Un articol super in ZF!

Sorin Paslaru, redactorul-sef al Ziarului Financiar, scrie azi un editorial relaxat si profund despre tendintele macroeconomice, despre avantajul pe care-l detinem fara sa stim si despre cum se poate transforma acesta ignorare intr-o ratacire nationala. Cititi-l!

vineri, 25 aprilie 2008, 1:05

Sorin Paslaru, redactorul-sef al Ziarului Financiar, scrie azi un editorial relaxat si profund despre tendintele macroeconomice, despre avantajul pe care-l detinem fara sa stim si despre cum se poate transforma acesta ignorare intr-o ratacire nationala. Cititi-l!

Comentarii (11)Adaugă comentariu

eu  •  25 aprilie 2008, 14:12

uite un punct de vedere extrainteresant! roata se si intoarce. Plus valoarea creata de industrie si agricultura este infinit mai mare decat cea a serviciilor

Cristina  •  25 aprilie 2008, 14:36

Si totusi inca se mai pleaca. Pana cand se va trezi cineva care sa inceapa sa gestioneze bine resursele de care dispunem. Dar cum asta nu se va intampla prea curand, inca se va mai pleca.

Petrisor Socol  •  25 aprilie 2008, 15:42

@Catalin Tolontan

Si cand te gandesti ca unele crize se produc cu vointa marilor economisti. Criza din SUA va avea efecte pozitive pe viitor. Si mai sti i ce va Catalin? Criza creditelor ipotecare din SUA a fost provocata de BRD. 😉

Petrisor Socol  •  25 aprilie 2008, 15:49

@Catalin Tolontan

Scuze ca nu spun toate chestiile dintr-o suflare, dar daca tu ne-ai recomandat un articol foarte bine scris in „ZF” si eu iti recomand sa accesezi youtube si sa cauti „mikigavrila”, acest tip traieste in sua si pasiunea lui sunt promo-urile la filme. Acesta a facut un montaj al filmului romanesc „Declaratie de dragoste”. Vei ramane surprins placut de ce poate baiatu asta. Multumesc.

explorish  •  25 aprilie 2008, 18:53

asta si cel de la cotidianul, 2 ponturi bune. thnx.

malasuerte  •  25 aprilie 2008, 21:16

Ei ar fi prea de tot sa se intoarca roata si sa NE gaseasca undeva in fata, istoria nu prea ne-a oferit asa ceva.Astept cu interes

sandu  •  25 aprilie 2008, 21:32

in sfarsit ne foloseste la ceva ca suntem saracii europei

@Calin Tolontan  •  25 aprilie 2008, 21:41

Singurele crize se petrec la voi in cap, treziti-va si infruntati realitatea! Viata merge mai departe si fara americani/rusi/nemti/etc..

Dima Zborski  •  26 aprilie 2008, 20:56

Un articol excelent multumesc

Romeo  •  29 aprilie 2008, 9:17

schimbarile nu se fac peste noapte si nicidecum la gandurile unui ziarist. Interventia statului in economie inseamna spaga si nu numai la noi. Lasati omul sa isi caute locul in lume si va raspunde singur pentru alegerea facuta, nu va injura comunismul sau capitalismul pentru esecurile si nemultumirile lui. Invatati-l doar sa faca bine ca el sa fie tratat bine, nu-i impuiati capul cu biserici si sfinti. Invatati-l in scoala ce poate face in viata, nu-l terorizati cu ecuatii, reactii chimice si analize literare.

oly  •  1 mai 2008, 12:17

Bun articolul,dar am 1 intrebare:
Daca vine valul (cresterea) si te prinde cultivind castraveti si pastirnac nu e pacat ?
O sa mi se raspunda ca valul a trecut,dar nici sa te apuci de gradinarit nu e o solutie,mai bine astepti sa vina iar valul , ca de venit vine sigur !!!

Comentează