Bacteria care face fotbalul să meargă

hpylori-16Un personaj microscopic a intervenit decisiv în istoria acestor zile

joi, 23 aprilie 2009, 11:01

hpylori-16Un personaj microscopic a intervenit decisiv în istoria acestor zile

Faceţi cunoştinţă! Dînsa se numeşte Helicobacter Pylori, e o bacterie nervoasă care atacă mucoasa gastrică şi a făcut pentru imaginea fotbalului românesc mai mult decît Mircea Sandu.

Cum? Simplu. În documentele DNA există numele a doi arbitri pe care cei care mituiau îi cataloghează drept „imposibil de cumpărat”. Nu sînt doar doi din zecile care arbitrează Liga 1, ci doi din duzina prinsă în dosar. Dar sînt doi! Nu unul.

Primul e Alexandru Tudor. Un încăpăţînat. Dacă Tudor ar fi rămas singur, vorbeam despre o ciudăţenie, un exemplar greşit, o anomalie.

A mai apărut însă şi Ovidiu Haţegan, cel care s-a recuzat în ultimul moment de la Dinamo – FC Argeş, invocînd o problemă stomacală acută. Helicobacter Pylori l-a atacat pe Haţegan în cel de-al 12-lea ceas şi el a ieşit dintr-o situaţie grea, prins între dorinţa de a fi corect sau cine ştie ce alte obligaţii şi sistemul federal corupt, developat acum: şeful CCA făcea delegările, observatorii vegheau ca să cîştige cine trebuie, iar arbitrul executa.

Faceţi cunoştinţă! Se numeşte Helicobacter Pylori şi este mica şi insolenta entitate care a împins înainte speranţa noastră naivă, adică indestructibilă, într-un fotbal corect.

Comentarii (44)Adaugă comentariu

anton beton  •  23 aprilie 2009, 23:09

de unde stim ca nu l-a apucat recuzarea pentru ca se intalneau 2 titani in ale spagii, si prin urmare nu a fost in stare sa aleaga cu cine sa mearga? simpla auto-recuzare e un cec in alb pentru toata conduita lui?

sa dea Domnu  •  23 aprilie 2009, 23:10

sa fie corecti macar astia doi….macar unul…atunci ar exista speranta ptr fotbalul nostru
degeaba daca totusi nu intra la racoare un borcea, un blatureanu un paskany chiar, becali of course….la rapid nu e nici unul, ca sunt prea saraci ptr orice, inclusiv ptr a da mita

tic_tac  •  23 aprilie 2009, 23:27

STOP!!! Catalin, nu prea am inteles cu …”apar in documentele DNA…” cum
apar? ca fiind contactati si au refuzat? sau …. ? adica apare Tudor in
documentele lor dar nu apare la voi ca stire bomba?

Bacteria  •  23 aprilie 2009, 23:33

Faptul ca s-a recuzat nu-l scuza. Daca era integru trebuia sa arbitreze
meciul si sa o faca corect.

sorin601  •  23 aprilie 2009, 23:36

Bravo, acum ne uitam la cei retinuti si la probele DNA ca la Ioan Gura de Aur. B
Daca aia zic, inseamna ca asha o fi …
Dar tot pe site la voi arbitrul Bricheta sa jura ca nu fura, insa daca asta nu e retinut 29 de zile nu-l putem crede 😀
Eu cred ca in zilele astea fierbinti e o arta sa te uiti in gura celor din lmina reflectoarelor si sa discerni care sunt carii si care sunt dinti sanatosi.
Cu siguranta daca DNA era asa de tare nu-l facea scapat pe Becali cu valiza si ne pata gazetele d cu inregitrarile telefoanelor.
Si pana la urma cine e dentistul? Sau doctorul in bacterii?

florin  •  23 aprilie 2009, 23:37

In orice domeniu,profesionistii corecti si pasionati sunt foarte putini.tu dinamo sa stii ca nimic nu este intamplator,in vinerea mare sa ti apara o barza in cale.dar va intelegem ca daca nu intrati in liga sunteti faliti.

sorin_Directia Cercetari Penale  •  23 aprilie 2009, 23:58

catalin, nu mai repeta greseala pe care tu si alti colegi de-ai tai o faceti frecvent…

recuzare presupune a refuza o alta persoana pe baza unor motive intemeiate; cand actiunea priveste propria persoana nu se cheama ca „te recuzi”, se cheama ca te „abtii”…
asta, in doua vorbe, este diferenta dintre recuzare si abtinere, doua institutii ale dreptului procesual penal.

Tom  •  24 aprilie 2009, 0:07

@sa dea Domnu – stai linistit, la partida Rapid-CFR din toamna arbitrul a fost
platit de Rapid, s-a vazut de la distanta, s-a grabit sa-l elimine pe Dani. Ghici cine a fost?
Si aa nu uitam ca Copos era cel mai bun partener pt Jean pt. vandut meciuri;)

Cosmin  •  24 aprilie 2009, 0:17

Eu ma intreb cand va aparea o bacterie care sa faca presa sportiva sa functioneze normal.
Adica sa nu caute scandalul cu orice pret (chiar si al retrogradarii unei echipe care s-a numarat printre putinele care au jucat fotbal in acest sezon) si care sa nu aduca acuzatii fara sa poata infatisa nimic concret, nicio dovada, in afara unor zvonuri.
Ma tem ca niciodata.
Vreau si eu sa aud un jurnalist roman sa zica: „Uite, dom’le, am (re)vazut meciul FC Arges-Otelul si uite de ce cred eu ca FC Arges a castigat pe nedrept acel meci”. Dar n-o sa vad pe nimeni, fiindca FC Arges a castigat absolut corect (o spune si Petre Grigoras, antrenorul Otelului) si a vazut o tara intreaga. Insa adevarul nu da bine la public. Doar scandalul vinde.
Ziceti, dle Tolontan, cum vi s-a parut jocul lui FC Arges in meciul cu Otelul si ce parere aveti de prestatia arbitrilor, mai ales a celor de la margine, ca ei sunt acum in arest.

Z  •  24 aprilie 2009, 2:41

cA SA VEZI…
cum sufear saracutzii si cat de nedreptatzitzi de aceasta viatza sunt…
Si cand ma gandeam ca ei reprezinta „punctul forte” al acestui Sistem ce risca sa devina mai mult decat o neasemuita epava ce aduce a…colaps. CAT de …oribil o fi sa fii in pielea acestor personaje oare?
Nu cred ca ar fi o placere sa existe ….
In rest sa speram ca vor fi eliminati cat de curand, asa ca balariile…
Ce zicetzi sunt prea „tare in clantza”,sau e un punct de vedere prea bland?

IO  •  24 aprilie 2009, 4:56

la fel ca postarea nr 4, cred ca prin fata sa respectivul arbutru se acuza singur. daca era corect arbitra meciul de maniera corecta, nefacand-o se invinovateste si lasa de inteles ca e santajabil.

jan violet  •  24 aprilie 2009, 5:23

argesul a dat multe valori viata merge inainte se mai intimpla sa ai si uscaturi in padure sau bacterii

Chis Alexandru  •  24 aprilie 2009, 7:28

Am ramas surprins cind s-a anuntat in presa ca FRF il va numi pe arbitrul Avram la conducerea CCA. Ieri, la un post Tv, fiind invitat, arbitrul Avram, facind referire la actele de mituire din fotbal a afirmat – textual! – „VINE O VREME CIND TREBUIE SA SPUI AJUNGE!”, adica sa nu-ti viri mina pina la cot in miere. Un astfel de arbitru va fi pus la conducerea CCA? Tot in acea emisiune Gheorghe Chevorchian a dezvaluit inducerea in eroere a TASS de catre FRF, prezentind drept proba mistificatoare secvente dintr-un meci FC Arges – Poli Timisoara cind FC Arges purta tricouri… violete. Ce are de spus Mircea Sandu si Adalbert Kassai de aceasta inducere voita in eroare a instantei de la Lausane?

alexx  •  24 aprilie 2009, 7:55

si eu am bacterie din asta. nu are simptome caracteristice de aceea este depistata doar in urma unor analize si poate fi vindecata in urma unei medicatii corespunzatoare administrata pe o perioada mai lunga de timp .2-3 luni
de fapt nu acesta era motivul pt kare s a recuzat la meciul 😉

Toni Cufran  •  24 aprilie 2009, 7:56

Daca e asa de integru Tudor, cum iti explici faptul ca, INTOTDEAUNA, la meciurile dintre echipele mari si cele mici greseste doar in defavoarea ultimelor? Si cum se face ca nu este suspendat niciodata pentru gafe care devantajeaza echipele sparring?

vasglo  •  24 aprilie 2009, 8:04

Draga Tolo,

Hategan a invocat de fapt o criza de ulcer, boala provocata de bacteria numita de tine. E greu de crezut ca Hategan nu stia de ce sufera. Aceasta bacterie actioneaza in timp si,deci, nu se poate vorbi ca „l-a atacat” pe Hategan inaintea meciului. In rest, de acord cu demersul tau, desi nu pot uita prestatiile acestui arbitru in cele doua meciuri ale Stelei cu Vasluiul mentorului sau, Porumboiu…

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2009, 8:08

anton beton, vasglo: si eu am folosit verbul „a invoca” si am si scrie prin intre nevoia de afi corect sau alte obligatii. Nimeni nu stie ce a fost acolo.

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2009, 8:11

cosmin: sinteti, probabil, suporter pitestean si va inteleg supararea. Dar gsp a facut mereu diferenta dintre jocul echipei, care a fost bun in multe situatii, si ajutorul oferit, deloc dezinteresat dupa cum reiese clar acum, de arbitri. „Scandaluri”, in acest caz, inseamna investigatii care sint bune cd se refera la alte cluburi, stim acest lucru deja, nu la cel cu care tine microbistul care ne cearta 🙂 Cu riscul k va supar va garantez ca vom continua.

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2009, 8:12

sorin_Directia Cercetari Penale : ai dreptate, fotbalul a preluat aiurea termenul. Imi cer scuze!

Cătălin Tolontan  •  24 aprilie 2009, 8:13

tic_tac: tudor si hategan apar cu intiale in calitate de arbitri care n-au putut fi cumparati.

Albu Sibiu  •  24 aprilie 2009, 8:19

Fotbal la microscop? Pardon, acestea nu sunt bacterii ci, de fapt, anticorpi. Bacteriile ne-au imbolnavit fotbalul, de atata putred a intrat in putrefactie, un cancer ce s-a extins pana la limita intregului corp, ajungand la limita parazitarii si doar interventia chirurgicala a DNA a facut sa vedem cate ceva din maruntaiele infectiei. Acesti arbitri, minusculi anticorpi au fost, asa cum ne sta bine, doar cazuri izolate. Nu au reusit sa se multiplice, nu au putut lupta cu fenomenul; si-au asigurat doar traiul intr-o mica celula de neutralitate. Mereu cand strainii ne-au radiografiat (in competitii) si-au dat seama de cat de bolnavi suntem, ologi cu pretentii de locuitori ai Planetei Fotbal.
Daca vreti neaparat puteti spune ca fotbalul nostru a fost sanatos insa vom confuda putinele exemple pozitive cu fenomenul. Sub aceasta povara de paduchi, limbrici, boli ereditare (caci nepotismele sunt un fenomen romanesc) si maladii fara remediu (cine sta cate 20 de ani intr-un loc e clar ca nu mai poate fi extirpat) s-a creat aceasta boala endemica care a creat practic un organism dublu: o mascarada cu tendinta de fotbal in care orice ridicare (cum a fost sezonul acela UEFA sau inviorarea fotbalului) e de fapt o minciuna fata de starea de sanatate. Sincer, intr-o tara cu o tot mai mare putere de cumparare si in care fotbalul e deliciu absolut, credeti oare ca n-ar fi trebuit sa ne aflam cel putin de 2 ori mai sus decat suntem acum?
Mi-am adus aminte de niste versuri tipice pentru ceea ce ar trebui sa se intample acum: Zi de zi, de mult, de mic/Am srans de toate si nimic/Si-am risipit/Am spus ca vreau, dar nu am vrut/Am spus ca stiu, dar n-am stiut/Si-am obosit….Dar vine o vreme/Cand nu mai trisam/Cand tragem o linie/Si-apoi adunam…

ba(la)nel  •  24 aprilie 2009, 8:35

Domnule Tolontan…eu cred ca, la cum a arbitrat Tudor acels Steaua-CFR Cluj de acum un campionat (parca) cu 2 lovituri clare de la 11m „nevazute” in favoarea clujenilor, SIGUR a „intrat in hora” si el…

speedy  •  24 aprilie 2009, 9:15

De acord cu post nr. 4
Pt. post nr. 5: Bricheta si valiza nu sunt cazuri de DNA, n-o sa iasa niciodata nimic.
Acolo ar fi trebuit sa reactioneze Liga, federatia, forurile sportive.
NU S-A INCALCAT NICI O LEGE, nu are ce sa rezolve DNA. Jiji merita cu varf si indesat inchisoare pt. ceea ce A FACUT. nu pt. ceea ce nu a facut.
Revenind: faptul ca s-a recuzat de la acel meci poate fi interpretata si ca FRICA. Orice ar fi facut, bine nu i-ar fi fost.
Pt. post 22: cred ca Tudor e corect. In meciul de care ai zis a gresit, da. Dar penalty-urile invocate au fost foarte departe de a fi „clare”. Poate primul, la Semedo – acolo decizia a fost oricum aberanta (a acordat corner pt. cfr). Din felul cum a iesit portarul, acoo ori dai penalty (asa cum a fost) ori dai out de poarta (daca portarul atinge mingea, o respinge in Semedo, n-o poate respinge altfel, chestie de mecanica elementara) si, obligatoriu, cartonas galben pt. simulare (Semedo nu s-a ridicat imediat, ba a si protestat; daca nu e fault, e simulare – nu se poate interpreta altfel) – puteti revedea meciul, cred ca Antena 1 il are in arhiva.
Cat priveste al doilea penalty (care a fost si el), va rog sa revedeti emisiunea de dupa si sa va uitati cate reluari i-au trebuit lui Craciunescu si din cate unghiuri ca sa se pronunte. Tudor nu a avut nici o reluare, si, mai mult, a vazut faza dintr-un unghi foarte prost. Daca cineva putea sa vada acel fault, atunci ala era tusierul, nicidecum centralul. Puteti revedea de asemenea.

skrap  •  24 aprilie 2009, 9:29

mai balanele, cine crezi ca a arbitrat dinamo-steaua 2-1 in editia trecuta cand steaua a pierdut titlul ? daca tudor era pro-steaua, nu era „normal” sa-i scoata pe ametitii aia campioni ? Si de unde stii tu ca au fost „clare” ca la meci nu ai fost, ai stat cu berea pe scaunel **** si ascultai parerile pro si contra ale invitatilor emisiunilor de sport

dan  •  24 aprilie 2009, 9:44

se fac abuzuri ….cei arestati nu sunt pericol public….pericol public e
doar Mircea Basescu care ameninta ziaristi pe la televizor ..l***…..restul nu sunt pericole publice Corpodean Penescu si restu’…e
vrajeala de an electoral…

rocky  •  24 aprilie 2009, 9:51

stii ce mi se pare interesant? cristi balaj arbitreaza maine la iasi, desi el este recuzat de ieseni dupa meciul steaua – poli iasi 1-0 din sezonul trecut cand nu a eliminat doi stelisti. apropo, balaj nu si el alaturi de cei doi mai sus amintiti? maniera lui balaj a avut o tenditnta cam pro-rapid in meciul cu fc arges, dar toti ati tacut malc. a fost o faza extrem de clara, in momentul in care marius constantin a intrat aproape criminal la un pitestean si nu a dat nici fault. daca era vorba de dinamo sareati ca arsi ca trebuia eliminat. nu balaj e bibelou de portelan si trebuie protejat.

ba(la)nel  •  24 aprilie 2009, 10:07

ptr skrap

frate, n-am spus ca e pro-steaua sau pro-cutare…am spus ca ia bani, si mi s-a parut ca la acel meci a fost totul foarte „pe fatza”…ai dreptate, n-am fost la meci, nu ma mai duc de mult, nu vad o placere in a sta alaturi de toti ***..am vazut meciul la tv si am vazut 20 de reluari…daca asta te-a deranjat, putem da ca exemplu si alt meci…ideea pe care am vrut s-o enunt este ca TUDOR IN POFIDA ATITUTDINII SALE – VADIT STUDIATA MULTE ORE IN FATA OGLINZII – CRED CA ESTE SI EL „PATAT”…atata tot…

speedy  •  24 aprilie 2009, 10:56

pt. balanel:
exact despre asta e vorba, fratili mieu 🙂
ai vazut 20 de reluari si ti s-au parut clare penalty-urile. da’ daca nu vedeai niciuna si trebuia sa te pronunti in cateva secunde?
In meciul ala, daca imi aduc bine aminte, tudor a gresit si impotriva stelei (nu atunci l-a calcat intentionat Cadu pe unu de la steaua?)
Nu le putem cere arbitrilor sa nu greseasca, sunt si ei oameni (stii povestea biblica cu piatra, nu?); dar trebuie sa invatam sa separam greselile de deciziile partinitoare luate cu intentie. Si sa ne asiguram ca acestea din urma sunt cat mai putine – zero ar fi ideal. Atunci vom regasi placerea de a ne uita la un meci; ** greselile de arbitraj, dar acceptandu-le, pt. ca vom fi siguri ca sunt simple greseli

Bancheru  •  24 aprilie 2009, 11:33

Cristi Balaj unde-i. Mi se pare arbitrul no.1 din Romania.

david  •  24 aprilie 2009, 11:35

Acum… daca nu i-a dat Penescu nu inseamna ca nu i-a dat nimeni… Poate trebuia sa serveasca pealtii d’aia l-a refuzat pe Penescu. Si atunci e mai periculos

clujean din state  •  24 aprilie 2009, 11:41

BV Catalin pt curajul de a admite ca ai gresit!

Cosmin  •  24 aprilie 2009, 12:17

Dle Tolontan, eu va intrebasem concret ce parere aveti despre meciul FC Arges – Otelul, daca vi s-a parut ceva in neregula in ce priveste arbitrajul, daca credeti ca datorita sprijinului arbitrilor a castigat Argesul sau faptului ca „si-a dat sufletul pe teren”, cum zicea un suporter timisorean 🙂 in postul 32 al articolului dv „Avem un fotbal curat” – asta ca dovada ca nu trebuie sa fii neaparat suporter argesean ca sa simti nevoia de adevar. Sincer, nu ma asteptam din partea dv la o viziune atat de superficiala asupra relatiei dintre suporter si realitate. E drept ca portretul robot al suporterului nu cadreaza intotdeauna pe barba lui Plesu sau pe reflectiile intelectuale ale lui Liiceanu, dar nici manelisti nu suntem cu totii. Oricat de putin mi-ar pasa mie de clubul Gaz Metan, nu pot sa nu remarc ca va cadea in B si din cauza ca a fost clar dezavantajata de arbitri in acest sezon – meciul cu Dinamo e un exemplu pe care sigur vi-l amintiti si dv.

Ca sa revin, dv ati evitat, deloc elegant, sa dati un raspuns concret la intrebarea mea. Ati dat-o pe general.
Atunci macar dati-ne si noua niste exemple de meciuri unde FC Arges a castigat datorita arbitrilor, ca zau ca eu nu-mi amintesc vreunul. Dimpotriva, va pot da exemple cand Argesul a pierdut puncte din cauza acelorasi arbitri (Unirea Urziceni – FC Arges, penalty inexistent; Gloria Bistrita – FC arges, gol perfect valabil anulat pe motiv de offside la 1-0 pentru Bistrita… va mai spun, daca vreti; puteti vedea fazele pe site-ul GSPTv).

Toate cele bune!

marius  •  24 aprilie 2009, 12:32

Eu am auzit ca Tudor a primit un teren dupa meciul Steaua-CFR Cluj, de acum 2 ani. De la Gigi. In rest de tudor pe care tu il ridici atata in slavi, il vad ca se considera vedeta oricarui meci, il loc sa fie un arbitru care sa-si faca decent treaba, si mai scriu ziarele ca n-a mai arbitrat meciul Barcelona-Basel ca nu a trecut testele fizice, pe care aici si alti arbitrii le trec…cu vederea. Atat bagati omului in cap ca e Brad Pitt, incat se crede vedeta „saracul”. Fii serios cu tudoar ca e si el manjit la fel ca si ceilaiti, numai ca provenind dintr-o familie de securisti ( tatal, bunicul), si avand o educatie peste medie, fura mai decent decat generatiile astea de arbitrii veniti cu foamea-n gat in Bucuresti.

Silviu  •  24 aprilie 2009, 12:55

Tocma pe Hategan, care e arbitrul lui dinamo si care a facut praf meciurile Stelei in acest sezon l-ai gasit? Daca ala e arbitru corect… parca era vorba de Tudor si Balaj…

coca  •  24 aprilie 2009, 13:22

Presa e bacteria care face sa merga inainte societetea romaneasca. Pentru
Mircea Sandu: nu ai nici macar putina mandrie, sa stai tu sa te injure toti;
la mine in cartier sunt unii smecherasi care mai au si onoare ,stiu sa mai
plece pentru o vreme sa fure si din alt cartier, nu stau sa ii arate cu
degetul si copiii.

rasketyr  •  24 aprilie 2009, 14:09

PENTRU TOLO& CO……………………CITESC MEREU ARTICOLE DESPRE ALBITRI,CONDUCATORII,PRESEDINTI DE CLUBURI CA SUNT NECURATI SI PE BUNA DREPTATE,DAR DE CE NU INCERCATI SA FACETI MAI MULT?NOI SUPORTERI IMPREUNA CU VOI JURNALISTI SI MEDIA IN GENERAL…SPRE EXEMPLU DE CE NU FACETI O PETITIE IN CARE SA CEREM NOI IMPREUNA CU VOI DEMISIA CONDUCERII F.R.F,L.P.F,C.C.A PENTRU CA DACA OAMENII ASTIA AR FII FOST CURATI PRESEDINTI DE CLUBURI&CO NU AR FI PUTUT FACE CEEA CE AU FACUT,LOGIC NU?O SIMPLA PETITIE POSTATA PE TOATE SITE-URILE MEDIA DIN TARA UNDE SUPORTERII SA O SEMNEZE.DACA VREM UN FOTBAL CURAT NOI SUPORTERII IMPREUNA CU VOI JURNALISTII TREBUIE SA FACEM PRIMUL PAS(DACA STAM LA MANA JUSTITIEI DIN ROMANIA S-AR PUTEA SA IMBATRANIM PANA AFLAM CEVA)IAR DACA LUCRU ASTA NU MERGE MAI SUINT SI ALTE CAII PENTRU NOI SA-I DAM „JOS”.SPER SA CITESTI ACEST MESAJ SI TI-AS FI RECUNOSCATOR DACA MI-AI SPUNE PAREREA TA

Vlad  •  24 aprilie 2009, 14:18

Fotbalul, un alt fel de politica. Te uiti si iti faci cruce. Ca orice sistem politic, este corupt. Iar noi nu putem decat sa discutam la nesfarsit despre asta…

Reluare din voleu  •  24 aprilie 2009, 14:49

Faptul ca s-a recuzat nu-l scuza. Daca era integru trebuia sa arbitreze
meciul si sa o faca corect.

Reverse Angle  •  24 aprilie 2009, 14:51

Dle Tolontan, eu va intrebasem concret ce parere aveti despre meciul FC Arges – Otelul, daca vi s-a parut ceva in neregula in ce priveste arbitrajul, daca credeti ca datorita sprijinului arbitrilor a castigat Argesul sau faptului ca “si-a dat sufletul pe teren”, cum zicea un suporter timisorean in postul 32 al articolului dv “Avem un fotbal curat” – asta ca dovada ca nu trebuie sa fii neaparat suporter argesean ca sa simti nevoia de adevar. Sincer, nu ma asteptam din partea dv la o viziune atat de superficiala asupra relatiei dintre suporter si realitate. E drept ca portretul robot al suporterului nu cadreaza intotdeauna pe barba lui Plesu sau pe reflectiile intelectuale ale lui Liiceanu, dar nici manelisti nu suntem cu totii. Oricat de putin mi-ar pasa mie de clubul Gaz Metan, nu pot sa nu remarc ca va cadea in B si din cauza ca a fost clar dezavantajata de arbitri in acest sezon – meciul cu Dinamo e un exemplu pe care sigur vi-l amintiti si dv.

Ca sa revin, dv ati evitat, deloc elegant, sa dati un raspuns concret la intrebarea mea. Ati dat-o pe general.
Atunci macar dati-ne si noua niste exemple de meciuri unde FC Arges a castigat datorita arbitrilor, ca zau ca eu nu-mi amintesc vreunul. Dimpotriva, va pot da exemple cand Argesul a pierdut puncte din cauza acelorasi arbitri (Unirea Urziceni – FC Arges, penalty inexistent; Gloria Bistrita – FC arges, gol perfect valabil anulat pe motiv de offside la 1-0 pentru Bistrita… va mai spun, daca vreti; puteti vedea fazele pe site-ul GSPTv).

Toate cele bune!

Oglinda TV  •  24 aprilie 2009, 14:52

de unde stim ca nu l-a apucat recuzarea pentru ca se intalneau 2 titani in ale spagii, si prin urmare nu a fost in stare sa aleaga cu cine sa mearga? simpla auto-recuzare e un cec in alb pentru toata conduita lui?

Avi  •  24 aprilie 2009, 17:19

As sugera,cu respect,Gazetei,sa faca investigatii jurnalistice pe ideea ca
se platesc arbitrii pentru „protectie”.A spus-o Becali din arest si mi se pare
ca s-a trecut foarte repede peste asta.Sumele astea mici,de 10-15.000 de euro
sunt pentru protectie,ca sa te asiguri ca se arbitreaza corect si nu esti
furat.Daca vrei mai mult (penalty inventat,cartonase…),platesti mai mult.Si
poate il intreaba cineva de sanatate si pe Borcea,ca nu e un singur spectator
de fotbal in Romania care sa-l creada curat.

coca  •  24 aprilie 2009, 18:17

Rasketyr zice bine,foarte bine.Sa iesim in strada TOLO&CO….
nu-i mai vrem pe dinozaurii de le FRF

Acela  •  24 aprilie 2009, 18:48

Acestea sunt doar convulsii ale unui organism – fotbalul romanesc – ai carui sefi nu vor sa-si recunoasca esecul nici macar dupa ce a patit nationala. Ca exista coruptie in fotbal, e destul de evident, nu numai dupa scandalurile continue, cu acuzatii urite dar fara nici o condamnare, ci si dupa simplul fapt ca Liga a vindut tot fotbalul TV catre GSP si Antena1. Nu e de mirare sa existe coruptie intr-un fost sport care a devenit doar un mare show business condus de afaceristi si fosti oameni de fotbal, nici macar de artisti sau ceva intelectuali pe acolo…

romania inedit  •  1 mai 2009, 0:58

Se spune ca doar cu o floare nu se face primavara , dar unde-s doi ,puterea creste .
Dupa parerea mea , numai plecarea lui Mircea sandu de la FRF mai poate indrepta lucrurile .

Comentează