Sergiu Toader pleaca, Hurezeanu presedinte al CA

Creatorul formei jurnalistice moderne a Realitatea TV, Sergiu Toader pleaca inapoi in Noua Zeelanda. Pozitia sa de presedinte al Consiliului de Administratie pe intreg grupul Realitatea Catavencu va fi ocupata de Emil Hurezeanu. Cred ca Iulian Comanescu a dat primul stirea. Scuze daca altcineva a facut-o!

luni, 29 septembrie 2008, 12:02

Creatorul formei jurnalistice moderne a Realitatea TV, Sergiu Toader pleaca inapoi in Noua Zeelanda. Pozitia sa de presedinte al Consiliului de Administratie pe intreg grupul Realitatea Catavencu va fi ocupata de Emil Hurezeanu. Cred ca Iulian Comanescu a dat primul stirea. Scuze daca altcineva a facut-o!

Comentarii (17)Adaugă comentariu

bogdan  •  29 septembrie 2008, 12:20

Realitatea TV nu mai arata oricum cu ceea ce reusise sa creeze din post Sergiu Toader. Complet tabloidizata (vezi ultimele luni pline de de abordari a la OTV ale unor subiecte), Realitatea va capitaliza imagine in urma instalarii lui Emil Hurezeanu pe postul de presedinte al CA dar acestuia ii va fi foarte greu sa mai stoarca CNN-ul romanesc din ceea ce lasa in urma Sergiu Toader.

Yoda  •  29 septembrie 2008, 12:51

Ok, Hurezeanu este un bun jurnalist/ analist politic, dar de unde manager de grup media? Feceti o mica comparatie intre Sergiu Toader si Emil Hurezeanu. Cred ca alegerea nu a fost foarte bine aleasa.

Alexandru Raducanu  •  29 septembrie 2008, 12:59

La prima strigare, pare o miscare „politica”, fie ea cu sau fara ghilimele, pentru credibilizarea postului/urilor la intrarea in cursa electorala.
Pe de alta parte, Realitatea sub-performeaza de mult timp. S-au miscat bine pe print si online, dar TV-urile sunt destul de low. Dar asta nu inseamna ca, pe partea de programe si de business, Emil Hurezeanu o sa performeze mai bine decat Sergiu Toader. Ramane de vazut. La jungla care e la noi, s-ar putea ca, strict pe business, Emil Hurezeanu sa nu se acomodeze bine cu „gasca de baieti smecheri” care invart bugete pe Dambovita. Si, cateodata boss-ul atarna enorm in ecuatie. Imi amintesc ca, prin anii 2000, ma intersectam cu Adrian Sarbu in holul unei mari multinationale: el iesea, insotit de bodygarzi, eu intram, insotit de o mare vedeta de televiziune. Deci, omul negocia direct, nu lasa directorii de vanzari la deal-uri mari si discutii importante. Si la clienti ca la clienti, dar cu agentiile e o alta poveste. Stiu ca unii „deontologi” or sa se scandalizeze, ca ce are una cu alta si ca este chiar interzis sa amesteci borcanele si ca Emil Hurezeanu nu are ce cauta la discutii de business. E clar ca aia n-au condus in viata lor o afacere prin Romanica, si mai ales una de media.

Cătălin Tolontan  •  29 septembrie 2008, 13:25

bogdan: pozitia de presedinte al CA nu inseamna neaparat sa conduci continutul postului rtv. toader o facea pt k se pricepea la asta. canalul are oricum sefii sai de content

Bradut Florescu  •  29 septembrie 2008, 14:02

Din toata stirea, eu m-as concentra pe faptul ca Sergiu pleaca in Noua Zeelanda. In timp ce domnul Hurezeanu si noi toti o sa ne tampim scriind si vorbind despre Becali, Baselu si Elodia, Sergiu o sa se dea cu barca prin Bay of Islands, o sa se plimbe cu cortul in spate prin Fjordland si, din cand, „in timpul liber” o sa ia un zbor de 3-4 ore pana in Fiji, Samoa, Tonga sau Vanuatu.
Iata un om care stie pentru ce-a muncit.

bogdan  •  29 septembrie 2008, 14:38

tolo: stiu ca nu presedintele CA dicteaza continutul, eu ziceam ca e cumva si mai trist pentru ca pleaca fix un om ca Sergiu Toader si vine in locul lui o fotografie, interesanta ce-i drept, dar care nu are ce consistenta sa dea programelor pentru ca nu pentru asta a fost importata. altfel, ma bucur pentru Sergiu.

Cătălin Tolontan  •  29 septembrie 2008, 15:41

bogdan: si eu ma bucur pentru sergiu, si-a facut treaba la superlativ, dar hurezeanu nu e o fotografie, ci una dintre cele mai bune minti publice pe care le are ro

maria  •  29 septembrie 2008, 15:52

am o parere buna despre Emil Hurezeanu,mai ales ca isi vopseste parul ceva mai aproape de culoarea naturala…..aveam ceva in git cind ii vedeam pielea roscata a scalpului;sa vorbim serios acum :cred ca este prea mare caciula;poate ca la TVR CULRURAL locul dumnealui era mai potrivit,sau o emisiune politica era suficient.
acolo unde va fi ,e nevoie de o minte cu calitati manageriale si nu-l prea vad.
dar ,este posibil sa le aiba aceste calitati si intr-adevar sa schimbe ceva la realitatea tv.care a suferit o scadere de imagine;daca nu se pliaza repede antena 3 a cui stim noi ,vine din urma si nu numai ,ci o va substitui in curind.
sa gindim pozitiv si sa-i uram succes domnului pedant si totdeauna proaspat vopsit.(sa mai si glumim)

BABILONUL IMOBILIAR  •  29 septembrie 2008, 16:03

Emil Hurezeanu e un meserias intr-ale presei, scolit la „Europa libera”.
E si un mare caracter…
Totusi, Toader a facut performanta la si cu „Realitatea tv”. Profesionist 100%. Emil Hurezeanu a mai clacat la „Romania libera”, n motive…La „Realitatea tv” are, pare-se, mana libera si…fron de lucru cat cuprinde. Premize sa reusesasca sunt.
Bafta!

bogdan  •  29 septembrie 2008, 16:14

catalin: imi place Emil Hurezeanu si mi se pare un actor de care audiovizualul romanesc are nevoie. cind spuneam ca este o fotogrfie ma refeream la faptul ca i se cumpara mai degraba brand-ul pentru a fi asezat intr-o vitrina pe care o vor gestiona altii. altfel, mi-ar placea sa fiu optimist in legatura cu mariajul in sine.

m  •  29 septembrie 2008, 17:04

cool! citind stirea m-am gindit ca poate va opri tabloidizarea si va incerca o calitate mai buna a informatiei… acum sint puzzled: sa inteleg ca nu va avea putere asupra continutului sau ca va contribui doar atit cit va dori?

Florin  •  29 septembrie 2008, 21:04

Dl. Hurezeanu este un analist bun, un pic temperamental cand este contrazis. Il urmarescu cu placere la Relitatea.

Nu il cunosc personal si il judec in functie de ce vad pe micul ecran, deci urmatoarea afirmatie este foarte subiectiva: nu cred ca dl. Hurezeanu este un bun manager! Cel putin pe mine nu ma inspira. Sper sa gresesc si ii doresc trustului Realitatea sa-si regaseasca profesionalismul de acum 2 ani caci in ultimul timp calitatea scazuse tare din dorinta postului de a concura cu success Antena 3. Cu Antena 3 nu se poate concura loial.

jurnalismonline.ro » Blog Archive » Realitatea: Contractul lui Sergiu Toader scurtat cu 2 ani. Hurezeanu ii ia locul la anul  •  29 septembrie 2008, 21:26

[…] mai scris Iulian Comanescu, Tolo, Reporter virtual, Orlando etc. Emil Hurezeanu va prelua functia de presedinte al Grupului […]

valeriu stoian  •  29 septembrie 2008, 21:37

Sergiu Toader are stofa de lider. O parte in echipa lui este de la PROTV ,cealalta de la Antena, televiziunui unde a performat. E o ume in care oamenii isi cunoc valoarea.Oamenii acestia au avut incredere in el cind a lut e la zero televziunea lui Prigoana, si ar lua-o oricind de la capat daca le-ar cere-o,pentru ca Sergiu stie sa faca echipa,are idei si trge cot la cot. Dl Hurezeanu nu a facut mare lucru nici la Deutche Wele, nici la Romania libera. E o fotografie si nu va cataliza nimic fix la alegeri. Si stie televiziune cit cineva care se uita la TV!E fin, rafinat, doct, dar meseria asta cere ceva ce nu are.Pacat pt RTV si bine pt. Sergiu ca ia o pauza de Basescu si Becali.

dragos  •  30 septembrie 2008, 18:15

Vreau sa stiu de ce nu ai venit azi la conferinta Politica 2.0? Adica, ai anuntat ca nu vii, s-au folosit astia de numele tau sau ce s-a intamplat? Intreb pentru ca am dat 500 de roni si pentru ca erai trecut pe lista de participanti. Am scris despre eveniment si pe **** Mersi!

Time Warner a cumparat 31% din ProTV! | Blog Oferta de Oferte  •  29 martie 2009, 16:06

[…] Sergiu Toader pleaca, Hurezeanu presedinte al CA Creatorul formei jurnalistice moderne a Realitatea TV, Sergiu Toader pleaca… […]

Schimbare la vârf, la Realitatea-Caţavencu: Emil Hurezeanu în locul lui Sergiu Toader | Comanescu.ro  •  29 aprilie 2014, 12:19

[…] Scrie şi Cătălin Tolontan despre asta. Emil Hurezeanu preia poziţia lui Sergiu Toader, care pleacă […]

Comentariile sunt închise.