Turismul, destinatia urmatoare

Ore grele pentru Emil Boc! Deruta ce a cuprins Guvernul in cazul MTS  are o explicatie simpla.

vineri, 19 iunie 2009, 12:11

Ore grele pentru Emil Boc! Deruta ce a cuprins Guvernul in cazul MTS  are o explicatie simpla.

Nervoasa ca a devenit subiect investigatia gsp, Monica Iacob-Ridzi a declarat Gazetei si Evenimentului zilei: „Alte ministere au facut evenimente care au costat de 10 ori mai mult si nimeni nu se sesizeaza”. Ministerul care a organizat evenimente, care tocmai a atribuit contractul de promovare externa a brandului de tara  si al carui sef  a aparut chiar mai des la TV decit Monica Ridzi este Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea.

Scaparea sau trimiterea intentionata a lui Ridzi a atras atentia asupra Turismului, unde mizele sint de zeci de milioane de euro. Lucru care nu convine nici Puterii si nici televiziunilor pentru ca in acest moment s-a developat, prin ancheta gsp, mecanismul ilegal al publicitatii mascate facute pe bani publici personalitatilor, partidelor si ministerelor prin stiri si reportaje TV!

Comentarii (20)Adaugă comentariu

romania inedit  •  19 iunie 2009, 12:23

Mai adineauri intr-un comentariu la articolul anterior , scriam ca trebuie inceputa o investigatie la ministerul turismului !

una din girls of choice(nutzi,alma,ritzi)  •  19 iunie 2009, 12:23

uite cu ce se ocupa ritzi,de ex:****://***.evz.ro/articole/detalii-articol/855306/Ridzi-Nu-stiu-pe-ce-am-cheltuit-628000-de-euro/; ****://***.evz.ro/articole/detalii-articol/855223/O-saptamana-la-mare-pentru-ca-au-ajutat-o-pe-EBA/,sa.de 1 mai,parapantista(in brate,la dublu mixt,clip acasatv dec.08),isi face autoreclama(ca si nutzi) ei si portocaliilor si ne arata ca are laptop stand cu el deschis,in parc, pe banca,in soare(nu vede nimic,dar nu conteaza), avizata de danutz srl,sa.

Marian  •  19 iunie 2009, 12:24

Catalin, ancheta voastra cred ca a trecut deja de stadiul „lasa ca nu se vor prinde; cade doar capul lui Ridzi pentru o scena de 75 ooo euro” la „la naiba s-au prins ca i-am facut publicitate lui Nutzi..ce facem?”…Iti doresc multa bafta in continuare si 90 de grade la coloana vertebrala (de asta sunt convins ca deja ai)

Adrian C.  •  19 iunie 2009, 12:44

Catalin, imi poti da te rog adresa ta de mail, cea de la gsp sau oricare alta. Vreau sa iti propun un subiect extrem de interesant, cu o septupla campioana nationala de inot care locuieste cu mama, tatal si fratele sau intr-o camera de camin de 11 mp!!! Pe mail pot sa iti comunic mai multe. multumesc

Publicitate mascata la ministerul turismului | ROMANIA INEDIT  •  19 iunie 2009, 12:45

[…] Tolontan scrie ca urmatoarea investigatie va fi la ministerul turismului , pentru ca prin ancheta gsp a fost developat mecanismul ilegal al publicitatii mascate facute pe […]

Cătălin Tolontan  •  19 iunie 2009, 12:49

adrian c: catalin.tolontan@gsp.ro

Bogdan Pitaru » Blog Archive » Urmează Elena Udrea?  •  19 iunie 2009, 12:51

[…] voalat înspre domeniul Elenei Udrea a fost semnalat de Victor Ciutacu şi Cătălin Tolontan. Până să se întâmple minunea, o constatare […]

explorish  •  19 iunie 2009, 13:13

pai ce, s-a facut deja licitatia cu brandu’ de tara? facusera un caiet de sarcini aberant la care nu s-a prezentat nimeni si a ramas ca-l refac, iar faza cu „land of choice” era interimara. l-au refacut?

Anca  •  19 iunie 2009, 13:40

@explorish

Zici tu ceva acolo:

„IAA Romania asista Ministerul de Turism in realizarea brandului de turism al Romaniei. Procesul de pitch-uire pentru noul cont, estimat la 70 de milioane de euro, are doua parti: inregistrarea intentiei, revederea datelor si pitch-ul, DUPA TRECEREA VERII.”

http://www.strategic.ro/publicitate/iaa-romania-face-consultanta-pentru-ministerul-turismului.html

A se face legatura intre Felix Tataru (Presedinte IAA Romania si Vice Presedinte de Comunicare IAA Worldwide) si GMP — agentia care s-a ocupat de campania lui Basescu in 2004 si se va ocupa si anul acesta, dupa cum s-a ocupat si de campania pentru europarlamentare. Desigur, ca sa nu detina GMP si contul de publicitate alocat campaniei prezidentiale, si cel alocat turismului, s-a inventat o portita pentru agentia de publicitate care presteaza pentru BRD, sub pretextul ca BRD s-a inhamat la plata executiei materialelor publicitare (adica MONEY BEATS COMPETENCE), insa domnul Tataru e foarte transparent si zice din straFUNDUL FUNDULUI SUFLETULUI mai departe:

„Dezvoltarea brandului nostru de turism national nu este primul proiect realizat de guvern in parteneriat cu IAA, dar este cel mai important dintre toate. IAA Romania actioneaza ca si consultant pe proiect SI VA RAMANE IMPLICATA PE TOT TIMPUL ACESTUIA.”

Bogdan  •  19 iunie 2009, 14:03

pai atunci asteptam pe cei de la Sinteza Zilei care tot timpul isi spun jurnalisti sa faca in sfarsit ceva jurnalism serios, cu probe etc – si sa il coopteze si pe Mircea Badea – ar fi prima oara cand cand as aprecia emisiunea asta care totusi desi in esenta au dreptate, au introdusintr-un ridicol imens.

vasile  •  19 iunie 2009, 14:32

@Anca – Lasa, ca GMP a mai avut si Rosia Montana, asa ca nu este deloc departe de pomeni de la stat.

Bogdan  •  19 iunie 2009, 15:08

@vasile
GMP la Rosia Montana nu a primit bani de la stat ci de la RMGC, RMGC da spagi mai mult sau mai putin pe fata celor care lucreaza la stat; daca iti amintesti de cartea „Eterna si fascinanta Romanie” , unul dintre cei care au platit pentru editarea ei a fost bineinteles RMGC iar un exemplar era foarte scump, de cateva milioane si asta undeva acum 10 ani. Fii sigur ca RMGC avand reserve de aur confirmate in valoare de zeci de miliarde de dolari da spagi la stat cat cuprinde si oricui –ar fi un subiect bun de presa cine beneficiaza de sponsorizarile de acolo.

PussyCat  •  19 iunie 2009, 18:11

mai bine sa se uite in ograda ei decat sa dea exemple si alte ministere…

Sisokoki  •  19 iunie 2009, 18:35

Ai pornit o adevarata furtuna omule. Intr-un fel aceasta ancheta e chiar si impotriva trustului(au luat bani si antenele). Sper sa nu se opreasca tocmai din cauza asta. Ai garantii ca nu o sa fii oprit din ancheta? Sper ca nu mai ales ca se pare ca abuzurile sunt tocmai la ministerele conduse de PD-L.

jefe  •  20 iunie 2009, 13:50

Cataline…ai grija de tine man! in afara de documentarea ta si toata umblatura, asigura-te k ai mereu pe cineva langa tine! Ca Traian nu sta cu mana in san! Te pandeste!! Oricum, da-i inainte, nu te opri!! Daca mai e nevoie de cash, deschide un cont pe tema asta!! o sa fiu primu care-mi pun economiile!! Si vreau sa vad si de la Domnu Ovidiu Ioanitoaia ceva suport. Stiu ca te sustine, dar vreau sa vad ceva concret. un articol, o iesire la tv! numa bine. Domane ajuta la indepartarea dusmanilor tarii!

cris.ph  •  21 iunie 2009, 17:37

Si de 1 mai stirile au fost manipulate.Se filmau masini care mergeau
sau se intorceau din Bulgaria si reporterii vorbeau de litoralul
romanesc.

mil  •  22 iunie 2009, 12:44

RMGC a aparut intr-o emisiune superfavorabila acum 10 zile, vineri, la Stirea Zilei.
Cine au fost?
directoru RMGC si Baltazar (cica opozitie) dar care ii servea mingile directorului.

Ipoteza :
– Baltazar membru in CA al BRD, fost director al BRD
– BRD si compania ei de publicitate fac de zor clipuri mocca pentru turism si MTS punand la bataie vedetele lor…gratis (cf. Ridzi si Udrea)
– Felix Tatar sef la comitetul de selectie a ofertelor de pub pentru turism care favorizeaza firma de pub a BRD pentrui brandul de tara
– Firma lui Felix Tatar care face reclama pesrsistenta RMGC
Se cere sa se demonstreze legatura de business intre RMGC, BRD, PDL prin firmele lor de publicitate.

Premiu: salvarea a 4 munti care vor fi literalmente tocati si a unei vai care va deveni o halda de solutii cianurice.

Succes!

mil  •  22 iunie 2009, 13:09

Tolo, nu-i asa ca la deseurile astea toxice (halda de cianuri) te-ai gandit cand ai intrebat-o?
Chapeau pentru tine…dar joben pentru ea…nu i-a tremurat un muschi ca ar putea fi descoperita.

Am uitat o chestie…Pogea cheltuie peste ce s-a convenit cu FMI-ul…tari ca Letonia si Ungaria, ca s aobtina urmatoarea treansa fie au marit TVA cu 5% fie au scazut salariile si pensiile cu 15-20%.

Intrebare: avand in vedere ca e an electoral, pe unde vor scoate camasa?
Nu cumva cu cele 4 miliarde de la RMGC cu care suntem fezandati la fiecare calup de spoturi?

Follow the money!!!

St.Pauli  •  22 iunie 2009, 15:42

Adrian C tu ce propui?
sa scoatem bani de la buget ca multipla campioana nationala sa stea in
apartament cu 2 camere?

VOI STITI CA TARANII DIN BRASOV INCA NU AU PRIMIT SUBVENTIILE DE ANUL TRECUT?

SI VOUA VA ARDE DE CAMPIOANA NATIONALA LA INOT?

Cred ca mult mai interesant capioana nationala( din 16 competitori) decat alte suboecte grave

dar suna interesant pe prima pagina.

HALAL POPOR, HALAL CULTURA

Anca  •  23 iunie 2009, 10:24

@St.Pauli

Cum sa-ti spun, eu as merge pe alta varianta:

Hai sa folosim banii de la tineret si sport
pentru campionii care clar ajuta imaginea Romaniei
MAI MULT DECAT SPOTURILE SI CANTICELELE IMBECILE ALE DOAMNEI UDREA,
hai sa reducem zdravan bugetul cosmic al turismului
si ai sa vezi cum rezulta bani pentru subventiile taranilor.

Comentează