Un caz, un duş, un refuz

Sunaţi de televiziuni, arbitrii răspund şi din duş. Ceea ce e bine pentru consumul de săpun, unde ocupăm ultimul loc în Europa. În orele care au urmat reţinerii lui Penescu, mai multe brigăzi au intrat in corpore în legătură directă cu posturile tv ca să-şi marcheze stupoarea.

luni, 13 aprilie 2009, 1:57

Sunaţi de televiziuni, arbitrii răspund şi din duş. Ceea ce e bine pentru consumul de săpun, unde ocupăm ultimul loc în Europa. În orele care au urmat reţinerii lui Penescu, mai multe brigăzi au intrat in corpore în legătură directă cu posturile tv ca să-şi marcheze stupoarea.

Acum cîteva săptămîni, un arbitru a fost sunat înaintea unui meci de liga a doua de unul dintre şefii CCA. Nu preşedintele, ca să evităm expunerea celui mai cunoscut. „Ai grijă de echipa X pentru că o simpatizez”, i s-a spus. Arbitrul a refuzat să mai meargă la meci şi a fost înlocuit. Partida avea loc undeva în centrul geografic al ţării. Despre aceste telefoane ar trebui să vorbească acum brigăzile tot la telefon. Mai ales că simplele convorbiri nu atrag răspunderi penale. Vorbim despre insinuări, jenante în plan sportiv, dar imposibil de constituit în probe. Nu ar avea oameni pe conştiinţă, cum le place celor din lumea fotbalului să spună.

Cît despre DNA, ceea ce au ei e mai mult decît atît. Dar, dacă tot s-a ajuns aici, n-ar fi rău ca FRF, care mai are puţin şi e luată pe sus cu girofaruri, să-şi facă propria investigaţie. Mai permisivă,  poftim, dar şi mai informată şi mai uşor de dus la sfîrşit. Iar cei din conducerea CCA care scot brigăzile de sub duş să plece!

Comentarii (46)Adaugă comentariu

iap  •  13 aprilie 2009, 14:18

„Toti sunt murdari in fotbal, in afara de Borcea, Turcu, Badea si Clubul Dinamo!
Sa-i retrogradeze pe toti in afara lui Dinamo, cea mai curata echipa!” – citat din Corpodean, Serea, Altmayer (zis Altfrayer), Hategan, Kovacs, Bogaciu, Salomir, etc.

asparagus  •  13 aprilie 2009, 14:20

Eu am spus mai demult un lucru si nu m-ai publicat!
Un fotbal curat inseamna afara din fotbal(sic)cu Sandu,Lupescu,Prunea,Dragomir si daca sepoate cativa finantatori(sau poate profitori)Borcea,Becali,Paszkany,Porumboiu. Fotbalul ar ceva mai curat si poate mai frumos!

axel  •  13 aprilie 2009, 14:30

Unii dintre noi inteleg sistemul si nu putem fi pacaliti de petardele nasului..

Sistemul a fost creat sau proliferat de m sandu si acolitii lor ca sa-si umple buzunarele din disperarea de rezultate a conducatorilor de cluburi.

Concret: Cine numeste presedinte CCA? M sandu prin intermediul CE. Cine poate sa-l zboare cu o simpla pocnitura de deget? Acelasi M. Sandu. Daca el „strecoara” ca echipa X, sa zicem dinamo ( e doar un ex, ca e sezonul ei) trb sustinuta, sau ca un anumit arbitru ( de casa, al echipei X) sa arbitreze meciul, atunci asa se intampla.

Daca vreti adevarul, trb sa mergeti mai jos, la felul in cares e fac promovarile/ retrgradarile in arbitraj. Au fost cateva scandaluri, trecute prea usor cu vederea..

Pai fara „proptea” ajungi la Liga1? nu! Nici macar la a doua! Si „propteua” te solicita mai tarziu si daca nu servesti atunci esti marginalizat, out..

Sau altfel pus probl, poate un arbitru sa ia de capul lui bani, sa avantajeze o echipa intr-un meci la titlu? Poate, dar riscul e mare. Dar daca i se cere ” de sus” e altceva, omul e acoperit :))

Care-i varianta cea mai buna sa-ti asiguri spatele la titlu? Pai te duci la „Nasu” si ai parte si de arbitraje favorabile+ nefavorabile la contracandidate si de decizii bune la comisii..

Cat te costa? Nu stiu, dar cred ca in total e vb de cca 4-5 mil euro/an, care se imparte pe mai multe pers din FRF, CCA.

Si de ce atunci ar curati ei arbitraju? Sa-si taie „sursa”?

Judex  •  13 aprilie 2009, 14:32

Situatia nu e noua si as spune ca nu are nimic senzational atita timp cit pe linga arbitri nu vor fi luati la intrebari OBSERVATORII trimisi la meciurile in cauza, dar si DELEGATII echipelor in cauza. Este un adevar ce spune Bogaciu – nu presedintii de cluburi discuta cu arbitri, ci delegatii, evident, mandatati de presedinti. Cit despre FRF, nu isi va face in veci propria investigatie, pentru ca nu are taria morala sa o faca. Cine pe cine sa investigheze? Vor lua „masuri” dupa ce se pronunta justitia si vor da vina pe justitie – „nu noi, aia”! Spunea Bogaciu ca in barem au banii de masa, de deplasare. Sa fim borzesti, ca Onesti e oras. Echipele ii asteapta cu mesele intinse si cu banii de benzina pregatiti! I-a intrebat cineva, vreodata, de chitante? Nu! Si cine sa o faca, ca toti fac la fel, ba observatorii vin cu 1-2 indivizi dupa ei, chipurile soferi, ca au greata de transportul in comun. Si daca in Liga I se fac mai cu fereala, in ligile inferioare este jaf. Craciunescu vrea sa apara ca „justitiar”, dar uita ca el e cel care a facut ca aceasta comisie a arbitrilor sa fie stat in stat in alt … stat in stat.

cianar  •  13 aprilie 2009, 14:34

uf, bine ca l-au ridicat pe penescu! acum stim cine a adus blaturile si aranjamentele necurate in fotbalul romanesc. ce borcea, ce corpodean, ce copos!!!! gata, de-acum vom avea un fotbal curat, curat, curat… ca si caracterul lui mircea sandu, sau prunea, et comp.

Lucas  •  13 aprilie 2009, 14:39

Penescu o sa fie singurul arestat ! Arbitri o sa scape, ca sunt protejati ! Va fi la fel ca la Becali ! Pagubasul arestat iar infractorii liberi !

independentu  •  13 aprilie 2009, 14:39

vina lu mircea sandu sau mitica e greu de dovedit aici desi e clar ca exista. dar cum s-au inscris in liga I toate echipele nou create (verificati si o sa vedeti ca absolut toate echipele mari dinamo, steaua, rapid, craiova)si -au schimbat de mai multe ori denumirile. si nu doar denumirea ca nu asta ar fi probleme , au fost cu totul alte societati, care au preluat de la cele vechi doar ce le-a convenit , mai putin datoriile. pentru asta sunt vinovati sandu &co. pentru toate schimbarile astea de nume pentru toate fuziunile ciudate, pt toate cumpararile de loc (lucru posibil doar in romania)

2peu  •  13 aprilie 2009, 14:39

daca s-ar judeca toate cazurile de acest gen ar trebui desfiintat fotbalul i romania ,
Pentru moment vor fi dati exemplu 2-3 mai fraieri si lucrurile o vor lua de la capat de data asta mai bine mascate decat pana acum .
Praf in ochi…

tic_tac  •  13 aprilie 2009, 14:47

Vai Catalin, ce ancheta paralela sa faca FRF? Cred ca celor din FRF li s-a
uscat gura in momentele astea. Imi si imaginez ce probleme isi fac ei acum
„aoleu, daca pica si si ala si ala si vorbesc toti? ne ducem toti la fund…”
cred ca stia „nea Mitica” ce spunea dupa arestarea lui Gigi… iti amintesti?

Hammurabi  •  13 aprilie 2009, 14:57

Pe cand arestarea patronilor de la Otopeni si Buzau care, sunt sigur, ca au dat bani arbitrilor ca sa-i dezavantajeze? Fumigene, fumigene….

gabidegiulesti  •  13 aprilie 2009, 14:58

Stiti despre cine e vorba d-le T.? De Savaniu, cel despre care va spuneam acum citiva ani la telefon ca a primit o suta de mii de dolari de la oamenii lui Paunescu pentru a stopa Rapidul din drumul spre titlu!Totul se intimpla la Ciuta, motelul de azi al lui Becali de linga Buzau! Chiar, nu i-ar sta mai bine lui Savaniu linga Becali la Rahova decit in cupa, la centru? Ar fi un act de dreptate peste timp si nu s-ar mai lua multi de cap pentru asa-zisele sale greseli ”neintentionate”.

pene-scu  •  13 aprilie 2009, 15:08

Era de asteptat ca asa zisa curatenie din fotbal sa inceapa cu Penescu.
De ce? Simplu: este cel mai ***si in plus are si „PENE”
(adica *** cu pene).
Asa se intampla cand incerci si tu sa aranjezi un meci doua.
Smecherii adevarati aranjeaza campionate (o vede toata lumea,o stie toata
lumea dar nimeni nu sufla nimic)si acum se jura ca sunt cei mai corecti,
pentru ca vezi doamne ar avea telefoanele ascultate.
Vom vedea oare macar pe unul dintre cei care au „castigat campionatul”
in ultimii trei ani sa zicem, la mititica?
Ma indoiesc. La noi legea si dreptatea e doar pentru maidanezi,
„cainii adevarati” isi pot permite orice…..

Sibelius  •  13 aprilie 2009, 15:11

Dupa anchetele DNA poate o sa vedem in loc de ‘Liga lui Mitica’ „Liga la
Mititica”. O sa cred ca DNA munceste nu umbla cu vrajeli ieftine si electora-
le cand va face vizite si in Gruia, in Stefan cel Mare, la ProRapid si la
tata Jean.

Traian Tomescu  •  13 aprilie 2009, 15:27

Se strange latul… 😀

tavi  •  13 aprilie 2009, 15:30

stii ca arbitrii care au dormit la minastire nu au mai fost delegati in liga 1
n-au putut fi contactati in seara aia si au fost pedepsiti

Babic  •  13 aprilie 2009, 15:42

Domnule Tolontan. Cristi Borcea a demonstrat astazi ca este cel mai puternic om din fotbalul romanesc. Sper ca v-ati dat seama de acest lucru. Intr-un moment in care toata lumea vorba de hotia lui Dinamo a venit marea retinere a lui Penescu…

negoro  •  13 aprilie 2009, 15:43

Nu s-a facut nimic niciodata. Tare mi-e teama ca nu-i decat un balon de sapun.
Ceva mai relevant decat convorbirea de mai jos, nu putea sa fie. S-a intamplat atunci ceva ?!

CONVORBIREA Nicole Puiu (FC Onesti) – Cristian Borcea

Puiu: Alo, Cristi?

Borcea: Da.

Puiu: Buna seara, tata, eu sînt, Puiu. Ce faci?

Borcea: Uite, sînt într-o discutie.

Puiu: Bai, tata, da’ ce faci cu mine, ma? Mi-ai promis ca-mi trimeti luni banu’, nu?

Borcea: Stiu, uite… ca… am vorbit cu… da-i un telefon lui nea Cornel.

Puiu: Dar pentru ce sa-i dau lui nen-tu Cornel?

Borcea: Bre, asculta ce zic eu, ca uite, eu sînt acum într-o sedinta si ma vad într-o ora cu el.

Puiu: Pai, da’ eu de cîte ori nu te-am putut prinde… de atîtea zile. Ba, fratilor, m-ati ne.norocit acolo, trimiteti-mi, ma, banii…!

Borcea: Bre, tu n-ai vazut ce a fost la televizor?

Puiu: Da-i ,*** ce, noi avem treaba cu televizoru’? Obligatiile între oameni onorabili se achita imediat. Eu am asteptat atîtea saptamîni, m-am n.enorocit. Nici la Resita… nici… si am meciul asta atît de greu… Sînt compromis, ca…. sînt compromis, ca trebuie sa dau la baieti ce a trebuit sa dau. Ba, Cristi, te rog frumos, fa mîine orice stii si ajutati-ma, trimiteti-mi banii, bine?

Borcea: Bine.

Puiu: Bine, tata, bine! Poate n-ai vorbit cu omul cel mare, stie sau nu stie?

Borcea: Nu, nu…

Puiu: Pai, de ce nu stie, ma, domnul Badea, ca în fond e-n familie, ce…? E adevarat, nu?

Borcea: Bine, hai ca te…

Puiu: Ma suni?

Borcea: Da, da.

Puiu: Bine, pa!

Babic  •  13 aprilie 2009, 15:51

Foarte foarteeeee interesanta postarea lui Negoro! De ce nu am vazut convorbirea asta in presa pana acum?????

jos_cenzura  •  13 aprilie 2009, 15:55

ce are DNA-ul cu niste trucaje intr-un joc? daca eu trisez la poker la un club privat (sa zicem la federatia romana de poker), este tot in jurisdictia DNA-ului? a fost incalcata vreo lege?

sorinssUK  •  13 aprilie 2009, 16:00

Domnule Tolontan propun un sondaj printre noi oamenii de rand,cu ajutorul dumneavoastra al ziaristilor…un fel de „vot democratic” al nostru,ca se zice ca parerea noastra conteaza….sa vedem cati il mai vor domnule pe Mircea Sandu si acolitii in fruntea FRF??Ca rezultate nu au fost….vreo cupa nu….copii si juniori nu…stadioane nu…performanta nu…blaturi da…scandaluri da….sa terminam cu caracatita asta care ne sufoca fotbalul!!Multumesc!

adrian  •  13 aprilie 2009, 16:06

intrebarea mea este cum de atatia oameni cu probleme in lumea afacerilor
sunt si investitori in fotbal?simplu,la noi in tara (si pe afara)se spala
foarte usor banii,esti bine mediatizat(cine vrea)gratis si uite asa poti
sa-ti etalezi toate avutiile fara frica dar cineva lucra ptr linistea lui si
acum DNA-ul da cazuri pe banda rulanta.Cine urmeaza?

negoro  •  13 aprilie 2009, 16:09

@Babic: A fost la vremea respectiva, dar asa cum spuneam…. un balon de sapun…
Daca tot nu stiai de stenogramele astea, iat-o si pe cea dintre Nicole Puiu – Mircea Stoenescu.

Mircea Stoenescu era presedinte la FC Dinamo, unde îl avea sef pe Nicolae Badea si subaltern pe Cristian Borcea, iar Cornel Dinu era antrenorul principal al echipei in acea perioada.

Stoenescu: Alo…

Puiu: Ce faceti, domn’ presedinte? Buna seara!

Stoenescu: Ce sa fac, nu fac bine.

Puiu: De ce?

Stoenescu: Nu ma simt bine.

Puiu: Ce aveti?

Stoenescu: Eh, de-ale noastre, asa. De-ale mele, de fapt, nu d-ale noastre.

Puiu: Ce, ati racit, ceva, cumva?

Stoenescu: Nu.

Puiu: Dar?

Stoenescu: Sînt bolnav, domnu’, am putina tensiune.

Puiu: Îhî. Domn’e, Cristi asta nu mi-a dat nici un telefon, domnu’ presedinte.

Stoenescu: Îl bag***chiar nici nu mai vreau sa mai stiu de nimic si de nimeni, ca…

Puiu: Domn’e, dar crezi ca e corect sa faca lucrul asta cu mine…?

Stoenescu: Nu, nu…

Puiu: Eu am impresia ca nici nu i-a spus lu’ domnu’ Badea.

Stoenescu: Nu stiu, de ce sa zic.

Puiu: Aaa?

Stoenescu: Nu stiu, n-am … Cu Badita n-am discutat treaba. Important era ca, ma rog, sa se rezolve chestiunile asa cum le-ati discutat.

Puiu: Dar nu-i omenesc, nu-i corect ca între camarazi…? Uite, eu trebuia sa ma duc acolo si sînt blocat definitiv, n-am nimic. Nu? Daca-mi luam banii respectivi, eu îmi faceam treaba, domn’e, si era mai bine pentru toata lumea. Or, asa ce fac? Sînt disperat, discreditat, tot.

Stoenescu: Da… Eu… Eu le-am lasat un mesaj pe mobil ca nu raspunde nu stiu ce… ce e. Si i-am zis sa ma sune. Dar, nu… nu stiu daca rezolva el lucrurile astea.

Puiu: Da, domn’ presedinte, da… adica… dar trebuie sa rezolve pîn’ la urma toata familia, ca toata familia stie, nu? Stie Cornel, nu? Or, am cuvîntul lui Cornel, care mi-a spus: „Domn’e, eu sînt om serios, eu ce vorbesc…”. M-au deranjat noaptea la unu, la douaspe jumate, eu ma duc pa Grigore, peste Grigore, si-i spun: „Ba, nenica, nu stiu… te-ai bagat, da-mi banu’!”.

Stoenescu: Da.

Puiu: M-a lasat disperat, am atîtea greutati si m-a lasat disperat. Ori, astia se uita si chiorîs la mine, crede ca poate mi s-a dat si n-am facut ce trebuie. Nu-i vorba, ca nu-i justific la nimeni, dar îmi trebuiau mie sa-mi fac treaba mai departe.

Stoenescu: Eu încerc sa gasesc si pe unul, si pe altul. Sînt acasa, ce pot sa zic mai mult? Ti-am zis ca am trei zile care…

Puiu: Da’ de ce n-are curaj sa vorbeasca cu domnul Badea, ca în fond e-n familie, si… si…

Stoenescu (nervos): Hai, ma, nea Puiule, ca în fond am eu destule… Da-i telefon lui domnu’ Badea, da-i telefon lu’ Cornel, domn’e! Eu le spun daca-i gasesc.

Puiu: Bine.

Stoenescu: Nu pot sa te ajut mai mult. Eu am facut si asa mai mult… Mi-am depasit conditia, eu… Trebuie sa astept primavara eu! Sa astept primavara, ca, de…

Puiu: Am înteles…

Stoenescu: Asta-i viata, ce sa mai…

Puiu: Am înteles, dar…

Stoenescu: Pai…

Puiu: Da’ ce sa facem, noi stim sa ne sacrificam!

Stoenescu (nervos): Pai, nu, domn’e! Da telefoane atunci si lui Cornel, cauta-l pe Cornel, ca trebuie sa-l gasesti!

Puiu: Bine, o sa-l caut si pe Cornel.

Stoenescu: Bineee.

Puiu: Bine, te-am pupat. Sanatate grabnica!

cata  •  13 aprilie 2009, 16:16

Penescu e singurl *** care va ramane arestat! De ce? foarte simplu el nu are decat cativa ani de cand e in fotbal si nu a stiut cuim sa faca blaturile si l-au prins astia cu mata in sac, dar tata Jean ce sa mai vb despre el, de ce nu il cerceteaza nimeni? sau pinalti sau borcea. Pai nu ca Penescu*** a picat in plasa!

zsigodya  •  13 aprilie 2009, 16:16

„…Partida avea loc undeva în centrul geografic al ţării”…
Domnule Tolontan, ai indicat o adresa, deci, pentru multi, o posibila vinovata !
Cred ca mai important era nu unde urma sa aiba loc partida, ci care era echipa pentru care se punea „pila”, ca putea fi pusa la fel de bine si pentru echipa vizitatoare, care putea fi de undeva de la sud de Carpati, cam de pe acolo unde ajunge in acest moment duba DNA-ului cu penalul sef al CCA in ea !
Nu cred ca neclaritatile sunt utile…
Iar si mai utile ar fi mentiunile despre situatia din arbitrajul prahovean, unde chiar arbitrii au refuzat sa mai arbitreze ! Simptom FOARTE GRAV, si tot in „curtea” arestatului din aceste momente !

mihai  •  13 aprilie 2009, 16:22

O intrebare,la cat se ridica averea lui M.Sandu si prin ce fel de afaceri a
reusit sa o acumuleze? Nu de alta,dar poate ne da si noua reteta sa putem
realiza si unii din noi barem 10 la suta,cea ce cred ca sar ridica la 10-20
milioane euro.

Dan Banat  •  13 aprilie 2009, 16:49

Blatul sugerat din liga 2 era pentru Rimnicu Vilcea, orasul lui Constantin. La inchisoara cu toti hotii de la FRF.

un oltean  •  13 aprilie 2009, 16:59

@negoro: Stenogramele alea au fost prezentate in direct de Ovidiu Ioanitoaia la Procesul Etapei de atunci…le-am vazut si ascultat si eu…Cristi Borcea, Cornel Dinu, patronul de la Onesti au patit ceva??…nimic…eu de atunci nu mai am incredere in ce se intampla in fotbalul romanesc, cei in cauza au zis la vremea aia ca se puteau falsifica acele convorbiri si au incheiat cazul…ce gluma buna…

semafor  •  13 aprilie 2009, 17:21

Articol slab, fara legatura cu sportul! Ne intereseaza performantele sportivilor, munca lor nu toti penalii care misuna imprejurul sportului. ***

Sandokan  •  13 aprilie 2009, 17:45

Domnule Tolontan, cititi ziarele locale din Tulcea sau Constanta si vedeti cum „cistiga” jocurile si vrea sa promoveze Sageata Stejaru. Cu 11 m prin minutele de prelungire (cu Medgidia in min. 92 la 2-2, cu Callatis in min. 93 la 1-1, meci de meci. Iar arbitrii se lauda ca sub 5ooo de euro nu pleaca de la Stejaru.

Lord  •  13 aprilie 2009, 17:57

N-am decat atat de zis bla bla bla nu se merita sa imi pierd timpul la citit si la scris

antimoggi  •  13 aprilie 2009, 18:00

cit timp frf si lpf va fi condusa de capo de tutti capi, tainuirea, favorizarea infractorilor va fi in floare. de ani de zile mas/media a prezentat sacosele, valizele, bricheta, teancuril;e cu bani aruncati dupa jucatori, sforile si culisele de la cca, concediul lui borcea in sardinia cu lupescu, cu dragomir in dubai, revelionul, ziua de nastere in austria cu nasul. rezultatul, poate cazul florea, poate gura mare a lui mitica, becali si penescu, poate cazul poli, poate amenzile lui iancu, mititelu,transferurile de fotbalisti,rezultastele in plan extern, lipsa procurorilor polonezi, italieni,tergiversarile, diversiunile, caracatita frf, doar braila pedepsita cu 8 punte minus acum 15 ani,doar acuze fara masuri, pedepse,demiteri. la asa frf si lpdf, asa rezultate!demisiaaaaaaaaaaaaaaaa

RedAndBlue  •  13 aprilie 2009, 18:08

Abia astept sa il vad si pe Padureanu si Borcea la inchisoare , macar o zi si tot as zambi un pic. Ar fi o minune realizata.

teo  •  13 aprilie 2009, 18:11

sunt prea multe interese,nu se va rezolva nimic.este un scenariu pentru a se abate atentia multimii de la gravele probleme ale tarii.o sa mai vedem si alte cazuri din afara lumii fotbalului.nu inteleg frenazia mass media de a prezenta asiduu aceste cazuri(gigi,penescu)mcand in tara sunt cazuri mult mai grave ce ar trebui rezolvate

Petre A.  •  13 aprilie 2009, 18:25

bine,bine! dar presa ce a facut in acest timp? aaa…a stat cu lupa pe DINAMO,da bine la rating!

Marcel  •  13 aprilie 2009, 18:28

Mircea Sandu nu raspunde nici de nationala, nici de arbitrii, nici de nimic rau din fotbalul romaesc. Are delegati. Mircea Sandu apare doar la victorii ca sef. In rest este un simplu angajat la federatie? Nu e ciudat?

sportsaga.ro  •  13 aprilie 2009, 18:32

Mircea Sandu: Dupã Italia şi Polonia, mã aşteptam sã se întâmple aşa ceva şi la noi!
Ce omite Sandu, e că acolo preşedintii de Federaţie au ajuns prin sălile tribunalelor şi chiar pe la „mititica”.
FRF ştie foarte bine ce se petrece la noi şi acoperă totul.

scatalin32  •  13 aprilie 2009, 18:48

cica borcea e plecat din tara.e pe duca.sunt iesian. oare saptamina viitoare sa am etapa?

lucid  •  13 aprilie 2009, 20:32

Problema meciurilor aranjate intre echipe sau cu arbitrii nu se va rezolva
niciodata.Uitati-va la ce au facut arbitrii in favoarea echipei Dinamo(a va-
zut o tara intreaga meciurile cu Gaz metan sau FCVaslui-s-a fluierat intr-o
singura directie,cu decizii f.importante in defavoarea acestora).S-au mai
vazut si greseli ale arbitrilor,dar nu in halul asta.Turcu zice ca arbitrii
sa plateasca,dar dinamo castiga campionatul cu asemenea avantaje.JAF!
NIMENI N-O SA PATEASCA NIMIC!PENTRU CA TOTI CASTIGA DIN FOTBAL.SI NU PUTIN!

gabi  •  13 aprilie 2009, 20:45

Un nou moment ,,zero” in fotbalul romanesc. Speram ultimul.

rreugen  •  13 aprilie 2009, 21:11

E foarte bine ca a inceput tavalugul. Vorba cuiva, prea si-au batut joc de week-end-urile noastre cu hotiile lor.

Si nu conteaza ca nu e Penescu „varful relelor” sau ca „pai de ce il iau pe Becali” si nu pe cutare, care e mai mare mafiot.

Conteaza ca in sfarsit oamenii corupti ajung acolo unde le este locul. Sper ca nu se vor opri lucrurile aici si ca, in sfarsit, tara asta o sa iasa incet incet din mizeria morala.

omu rau  •  13 aprilie 2009, 22:43

se anunta zile grele pentru fotbalul romanesc
dupa ce ca sunt tot mai rari fotbalistii de valoare acum se pierd si investitorii.
cine mai vine sa investreasca la noi. cucu. sa nu mi-o luati ca le iau apararea.
nu. trageam doar o concluzie.

jos_cenzura  •  13 aprilie 2009, 22:56

care este infractiunea comisa? sunt curios ce lege au incalcat (daca au incalcat-o) acuzatii – ma poate lamuri cineva? multumiri anticipate

dragos  •  13 aprilie 2009, 23:31

dar spune tolo de cine vorbesti. mereu in mister! hai! aratati tot ce
aveti! prezentati, ajutati la curatenia fotbalului. sau… asa e! dupa aia ce
ai mai avea tu de scris tolo!? articole la sentiment despre niculescu si
copilul lui sunt rare. iar ca de la blogger la blogger te inteleg. nu poti
avea zilnic inspiratie de astfel de articole. mai merge sa te legi si de
un arbitru, un becali, un mititelu, un sandu. daca ar fi liniste si pace si
totul corect… pe cuvant! mai mare plictiseala!

andrei  •  14 aprilie 2009, 0:26

e interesant ca Dragomir nu a dat absolut nici o declaratie toata ziua. cred ca isi da si el seama ca se strange latul si ca in curand va trebui sa platesca si el pentru relele pe care le-a facut in fotbalul romanesc in ultimii 15-20 de ani.

pe de alta parte, mi s-a parut interesanta o declaratie a lui Sandu de azi cum ca arbitrii ar trebuii protejati. si a dat exemplu faptul ca sotia lui Bogaciu este insarcinata…
cu o astfel de atitudine, curatirea fotbalului dinspre interior, pe care o sugereaza Tolo in editorialul asta nu va avea loc niciodata.

andrei  •  14 aprilie 2009, 0:29

scuze: trebui…

ciupi  •  14 aprilie 2009, 7:14

n-am auzit inca om care sa vorbeasca „din dus”, dar treaca de la mine, situatia este prea nasoala. imi amintesc de o echipa la care mergeram cu decenii in urma sa „ofociez” impreuna cu niste unii mai experimentati. cind ajungeam la gara, presul lor ne intimpina cu cuvintele „bine ati venit pe la noi” si-atit. la care centralul – baiat simpatic – ii raspundea: „da, da, da. etapa asta am fost trimisi la munca patriotica”. intre timp lucrurile au evoluat si au aparut girofarurile. punem insa pariu ca va fi un mare fiiissssssssssssss in cele din urma?

Comentează