Puterea prin capitulare

Pentru ca gestul lui Lazăr să iasă în evidenţă, cineva trebuia să-şi calce peste orgoliu

luni, 23 martie 2009, 8:47

Pentru ca gestul lui Lazăr să iasă în evidenţă, cineva trebuia să-şi calce peste orgoliu

Fotbalul îi împarte în oameni şi arbitri. Pînă în minutul 62. Atunci se petrece ceva deja ştiut, rapidistul Costin Lazăr refuză un penalty, şi altceva la care arbitrul Teodor Crăciunescu se gîndeşte şi acum cu o nedumerire sobră.

„Am fost sigur că e fault. Văd parcă pe viu, la 48 de ore după, intrarea lui Bourceanu la piciorul lui Lazăr, care avea prim-plan!”, povesteşte „centralul”. O secundă s-a lăsat liniştea, „timp în care m-am gîndit la poziţia jucătorilor, la parcursul balonului şi la unghiuri”, apoi a fluierat penalty.

Au urmat 31 de secunde de consistenţa plumbului pentru arbitrul de 31 de ani.

„Căpitanul Oţelului, Paraschiv, un jucător ok, şi colegul lui, Bourceanu, pe care-l arbitrasem şi în B şi-l ştiam corect, au protestat. Chiar Lazăr a venit la mine şi mi-a spus că n-a fost faultat”, îşi aminteşte Crăciunescu junior. Dar, pe de altă parte, strălucea în el clipa certă cînd a văzut faultul. Acum 13 ani, un arbitru britanic a refuzat să revină, într-o situaţie asemănătoare.
Teo a luat mingea în mînă şi a transformat lovitura de pedeapsă în minge de arbitru. Îşi răsturnase propria judecată. „Nu ai simţit că cedezi?”. „Tot ce am simţit şi ce simt şi acum e respectul pentru Lazăr. Datorită lui am putut lua decizia corectă. Asta e important”. „De la televizor se vede că, dacă lăsa fault, nu-l putea acuza nimeni”, spune Adrian Porumboiu. Chiar şi antrenorul oaspeţilor, Petre Grigoraş, trăia momentele cu senzaţia că a fost penalty!

Cînd un arbitru se răzgîndeşte în teren e ca şi cum şi-ar cere scuze. Iar scuzele sînt, după un recent eseu din Time, „felul rar de a-ţi restaura tăria prin capitulare”. Într-o lume care pică şi nimeni nu spune „Am greşit!”, un arbitru care revine asupra deciziei nu schimbă nimic pe bursă, nimic în clasament, nici nu interesează aproape deloc, pentru că Lazăr a cules meritat şi modest preocuparea tuturor.

Arbitrul greşeşte, revine, isi cere scuze şi dispare în discreţia care-i învăluie atunci cînd nu li se imputa rezultatul, practic singura ocazie cind se deschid buletinele de stiri cu ei. Scuze pentru asta! Scuze pentru că fotbalul îi împarte în oameni şi arbitri.

Comentarii (26)Adaugă comentariu

bogdan-m  •  23 martie 2009, 21:06

Multumesc pentru articol, domnule Tolontan. Nu sunt ruda sau prieten cu familia Craciunescu, sunt doar un suporter al Universitatii Craiova, dar imi place un lucru la Teo Craciunescu. Mai greseste, poate cateodata mai mult decat alti arbitrii, dar nu lasa impresia unor greseli intentionate, asa cum lasa multi arbitrii din Liga I, pe care nu are rost sa-i nominalizez.
Pe de alta parte, este de apreciat gestul lui Craciunescu care a avut taria sa-si schimbe propria decizie. Este de apreciat si faptul ca a-ti sesizat si apreciat acest aspect, dar, pe aceeasi linie, ar fi de apreciat daca si colegul dumneavoastra si-ar recunoaste greseala si ar schima nota 6 pe care a acordat-o arbitrajului lui Teo Craciunescu, la un meci arbitrat foarte bine (parerea microbistilor si a partilor „implicate in meci).

Dan Stoica  •  23 martie 2009, 21:41

Fara puterea lui Craciunescu de a admite ca a gresit gestul lui Lazar s-ar fi pierdut in anonimat.
Felicitari pentru amindoi.

popescul  •  23 martie 2009, 21:59

mare jucator costin lazar.nu stiu de ce nu-l cheama la nationala in locul lui bourceanu…

catalin anton  •  23 martie 2009, 22:48

Felicitari lui Teo Craciunescu! Un om de nota 10!

TomBarman  •  23 martie 2009, 22:57

Domne, nu e bine 🙂 Chiar asa gresita cum era,
decizia arbitrului trebuia pastrata. Pai ce ne facem etapa viitoare daca
un spectator „spalat” ii spune centralului „a fost de galben, domnule, clar”?
Sau daca un jucator ii spune ca la faza echipei adverse de fapt n-a fost ofsaid?

AlbAlbastru  •  23 martie 2009, 23:55

Felicitari lui Lazar si arbitrului Craciunescu. Sa nu uitam ca era min.62 si Rapidul conducea doar cu 2-0, cel mai periculos scor
si juca impotriva unei echipe care nu o data a revenir de la 2-0 sau chiar 3-0 in meciurile cu Rapid pentru ai egala sau chiar invinge pe acestia. Incaodata: BRAVO Lazar dar si arbitrului.
Forza STIINTA. la anul CAMPIONI.

Marius E.  •  24 martie 2009, 0:38

Tata a fost un arbitru mediocru dar stie bine secretele meseriei.
El mi-a spus ca gestul lui Craciunescu junior e la fel de rar ca si cel al lui Lazar!
Bravo lor!

cornel  •  24 martie 2009, 7:24

Nu e usor sa evaluezi calitatea caracterului unui om, pentru ca ai nevoie de o referinta.
Si nici nu se vede cu ochii liberi.

[D][S][N]  •  24 martie 2009, 9:10

Cand un arbitru se razgandeste in teren, unii dintre noi se intreaba daca
totusi nu ar fi o idee buna adoptarea regulamentului de la rugby, in privinta
rezolvarii fazelor litigioase!

H2SO4  •  24 martie 2009, 9:22

Excelent! Bravo! Ma bucur ca este laudat si Teo. Merita din plin. A-ti
recunoaste greseala in fata a catorva milioane de oameni e un gest de
mare caracter.

dorel  •  24 martie 2009, 10:46

intradevar gestul lui lazar nu ar fi insemnat nimic daca teo nu-si scimba decizia,dar eu cred ca sambata seara am asistat la un arbitraj de nivel de CL ,nu sa bagat in seama cu „greseli de ambele parti” iar ca si-a schimbat decizia la faza acea este si mai meritoasa ,bravo lui.parca el este acel arbitru care intr-un meci fiind injurat de jucatori a sarit sa dea cu capul ,asta se pare ca va deveni mai bun decat tatas-o .daca am avea macar 80%de asemenea arbitraje ,atunci sunt sigur ca am avea arbitrii la toate marile competitii din lume.bravo lazar ,bravo teo

refire  •  24 martie 2009, 11:09

asta e diferenta intre Rapid si Dinamo ! Ce a facut Lazar si ce a facut Marius Nicolae in direct la un interviu, referitor la Steaua ! Laza r a facut acest gest de mare OM si M.N. a injurat !Pacat ca viata nu stie sa rasplateasca adevarata valoare umana si Dinamo v-a castiga titlul cu arbitrii !

j  •  24 martie 2009, 12:46

Respect pentru Costin si Teo… Fair-play-ul unui jucator si taria de caracter a unui arbitru… Admirabil, mai ales intr-o competitie atat de putin caracterizata de valori morale adevarate…

Laudabila si recunoasterea si aprecierea de care se bucura in mass-media acest eveniment totusi singular.

Expertul  •  24 martie 2009, 13:28

Ceea ce ii doare pe stelisti acum nu este faptul ca li se re-re-re………re- re- aminteste istoria lor “glorioasa” obtinuta cu ajutorul recrutilor luati cu arcanul, ca pe vremea lui Ion Creanga, nici faptul ca au fost protejatii lui ceausescu si in consecinta nu aveau teama de nimeni stiind ca, la o adica, se intruneste comitetul federal si schimba decizia arbitrului, in loc de 0-3(pentru refuzul de a relua jocul) scorul devine 2-1 pentru ceasca & pretinii, desi arbitrul anulase golul doi stelist pe motiv de ofsaid.
Ceea ce ii doare intr-adevar este ca de acum vor fi si mai puternic contestati cand vor “castiga” meciuri prin goluri din ofsaid, faultarea portarilor adversi in faza premergatoare golului lor, henturile sau faulturile in careu comise de Goian si ceilalti aparatori, dar ramase nesanctionate. Tot timpul li se va reaminti ca nu sunt fair play, daca vor comite faptele susmentionate, iar adevarul doare mai tare decat minciuna sau calomnia: in fata adevarului nu ai cum sa te aperi daca el e impotriva ta, decat cu decizii gen deaconu-bricheta, gen ionel ivan, gen draganescu, gen tudor, pe motiv ca asa scrie in regulamentul mioritic. Si vor fi contestati pe buna dreptate, iar jucatorii stelisti vor realiza ca nu se vor putea uita in ochii copiilor lor sau ai fratilor lor mai mici, care inca nu sunt dedulciti la asemenea smecherii, care le vor reprosa ca una le spun lor acasa si cu totul altceva fac ei pe teren.
Lazar a devenit de acum incolo un reper de corectitudine si fair-play la nivel national si asta ii deranjeaza cel mai mult pe un borcea sau becali fiindca nu vor putea replica: “dar voi nu ati beneficiat de un gol inscris neregulamentar sau acordat gratuit de arbitru fiindca X a simulat faultul???”
Pentru steaua si dinamo este ceva “normal” ca arbitrul sa mai greseasca(dar numai in favoarea lor!), in timp ce greselile, omenesti totusi, care ii dezavantajeaza sunt taxate drept conspiratii ……
Normal, ca Lazar a facut un gest necesar, nici nu ar trebui premiat pentru asa ceva, fiindca era de datoria lui sa recunoasca faptul ca Bourceanu nu l-a faultat. Dar, aici e aici, gestul lui Lazar este UNIC in fotbalul nostru mioritic si de aceea trebuie spus apasat: Felicitari, Costine! Asa ceva nu se vede pe stadioanele Romaniei decat foarte rar.
Am demontat ieri aberatia lui Bodo care incerca sa ne vanda pe post de porumbel alb, un uliu vopsit.
Amintiti-va de declaratiile **** becali care, dupa meciul de anul trecut de la craiova a avut tupeul sa spuna ca nu-l deranjeaza deloc daca va castiga toate meciurile urmatoare cu goluri din ofsaid, asa cum a fost golul doi al lor din acel meci.
Poti sa simpatizezi o echipa, sa zicem , steaua care castiga cu ajutorul arbitrilor:Tudor (a gresit de trei ori, toate in favoarea stelei, in meciul cu CFR), ivan(a gresit tot de trei ori in favoarea stelei: doua henturi steliste in careu plus golul neregulamentar inscris de habibou fiindca dica s-a urcat pe stellica)???? De deaconu bricheta mi-e pur si simplu greatza si sa-i pronunt numele, dar sa mai comentez. Iar gestul de a fi propus sa fie decorat a fost o palma data intreg fotbalului romanesc, preitenii stiu de ce. Carcotasilor care despica firul in patru si se intreaba ce ar fi facut Lazar daca scorul era altul sau daca era minutul 100 si scorul era 0-1, le spun doar atat: voi nu aveti habar de fair play daca nu sunteti in stare sa apreciati un gest normal. orice discutie in plus si in contradictoriu pe aceasta tema este de prisos.

zamfir dorin  •  24 martie 2009, 14:29

lazar ii da dreptate lui copos RAPID are farmec ,in vreme ce la rivale este atmosfera otv.

Albu-Sibiu  •  24 martie 2009, 15:01

Domnule Tolontan, impartirea meritelor pentru gestul lui Costin Lazar nu face bine nimanui. Rapidistii o dau sus si tare cu spiritul Rapidului, presa il lauda si pe arbitru… Arbitrul n-a vazut faza iar in fata evidentei prin care insusi Lazar ii spunea ca n-a fost doar nu se putea pune impotriva tuturor si sa mentina decizia! Suntem in 2009, s-a mai intamplat ca arbitrii sa-si schimbe deciziile (la sesizarea asistentilor). Acum era si mai clar decat ar fi putut-o spune un asistent. Chiar jucatorii implicati ii spuneau ca n-a fost. Pe de alta parte rapidistii n-ar trebui nici ei sa-si atribuie merite precum „spiritul Rapidului”. Stiu prea bine cate injuraturi catre arbitri inseamna acest spirit (vezi Maftei si Marius Constantin), stiu cate simulari au facut portughezii sau in trecut jucatori de genul Pancu, Buga sau Daniel Nicolae. Costin Lazar cand s-a ridicat de jos nu s-a uitat la tricoul pe care-l are si apoi sa reactioneze. S-a ridicat, nervos ca pierduse mingea intr-o situatie favorabila si apoi a zambit vazand ce intorsatura au luat evenimentele. A stiut exact ce trebuie sa faca, nu i-a dictat nimeni nimic. Meritul este DOAR AL JUCATORULUI! Lui trebuie sa-i multumim pentru aceasta picatura de sportivitate intr-o latrina de smecherii, trageri de timp si mistouri la adresa adversarului. Gestul sau ar trebui sa fie capitolul de inceput in pregatirea oricarui junior, fiindca doar prin bannere cu Fair Play nu am ajuns nicaieri. Gestul sau spune ceva despre frumusetea victoriei cinstite dar si despre bucuria jocului, a jocului curat si a infrangerii demne. Nu suntem nici noi romanii pregatiti sa-i receptionam gestul cum se cuvine. Ma uitam pe forumuri si am citit nenumarate idei cum ca „la 0-0 n-ar fi procedat la fel”. Asta am receptionat din toata povestea? Asta a fost lectia noastra, ca lui Lazar i-a fost mila de adversar? Le-au mai dat 2 boabe dupa aceea si C. Lazar a contribuit din plin la jocul echipei. Mereu gasim scuze pentru ceea ce ar trebui sa ne impresioneze. Nu putem lauda pe nimeni pe deplin? Cred ca nici noi, spectatorii nu suntem pregatiti pentru fair-play iar scandarile si scandalul din tribuna o demonstreaza mereu, din plin. Cred ca daca s-ar fi terminat meciul 2-2 pe Lazar nu l-ar fi certat antrenorii si coechipierii cat tribuna. Pana la urma ca in orice spectacol, show-ul se muleaza pe cerintele spectatorilor. Cred ca si noi, publicul am adus fotbalul aici, nu doar patronii cainosi dupa victorii cu orice pret.
Gestul lui Lazar demonstreaza maturitatea jucatorului, iar forma sa buna din ultima vreme ma face sa afirm ca e cel mai bun jucator roman din campionat. Ca multumire Piturca nici nu l-a convocat, motivand absurd ca e sub Codrea si Ovidiu Petre (un jucator de la o echipa pe pragul retrogradarii in Italia si unul dintr-o echipa in deriva). Pitzipoanca echipei nationale nu cred ca stie ca in ziua de azi mai mult de jumatate din capacitatea unui jucator este data de mentalul sau (Bourceanu, Muresan dovedesc afirmatia asta, din ultimele convocari). Asta a fost multumirea noastra pentru Lazar. Superb!
Totusi, domnule Tolontan, ce-ati spune daca GSP-ul ar cinsti altfel gestul? Ce-ar fi daca intr-un mic coltz al primei pagini ar sta macar o saptamana secventa aceea video? Fara comentarii, fara forumuri, fara nimic, doar asa cum apare seara Smiley TV. Sa ne amintim mereu ca in fotbal exista si alte frumuseti, nu doar golurile. Vi se pare absurd? Astept un raspuns cinstit.

Expertul  •  24 martie 2009, 15:05

Domnule Tolontan,

Ce gasiti indecent si, prin urmare, susceptibil de a fi cenzurat, la cuvantul
amoral? Cine este declarat amoral inseamna, dupa definitia notorie a cestui
cuvant, ca nu recunoaste valabilitatea nici unei reguli morale. A fi amoral e
cu totul altceva decat imoral. Si becali a dovedit cu varf si indesat ca este
amoral din cap pana in picioare:
1)a declarat dupa penibila prestatie a lui tudor, de la meciul steaua-CFR
Cluj din primavara lui 2008, ca a fost corecta fiindca trebuia sa tina cu
romanii si nu cu ungurii.
El se considera roman? Cetatean roman, da, dar nu si etnic roman. Paszkany
este cetatean roman de etnie maghiara dar nici nu se pot compara cele doua
persoane: axiomele nu trebuie demonstrate ci enuntate doar: Paszkany este un
tip civilizat, becali ba;
2) dupa meciul castigat la Craiova, tot printr-o decizie, itentionat, gresita,
becali a spus ca isi dorea sa castige toate meciurile prin goluri din ofsaid;
3)prins cu valiza, el a inceput sa delireze cum ca procurorii nu au dreptul sa
il urmareasca fiindca fotbalul este feuda lui corleone si sandu si doar ei
pot sa judece dupa regulament.
Deci, d-le Tolontan , consider ca nu aveati motive sa cenzurati cuvantul
amoral. In ceea ce priveste celalalt cuvant cenzurat, ma abtin de la comentarii
dar asa se comporta becali ca unul care a fost supendat pe viata de la scoala.

persoane. Nu are rost sa va spun motivele fiindca axiomele nu trebuie
demonstrate: becali este o pecingine pe obrazul fotbalului romanesc;

DanD  •  24 martie 2009, 15:14

Intr-o tara in care hotia,marsavia,santajul,lipsa de fair-play sunt reguli de
inavutire si fac parte din cotidian fiind adoptate de mai toata lumea,un gest
precum cel al lui Lazar pare rupt din alta lume.Unde vom ajunge oare daca un
gest care ar trebui sa para normal provoaca atatea discutii si surprinde
pe toata lumea?

nikaal183  •  24 martie 2009, 15:39

un gest foarte frumos din partea lui dar voi cei de la gazeta sporturilor nu mai puteti scrie in afara de echipa nationala (ceace mi se pare normal) decat de o echipa mediocra cum este steaua chiar asa de mult va doare de niste jucatori care nu pot retine un sut de la 16-17 metri de poarta ,daca il dadeati la faze haioase din fotbal mai intelegeam dar spre surprinderea ta mai sunt si alte echipe in liga 1 daca nu le sti mai studiaza si tu clasamentul.

gelu constantinescu  •  24 martie 2009, 15:40

A gresi e omeneste, a persista in greseala e prostie !
Domnul Cracinescu (junior) e demn de a fi arbitru, a dat dovada de a fi om
(nu prost) si a respectat spiritul de sportivitate de care au dat dovada
[atat de rar] jucatorii in acel meci !!
Atat jucatorii Rapidului cat si cei ai Otelului s-au comportat in teren ca
adevarati actori ai unui spectacol de gala [indiferent de scor], deasemeni,
de apreciat atmosfera exuberanta si grandoarea specifica unui tablou de
arta bine realizat, placut ochiului cat si sufletului.
Domnul Cracinescu [ii spun domn pentru ca merita acest titlu] s-a integrat
perfect in aceasta imagine pentru ca atmosfera nu i-ar fi
permis sa strice acest tablou magnific.
Uneori fotbalul aduce si putina umanitate in sufletele celor necajiti !!
La asemenea gesturi ramai mut ca in fata unui peisaj exotic.
Acel spectacol [din GIULESTI] nu ai ce sa critici, nu poti da note, nu te
poti exprima, aproape ca iti pare rau ca s-a terminat atat de repede.

Bogdan  •  24 martie 2009, 15:43

domnule Expertul…ca tot sunteti atat de expert…imaginati-va exact aceleasi faze la un meci Rapid-Dinamo, sau Rapid-Steaua. la acelasi scor de 2-0 pentru Rapid, va garantez eu ca nici mama lui lazar sau chiar neamurile lui dintotdeauna nu vor recunoaste ca nu a fost penalty. mai mult chiar, il va lua pe sus cu fulgi cu tot pe arbitru daca nu ar da penalty.
chiar si in meciul cu otelul, daca nu ar fi simtit ca rapidul e stapan pe meci, nu ar fi facut acest gest. e de laudat, nu zic nu, pentru ca nu multi au acest curaj…dar haideti sa nu facem un caz natonal din asta, pentru ca nu este…a fost doar o data si atat.

caz national sa facem doar atunci cand se va intampla intr-unul din meciurile astea:)

Florin-Montreal  •  24 martie 2009, 15:45

Gestul lui Craciunescu spune un singur lucru: FIFA ar trebuie ca in cazul fazelor litigioase sa lase sa intervina reluarile video si astfel nimeni nu ar mai fi suparat asa tare dupa meci.
In America la hochei se aplica reluarile video pentru fazele litigioase si apoi se ia decizia corecta. Astfel nimeni nu este suparat dupa meci.Numai ca FIFA si UEFA lasa intentionat sa se produca aceste greseli pe teren ca sa poata favoriza anumite echipe.
Numai bine,

Expertul  •  24 martie 2009, 15:59

Dar de recent introdusa regula din tenisul de camp ce spuneti? Cu cear strica
reluarea fazei si acordarea punctului dupa CSV(ce se vede)la continuitatea
jocului? Asa nu ar mai trebui sa se suspende arbitrii, nici becali nu ar mai
putea sa-si plaseze „investitiile”, adica sa dea xxxxx euro, drept spaga la
arbitri si echipele ce joaca cu rivalele stelei la titlu si sa castige apoi
inzecit, din prima de campioni oferita de prietenii sandu & corleone, plus
prima de la UEFA, pentru calificarea in CL.

Dar nu cred ca vom vedea asa ceva in fotbal.

zhazha  •  24 martie 2009, 16:02

cand rapidul nu se va lasa in fata cfr-ul cum a facut sezonul trecut,
atunci se va merita pomenit un asemenea gest! pana atunci rusine pentru acel meci …

GABRIEL  •  24 martie 2009, 16:23

SUNTEM AVIZI DE SUBIECTE DE PRESA SI DE ACEEA GESTUL LUI LAZAR TREBUIA EXACERBAT. DACA PANA SI ARBITRUL A VAZUT CLAR FAULT INSEAMNA CA GESTUL LUI LAZAR TREBUIA SCOS IN EVIDENTA DAR PENTRU CA SI ARBITRUL SA IASA IN EVIDENTA TREBUIA CA TEO CRACIUNESCU SA DEA 11 M.
A PIERDUT ACESTA SANSA ASA CUM A PIERDUT-O SI TATAL SAU CARE DE LA INALTIMEA EXPERIENTEI SALE A LEGIFERAT GRESEALA FIULUI AMBALAND-O CU AJUTORUL PRESEI IN STANIOL FRUMOS SCLIPITOR.
A PIERDUT-O SI DL.PORUMBOIU(CE DISCREPANTA INTRE „DOMNUL” SI PRESTATIA JALNICA DE SAPTAMAN TRECUTA CAND AU SPALAT LENJERIE INTIMA IN CENTRUL ORASULUI CU DL.CRACIUNESCU.PORUMBOIU SI-A CREAT UN ALIBI EXCELENT LUAND PARTEA LUI TEO IN CONDITIILE IN CARE INTRASE ZILIER LA „NUFARUL”
CU STIMA PENTRU DVS DOMNULE TOLONTAN,

GABRIEL

Expertul  •  24 martie 2009, 16:43

#bogdan:

Nu ai citit atent ce am scris ori esti tendentios. Eu am scris ca gestul
lui Lazar este unul normal nu iesit din comun. Doar fiindca la noi e un
adevarat eveniment, de o raritate egala cu absenta, merita sa il remarcam
si sa-l felicitam: intr-o lume anormala, un gest normal ni se pare ceva
nemaipomenit. Nu vad ce rost are sa discutam care ar fi fost reactia lui
Lazar in conditiile specificate de tine in mesajul tau. De ce nu are rost?
Pentru ca spetzele indicate de tine dovedesc fara de tagada ca esti 100%
carcotas: nu poti sa judeci fapta unui om dupa niste conditii care sunt
imaginate!!! Chiar daca acestea ar putea sa apara candva, ele tot imaginare
sunt. Stiu ca nu intelegi si am sa te dumiresc printr-un exemplu.
Esti elev si profesorul te scoate la tabla. Tu raspunzi corect la intrebarile
profesorului dar el este nemultumit ca trebuie sa iti dea 10 fiindca spune:
„Daca te-as fi intrebat ce PIB/locuitor va avea Romania peste 20 de ani sunt
sigur ca n-ai sti. Sau daca te-as intreba cine va deveni presedintele Romaniei la
alegerile 2029. Sau, daca te-as intreba care va fi clasamentul mondial la
editia din 2022? si te-as putea pica”. exact asa faci si tu.
Omul trebuie judecat dupa ceea ce a facut in conditiile date, nu dupa ce fantezii ne trec prin cap.
Cu asta ai dovedit ca nu stii ce e acela fair play.

Comentează