Miting pe net pentru demiterea ministrului Monica Iacob-Ridzi

Foarte mulţi cititori au cerut ieşirea în stradă în semn de protest faţă de deciziile şefului MTS. Unul dintre ei a scris: „Situaţia poate deveni extrem de ironică pentru doamna ministru: va avea un nou succes de a scoate 100.000 de oameni în stradă, pe gratis chiar, numai că de data asta chiar ea va fi motivul – un miting pentru demiterea ei”.

vineri, 19 iunie 2009, 4:35

Foarte mulţi cititori au cerut ieşirea în stradă în semn de protest faţă de deciziile şefului MTS. Unul dintre ei a scris: „Situaţia poate deveni extrem de ironică pentru doamna ministru: va avea un nou succes de a scoate 100.000 de oameni în stradă, pe gratis chiar, numai că de data asta chiar ea va fi motivul – un miting pentru demiterea ei”.

Gazeta a decis să lanseze un miting pe net. Aveţi la dispoziţie un program simplu în care intraţi şi puteţi să transmiteţi un mesaj pe mail primului ministru Emil Boc, explicînd de ce credeţi că Monica Iacob-Ridzi trebuie să plece.

Comentarii (109)Adaugă comentariu

alx  •  21 iunie 2009, 19:45

politician..invectiv….ce-ar fi daca 100000 de tineri ar iesi in strada?…in alte scopuri!mult mai nobile si mai sanatoase pt noi…sa luam exemplu asta de la alte popoare mult mai civilizate din punctul asta de vedere…..!

ÎNTOARCEREA LA NORMALITATE « Chat Noir  •  22 iunie 2009, 13:20

[…] în continuare încercarea de întoarcere la normalitate a Gazetei […]

Clujean  •  22 iunie 2009, 18:39

…asa trebuie luata pozitie fata de toti cei care pur si simplu cred ca odata ajunsi intr-o pozitie importanta poate face ce vrea cu banul public fara sa dea socoteala nimanui!

Madalina  •  22 iunie 2009, 20:39

Felicitari d-le Tolontan si tineti-o tot asa! Incep sa cred ca mai avem o sansa sa schimbam ceva in tara asta. Bine ca incepem sa ne trezim din anestezia indusa de politicieni..

puiu  •  22 iunie 2009, 22:34

…este incredibil ce se intampla in tara noastra!…daca si pe tmctv au ajuns invitatii din studio sa nu mai aiba rabdare sa asculte parerea celuilalt din platou,inseamna ca s-a atins punctul critic,ca, politicienii actuali,chiar si oamenii de afaceri si analistii politici trebuie sa faca ceva pentru ca s-a sarit calul…dar unei femei cu functia de ministru, aroganta si desconsiderarea contribuabului sunt incalificabile!!!!! …trebuie luate masuri!

aby  •  24 iunie 2009, 13:43

As propune sa prezentati cateva cazuri de sportivi care an de an aduc bani de acasa ca sa poata participa la competitii sportive, sau de sportivi – unii chiar copii de varsta mica – care sunt medaliati si nu au primit nici o recompensa pentru munca si eforturile lor. Si apoi sa se compare sumele, sa vada si dna Ridzi cum puteau fi cheltuite cu adevarat in interesul sportului.

Maranda Mara10  •  3 iulie 2009, 15:32

Toate „DIPLOMELE EI SUNT FALSE” siv-ul fals, ce asteapta DNA ,stim ca NASTASE e corupt ,are procese si va mai avea, doresc o cercetare amanuntita a scolilor si doctoratului unde veti afla ca atunci cand avea ex-ne nu era in tara sau era la BUCURESTI!!!!!!!As dori daca are sange in INSTALATIE ar trebui sa verifice campania EBE_I si veti da cel putin de ilegalitati ALA NASTASE”coruptul de serviciu. Diferenta este de „SCENA” in loc de TROFEUL CALITATII” ,pixuri,sapci etc….EBA si RIDZI au jucat cu banii nostri tinereste fara securitate si comunisti ,LEAPSA”.Comunistii erau mici copii pe langa aceste doua PATACHINE!!!!! Cu tupeu fara scrupule !!!!!! MARANDA

Oblio  •  8 iulie 2009, 10:57

Doamna ministru: cinism, narcisism, lacomie si prostie!
Sa furi intr-un an cat altii in 10! Sau in 20!…
Mie nu imi pare rau decat de un singur lucru: ca un ziarist batran si…cinstit, nu mai e decat batran!
Dl Cristoiu s-a compromis pron ultimele demersuri jurnalistice!
Sau, poate, trebuia sa faca asta cineva!?

sucaza21  •  10 iulie 2009, 18:12

acesti oameni care conduc aceasta tara ar trebui decapitati si facut un muzeu antipa cu testele lor sa vada si generatiile care vor veni ce maimute hidoase ne-a distrus aceasta tara.ar trebui sa iesim cu toti in strada sa-i distrugem ca mi sa facut o greata de acesti nesimtiti de nu mai pot.

Comentează