De ce a demisionat?

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

miercuri, 22 octombrie 2008, 11:55

Lăcătuş a plecat pentru că Gigi Becali l-a acuzat folosind vocea lui Gigi Becali şi ideile mai multor oameni.

Cum? Simplu. Imediat după thrillerul Steaua – Lyon 3-5, şeful Stelei a intrat telefonic la gsptv. Era supărat. „Lăsaţi-mă că sînt amărît, măi băieţi”, a spus el. După aproximativ un sfert de oră, l-au prins cei de la Fanatik, pe Telesport. A început să se îndoiască în direct de Lăcătuş, nu foarte dur, dar cu o evidentă tendinţă.

A trecut încă o jumătate de oră. Şi, la sport.ro, s-a prăvălit cu toată neîncrederea şi reproşurile asupra antrenorului său. „Îl las să se înece”, a spus el. Apoi l-a comparat cu Hagi, „care n-ar fi pierdut acest meci”. Au fost zece minute în care l-a indepartat fără să-l demită,. A apărut şi celebra frază „eu nu-l dau afară!”, care a fost buzduganul care i-a lovit şi împrăştiat din Ghencea şi pe Olăroiu şi pe Hagi.

Este evident că în tot acest timp furia progresivă a patronului a fost alimentată de părerile celor din jur. Şi că n-a existat nimeni, asta e treaba preşedintelui de club, dar Valeriu Argăseală se concepe mai degrabă ca un administrator decît ca un manager al resurselor umane, care să-l oprească să decidă la nervi.

Pînă la urmă, e treaba lui Becali să-şi formeze un stil prin care să-şi îndepărteze antrenorii în care nu mai are încredere. Numai că trebuie să-şi formeze şi o metodă prin care să-i atragă şi, mai ales, una prin care să lucreze cu ei, la bine şi la rău. La bine şi la rău!

Lăcătuş are erorile sale. Dar cine va veni acum la Steaua dacă Becali nu-şi schimbă conduita? Şi dacă Argăseală nu se instituie şi el ca un veritabil preşedinte? Cine acceptă să i se facă schimbările la telefon din lojă? Cine vrea să fie dat la o parte la victorii şi băgat în faţă la înfrîngeri? Cine îngăduie să muncească o săptămînă la antrenamente, pentru ca apoi patronul să decidă, fără să ştie!, cine e mai în formă?!

Nu viitorul lui Becali depinde de răspunsul la aceste întrebări, ci viitorul Stelei.

Comentarii (295)Adaugă comentariu

ARMY&NAVY  •  23 octombrie 2008, 4:17

Gata, ati scapat si de Lacatus ? Nici asta nu a fost bun ? Acuma o sa il vreti pe Protasov ? De ala o sa ziceti ca joaca frumos dar nu vin rezultatele. Sau poate Dan Petrescu ? Daca nici ala nu merge. o sa tzipati, ca nu a antrenat o echipa mare, samd..La voi nu antrenorul a fost de vina ci faptul ca ati luat jucatori care nu fac treaba i campionatul romanesc, darmite in champions league. Laca, nu a avut nici o vina in aducerea acestor nultati internationale.

grig  •  23 octombrie 2008, 7:41

Sunt stelist de pe vremea cand Voinescu apara poarta Stelei. Am avut multe bucurii dar si multe suparari cu aceasta echipa dar parca niciodata nu am fost mai scarbit ca acum de aceasta conducere. Vedeti aici nu-i ca la piata, daca nu-ti place branza de la taraba asta te duci la alta. Stau si ma gandesc la faptul ca daca nu gasim o solutie, noi cei care suferim pentru Steaua, va fi foarte greu sa mai ma pot uita la o echipa care nu mai este a mea ci a unui om, care poate in adancul sufletului sau nu este un om rau dar pe care banii, slugarnica celor din jur si lipsa de educatie (instruire)l-au adus in pragul unei boli pe care psihiatrii o pot diagnostica usor. Pacat, mare pacat, incet, incet ramanem fara valori si fara simboluri. Doar branza o putem cumpara de la alta taraba !

Fantana  •  23 octombrie 2008, 8:59

SCRISOAREA A I A catre Becali
Hai STEAUA
Dar,
Imparatul Raizboinicilor (Becali)dezerteaza din razboi (pleaca de la meci inainte de final)…
Generalul Raizboinicilor (Lacatus)nu cunoaste strategiile pentru razboaiele mari (Liga Campionilor) dar nici pentru razboaiele mici (vezi meciurile din Liga 1)…
Raizboinicii (jucatorii) nu dau tot in teren (mai ales cind trebuie compensate niste diferente de valoare)..
Acum se doreste aducerea unui antrenor cam de aceasi valoare ca Lacatus sau Hagi sau Olaroiu.
Cu asa Imparat, asa General si asa Raizboinici….. tot asa si rezultate !!!
Hai STEAUA

corneliu popa  •  23 octombrie 2008, 9:24

Spre deosebire de Paszkany si Muresan care primesc banii din Canada, „moaca”, ca o investitie a altora, **** risca! Bani nu-i cad din cer! DNA-ul, Fiscul, Comisii, Federatie, Liga toti „trag in el” ca are sau nu dreptate! Doar o iesi ceva! Pe cand pe cei de chefere nu-i doare capul! Toata lumea, in cor, vorbeste numai laudativ despre chefere, de parca ei n-au mai calcat stramb delungul campionatului sau in campaniile europene (vezi Famagusta!!) Mai uit si la comentatorii tv si maminunez de mai gasesc atea adjective pozitive si metafare!!! Era Mironica aseara mai rau decat Domozei pe vremuri! Parca noi ne uitam la alt meci!

corneliu popa  •  23 octombrie 2008, 9:26

Erata!! DOMOZINA, nu Domozei!

atanasiu emanoil  •  23 octombrie 2008, 10:27

sunt un suporter de pe vremea cand steaua era steaua si nu acest surogat sud american cu iz de cafea proasta cu aceasta conducere neprofesionala cu management balcanic bazat pe tepe smenuri si alte smecherii.poate ca becali are dreptate,poate ca cine investeste are si dreptul sa puna intrebari si sa ridice pretentii dar cred ca cel mai mare serviciu care al putea sa-l faca stelei este sa schimbe numele echipei si sa inceteze sa mai murdaresca numele acelora care au facut ca steaua sa devine aceea echipa langa care am plans,visat si bucurat.asa patron asa echipa cu regret o spun dar nu cred ca alta concluzie ar fi binevenita.forza marius

Mos Ion Roata  •  23 octombrie 2008, 11:06

Atat timp cat STEAUA=BECALI, prestigiul,sdar si valoarea actuala a acestei mari echipe, se vor eroda incet dar sigur. Si acum pentru Dl.Grig: solutii exista pentru adevaratii suporteri stelisti – scimbati cumva finantatorul, nu numai antrenorii: o modalitate este deja sugerata de Dl. Atanasiu Emanoil. SUCCES va dorerste un simpatizant (fara a fi un fan) al Stelei

sevilla86  •  23 octombrie 2008, 11:10

Cind la demis pe Hagi,si acum cind a demisionat Lacatus,l-ati criticat numai pe Becali!Sa fie numai el vinovat? De ce nu analizati si unde a gresit Lacatus,?-pentru ca gresit! Pe mine ma intereseaza mai mult greselile lui Lacatus,ca antrenor,ca tehnician,si nu ce spune Becali,pt ca asta spune multe aiureli!

Marian  •  23 octombrie 2008, 11:19

Sunt de acord, impreuna cu cei care au mai propus pana acum, sa cumparam Steaua. statisticile spun ca ar fi cateva milioane de suporteri stelisti. sa zicem ca daca 1 milion de stelisti ar fi de acord, ar trebui sa dea fiecare 150euro.(cretinoidul de becali a evaluat Steaua la 150 milioane de euro) urmatoarea hotarare ar fi alocarea unei sume pentru bugetul echipei. cu 50euro anual de fiecare s-ar strange 50 milioane de euro.(ar fi cel mai mare buget de pana acum!) ce spuneti? ****

Mos Ion Roata  •  23 octombrie 2008, 11:30

pentru sevilla86:INVATA ORTOGRAFIE -„la demis” se scrie „l-a demis” si daca iubesti Steaua, ar trebui sa te intereseze ce spune Becali pentru ca ***** nu numai spune, dar si face!

maccarone  •  23 octombrie 2008, 11:49

nu sti de ce a demisionat? iti spun eu: o parte a galeriei i-a aratat semne obscene si Laca nu ****:))), stie toata lumea ca el scuipa… cat despre viitorul stelei, ****, s-o tina tot asa!

radu raul  •  23 octombrie 2008, 11:59

domnule tolontan!*** pai d-ta,compari cele citeva mii de ****,infractori si taie frunza la ciini cu o natiune?ai spus ca are steaua 6mil de suporteri!!!!trebuie sa fiistelist fanatic,si nu comentator sportiv,care si astia sunt oricum 90 la suta stelisti(aici ai dreptate,daca natiunea se reduce la tagma ziaristilor)daca steaua ar fi cea mai iubita echipa,ar putea sa umpla un stadion de 18-20mii locuri?ei bine nu,nu poate!!draga domnule tolo,steaua n-are nici jumatate din suporterii craiovei!si cred ca sunt si alte echipe din provincie care intrec steaua!uiti ca steaua a fost si este echipa sistemului,celor puternici,cu bani,etc ,fapt care in rindul populatiei e un mare pacat!poporul e intodeauna antisistem!poporul,natiunea(acei ziaristi francezi,nu fac decit sa reproduca presa voastra ***,n-au facut un sondaj de opinie),e antisteaua,urasc aceste echipe de smecheri si-si indreapta simpatia catre o echipa care se impotriveste sistemului,in acest caz ,craiova!craiova e echipa maselor,si intr-adevar campioana inimilor(s-a facut si sondaj,in care avea o distanta uriasa in fata stelei,cu toate ca poporul simplu n-are internet sa voteze,adica suporterii stiintei sunt oameni simpli,fara acces la aceste sisteme de vot pe site)deci,concluzia ar fi sa fii un stelist mai putin inversunat,ca te rog sa ma crezi,steaua e cea mai urita echipa din romania!!si tot steaua a fost cea mai ridicola echipa rom.in europa,care a adunat zeci,poate sute de goluri contra!e ridicola ca echipa si voi caq sustinatori!!

aurel  •  23 octombrie 2008, 12:15

Becali este tipul parvenitului,un imbogatit prin mijloace dubioase,un caracter indoielnic, macinat de neputinte,arogant,care in cele din urma se va sufoca in propria mediocritate.
Asocierea nefericita dintre el si Steaua va conduce, in cele din urma ,la erodarea celui mai galonat club din Romania si la resemnarea a milioane de suporteri.Acum inteleg cel mai bine disperarea unui suporter care a cotizat la acest club ani de zile,pe care nimeni nu l-a intrebat daca este de acord cu vanzarea clubului la care a cotizat, primului venit, crezand,in naivitatea lui, ca este o particica din acest mare club.De fapt,noi suporterii,suntem doar acea parte din populatie, care plateste un bilet sau sta cu sufletul la gura, cu privirea lipita de televizor,crezand ca este parte la ceea ce se intampla pe teren.Nu, noi suporterii, suntem doar decorul,iar risipa noastra de iubire si suferinta,reprezinta doar jertfa necesara , pentru ca altii sa faca bani si sa ne aminteasca,pe banii nostri, pe suferinta noastra,ca nu insemnam nimic.
Vreau sa vad la Steaua un antrenor demn, inteligent, cu coloana vertebrala si care sa aiba curajul sa-i spuna lui Becali ca fotbalul este un sport, este un joc care trebuie castigat pe teren, prin munca, prin valoare,prin investitii masive de bani si suflet. Vreau sa vad un Becali credincios, care intelege puterea sacrificiului de sine, care intelege ca valoarea unui razboinic, chiar si al luminii,este data de capacitatea acestuia de a se jertfi, de a se pune in slujba celorlalti.
Fotbalul fara spectatori nu va mai insemna nimic.Becali fara fotbal nu va mai fi decat un parvenit oarecare,un imobogatit arogant, incult, care isi va purta neputinta si caracterul indoielnic prin palate poleite cu aur,inecandu-se in propria mediocritate si in neputinta de a mai spune cuiva ca, totusi, ciocanind in capul lui s-ar auzi ceva .

adrian_toma  •  23 octombrie 2008, 12:27

sunt simpatizant al echipei……care joaca fotbal si suporter al fotbalului romanesc.
din aceasta postura si parafrazind un vechi regulament de ordine interioara, mi-as permite sa dau citeva sfaturi viitorului antrenor de la Steaua, indifrent de nume
de fapt sunt niste reguli de care depinde direct longevitatea lui la echipa. deci:
R1- Gigi Becali este PATRONUL
R2- PATRONUL are intotdeauna dreptate
R3- Cind PATRONUL nu are dreptate se aplica intotdeauna R2
R3-PATRONUL niciodata nu tipa,nu se cearta-El da sfaturi
R4-PATRONUL nu toarna – El face caracterizari
R5-PATRONUL nu minte- El este dezimformat
R6-Antrenorul este dator sa faca eforturi fizice si intelectuale sa para mult mai ***** decit PATRONUL (regula valabila pentru intreg staful tehnic)
R7- Daca iti critici PATRONUL-iti critici competenta proprie
R8- La PATRON se intra cu echipa facuta de tine si se iese cu echipa facuta de EL
R9- Sa nu recomanzi PATRONULUI ce jucatori adusi la echipa, pentru ca oricum nu ai sa-i vezi

Respectind 100% aceste reguli se garanteaza minim 1 an de antrenorat, pentru ceilalti 2 ani ai nevoie de o supra regul,
SR: Este OBLIGATORIU ca PATRONULUI sa-i placa fata ta.

Bafta si la mai mare!

gogoasha  •  23 octombrie 2008, 12:30

@radu raul
Era vorba de becali si sistemul care conduce Steaua.
Nu de frustrarile tale cu numarul de suporteri sau „care e mai tare din parcare”

The Healer  •  23 octombrie 2008, 12:40

Sunt 3 lucruri clare ca lumina zilei :

1. Lacatus nu a fost niciodata un antrenor pt. Steaua.
2. Gigi l-a adus la Steaua ca sa isi mai spele din pacatele facute cu Hagi unde si-a atras antipatia opiniei publice.
3. Nu a avut niciodata incredere in Lacatus ; pe de alta parte nici el nu se simtea in elementul lui cu jiji patron ;).

Concluzia ? STEAUA a avut de pierdut. Un antrenor de mana a 2-a plus un patron paranoic, cameleonic, influentabil si politician „popular” egal reteta pentru esec.

stelistu’  •  23 octombrie 2008, 12:54

– faza nasoala e ca de cativa ani echipa nu mai progreseaza. avem un sistem deficitar de la patron pana la ultimul jucator.
– steaua nu stie sa gestioneze momentele bune prin care trece. nici macar pe alea rele.
– pacat ca nu avem jucatori buni in fata pentru ca pe aparare suntem foarte buni.

Eu cred ca stelei in primul rand ii trebuie o conducere sanatoasa pt ca pestele de la cap se inpute.

dana  •  23 octombrie 2008, 13:09

Lasat-il domne pe gigi sa se inece singur. antrenori disponibili nu mai sunt. o sa se inece singur cu propriile prostii. in loc sa le spuna mai bine sa le inghita.

vasile  •  23 octombrie 2008, 13:27

gigi face progrese :”pe veci la steaua”,poate insemna chiar si un an !!!
sunt stelist de 30 de ani si inerc sa ma las,va rog recomandati-mi o asociatie a stelistilor anonimi !
PS.Gigi, daca daca vinzi Steaua,jur pe tot ce am mai sfant ca te votez!

CORECT  •  23 octombrie 2008, 14:06

99 DE INSI DIN 100 PROCEDAU CA BECALI!In conditiile date nu se mai putea ca Laca sa ramana!Chiar daca-l iubim enorm pe Laca trebuie sa recunoastem ca asa nu se mai putea continua!Echipa nu mai era capabila sa faca rezultate si trebuia facut ceva !In aceste conditii cei mai multi patroni il demiteau direct pe Laca punandu-l intr-o situatie jenanta!Patronul stelei insa de data asta a dat dovada de respect fata de antrenor si cred ca a procedat corect spunand ca nu ii mai acorda sprijin moral !I-a deschis calea spre o retragere onorabila iar Lacatus a profitat de ea retragandu-se !Mult mai slaba reactie a avut Hagi care a ajuns sa se faca de ras si a alimentat un scandal fara rost!Patronul stelei daca ar fi acum corect ar trebui sa-i ofere lui Laca o alta colaborare (o functie in cadrul clubului)tocmai pentru a demonstra ca pretuieste caracterul si valoarea sa !La steaua insa acum ar trebui sa urmeze si o „epurare a lotului” din temelii pentru ca jucatorii au cel putin o vina egala cu a antrenorului!Pentru ca atitudinea lor,a jucatorilor, a contribuit in cea mai mare parte la „blocajul ” la care s-a ajuns!Cel putin jumatate din lot ar trebui sa plece pentru ca nu sunt de steaua !

anticobanu  •  23 octombrie 2008, 14:22

Nu va mai exista niciodata pentru Steaua un simbol mai mare ca Lacatus, si acum ciobanu ** l-a distrus. Meci cum a fost cel cu lyon , nu vom mai vedea pentru ca numai cu oameni de exceptie la Laca, vedeam asa ceva. Si vina este a lui ciobanu ** care nu a adus jucatori decat pe gratis, asata nu tine cu Steaua tine cu el, trebuie dat afara de la

lori  •  23 octombrie 2008, 15:23

as vrea si eu sa ma inscriu in asociatia stelistilor anonimi, ca asa am devenit de vreun an..e prea mare bataia de joc! Cred ca la Steaua nu ar mai trebui sa vina antrenor nici un (fost) stelist, pentru ca gigi o sa isi bata joc de el! ATENTIE, DANE (PETRESCU) nu veni, cat e gigi, desi tu ai fi cel mai bun

Tony  •  23 octombrie 2008, 16:47

ce o mai fi de comentat dupa cele de mai sus? trebuie sa ne impacam cu neputinta romaneasca…Lacatus este un mare stelist! il apreciem pentru tot ce a facut si,de ce nu, pentru ce va face pentru Steaua! cand prounti Steaua..automat te gandesti LA CEL PUTIN 2-3 nume (care au sange ros-albastru) de ex Ilie Dumitrescu, Hagi, Dan Petrescu… dar peste toti este MARELE LACA! Nu cred ca merita o asa „despartire” de „casa” … nici el nici Hagi… si totusi… ne intrebam: „De ce?” Raspunsul este din

Tony  •  23 octombrie 2008, 16:48

din 6 litere..incepe cu B si nu e „Belodedici” !!!!!!!

Darius  •  23 octombrie 2008, 16:59

becali e un tzaran cu diploma in mana ce sa mai zic

comunistul  •  23 octombrie 2008, 19:21

Stiti care e diferenta intre capitalism si comunism? In comunism becali ramanea cea fost: cioban, fiul lui tata iaurt. In capitalism vedeti si voi ce a ajuns.

ptr-comunistu  •  24 octombrie 2008, 6:06

CORECT..

steaua mereu  •  24 octombrie 2008, 9:20

Il criticati pe laca, sa va fie rusine. Cine ne-a calificat in Liga, cine ne-a adus pe locul 2 campionatul trecut. De pe 7 am ajuns pe 2.
Cum poti sa faci treaba la steaua cand **** si jucatorii nu te sprijina. Cu lion 3 jucatori de nationala, au fost in plus, au facut cu ei ce au vrut francezii, ei erau in stanga si francezii in dreapta.
oare nu jucatorii au vrut sa-l de-a jos pe laca. Sa va fie rusine mercenarilor. Imi este rusine cu steaua si cu noii suporteri de 2 lei.

viorel  •  24 octombrie 2008, 11:24

…becali intruchipeaza perfect degradarea…este noroiul ce improasca totul – valorile, simbolurile etc.
… singura sansa este sa-l mai deporteze cineva undeva departe (dar nu pe langa Braila) si sa nu mai ajunga in veci in Romania…

toldinho  •  24 octombrie 2008, 12:21

singurul antrenor adevarat pe care l’a avut STEAUA in ultimii 10 ani este PROTASOV. daca bECALI vrea ca STEAUA sa faca performanta sa’l readuca pe PROTASOV si sa’l lase sa antreneze cum stie el.

DAN  •  24 octombrie 2008, 13:16

MAI BINE AR FI BECALI ANTRENOR,DC NU SE BAGA EL SA FACA SCOALA DE ANTRENORAT SA FIE SI ANTRENOR SI PATRON LA OI……

Marcel  •  24 octombrie 2008, 13:40

‘Neata.
Am vazut stiri, am citit ziare, l-am ascultat pe ala si pe celalalt, pe Tolo, pe… De ce a demisionat Lacatus? Cred ca din acelasi motiv din care a demisionat Hagi si din acela din care care va demisiona urmatorul antrenor.
Ii spune demnitate. Iar demnitate este antonimul lui ****.

Daca am vorbi de simboluri… Becali nu va putea fi simbol pentru ca locurile sunt ocupate: Hagi, Lacatus, Adrian Ilie… Dorinel Munteanu…

Adrian Slave  •  24 octombrie 2008, 14:47

Am si eu o intrebare.
De ce in Romania numai antrenorii sunt de vina?Chiar nu vrea nimeni sa vada si sa recunoasca ca avem niste jucatori slabi, fara un pic de personalitate si care nu-si asuma decat verbal responsabilitatea?Chiar nu le este rusine?
In locul lui Gigi, i-as lua pe amatorii astia, nu are rost sa dau nume si ma refer la jucatorii Stelei,
as face o echipa de divizia C si i-as pune sa joace acolo pana le ies fumurile din cap, pana vor dori cu adevarat sa joace fotbal!!!!

tralalau  •  24 octombrie 2008, 14:50

Sa vina Mos Craciun antrenor la Steaua :))) ca si asa a facut Jiji circ din echipa asta.

gabi  •  24 octombrie 2008, 14:58

Buna ziua,

Din pacate, nu ati inteles nimic.Dl BECALI are dreptate.Echipa ce poarta numele STEUA, nu mai este Steaua pe care o stiati.Este echipa dansului, pentru ca este patronul.Dansul baga banii, este proprietar.Asta nu nu intelegeti. De ce , spre exemplu, nu comentati si deciziile d-lui…Xxxxxx, de la compania xxxx SA, privind managementul, implicarea patronului, managementul resurselor umane etc. ? Stimati ziaristi, v-ati pierdut meseria, pentru ca obiectul muncii voastre a disparut.Voi cautati senzationalul si cancanul.Aceasta echipa STEAUA este o echipa de fotbal privata, a dlui BECALI.El va tot spune, insa voi nu vreti sa intelegeti ca are dreptate.Este echipa dansului.Face cum crede de cuviinta,o conduce cum vrea, atata timp cat respecta regulile sau legile, adica pana o pierde sau o vinde. Ca si voi ziaristii, care va conduceti masina personala, cea care este proprietatea voastra…Restul… e cancan.

Adi195  •  24 octombrie 2008, 15:18

Cred ca pentru Becali nu s-a nascut inca un antrenor potrivit. Asta, pentru ca, datorita banilor pe care ii are, crede ca se pricepe la orice.
Murinho, Capello, Fergusson n-ar rezista mai mult decat au facut-o cei ce au fost antrenori in ultimii ani la Steaua. Singurul lucru pe care probabil l-ar reusi ar fi sa se umple de bani atunci cand ar fi dati afara.
Totusi, cred ca Becali a ajuns la atitudinea pe care o are astazi si datorita presei si poate ca singura solutie ar fi sa nu-l mai bagati in seama. Sunt multi ziaristi care au fost injurati public de acest individ si au continuat sa-l bage in seama. Poate ca un pic de demnitate a presei i-ar arata ca nu este centrul universului si poate i-ar ajuta pe viitorii antrenori ai Stelei. Si asta cu riscul de a pierde din audienta. Ganditi-va ca daca lucrurile ar merge normal, poate ati avea de scris despre lucruri pozitive (cum ar fi vreo calificare mai sus de grupe) care v-ar aduce mai multa audienta decat scandalurile de azi.

gil  •  24 octombrie 2008, 20:58

pacat ca steaua a ajuns pe mainile clanului becali,cred ca singurul antrnor care accepta schimbarile prin telefon este dorinel,daca gandea putin nu primea postul,toti antrenorii au plecat pe usa din dos,jiji e pe principiul la placinte anainte…….,cand sunt rezultate el face echipa,la esec antrenorul e de vina,iar argaseala nu e un presedinte

nino_caniggia  •  25 octombrie 2008, 8:29

salut
la aceasta echipa minunata nu becali e de vina ci jucatorii care au treaba cu orice dar nu cu fofbalul
becali se implica in momentul in care ekipa joaca slab
pai ce vreti voi el sa taca si ekipa sa ia bataie si de la o divizionara b,pai
nu asa stau treburile la cea mai iubita dar si cea mai puternica ekipa din est,
hai sa va dau o ekipa
zapata
goian
ogararu
ghionea
golanski sau emegara
dar fundasii laterali joaca si pe stinga si pe dreapta,
la mijloc
radoi
banel
lovin
aici steaua e nevoie de un coordonator clasic cu viziune in teren,tehnic si sa aiba viteza
in atac
badea vali
si mai tebuie un atacant gen pipo inzaghi
asa arata echipa mult visata de becali
dar el intervine cind ekipa se abate de la visul lui de a avea o ekipa puternica
protasov facuse ceva
steaua marca meci de meci min 2 goluri
circulatia mingii era beton
juca ofensiv si pe poarta
multumesc–nini–(chiajna)
ps — voi reveni ca sunt cu okii pe tine tolontane,pac pac

costin  •  25 octombrie 2008, 10:05

Munteanu = inca un trofeu in vitrina canibalului Becali. Dupa ce-i mananca la micul dejun, pana seara vorbeste despre ei! Cine este urmatorul? Hai sa incepem un sondaj de opinie!

Rolly  •  25 octombrie 2008, 19:36

Urmeaza Dan Petrescu, referitor la sondajul propus…

coriolan  •  25 octombrie 2008, 21:46

Blazonul fotbalului romanesac a ajuns presul paranoic care nu are nimic comun cu fotbalul.Pacat,mare pacat!…Mult respect pentru dumneavoastra donmule Tolontan,dar daca dumneavoastra si colegii dumneavoastra o sa-i mai bagati microfonul in gura o sa continuati sa fiti” hahalerele si zdrentele” lui.Ignorati acest mutant,nu-i mai pomeniti numele in nici o emisiune sau ziarsi o sa devina acel necunoscut oier.

sorin stet  •  25 octombrie 2008, 22:46

LACATUS ESTE SIMBOLUL STELEI GIGI TREBUIE DAT JOS SA VINA ALTI INVESTITORI NU ** ACESTA CARE SE APTINE SA NE INJURE

catalin  •  26 octombrie 2008, 11:43

steaua, prin tot ce reprezinta ea (suporterii de stadion,conducatorii, jucatorii si staful tehnic)este „FOARTE BOLNAVA”. tin cu aceasta echipa de la 6 ani. pacat de acest simbol.

florin bogdan istoc  •  27 octombrie 2008, 6:38

domnu tolontan…. nu credeti ca dumneavoastra va cam dati cu parerea cam mult si ca de fapt sunteti un fel de gigi becali al jurnalistilor? eu unu , sunt plecat din romania de 4 ani si eram sunt si voi fi un microbist infocat un suporter al stelei iar in toti acesti 4 ani principala legatura cu ce se intampla in liga 1 din romania a fost si va fi cele 2 ziare din romania si de fiecare data cand ceva merge bine sau nu merge deloc sunteti acolo si va dati cu parerea scrieti mare negru pe alb in ” blogu-l de jurnalist” premiat pe nu stiu unde ….din cea ce am vazut eu in toti acesti ani de cand sunt plecat este ca voi jurnalistii sunteti cei care agitati apele cel mai tare atunci cand ceva nu merge bine la un club voi sunteti cei care demiteti si angajeti noi antrenori la echipele de club.

Mike  •  29 octombrie 2008, 15:11

L-A AMENINTAT JIJI.. ca asta e stilul caracteristic

Comentează