in turcia nu sa juca. sa vazut pe urma cand nu era luce ce succes a avut in turcia.

ANDY  •  7 aprilie 2008, 21:09

BECALI A REFUZAT VREUN TRANSFER?
NU
NU A AVUT OFERTE!!!!

octa  •  7 aprilie 2008, 21:12

da andy stii tu ca nu au fost oferte sunt sigur ca cei de la steaua pe tine te suna primul cand au vreo oferta, taci mai bine ca esti de ras…

ANDY  •  7 aprilie 2008, 21:17

SA-L SUNE PE BECALI!!!
EL RASPUNDE: NU-MI DATI 5 MIL PE „micul bekam” ca trebuie sa-l dau gratis la Chiajna!!!
:))

Mario  •  7 aprilie 2008, 21:22

pt gabidegiulesti. se pare k si tu esti putin debusolat. Steaua nu a reusit sa elimine nicio echipa englezeasca in acea perioada pt k asa cum toata lumea stie, mai putin tu, echipele din Albion au fost suspendate din Europa timp d 5 ani dupa isprava suporterilor de la LIverpool din 1985 dp Heysel.in 1986 cand Steaua a castigat cupa Juventus a fost eliminata de Barca in turul 3 ,in 1987 Steaua a pierdut in al doilea tur cu Anderlecht, iar in 1988 a pierdut in semifinala jucata cu Benfica.

Mario  •  7 aprilie 2008, 21:27

prima oara cand Steaua a jucat contra unei echipe din Italia in acea perioada a fost in finala cu Ac Milan, pierduta insa cu 4-0. nu fi insa fericit d scorul asta pt k stii bine cine juca la Milan atunci:van Basten, Gullit, Reykard, Maldini, Baresi, Ancelotti,etc. dar pt o mai buna intelegere a performantelor realizate de Steaua intra pe*** (spam publicitar)

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 21:29

octa@,ady@: informatie elementara din economia de piata – valoarea unui produs, element, fotbalist etc. este aceea EFECTIV PLATITA. Nu e suficient sa ceri 10 milioane pe Radoi sau Goian; important e sa gasesti fraierul sa plateasca. Din pacate s-au terminat si prostii care plateau pe neve pentru Raducanu-blocnotes sau pe renumitul Fl. Dumitru. Singura marfa de valoare e Ogararu pentru ca pe el s-a platit. In rest snoave si apa de ploaie… Insa unii stelisti se imbata cu apa rece si cred in nestematele din turma… Nici ovinele nu mai au asa cautare, chiar daca vine Pastile!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 21:35

mario@ – tinere naiv, tocmai asta am vrut sa-ti explic metaforic. Ăsta este calibrul performantei Stelei! Unul dubitabil!
Eu am vazut finala de pe Heysel!
Incercam sa va cobor cu picioarele pe pamant ca sa realizati ca nici Anderlecht sau Barcelona, si nici Kievul de la Monaco nu erau valori europene de prim rang. Ati folosit niste circumstante favorabile si atât! Chiar, finala intercontinentala de ce nu ati câstigat-o? De ce nu pomeneste nimeni de ea? Pentru ca nu ati existat!

Mario  •  7 aprilie 2008, 21:35

si tot pt gabidegiulesti. ai dreptate si imi cer scuze. Rapid a jucat in Cupa Europei Centrale si nu in Cupa Balcanica, dar am spus asta pt k auzisem ceva vag cum ca Rapid ar fi jucat o finala de cupa europeana. insa cand am aflat d c cupa era vorba am ras. Sa spui insa k Cupa Europei Centrale era o competitie in care marile cluburi din vest luau parte iar ma apuca rasul. e ca si cum ai spune k CFR Cluj a realizat o mare performanta atunci knd a jucat finala Cupei Intertoto.

Mario  •  7 aprilie 2008, 21:44

Gabi finala Cupei Intercontinentale am pierdut-o asa cum ar trebui sa stii pt k se pare k esti mult mai in varsta dkt mine dintr-un motiv : poti si sa t interesezi k Steaua a sosit in Tokio cu aprox. 12 h inainte d a se disputa meciul. si desi diferenta d fus orar este mare si nu oricine se poate adapta Steaua a dominat categoric meciul. nu inteleg insa dc insisti in a defaima aceste performante si macar sa recunosti k este cu bune cu rele cea mai buna echipa din Romania.

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 21:47

mario@- tinere neofit, in inconstienta ta, afla una din echipele pe care a eliminat-o Ripensia in 1938 din Cupa Europei Centrale- se numea MILAN! Asa-i ca ai mai auzit de echipa asta?
Urat obicei avem noi romanii de a ne da cu parerea acolo unde nu ne pricepem sau unde nu suntem informati!
Ce cupa Intertoto? C.E.C. era in perioada interbelica cea mai importanta competitie continentala la care participau italieni, unguri,sarbi,austrieci etc. Lipseau englezii din cauze subiective: tratau cu superioritate fotbalul de pe continent, chiar daca vor fi umiliti de unguri cu 6-3!
mario@: invata, tot timpul trebuie sa inveti! Mai lasa indoctrinarile imbecile ale Oierului!Fotbalul romanesc nu a inceput nici in Ghencea, nici in Pipera!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 21:50

mario@: eu nu trebuie sa ma interesez; eu chiar am vazut finala intercontinentala de la Tokyo si, in afara de un sut telefonat al lui Belo si alte câteva faze banale, nu am retinut nimic. Si asta pentru ca nu am avut ce!

octa  •  7 aprilie 2008, 21:52

gabi din giulesti ma uimesti din ce in ce mai mult nu a zis nimeni ca valoreaza goian sau altu 10 mil da te asigur ca ei puteau pleca orican pe 3 4 milioane dar la o ekipa mai modesta si avand in vedere numele stelei si faptul ca evolueaza in europa constant plus salariile mari de la steaua au ales sa ramana ce e asa greud inteles? si apropo bloc notes in 2003 sa platit 1 mil 7 sute pt el nu era o suma chiar mika mai gandeste pana scoti cuvinte din gura , numai prostii spui tu stii vreun jucator din ekipa lui kiev de atunci de vrb ca nu aveau valoare, cum poti sa spui ca o ekipa care castiga cupa cupelor nu are valoarea tu nu vezi ca aberezi ?uite aici citeste performantele kievului din acel an asta daca stii engleza :The club’s best performances were in the 1970s and 1980s, it was at this time that the USSR national football team was mostly comprised of players from the club. Dynamo Kyiv also tied the national record for winning three consecutive Soviet Premier League titles in 1966, 1967, and 1968. Dynamo Kyiv won the Cup Winners’ Cup in 1975 and 1986 as well as the European Super Cup in 1975, after two games against Bayern Munich

si iata 3 jucatori de la anderlecht 86 de care sigur ai auzit tu si oricine cunoaste putin fotbal Alex Czerniatynski, Enzo Scifo and Georges Grün.
si daca de barcelona spui ca e o echipa care nu era forta in europa..o ekipa care in urma cu 3-4 anii il lause pe maradona asta imi spune tot despre cunostiintele tale de fotbal.vad ca faci pe gica contra pro.s.t eu ca imi pierd timpul cu tine am ajuns sa spunem ca albui negru si nergu este alb vina mea , imi pare rau ca am irosit cateve ore din viata in compania ta iti spun sincer tge las pe tine sa reflectezi si sa comentezi performantele stelei astea asa fara valoare care pt noi restul romanilor reprezinta o mare performanta.a si te rog acum sa enumeri si tu seria de succese a rapidului in europa. o seara buna

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 22:07

mario@: punctual-Becali s-a laudat ca are oferta de la Portsmouth de 11 mil. Euro, acum 2 ani.Anul trecut spunea ca Man. City i-a oferit 10 mil. Euro pentru Goian.Care e minciuna mea?
Despre Blocnotes cred ca nu ai inteles: chiar cred ca a fost vandut excelent- ma refeream ca Steaua nu v-a mai gasi alti fraieri pe care sa-i potcoveasca cu alte asemenea valori!
Despre Kiev nu m-am exprimat ca nu avea valoare, am spus ca nu era o echipa de prima linie europeana si cred ca nu ma poti contrazice.
In cel priveste pe Enzo Scifo abia mai tarziu a explodat! Czernyatinski? Hm!
Din nefericire aplici o tactica comunista (va prinde pe voi, stelistii!):amesteci unele afirmatii spuse cu altele deformate sau altele chiar negandite de mine!

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 22:09

Scuze, postul era pentru ”octa”. Iertare, ”mario”!

Mario  •  7 aprilie 2008, 22:10

Ai dreptate Gabi. sunt tanar si mai am multe de invatat. iti promit k o sa invat si palmaresul Rapidului pt k o sa-mi ia cred k vreo 5 min. C nu inteleg insa la voi rapidistii este ura aceasta fata d Steaua, ekipa comunista asa cum spuneti d fiecare data. OK a fost infiintata d comunisti, a castigat partide dubios, insa ati avut la dispozitie 18 ani sa castigati si voi mai mult d 2 titluri. Sunteti insa campioni nationali in fiecare an la declaratii prin vocea inconfundabila a dlui Copos pt care farmecul vietii reprezinta un banal imprumut d 30 mil. E. Cat despre Becali ma consider un tanar inteligent inkt sa nu ascult aberatiile p care acesta le rosteste d fiecare data si prostia in a afirma d fiecare data k este cel mai mare roman. Sa afle si Becali k roman nu va fi niciodata, el putand fi in cel mai bun caz cel mai mare machidon.

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 22:15

mario@:corect si de bun simt postul tau. Nu o fi stufoasa istoria Rapidului, dar macar nu este blamabila.
Resping totusi incercarea ta (o practica in general stelistii!) de a te delimita de Oier! Nu ai dreptul, atât timp cât te afisezi si te lauzi cu ororile de rezultate de la masa verde sau obtinute prin frauda!

Mario  •  7 aprilie 2008, 22:27

Nu am postat niciodata un comentariu in leg cu rezultatul meciului din Giulesti. Nu cred k un meci ar trebui sfarsit la masa verde unde banii unora au mai mare valoare dkt ai altora.Corect si in spiritul jocului ar trebui ca partida sa se rejoace din momentul in care a fost intrerupta. Insa d prea mult timp suporterii rapidisti au fost pasuiti d aceste decizii si care s-ar fi luat inevitabil in urma altor meciuri. Insa faptul k s-a luat in urma unui meci cu Steaua v-a crescut aversiunea fata d aceasta echipa p care o blamati d fiecare data kiar si atunci knd jucati cu Farul sau Ceahlaul si sunteti neputinciosi in a le invinge. Dar asta vine din frustrarea unora care a ataca Steaua reprezinta momentul lor d satisfacere a unor dorinte p care nu le intalnesc in viata d zi cu zi.

octa  •  7 aprilie 2008, 22:35

gabi din giulesti mai documnteazate scifo era explodat deja , si czerniatinski la fel , nu ma lua pe mine cu ce a zis becali ca eu nu te-am luat cu ce a zis copos , pacat de varsta care o ai , sa stii ca nu neaparat varsta face pe om , poti sa ai caracter zero si la 20 de ani si la 40 , tu continua sa te ascunzi dupa deget si sa nu recunosti unele lucruri evidente , oricum mie nu imi pasa stiu ca exista oameni ca tine din fericire nu sunt prea multi , si in cazul lui kiev chiar tin sa te contrazic kievul chiar era o forta a europei din 1975 pana in 86 a castigat 2 cupe a cupelor si o supercupa a europei contra lui bayern, kievul era in primele 5 din europa cel putin!!!!, e ca si cum ai spune sevilla castigatoarea cupei uefa de acum nu e ekipe de prim rang(locul 1 in lume) tu nu ai cum sa minti si sa nu recunosti niste rezulatate care au ramas in istorie , te minti doar pe tine te minti singur si mie nu imi pasa nu am sa imi racesc gura cu tine ca tie probabil si daca ti ar zice toti mari jucatori de atunci ca astea sunt performante adevrate cu ekipe f bune tot ai avea ceva de comentat.hai sa zicem prin absurd ca rezultatele astea ar conta de ce dupa 90 tot steaua a miscat prin europa de ce are cele mai multe camp si cupe luate dupa 90 daca vrei taie era becali tot cea mai titrata ramane , de ce e singura care a participat in champions league , iti spun e valoarea tata asta a fost mereu diferenta intre steaua si restul ekipelor de la noi valoarea! e greu sa o recun si e de inteles dar nu e vina mea ca te ai nascut tu rapidist dinamovist sau mai stiu eu ce , eu sunt stelist asta e am norocul sa tin cu cea mai titrata si iubita ekipa din romania restul e can can. nu mia are rost sa adaug..astept iar scuze penibile , vb nefondate bazat nu pe rezultatele ekipei tale nu pe rzultatele ekipei steaua si pe scuze de genul stii a fost blat in europa ati jucat numai cu aro campulung etc etc e de asteptat ….hai confirma-mi parerea-mea buna despre tine si despre nivelul iq-ului tau , te astept

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 22:38

octa@: ha,ha ha! Fericiti cei saraci…..

gabidegiulesti  •  7 aprilie 2008, 22:42

octa@: din nefericire cu tine nu se poate conversa. Sunt unii surzi la argumente; ei au doar certitudini. Si sunt fericiti in lumea lor abulica si idealizat-roza!

octa  •  7 aprilie 2008, 22:48

nu gabi din nefericire tu nu ai argumente nu cu mine nu se poate conversa ci cu tine revinoti uite ce motive penbile imi dai , cika kiev nu era ekipa de top pe ce te bazezi cand spui asta adu argumente deci fama tu sa inteleg eu cum o ekipa care castiga o cupa europeana nu e de prim rang ?? astept sa vad argumente , ce trebuie neaparat sa se numeasca real madrid sau milan ca sa iti convina tie ? au fost ekipe si ekipe de alungul timpului care au atins apogeul de-a lungul anilor, auzi si tu scifo nu era explodat asta sunt argumente ?mai aveai sa imi spui ca steaua a batut pe barca din cauza ca jucatorii barcelonei era constipati iar la golul lui lacatus au tras aia de bare ca sa intre in mingea in poarta ce naiba ma gabi treste-te la realitate doare nu doare asta e probabil ca pe tine te doare ca steaua a pus capat rapidului in uefa acum de curand?asta e realitatea fi barbat .

day  •  8 aprilie 2008, 0:24

concluzia din ce sustin eminentele cenusii este ca victoriile stelei pe plan european sunt facaturi,toate echipele erau nashpa,competitii slabe…dk generatia stelei ’86-’90 e zero inseamna ca la fel sunt si gen de aur: ayax ’70-’73 real madrid ’55-’60 inter ’63-’65 bayern ’73-’76 benfica ’60-’62 liverpool ’76-’78 nottingham ’78-’80 milan ’88-’90 si restul echipelor care au castigat cupa inainte de 90.bine,giulestenii o sa fie contrariati vizavi de nottingham,cine mai e si asta?o mare echipa,odata.ca multe altele.competitia a inceput dupa ce l-au omorat pe ceausescu de parca el conducea fotbalul european.macar de rezolva si finala din ‘89.21 de echipe au luat trofeul dintre care 18 inainte de 90 doar 3 noutati impunandu-se dupa.asta spune multe numai k tre’ sa ai cap sa intelegi.competitia adevarata era in prestigioasa cupa balcanica ,probabil.poate o fi vorbit ceausescu cu hitler sa inceapa razboiul sa nu mai poata juca rapid finala.marile echipe,marii jucatorii din perioada ’55-’90 pt rapidisti si restul frustratilor sunt o pata neagra in istoria fotbalului.asta e o jignire adresata fotbalului adevarat care se juca pe teren,jucat de fotbalisti nu de fotbalisti-actori care apar mai multa in presa ,reclame decat pe teren.dar cum sa aprecieze lucrurile astea unii care traiesc doar din frustrari,invidie si vad la tot pasul conspiratii

ANDY  •  8 aprilie 2008, 0:25

pentru specialisti!!!!
FOTBALUL INPRIMA PARTE A SECOLULUI XX AVEA CA CENTRU DE GREUTATE EUROPA CENTRALA!!! IN CEC JUCAU ECHIPELE DIN ITALIA, AUSTRIA, UNGARIA, CEHOSLOVACIA, YUGOSLAVIA, ROMANIA!!
RAPID A ELIMINAT IN ’38 PARCA PE UJPEST BUDAPESTA CARE AVEA IN COMPONENTZA 6 INTERNATIONALI MAGHIARI!!!!!
E CA SI CUM STEAUA AR FI ELIMINAT VREO ECHIPA CU 6 INTERNATIONALI BRAZILIENI SAU ITALIENI, CEA CE NU CRED CA S-A INTAMPLAT!!!

day  •  8 aprilie 2008, 0:42

bravo voua.si la ce v-a ajutat?liga abia in 55 a debutat.de ce nu ati mers mai departe cu performantele?si steaua a scos pe honved.mare realizare tinand cont ca era in drum spre cupa din 86

day  •  8 aprilie 2008, 0:57

se lauda marile echipe cu cec?nu aveti decat sa va laudati voi.era o cupa locala nu la nivelul intregii europe.ungurii au avut genaratii mai bune ca ale noastre la nivel de nationala nu de club.ce performante au echipele unguresti pe plan european?poate in cec.iar sudamericani existau si atunci nu doar acum.noi nu suntem specialisti,voi pretindeti ca sunteti dand in mari echipe ale sec.trecut

ANDY  •  8 aprilie 2008, 1:03

1 ungaria era o forta in anii 30-60 nu in anii 80
2 am fi continuat bucurosi performantzele daca nu venea peste noi tavalugul sovietic si nu-si impunea propriile echipe:))))

ANDY  •  8 aprilie 2008, 1:05

pt day!!
nici voi nu ari jucat cu sudamericanii in CCE
nici CCE nu mai exista acum…

gabidegiulesti  •  8 aprilie 2008, 7:34

octa@: chiar daca ti-ai schimbat nick-ul in ”day”, tot aceeasi echipa nelegiuita sustii. O echipa ridicata printr-un pacat originar si care sub domnia Oierului a ridicat NELEGEA la rang de LEGE. O clona creata in creuzet de comunisti a ajuns simbolul nelegiuirii condusa de un fariseu.

day  •  8 aprilie 2008, 17:22

eu si octa nu suntem aceeasi persoana,poate tu si andy sunteti k de obicei cei care acuza recurg la practici.cce e aceasi cu liga ,in palmaresul echipelor cce si liga e aceasi dar voi nu aveti de unde se stiti k va intereseaza cec.nu mi-ai raspuns ce performante au echipele de club unguresti la nivel european.poate mi-a scapat ceva.daca tot existau atatia superjucatori in zona de ce e steaua singura care a luat cce din est?abia in 91 a luat si steaua rosie.si totusi toate echipele care au luat trofeul in perioada ’55-’90 erau sovietice?real din 9 trofee 6 le-a luat inainte de ’90,milan 4 din 7 si dupa ’90 au luat tot cam aceleasi trofeul.cred k a fost o conspiratie a comunistilor sa-si impuna propriile echipe si astfel sa nu poata sa se impuna prestigioasa rapid bucuresti.varsati-va frustrarile pe blog-urile unde se vorbeste de aceasta competitie de prestigiu si lasati-ne cu amarata nostra de cupa.PS:NU SUNT OCTA, SUNT FATA DIN ARAD SI NU FITI MISOGINI PE LANGA FAPTUL K SUNTETI FRUSTRATI

gabidegiulesti  •  8 aprilie 2008, 19:13

octa=day=varza

day  •  8 aprilie 2008, 22:29

DE BRUXELLES?DECAT MURATA CA VOI…

octa  •  9 aprilie 2008, 18:00

gabi din giulesti
esti f inteligent ,vad ca ai mai postat si cand sa terminat articolul , cum a spus si day sau fata care are acest nick , nu avem nici o legatura da tu vezi numai conspiratii , vezi ca am 11 frati o sa ii pun pe toti sa intre cu nickuri diferite ori de cate ori intri tu si incerci sa ne convingti ca steaua nu a avut rezultate ba din contra rapidul e cea mai titrata

Tudor  •  10 aprilie 2008, 11:32

Tolo,in general ai vazut bine diferenta dintre cele 2 echipe!Asa e,STEAUA e unica in fotbalul romanesc si merita din plin sa fie prima care atinge aceasta borna istorica!rapidul,in schimb,si cu ajutorul „neprecupetit” al lui Copos,dovedeste din plin ca ramane aceeasi echipa ratata si plina de frustrari ca marea majoritate a suporterilor ei care si le revarsa incontinuu aici si nu numai!rapid,de la 3 puncte in fata Stelei in iarna,a ajuns la 10 puncte sub ea acum!Asta e crunta realitate pe care nu vor s-o vada toti astia care nu mai stiu decat sa stea cu „comunismul” in gura ca sa-si scuze neputintele!Steaua are o cariera cladita pe plan european,acolo unde nu mai poate fi invinovatita chiar de NIMIC!
In schimb,cand incepi sa vorbesti de valiza,o dai in penibil.Nu s-a demonstrat clar ca valiza respectiva era una cu un joc de table??De ce va place voua,celor din presa,sa lansatri tot felul de insinuari murdare ca asta cu valiza la nesfarsit?Chiar nu va dati seama cat rau faceti fotbalului prin aceste „scandaluri” create si intretinute de voi?Te credeam un ziarist serios,dar vad ca marsezi la niste lucruri care e evident ca sunt doar aberatii.
Apropo,spui ca „Mioveniul a fost jenanta”!NU,pur si simplu,Mioveniul a jucat ce joaca aproape in fiecare deplasare cu o echipa tare(ia meciurile de la Vaslui,cu rapidul sau cu Cfr si vezi ca mai mereu Mioveniul a rezistat o repriza si apoi a cazut in cateva minute dupa pauza la fel ca si in Ghencea).Or fi fost si alea aranjamente?Ca sa nu mai spun ca la Cluj gazdele au fost ajutate clar de arbitrii in meciul cu Mioveniul.

Tudor  •  10 aprilie 2008, 11:41

andy si gabidegiulesti@,voi chiar nu va dati seama cat de jenanti puteti fi cu toate ineptiile pe care le scoateti de sub palarie?!gabitule,Steaua s-a confruntat in perioada de care vorbesti cu echipele CELE MAI BUNE DIN EUROPA,insistenta cu care ii aduci in discutie pe englezi,devine penibila!In acei ani,nu putea participa decat O SINGURA echipa campioana,din orice tara in CCE(inclusiv Anglia),iar singura echipa engleza cu adevarat tare in CCE pe atunci era Liverpool si atat!Si daca scoatem astazi echipele englezesti din CL raman toate castigatoarele din ultimii ani(cu exceptia aceleiasi Liverpool):Barcelona,Real,Milan,FCPorto!Sau si astea or fi echipe englezesti la tine? 🙂 Nu ma mira la cat fotbal stii!

Comentează