Inovaţie Naumovici pentru Guşă pe litoral

Bucurestenii prezenti zilele acestea pe litoral au gasit panouri publicitare prin care Cozmin Gusa le spune „Apar aici, pentru ca in Bucuresti panotajul imi este interzis!”. Revolta amuzanta ii apartine lui Bogdan Naumovici, fostul director la Leo, astazi seful shopului de idei 23. Naumovici este sustinator declarat al liderului PIN in lupta pentru Capitala si a incercat astfel sa semnaleze publicului bucurestean ca exista un embargou informational la adresa lui Gusa in Bucuresti.

vineri, 2 mai 2008, 12:54

Bucurestenii prezenti zilele acestea pe litoral au gasit panouri publicitare prin care Cozmin Gusa le spune „Apar aici, pentru ca in Bucuresti panotajul imi este interzis!”. Revolta amuzanta ii apartine lui Bogdan Naumovici, fostul director la Leo, astazi seful shopului de idei 23. Naumovici este sustinator declarat al liderului PIN in lupta pentru Capitala si a incercat astfel sa semnaleze publicului bucurestean ca exista un embargou informational la adresa lui Gusa in Bucuresti.

gusa.jpg
Click pe imagine pentru mărire

Comentarii (17)Adaugă comentariu

mosh Califar  •  2 mai 2008, 13:01

Hai sa fim seriosi : Gusa e de maxim 2% chiar daca-si pune panouri si-n dormitoarele alegaturilor 🙂

fotbal  •  2 mai 2008, 13:08

simpatica idee, dar pare de unica folosinta. dupa weekendul asta le da jos? precis ca pe CG il sapa Oprescu 🙂

ela  •  2 mai 2008, 13:59

Am vazut panouri enorme cu gusa, unul chiar pe strada Paris in spatele guvernului. Mi-a atras atentia si m-am gandit „de unde are asta atatia bani?”. Vad ca fiecare candidat vrea sa iasa in evidenta prin faptul ca este persecutat.

Campanie. Day 1. « In tramvai  •  2 mai 2008, 14:15

[…] Daca va intereseaza ce fac unii in campanie daca simt ca n-au loc in Bucuresti, uitati-va aici . Oricum, Mr N e mereu surprinzator. Respectele mele. Nu stiu cat impact mai are dupa 3-4 […]

Nadia  •  2 mai 2008, 14:15

E clar: nu va câştiga alegerile din Bucureşti şi, în toamnă, va candida pentru parlament. Atunci ce va face? Îşi face campanie electorală pe marginea şoselelor din Ungaria sau Bulgaria. E cam ieftină ideea…

Alexandru Raducanu  •  2 mai 2008, 14:26

Pe litoral a cam plouat, motiv pentru care nu cred ca traficul de la mare il poate echivala pe cel din Bucuresti. In plus, outdoor-ul e destul de divizat si el, sunt mai multi jucatori, si nu cred ca nu gasea expunere daca voia. Cred ca e mai degraba un pretext pentru un mesaj impotriva sistemului.
Pe de alta parte, Cosmin Gusa este foarte prezent pe niste posturi TV, precum B1 si Realitatea. Ma intreb daca prezentarea de carte de pe Realitatea e tot inovatia lui Bogdan Naumovici. Pana acum, nu am vazut nimic spectaculos sau inovator in campanii. Poate de acum incolo…

Cristina  •  2 mai 2008, 16:13

Nu stiu ce sanse vor avea candidatii, oricare din ei, in conditiile in care si-au depus candidatura in numar mare, iar electoratul, si asa blazat si fara chef de mers la vot, va fi faramitat intre prea multe optiuni.

Carina  •  2 mai 2008, 16:29

Nu e rea ideea, dar abordarea e tipica: se plange ca oamenii rai nu-l lasa in pace. Poate trebuia ca Naumovici sa-i propuna si un mesaj original

www.romania-inedit.ro  •  2 mai 2008, 17:09

O ideea desteapta , chiar daca nu este a lui cosmin gusa !

Ovidiu Miron  •  2 mai 2008, 20:28

Sunt de acord cu Carina.

http://www.cotidianul.ro/doi_sub_un_embargo_oprescu_si_gusa-44855.html  •  2 mai 2008, 21:20

despre subiect

Maarius  •  2 mai 2008, 23:14

Un angajat isi distruge computerul cu un baros:D!
Dupa aia si-a tras omu’ laptop, insa si pe asta s-a suparat si l-a taiat cu un polizor:D!!!

http://bestvideosakin1985.blogspot.com/2008/05/funny-stresul-ucide-tehnologia.html

nicu  •  3 mai 2008, 1:22

Fa ceva BANI
Te-ai gîndit cum ai putea să faci rost de bani fără să investeşti nici un leu? Soluţia e foarte simplă. Din publicitate. Sunt multe site-uri care plătesc să primească vizitatori şi acum e timpul să primeşti şi tu o parte din banii aceştia. Respectă paşii de mai jos şi vei avea venituri consistente:
– copiază site-ul: http://bux.to/?r=sir_nicu
– în partea de sus a paginii dă click pe „register” şi completează toate căsuţele care apar acolo. La referrer scrii sir_nicu(daca nu este deja scris); (tine minte userul si parola; de la un PC nu se poate loga decat o persoana); apoi te logezi;
– apeşi pe Surf Ads şi dai click pe link-urile care apar acolo. Pe fiecare site astepti câte 30 secunde si vei primi 0,01$ (Done, bifa verde). Pe link-urile pe care le ai acolo poţi intra odata pe zi (dupa ce le-ai deschis si ti s-a inregistrat intrarea vor fi taiate ci o linie rosie);
– exemplu: dai click 10 ads/zi = 0,10$ * 100 referrals dau click 10 ads/zi = 10$. Castigul tau pe saptamana = 70$ si pe luna = 350-400$; in My Stats vezi cati bani ai strans.
– cel mai important este cum intri in posesia banilor. In momentul in care ai 10$ poti face retrageri prin Alertpay alegand suma ce doresti sa o scoti. Bani vin in 30 zile lucratoare pe card Visa sau depozit bancar in functie de cum vrei.
– important este sa fi constant si sa intri in fiecare zi pe Surf Ads pentru a deschide site-urile de acolo. Sa nu crezi ca te vei imbogatii peste noapte ! Succes!!

adibo55  •  4 mai 2008, 7:59

pe stampila din dreapta sus de pe panou: ce zice asta? m-am saturat, ma duc la furat?…sau m-am saturat de-atata furat?…la munca baaa, nu la pomeni electorale. cica gusa are ABS: e Ajutor de Bagator in Seama

Marian Costache  •  5 mai 2008, 17:17

Il stiu pe Naumovici de mult. Recunoaste nise acolo unde majoritatea dintre noi nu vedem nimic. „Simte” foarte bine la romani si in special la cei care in general voteaza.

De data asta insa Naumovici si-a ales un „brand” extrem de greu de promovat. Daca s-a bagat o va face, insa, cat poate el de bine.

Asteptati-va la surprize chiar daca Gusa e la fel ca toti ceilalti candidati, adica in nici un caz un „inger” !

Iulian Toma  •  6 mai 2008, 1:31

Outdoorul in Bucuresti si nu numai era ocupat cam cu 2 luni inainte, de alte campanii de comunicare.

Miscarea cu outdoor-ul pe Litoral ar fi fost foarte ingenioasa pe fundalul comportamentului de consumator de „1 mai la mare” al romanilor. Insa anul asta nu cred ca a fost asa ofertanta vremea ca in alti ani.

Probabil este maximul de efect care se putea obtine cu banii pe care ii avea bugetati, avand in vederea aglomerarea mesajelor electorale.

Re-inventand o campanie electorala « www.weinvent.ro  •  12 mai 2008, 15:39

[…] Cand am auzit prima oara la “Marketing Arena” ideea lui Naumovici de resuscitare a politicii romanesti, am ras. Iata ca pana la urma visul se implineste pentru Bogdan, pus in aplicare pe campania lui Cozmin Gusa la Primaria Capitalei. Stie Naumovici pentru ce s-a apucat sa-i reinventeze maniera de promovare electorala a d-lui Gusa. […]

Comentează